Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 22:28   #991
evullka
Rozeznanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Że jeżeli mi nie pasuje to jaki on jest to powinnam go zostawić i sobie znaleźć lepszego.
Nie przejmuj sie.. W nerwach sie rozne rzeczy mowi, nawet takie ktorych sie nie chce powiedziec. Ja tez juz cos takiego od TZ slyszalam i on ode mnie tez
A moj TZ tak jak i Twoj strasznie nerwowo reaguje na wszelkie objawy zazdrosci.
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:34   #992
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy to jest moja wina czy jego. Czy ja sama siebie nakręcam na chore podejrzenia, czy on jest temu winny. Nie wiem.

Przeszłam już bardzo bolesne rozstanie 3,5 roku temu. Byłam w stanie odejść tylko dlatego, że zobaczyłam światełko w tunelu - obecnego TŻ. Wtedy to było rozstanie z rozsądku, bo kochałam szaleńczo (pierwsza poważna miłość) ale źle mnie traktował i wiedziałam że muszę to skończyć. Przez rok kochałam dwóch facetów, później się uspokoiło choć nadal coś mnie kuje w sercu jak go widzę. To było straszne, udało mi się tylko dlatego że cały czas on był przy mnie. Nie potrafiłabym przejść czegoś takiego ponownie, bolałoby sto razy bardziej.
Kochana ale on ci daje powody do takich podejrzen, masz to na wyciagniecie reki. Przyklad NK, ktora rozwalila juz niejeden zwiazek. Gdyby nie NK nigdy nie dowiedzialabym sie o pragnieniach mojego bylego TZ, o jego planach na przyszlosc (mnie w nich nie bylo) itp, itd. Gosciu byl na tyle nieostrozny, ze pisal to w komentarzach, pozniej jak wspomnialam mu o tym, wykasowal wszystko i skwitowal w paru zdaniach, ze pisal tak bo nie wiedzial czy z naszego zwiazku cos nadal bedzie, poza tym ja bylam taka nieznosna, ze on mial juz dosc i w ogole, kazde jego slowo wbijalo mi sie w serce jak sztylet. Gosciu mowil o tym jak o przepisie na makaron jakby sie nic nie stalo, nie zwazal nawet aby dobierac takie slowa, zeby jak najmniej ranic. Oczywiscie cala wine wzielam na siebie, bo jakze inaczej, on mial racje i byl dla mnie taki dobry a ja czepialam sie pozornie "byle czego" i te na pozor byle czego bylo pzryczyna rozpadu naszego zwiazku. W sumie trzy razy wracalismy do siebie.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:39   #993
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Kochana ale on ci daje powody do takich podejrzen, masz to na wyciagniecie reki. Przyklad NK, ktora rozwalila juz niejeden zwiazek. Gdyby nie NK nigdy nie dowiedzialabym sie o pragnieniach mojego bylego TZ, o jego planach na przyszlosc (mnie w nich nie bylo) itp, itd. Gosciu byl na tyle nieostrozny, ze pisal to w komentarzach, pozniej jak wspomnialam mu o tym, wykasowal wszystko i skwitowal w paru zdaniach, ze pisal tak bo nie wiedzial czy z naszego zwiazku cos nadal bedzie, poza tym ja bylam taka nieznosna, ze on mial juz dosc i w ogole, kazde jego slowo wbijalo mi sie w serce jak sztylet. Gosciu mowil o tym jak o przepisie na makaron jakby sie nic nie stalo, nie zwazal nawet aby dobierac takie slowa, zeby jak najmniej ranic. Oczywiscie cala wine wzielam na siebie, bo jakze inaczej, on mial racje i byl dla mnie taki dobry a ja czepialam sie pozornie "byle czego" i te na pozor byle czego bylo pzryczyna rozpadu naszego zwiazku. W sumie trzy razy wracalismy do siebie.

On nie pisze żadnych komentarzy nikomu ani on jemu. Po prostu przyjmuje do znajomych. Ja też mam w znajomych wielu facetów, to jest normalne przecież. To jest też taka specyfika że on jest z bardzo małego miasta i te wszystkie dziewczyny to są córki koleżanek mamy, sąsiadki, itd, no a że był ich wuefistą przez miesiąc to chcą sobie przyszpanować mając go w znajomych

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:41   #994
Anariel
Wtajemniczenie

A Wy znow ciezke tematy Mam pytanko:

Czy ktoras z Was uzywa kosmetykow mineralnych? Przymierzam sie do zakupow i potrzebuje wsparcia i pomocy
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:44   #995
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość

Czy ktoras z Was uzywa kosmetykow mineralnych? Przymierzam sie do zakupow i potrzebuje wsparcia i pomocy
Przepraszam że Wam tu tak wypisuje ale nawet nie mam z kim porozmawiać...

