|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Dobry krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (lat 45)
Witam,
jestem juz na wizazu jakis czas, ale tutaj zagladam pierwszy raz. Szukam bardzo dobrego kremu przeciwzmarszczkowego dla swojej mamy. Ma 45 lat. Sprobuje mniej wiecej scharakteryzowac jej cere:- normalna - sklonnosc do rozszerzonych porow - brak sklonnosci do pekajacych naczynek - gruba (odziedziczylam to po niej )- czasem na wskutek zmian hormonalnych pojawi sie jakis wyprysk - nie jest wrazliwa - zmarszczyki lokalizuja sie zwlaszcza wokol brody i ust (mama ma wypukle policzki i golne partie twarzy wraz z czolem nie wykazuja az takiej tendencji do zmarszczek) Kremy moga byc z gornej polki lub apteczne... Musza byc naprawde skuteczne, bo mama jest ostatnio niepocieszona stanem swojej cery... I co jej poradzicie, Drogie Panie? Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam na noc Avene Yestal i na dzień filtry
.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry krem przeciwzmarszczkowy dla mamy (lat 45)
Cytat:
rano krople Juvit z kapsulka tokoferolu 400j.m. + filtr wieczorem retin-a co drugi dzien, a w przerwach od retinu nanobase. NIKT nie daje mamie 45 lat, naprawde nikt - max.35. Mama stosuje ten program od 3 m-cy i juz widac duuuze rezultaty. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Hm, dziekuje za rady! Jestescie niezawodne, dziewczny!
Przedstawie mamie propozycje. Dodam jeszcze, ze mama chodzi srednio co tydzien, dwa na masaz twarzy i zabiegi, ale nie jest z nich zadowolona, stad chec kuracji. Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ystheal, serum Flavo C używane codziennie na noc jak krem, na przemian z serum Hydracid SP SVR stosowanym już trochę inaczej.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam temat
![]() ostatni post jest z 2006 roku więc może macie AKTUALNE dobre kosmetyki szczególnie jeśli chodzi o zmarszczki? jakiś krem na dzień ![]() Cera mamy 40+ zmarszczki głębokie na czole w okolicach ust cera bez żadnych problemów cera wydaje mi się gruba i mieszana ![]() za wszelkie rady i pomysły z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja też szukam pomysłów, szczególnie przed Dniem Matki. Myślałam o czymś górnopółkowym (45+ na noc) typu Cinique, Collistar, etc. Douglasowe bestsellery są tylko pod oczy, a ja wolałabym coś na całą buźkę http://www.douglas.pl/home/top-10/pielegnacja/
Pomóżcie, dziewczyny
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Odnawiam temat.
Szukam dobrego (może być z górnej półki) kremu na dzień dla mamy. Najlepiej przeciwzmarszczowy. Zażyczyła sobie takiego prezentu, więc chcę się wywiązać Krem do ceny 45+ - cera raczej tłusta - bez skłonności do pękających naczynek - bez skłonności do uczuleń - nie jest wrażliwa - raczej stresujący tryb życia (w pracy) - zmarszczek jeszcze wielu nie ma, ale trzeba zapobiegać zmarszczki głebokie jedynie na szyjiz góry dziękuję za podpowiedzi i liczę na Was pozdrawiam!
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Polecam kremy marki Vichy, moja mama używa je od kilku lat i jest bardzo zadowolona
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Szukam bardzo dobrego kremu przeciwzmarszczkowego dla swojej mamy. Ma 45 lat. Sprobuje mniej wiecej scharakteryzowac jej cere:

.
Przedstawie mamie propozycje.