Ja miałam podkłady mineralne i niektóre były bardzo fajne, tyle że przestałam używać podkładów jakiś czas temu. Jak nie masz problemu ze świeceniem i dość opaloną cerę to spróbuj ESSENCE

Stary 2009-08-23, 22:51   #996
Anariel
Wtajemniczenie

Ale ja sie nie skarze, po to jestesmy aby mozna sie wygadac

A ta firma to dostepna w UK jest? Jak Ci pokaze zestawy, ktore mnie interesuja to mi doradzisz?

Stary 2009-08-23, 22:53   #997
madzienka79
BAN stały

Cytat:
On nie pisze żadnych komentarzy nikomu ani on jemu. Po prostu przyjmuje do znajomych. Ja też mam w znajomych wielu facetów, to jest normalne przecież. To jest też taka specyfika że on jest z bardzo małego miasta i te wszystkie dziewczyny to są córki koleżanek mamy, sąsiadki, itd, no a że był ich wuefistą przez miesiąc to chcą sobie przyszpanować mając go w znajomych
Domyslam sie, ze nie pisze bo jest ostrozny ale zawsze mozna wyslac komus wiadomosc. Po co sie przyjmuje kogos do znajomych, zeby pochwalic sie iloscia osob w "znajomych" albo, zeby nawiazac korenspondencje z jakas wg nas ciekawa osoba. Jezeli mam konto to juz tylko dla tych, ktorych znam naprawde a nie, ze chlopak mi sie podoba a ja jemu.
Ach to on jeszcze wychowanie fizyczne prowadzil.

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:

A ta firma to dostepna w UK jest? Jak Ci pokaze zestawy, ktore mnie interesuja to mi doradzisz?
Jak najbardziej jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-23, 22:54   #998
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

Poczytaj najlepiej forum o minerałach, tam są tysiące postów na ten temat. Ja próbowałam tylko kilka minerałków, a tam są specjalistki

Stary 2009-08-23, 22:54   #999
madzienka79
BAN stały

Cytat:

Ja uzywalam IsaDory kosmetyki a dokladnie puder i cienie do powiek, wiecej nie zakupilam bo jakos tako mi nie przypasowaly ale firma firmie nierowna.
Stary 2009-08-23, 22:57   #1000
Anariel
Wtajemniczenie

A madzienka79 co sadzisz o tych zestawach? N apoczatek, ktory lepszy?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT

Stary 2009-08-23, 23:02   #1001
madzienka79
BAN stały

Cytat:
A madzienka79 co sadzisz o tych zestawach? N apoczatek, ktory lepszy?

Ekspertem nie jestem ale wydaje mi sie, ze ten drugi. Ja do dzis mam pedzel z IsaDora do nakladania pudru i z tego pedzla jestem najbardziej zadowolona.
anariel co cie tak urzeklo w tych kosmetykach mineralnych? To, ze sa takie "lekkie", "delikatne" czy, ze maja takie wspaniale wlasciwosci? Ja np zima nie moglam uzywac pudru w proszku bo mi za bardzo skore wysuszalo mimo, ze uzywalam odpowiedniego kremu i podkladu, wszystko dobierala mi kosmetyczka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-23, 23:06   #1002
Anariel
Wtajemniczenie

Powiem Ci,ze i to i to Dzi bylam w Body Shop i sie naogladalam a ,ze mam tlusta cere i sobie pogadalam chwile z Paniami w sklepie stwierdzilam,ze zaryzykuje

Stary 2009-08-24, 00:57   #1003
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Powiem Ci,ze i to i to Dzi bylam w Body Shop i sie naogladalam a ,ze mam tlusta cere i sobie pogadalam chwile z Paniami w sklepie stwierdzilam,ze zaryzykuje
Ja mam cere mieszana. Dzisiaj tez mnie korcilo, zeby wejsc do B.S ale jakos juz nie mialam sily po przymierzeniu ponad 20-stu stanikow i szukaniu kolejnych.
Stary 2009-08-24, 07:35   #1004
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
też wkurzyłabym sie na takie małolaty ale myślę, że Twój TŻ jest mądrym człowiekiem, a teraz poniosły go nerwy , mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie ile się nie widzieliście ?
ja jeśli się długo nie widzę z TŻ to się kłócimy - przez gg , sms, albo mnie jakieś głupie wątpliwości nachodzą

a co do podkładów mineralnych itd. to ja od dzisiaj albo od jutra zaczynam czytać wątek na biochemii, żeby zaniedługo mieć piękną skórę
a dziś mój TŻ ma urodziny, jeszcze muszę odebrać dzisiaj zdjęcia, wszystko ładnie zapakować i w ogóle

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 07:53   #1005
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Nie wiecie, czy yerbe mate można kupić w zielarskim? Czy powinna być normalnie w sklepie? Bo ja nigdy nie widziałam, tylko na targach medycyny naturalnej, a już byłam spłukana przez koraliki i hinduskie bransoletki to nie kupiłam.
ja yerbe kupuje w necie zawsze (mieszkam w małej miejscowosci). Są specjalne sklepy które tylko sprzedażą yerby sie zajmują. Kupuje pare kg i mam spokój na pare miesiecy.
Nie pije jej codziennie i nałogowo (moglabym finansowo nie wyrobic i z bieganiem do wc), ale potwierdzam ze dziala i to swietnie

Czytalam na forum yerbowskim ze regularne jej picie zmniejsza potliwosc, ale nie nie jest to udowodnione naukowo jeszcze chyba.
Od siebie moge natomiast powiedziec ze bardzo ladne zrobimy sie po niej paznokcie

chyba widzialam wczoraj ten aloes co Chatul kiedys polecala, pewna nie jestem, butelka zielono zółta.....gdybys Chatul mogla jeszcze raz wkleic ta butelke

Mona przykro mi tej syt z TZ tu sie zawsze mozesz wygadac

Doruś doszla przesyłka?????

uzylam wczoraj Bingo z kaszmirem i ładnie wygładza - jestem zadowolona.

wiecie co.....w piatek TZ posmarował mi plecy mascia od dermatologa i prawie wszystko zniklo po JEDNYM UZYCIU tzn są jeszcze male zmiany chorobowe, ale to jest pikus, bo jak ktos nie wie ze mialam cos, to moze nie zwrocic uwagi a to bylo ciemno czerwone.
Obawiam sie wiec, ze mam zapisane sterydy i jak odstawie wszystko wróci....

jest u mnie w aptece olej z lnu

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 08:11   #1006
astra85
Zakorzenienie

czesc ddziewczyny
Motylku a jaka to masc na te Toje zmiany skorne?
olej lniany przyspiesza porost,tez na niego polouje,ale narazie go nigdzie nieiwdzilam:-/
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 08:30   #1007
dymka
Zakorzenienie

Oj, rzeczywiście ciężkie tematy wczoraj wieczorkiem opanowały wątek, ale Mona dobrze, że się wygadałaś, że dziewczyny doradziły, pocieszyły. Na pewno obydwoje z was nerwy poniosły, dawno się nie widzieliście i to na pewno też źle wpływa na związek. Poza tym łatwo się pokłócić przez gg - słowo pisane, zwykle na szybko jest odarte z emocji, tonu głosu, wyrazu twarzy, wtedy łatwo żart odebrać jako atak. Na pewno jeszcze dziś się odezwie i powie, że bardzo tęskni

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
olej lniany przyspiesza porost,tez na niego polouje,ale narazie go nigdzie nieiwdzilam:-/
Ja chyba mam w domu olej lniany kupiony do smażenia, coś mi się kojarzy, że kiepsko pachnie a na przyspieszenie porostu to w skalp wcierać trzeba? Solo czy z czymś? Nie przetłuści włosów?

Zabieram się za porządki...wrrr...120 m kw do posprzątania - w takich chwilach żałuję, że nie mam małego, przytulnego mieszkanka

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-08-24 o 08:32
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 08:44   #1008
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku a jaka to masc na te Toje zmiany skorne?
jakas masc na "E", nie pamietam teraz nazwy. Wiem, ze jest na recepte a w ulotne jest napisane ze jest m.in na łuszczyce i atopowe zapalenie skóry

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-24, 09:09   #1009
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
C'est vrai, mon cheveux-maniaq soeur (tfórczość własna)
Prawei niec nie zrozumiałam,a uczę sie go juz 2 lata

Cytat:
A bo wszedł w końcu na internet w tych Niemczech i zobaczyłam że znowu przyjął do znajomych na nk wypacykowaną małolatkę z gimnazjum (kolejną, rok temu miał praktyki w gimnazjum i stał się bożyszczem 15 latek) i rzuciłam coś w stylu "ale te małolatki teraz to takie doświadczone..." (mając na myśli, że połowa z tych jego naszoklasowych koleżanek się puszcza) a ten to odebrał jako atak na niego no i dalej już lawina, ja kolejny raz żaliłam się że on o mnie nie umie walczyć i jakbyśmy mieli się rozstać to by odpuścił, on że to o niczym nie świadczy i jak chcę to przecież mogę go zostawić (patrz wyżej na mój zarzut ), i tak w kółko. Poszedł z neta o 18 to do tej pory się nie odzywa.
A teraz to już w ogóle mam łzy w oczach bo dowiedziałam się, że ta jego śliczna ex idzie na studia tam gdzie on (a ja będę 100km dalej). I nie tylko ona ale jeszcze parę małych sluts z jego miejscowości. I szlagggggg mnie trafia.

edit:
aha i jeszcze jak mu napisałam że znudziło mi się latanie za nim po każdej kłótni to odpowiedział, że go szantażuję
Mona, a ja uważam, ze troszkę przesadziłaś z tym. Ok, nie powinien tak zareagować, reakacja jego jest nieodpowiednia, ale. Moja mama pracuje w oświacie i też ją dzieciaki zapraszają, wysyłaj życzenia na Święta itp.Wkurza się potem, że tyle ich tam ma, ale widać, ze cieszy się, że o niej dzieci te które nawet dawno skończyły już szkołę pamiętają. A dzieciaki, jak dziecieki, sama mówiłaś : "cieszą się i szpanują". Tż jest nerwowy?

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Edit: i wiesz co? na ten tekst : "jak chcę to przecież mogę go zostawić " bym chyba mu powiedziała , " ok to koniec" i ciekawe co by wtedy zrobił....
Ja chyba też: duma, duma, duma.

Cytat:

Widocznie cos pana zabolalo, ze zareagowal nerwowo. Prawda w oczy kluje...
Niekoniecznie. Mój TŻ też potrafi być czasami baaardzo zazdrosny, człowiek się robi wyczulony na takie uwagi i reaguje nerwowo.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

wiecie co.....w piatek TZ posmarował mi plecy mascia od dermatologa i prawie wszystko zniklo po JEDNYM UZYCIU tzn są jeszcze male zmiany chorobowe, ale to jest pikus, bo jak ktos nie wie ze mialam cos, to moze nie zwrocic uwagi a to bylo ciemno czerwone.
Obawiam sie wiec, ze mam zapisane sterydy i jak odstawie wszystko wróci....
Cieszę się, ze jest lepiej !
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja już też
Nie zaszkodzi jak będę stosować częściej niż raz dziennie?
Zobaczysz, czy Ci skoóry głowy nie przesuszy. Ma alkohol w składzie.

W związkach teżtrzeba myslę o swoim szcześciu, jeśli nie jest ktoś szczęśliwy to chyba nie ma sensu tego ciągnąć. Niew ma co się zastanawiac, co ta druga osoba zrobi, gdy dojdzie do rozstania, zdołowć się, a potem być w tym zwiazku z obawy co będzie potem i hmm, litości. Tak mówię, ale sama nie wiem,co będzie jeśli moje uczucie "wypali się", czy umiałabym przerwać to i zadać ból tak bardzo bliskiej mi osobie. Trzeba umieć odróżnić miłość od przyzywczajenia i bycia ze sobą tylko po to, zeby być.

Czasai się zastanawiam, gdzie tkwi w ludziach błąd, ze tak trudno z tym zaufaniem.
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-08-24 o 09:10
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:22   #1010
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

Ja chyba mam w domu olej lniany kupiony do smażenia, coś mi się kojarzy, że kiepsko pachnie a na przyspieszenie porostu to w skalp wcierać trzeba? Solo czy z czymś? Nie przetłuści włosów?
nie uzywałam go i niewiem czy przetlusci wloski,jezeli na porost to trzeba tez w skore glowy aplikowac.jak kazdy olej mozna solo lub ubełtac z innym
Stary 2009-08-24, 09:24   #1011
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Prawei niec nie zrozumiałam,a uczę sie go juz 2 lata

Mona, a ja uważam, ze troszkę przesadziłaś z tym. Ok, nie powinien tak zareagować, reakacja jego jest nieodpowiednia, ale. Moja mama pracuje w oświacie i też ją dzieciaki zapraszają, wysyłaj życzenia na Święta itp.Wkurza się potem, że tyle ich tam ma, ale widać, ze cieszy się, że o niej dzieci te które nawet dawno skończyły już szkołę pamiętają. A dzieciaki, jak dziecieki, sama mówiłaś : "cieszą się i szpanują". Tż jest nerwowy?

Ja chyba też: duma, duma, duma.

Niekoniecznie. Mój TŻ też potrafi być czasami baaardzo zazdrosny, człowiek się robi wyczulony na takie uwagi i reaguje nerwowo.

Cieszę się, ze jest lepiej !

Zobaczysz, czy Ci skoóry głowy nie przesuszy. Ma alkohol w składzie.

W związkach teżtrzeba myslę o swoim szcześciu, jeśli nie jest ktoś szczęśliwy to chyba nie ma sensu tego ciągnąć. Niew ma co się zastanawiac, co ta druga osoba zrobi, gdy dojdzie do rozstania, zdołowć się, a potem być w tym zwiazku z obawy co będzie potem i hmm, litości. Tak mówię, ale sama nie wiem,co będzie jeśli moje uczucie "wypali się", czy umiałabym przerwać to i zadać ból tak bardzo bliskiej mi osobie. Trzeba umieć odróżnić miłość od przyzywczajenia i bycia ze sobą tylko po to, zeby być.

Czasai się zastanawiam, gdzie tkwi w ludziach błąd, ze tak trudno z tym zaufaniem.
Agus jezeli jest tzw "zdrowa" zazdrosc to w niej nie ma miejsca na nerwy i klotnie, jezeli jest to zaborcza milosc to bedzie zawsze zgrzyt w zwiazku. Powiedzmy, ze moj TZ jest o mnie zazdrosny ale nie wcieka sie czy nie robi z tego powodu mi stresu i ja jestem spokojniejsza(...) No ale przeciez my zawsze bedziemy brac wine na siebie bo tak kochamy naszych TZ, ze im wybaczamy. Szkoda tylko, ze oni nas tak nie rozumieja. To jest oczywiscie moje zdanie i "mysl" zaczerpnieta z moich doswiadczen.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jakas masc na "E", nie pamietam teraz nazwy. Wiem, ze jest na recepte a w ulotne jest napisane ze jest m.in na łuszczyce i atopowe zapalenie skóry
Czy to nie Emolium?
Stary 2009-08-24, 09:55   #1012
Anariel
Wtajemniczenie

Czesc Robaczki No iiii zamowilam ten zestaw kosmetykow mineralnych Wzielo mnie na maksa

Stary 2009-08-24, 09:57   #1013
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Robaczki No iiii zamowilam ten zestaw kosmetykow mineralnych Wzielo mnie na maksa
Czesc Robaczku
juz myslałam,ze jakis zestaw do wlosow zamowilas
Stary 2009-08-24, 10:02   #1014
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Anariel a czy jest jakas rzecz ktorej bys nie zamowila.

Ja dzis wyruszam w swiat pakistanskich slepow i sklepow z bielizna, moze w koncu znajde ten cholerny stanik. Marzy mi sie znalezienie arabskiego sklepu z mazidlami, szampony, odzywki, olejki, henna, indygo itp. itd.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Czesc Robaczku
juz myslałam,ze jakis zestaw do wlosow zamowilas
Witaj astra jak twoj psiaczek i jak Vatika?
Stary 2009-08-24, 10:03   #1015
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Czy to nie Emolium?
na pewno nie, ta moja masc jest tylko na recepte i strasznie długo sie wchłania, plus mozna nanosic tylko na miejsca chorobowe, nie na zdrową skóre

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-24, 10:05   #1016
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj astra jak twoj psiaczek i jak Vatika?
psiaczek akurat teraz słodko spi
Vatika jeszcze niezamowiona
Stary 2009-08-24, 10:08   #1017
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
łe, a dlaczego?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-24, 10:10   #1018
astra85
Zakorzenienie

bo musze sobie pilnie kupic torbe nowa do pracy
Stary 2009-08-24, 10:10   #1019
madzienka79
BAN stały

Cytat:
psiaczek akurat teraz słodko spi
Czemuz to? a mnie wczoraj pan fryzjer pochwalil za sposob stosowania Vatki.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
bo musze sobie pilnie kupic torbe nowa do pracy
moze nastepnym razem
Stary 2009-08-24, 10:14   #1020
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Czemuz to? a mnie wczoraj pan fryzjer pochwalil za sposob stosowania Vatki.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

moze nastepnym razem
napewno kupie po wyplacie,
a jak Ty Madzienko stosujesz ta Vatike?
widze,ze byly postrzyzyny wczoraj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości