Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 07:45   #2191
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

dzień dobry
Stary 2009-08-24, 08:35   #2192
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:16   #2193
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Dzień dobry
Stary 2009-08-24, 09:29   #2194
certina4
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczynki

Chilanes nic nie dostałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:31   #2195
obca7
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim I po weekendzie buuuu Ale super było W sobotę bylismy u kuzynostwa na ognisku(3 raz w tym miesiącu). Uwielbiam te nasze spotkania. No i bawiłam malutką Wiktorię Cudowny maluszek Druga kuzynka, która obecnie jest w ciąży powiedziała, że nadaję sie na nianię i by takiej jak ja potrzebowała. I jak chcę to mnie zatrudni hihihi. Miłe to bardzo było.

a teraz mykam i nadrabiam to co naskrobałyście przez cały weekend
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:40   #2196
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Chilanes nic nie dostałam
Nic nie dostałaś, bo mnie wczoraj już nie było, a teraz jestem w pracy, ale spróbuję powysyłać to co ma na mailu

PS: Certinko już poszło

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-24 o 09:44
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:11   #2197
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic nie dostałaś, bo mnie wczoraj już nie było, a teraz jestem w pracy, ale spróbuję powysyłać to co ma na mailu

PS: Certinko już poszło

już odpisałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 10:13   #2198
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ale podobna do Lorny
Cytat:
no i prawidłowo
KAsia ta suknia podobna do sukni Samoy? albo już źle widzę od tych kodeksów
podobna, ale Samoa jeszcze nawet o koronkach nie myślała, jak ja ją Wam wklejałam ale to nic pewnego bo jak dupa nie schudnie to będzie Carrera
Cytat:
Kasia jeszcze pytanie do Ciebie czy wiesz może co to za suknie?
1 nie wiem, a 2 i 3 annais

aha i idziemy dzisiaj z TZ na jedną salę my to jesteśmy jednak dałniaki
poza tym coś mamie napomknęłam o studiach w krk to ona już mnie tam nogą wypycha bo krk ładniejszy niż wro

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:14
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:41   #2199
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Poszłam dziś do sklepu z nawoami dla kwiatów. Kupiłam do paproci ziemie to mi padają paprotki i chciałam kupić nawóz do drzewka bonzai ale narazie sie wstrzymam bo 12 zł malutka buteleczka. Jutro jest wystawa rolnicza to moze kupimy do storczyków torfu i doniczki. Bo storczyki nam sie powiększyły i nie mieszcza nam sie w doniczkach korzenie...:P
Ale te korzenie mają wystawać z doniczki. Nie wolno ich zasypac ziemią

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aj jak juz mamy iść to włożę w kopertę 300zł bo więcej nie mam, czy głupio tak? w sumie jeszcze nas nie zaprosili
Pewnie, że nie głupio. my teraz idziemy na wesele i też tyle dajemy.
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Słyszałam już o pustych kopertach, ale pocięte gazety? Osłabiło mnie to!!!! Wolałabym dostać pustą kopertę - przynajmniej bym sobie mogła to wytłumaczyć tak, że ktoś się śpieszył i zapomniał włożyć coś do środka. A te gazety, to jawne chamstwo i niczym bym sobie tego nie przetłumaczyła jaki ktoś miał cel, żeby coś takiego zrobić
Jejku u nas w rodzinie się z takim czymś nie spotkałam, ani u znajomych też nie. Po prostu chamstwo.
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No właśnie mi znajoma opowiadała że dostała 3 puste koperty na swoim weselu które było 3 tygodnie temu... Ale mówiła że bardzo dobrze wie kto to bo reszta (z pieniążkami) zawsze miała w środku podpisaną kartkę z życzeniami... U nas zawsze się tak robi i dzięki temu nie jest się potem podejrzanym o nic...
U nas zawsze koperty z życzewniami się podpisuje. Nie wyobrażam nie podpisać się pod życzeniami.
Cytat:
no my na dwa wesela daliśmy koperty niepodpisane i Tż mówił że kolega u którego na ślubie bylismy jakoś się dziwnie później zachowywał w stosunku do niego, więc ja stwierdziłam że pewnie dostał koperty puste i pomyślał że to może od nas, bo nie podpisana i nauczona tym wydarzeniem będę zawsze podpisywała koperty, wprawdzie jak idziemy do kogoś bliższego to zawsze ja kupuję kartkę i piszę życzenia, ale jak do jakiegoś kolegi z pracy to wydawało mi się że nie trzeba. W sumie nie wiem na co był wkurzony ten kolega na mojego TŻ, ale już mu przeszło więc może sytuacja się wyjaśniła... albo w ogóle o to nie chodziło co ja myślę. Ale gazety włożyć to już masakra, a jeszcze słyszałam że koleżanka dostała jeden kupon to totolotka w kopercie gdzie był tylko jeden rządek za 2zł czy 2,5zł nie wiem ile kosztuje lotek, ale moim zdaniem to tez przesada, jakbym nie miała pieniędzy to wolałabym już nie iść niż dać pustą kopertę, ale ludzie to są bez skrupułów
A powiedzcie mi czmu się ludzie nie podpisują na telegramie?? U nas zawsze się podpisują. (chyba, że ktoś zapomni)
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

ja uwazam, ze do Chorwacji lepiej jechac do prywatnych apartamentow niz do hoteli... w hotelach tam nawet w wiekszosc nie ma opcji all inclusive, wiec trzeba kupowac jedzenie na miescie... a ceny niektorych rzeczy sa kosmiczne (np. piwo w sklepie 5zl + kaucja, w knajpie - w mniejszych miejscowosciach 8,50 w wiekszych (Dubrownik) 17zl; chipsy 9 zl za taka przecietna paczuszke, chleb jakies 4,50, mieso w sklepach to juz w ogole jakas masakra; przystawka typu talerzyk ichniejszej szynki - ponad 30zl, obiad na miescie (bez napojow) to dla jednej osoby 50-60zl wzwyz (bez przystawek, samo danie obiadowe).mozna jesc pizze (jakies 29zl za sztuke), ale ilez mozna wsuwac pizze.... to sa ceny z Riwiery Makraskiej, wiec moga byc troche wyzsze niz w mniej obleganych regionach
do tego moim zdaniem wiekszosc restuaracji w Chorwacji jest na jedno kopyto. jedzenie nie powala, wszedzie jest to samo. wlasciwie jedyna restauracja ktora byla super i nie mielismy zastrzezen byla restauracja... bosniacka a tak to wlasciwie wybieralismy cos z tych menu na sile... TZa zabili jak zamowil sobie na przystawke carpaccio, a dostal carpaccio z ryby a nigdzie nie bylo to napisane... przeciez norma jest ze carpaccio jest wolowe, a jak jest z czegos innego to sie to zaznacza w menu no ale w sumie calkiem dobre to bylo, wiec TZ jakos to przezyl no ale ich salatki to kiepscizna w porownaniu do tych z krakowskich restauracji. i tu byl moj wielki zawod, bo jestem salatkowym maniakiem
wiec moim zdaniem dobrze jest jechac do apartamentu, gdzie ma sie kuchnie i mozna sobie samemu cos dobrego ugotowac (i sporo oszczedzic). mozna trafic na naprawde super apartament 10 metrow od plazy my teraz jak bylismy mielismy osobny pokoj z lazienka (znajomi mieli swoj pokoj ze swoja lazienka), super taras z aneksem kuchennym i ekstra widokiem na morze, do plazy 5 minut calkowicie w linii prostej (nie trzeba bylo nigdzie kluczyc uliczkami) i placilismy 15 euro odo osoby. udalo nam sie, bo wiekszosc ofert bylo za 20-25euro od osoby (ale to dlatego ze teraz byl szczyt sezonu i wszystko najdrozej). polecam tez mniejsze miescinki. najpierw szukalismy aparatamentu w samej Makarskiej... jak zobaczylam te bloki, jakies stare odrapane budynki itp to stwierdzilam, ze po moim trupie i jedziemy szukac gdzies dalej a takie Tucepi juz bylo super - dluuuza plaza, wzdluz niej promenada, same domki, ladnie i kulturalnie

co do zwiedzania to chyba miesiac by nie starczyl zeby wszystko zobaczyc jeszcze zalezy czy jedzie sie na polnoc czy na poludnie. ja polecam Riwiere Makarska albo okolice Dubrownika najpiekniej mozna tez osiasc na jakiejs wyspie np. Hvar albo Korcula i dobrze jechac swoim autem i samemu zwiedzac, a nie jezdzic na wycieczki zorganizowane, na ktorych zdzieraja kase i jeszcze trzeba gonic za przewodnikiem
ale fajnei mieliście Zazdroszczę A może wiesz jaka pogoda jest w Chorwacji w październiku?? Bo po Twojej relacji i innych dziewczyn nabrałam ochoty żeby tam jechać w podróż poślubną
Stary 2009-08-24, 10:56   #2200
certina4
Wtajemniczenie

Kasia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 11:06   #2201
AgaMili
BAN stały

Czesc dziewczyny po weekendzie.
Nasza mała kłótnia przerodziła sie w ciche dni i slub zawisl w powietrzu. Na szczescie w niedziele juz bylo dobrze, pojechalismy cala rodzinka nad morze i swietnie spedzilismy czas.
Dzis mamy na oku 3 domy weselne i bedziemy dzwonic.

Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA
Ja najbardziej jestem za Venus, bo pokoje hotelowe sa od 85zl za 2os. pokoj, a w Nafcie az po 200zl. A pokoi trzeba bedzie wynajac z 20. Doba liczy sie od14. do 10.00 rano w Venus + sniadanie w cenie. Goscie przyjada na 14.00 przygotuja sie w pokojach a potem wynajety bus ich zabierze do kosciola na slub. Ale pod Skala jest piekny ten dworek, tylko ta cena...

Czy moglby mi ktos strescic co sie dzialo?? Bo nie nadrobie...

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2009-08-24 o 11:09
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 11:18   #2202
chilanes
Zakorzenienie

nic ciekawego, gadały o lodach z McDomalda, egipcie i chorwacji

Pod Skałą wygląda ładnie z zewnątrz ładne zdjęcia by można było zrobić
Stary 2009-08-24, 11:20   #2203
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Nasza mała kłótnia przerodziła sie w ciche dni i slub zawisl w powietrzu. Na szczescie w niedziele juz bylo dobrze, pojechalismy cala rodzinka nad morze i swietnie spedzilismy czas.

Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA
Ja najbardziej jestem za Venus, bo pokoje hotelowe sa od 85zl za 2os. pokoj, a w Nafcie az po 200zl. A pokoi trzeba bedzie wynajac z 20. Doba liczy sie od14. do 10.00 rano w Venus + sniadanie w cenie. Goscie przyjada na 14.00 przygotuja sie w pokojach a potem wynajety bus ich zabierze do kosciola na slub. Ale pod Skala jest piekny ten dworek, tylko ta cena...

hmm
chyba nic sie nie dzialo.. a co pamietasz ostatnie.. dziewczyny sie delektowaly lodami przez neta :P

a jak dla mnei skala najlepsza.. nie patrzac na ceny
u mnie jest 145 zł od osoby za wesele do tego 50 miejsc w pokojach 1 -2 osobowych 50/ osoby
Stary 2009-08-24, 11:21   #2204
caprica6
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:

Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA

Podoba mi sie to Pod Skała, ma klimat

U mnie weekend średnio ciekawy przez średnią pogodę - sobota kacyk po piatkowym wyjsciu, potem odwiedziny u rodzicow TŻa, wieczorkiem piwko z kumepla. Niedziela TŻ mial kaca giganta a ja na grzybkach z rodzicami hehe
Mam jakiegoś doła, spodnie mnie cisną, jest poniedziałek i mam @
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 11:24   #2205
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nic ciekawego, gadały o lodach z McDomalda, egipcie i chorwacji

Pod Skałą wygląda ładnie z zewnątrz ładne zdjęcia by można było zrobić
Tez tak uwazam.. nie musialabys jezdzic gdzie w dodatkowe miejsce na sesje plenerowa bo tam miala bys cudne zdjecia... wiec zastanow sie nad ta skala.. bo ta venus.. jesli wybierac lokal tylko dlateog ze jest tani.. no ... hmmm
zyje sie raz.. slub tez się ma tylko raz ( ten pierwszy w sensie - koscielny - najbardziej swietowany )
Sprobuj moze jednak zastanowic sie nad tą skala cuuudna jest

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Cześć

Mam jakiegoś doła, spodnie mnie cisną, jest poniedziałek i mam @
Pogadamy za tydzien o tym poście ok ??
Stary 2009-08-24, 11:25   #2206
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość

---------- dopisano o 11:24 ---------- poprzedni post napisano o 11:23 ----------

pogadamy za tydzien o tym poście ok ??
ok
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 11:26   #2207
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ale fajnei mieliście Zazdroszczę A może wiesz jaka pogoda jest w Chorwacji w październiku?? Bo po Twojej relacji i innych dziewczyn nabrałam ochoty żeby tam jechać w podróż poślubną
no niestety Chorwacja to Europa, wiec w pazdzierniku moze byc roznie wg travelplanet ( http://www.travelplanet.pl/przewodni...a/temperatury/ ) na Riwierze Makarskiej w pazdzierniku temp. w dzien to 22 stopnie a w nocy 11... czyli zzzimno
aczkolwiek jesli nie potrzebujecie koniecznie upalow i plazowania to baardzo polecam, bo jest co robic, a przy nizszej temperaturze nawet przyjemniej zwiedzac i duuzo mniej ludzi i taniej

Cytat:
Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA
z tych trzech najbardziej podoba mi sie Pod Skałą
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 11:32   #2208
kaska87
Zakorzenienie

jestem znowu

Stary 2009-08-24, 11:36   #2209
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem znowu
Ty weź mnie oświeć czy Ty masz jakaś bazę wszystkich możliwych sukien szytych na caluśkim świecie przez wszyściutkich projektantów ??
Co widze posta to ktos CIę pyta: Kasia a jaka to suknia
Stary 2009-08-24, 11:38   #2210
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ty weź mnie oświeć czy Ty masz jakaś bazę wszystkich możliwych sukien szytych na caluśkim świecie przez wszyściutkich projektantów ??
no nie ukrywam, że znam dużo stronek z sukniami powinnam zostać moderatorem działu mody ślubnej

już nie mogę się doczekać tego wesela aha! i TZ pytał wczoraj młodych czy wolą kasę czy prezent to mówią, że obojętnie i ze wszystkiego się ucieszą dzisiaj idziemy zobaczyć kilka rzeczy, a jak nam się nic nie spodoba to dostaną kasę

Stary 2009-08-24, 11:39   #2211
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no nie ukrywam, że znam dużo stronek z sukniami powinnam zostać moderatorem działu mody ślubnej

już nie mogę się doczekać tego wesela aha! i TZ pytał wczoraj młodych czy wolą kasę czy prezent to mówią, że obojętnie i ze wszystkiego się ucieszą dzisiaj idziemy zobaczyć kilka rzeczy, a jak nam się nic nie spodoba to dostaną kasę
No widzisz a Ty się tak martwiłaś.. Wariacie Ty powinnaś dostać
Stary 2009-08-24, 11:41   #2212
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz a Ty się tak martwiła ś.. Wariacie Ty powinnaś dostać
ale mnie zlałaś
a w ogóle 390 dni
no jeszcze Wam miałam napisać jak mój TZ wczoraj dojechał bo pyta jaką będzie miałą suknie ta Ania, czy hiszpankę, czy princeskę a ona takie oczy i mówi, że styl grecki to TZ wiedział o co chodzi, że piżamowa także jestem ciekawa

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-24 o 11:43
Stary 2009-08-24, 11:42   #2213
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no niestety Chorwacja to Europa, wiec w pazdzierniku moze byc roznie wg travelplanet ( http://www.travelplanet.pl/przewodni...a/temperatury/ ) na Riwierze Makarskiej w pazdzierniku temp. w dzien to 22 stopnie a w nocy 11... czyli zzzimno
aczkolwiek jesli nie potrzebujecie koniecznie upalow i plazowania to baardzo polecam, bo jest co robic, a przy nizszej temperaturze nawet przyjemniej zwiedzac i duuzo mniej ludzi i taniej
Właśnie chciałabym bardziej na zwiedzanie sie nastawić. Bo ostatnio to tylko leniuchujemy (oprócz wypadów w góry). Opisujecie te wszystkie miejsca, ja zdjęcia oglądam i po prostu muszę tam być Tak pięknie tam jest
Stary 2009-08-24, 13:35   #2214
certina4
Wtajemniczenie

AgaMili w pełni zgadzam się z powyższymi opiniami, pod skałą wymiata

Cytat:
heh ja widziałam że inne sie pytały więc i jak nie wiem to pytam, a ma ktoś pomysł skąd jest ta pierwsza suknia co wklejałam./? Ktoś nawet chyba miał ją w swoim katalogu bo widziałam że też się podobała

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 13:47   #2215
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA

pod skała najładniej. Bardzo mi się podoba. Ma swój klimat i jakbym miała wybierać spośród tych 3 to wybrałabym pod skałą
Stary 2009-08-24, 13:57   #2216
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz a Ty się tak martwiłaś.. Wariacie Ty powinnaś dostać
Batem jej batem
Stary 2009-08-24, 14:31   #2217
centipede
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
moj TZ ma Mac'a zaraz obok pracy i czasem je tam na obiad tortille albo BigMac'a... samo zdrowie jeszcze ta tortilla to ujdzie (wczoraj jak wracalismy zajechalismy do McDrive'a o 3 w nocy i zjedlismy po tortilli na wczesne sniadanie ), ale ten BigMac to kupa smiecia...
ja w McDonaldzie jesli juz to jem salatke Chicken Premiere... choc ten ser w niej juz sobie mogli darowac ogolnie jesli chodzi o fast food to wole KFC lepsze salatki
A u nas nie ma KFC ale te hamburgery z Mac'a to masakra ciekawe ile jest mięsa w tym "mięsie"
Czyli Twój TŻ się zdrowo odżywia
Cytat:
no pewnie w końcu tematy się skończyły i teraz od nowa to samo będzie
to może zacznijmy od tego, że napiszemy coś o sobie i co mamy załatwione?!

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
dziewczyny poszłam dziś rano z tata i mama na wystawę rolnicza. No i już wychodzimy a tam wielka piękna girlanda zrobiona z balonów czerwonych na dole z dużych i coraz wyżej z takich malutkich i oplecione białą tasiemką z jakimś kwiatkiem ale to pięknie wyglądało. Mama wzięła ulotkę a ze jej wyciągnąć nie mogla to ta dekoratorka mamie pomogła. I zobaczyła u mnie pierścionek i gadka szmatka gdzie wesele i w ogóle. I pokazała Nam zdjęcia jak dekoruje zakochałam się bo jest na taki pomarańczowo łososiowy kolor tak ja chciałam. I mamy 5 września przyjechać do Korczewa bo ona będzie tam ubierała sale i mamy sobie zobaczyć. Ale nie wiem ile bo powiedziała ze to zależy co gdzie i ile chcemy udekorować. Zobaczymy...
Fajnie Daj znać jak wrażenia
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
coś Ty, nie zdecydowaliśmy, bo bysmy chcieli wszędzieW grudniu sie tym zajmiemy.
A ten Egipt to sami nie wiemy, bo juz pomijając kwestie urlopowe, w kórych nic sie nie zmieniło, chcemy zmienic auto to by pochłonęło troche kasiory i trzeba by to przeliczyć. Nie wiem, będziemy mysleć bliżej września, a do Egiptu w razie czego możemy tez w październiku i listopadzie wyskoczyć
Zmiana auta na pewno pociągnie po portfelu ale masz rację, lepiej teraz niż później jak będziecie chcieli kupować mieszkanie. A właśnie, jak idą poszukiwania?

Cytat:
no to 12.09 idziemy na weselicho
Super
A suknia "Twoja pierwsza miłość" straaaasznie podobna do Lorny, czyli śliczna
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim I po weekendzie buuuu Ale super było W sobotę bylismy u kuzynostwa na ognisku(3 raz w tym miesiącu). Uwielbiam te nasze spotkania. No i bawiłam malutką Wiktorię Cudowny maluszek Druga kuzynka, która obecnie jest w ciąży powiedziała, że nadaję sie na nianię i by takiej jak ja potrzebowała. I jak chcę to mnie zatrudni hihihi. Miłe to bardzo było.

a teraz mykam i nadrabiam to co naskrobałyście przez cały weekend
Na pewno miło usłyszeć takie słowa coś w tym musi być skoro tak powiedziała Już niedługo i będzie kolejny weekend
Cytat:

Co myslicie o tych:
VENUS
POD SKAŁĄ
NAFTA

Dobrze, że zażegnaliście kryzys "Pod skałką", zdecydowanie

Zabieram się za pisanie relacji ślubno-weselnej
Stary 2009-08-24, 14:44   #2218
centipede
Zadomowienie

Czas na relację

Msza się rozpoczęła o 16.30, myślałam, że późno troszkę ale jednak było ok Panna Młoda wyglądała prześlicznie, miała suknię A, pełno koralików, tren i dwa welony (jeden ściągnęła na sali) - dłuuuugi i drugi taki do pasa mniej więcej. Do tego czerwony bukiet i czerwone róże wpięte we włosach i powiem Wam, że fajnie to wyglądało: śnieżnobiała suknia, czarne włosy i czerwone róże we włosach Do ołtarza pierwsze mama Młodego go prowadziła, a później tata Młodą. Msza poszła bardzo sprawnie, kazanie wszystkim się podobało, aż się łezka kręciła w oku Kościół nie był prawie wcale przystrojony, tylko krzesła dla Młodych i dla świadków Później życzenia, sypanie ryżem i WESELICHO Były winietki i fajne było to, że rodzice podpowiadali gdzie kto siedzi, bo inaczej byśmy tak szukali i szukali, także u nas też trzeba kogoś wyznaczyć do tej funkcji Nie było orkiestry tylko DJ, mówili że sprawdzony i faktycznie - grał różną muzykę, każdy miał coś dla siebie, poza tym jak ludzie schodzili z parkietu to od razu przyciszał i można było spokojnie rozmawiać Jedzonko -> Rosół, Ziemniaczki z polędwicą (przepyszna była) i zestaw surówek, później szaszłyk z boczku z frytkami i sałatką z ogórków, gulasz i na koniec barszczyk. Każdy dostawał swoją porcję na talerzu (piszę o tym, bo ostatnio miałyśmy dyskusję na ten temat). Poza tym sałatki, ciasta, ale wszyscy byli najedzeni ciepłymi daniami i raczej mało jedli takich rzeczy Wódka --> Sobieski, bardzo w porządku. Jedyny minus taki, że nie było wina Ogólnie bardzo udane wesele! Brakowało mi tylko wina i troszkę za jasno było na parkiecie do tańca a reszta SUPER

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-08-24 o 14:46
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 14:50   #2219
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Czas na relację

Msza się rozpoczęła o 16.30, myślałam, że późno troszkę ale jednak było ok Panna Młoda wyglądała prześlicznie, miała suknię A, pełno koralików, tren i dwa welony (jeden ściągnęła na sali) - dłuuuugi i drugi taki do pasa mniej więcej. Do tego czerwony bukiet i czerwone róże wpięte we włosach i powiem Wam, że fajnie to wyglądało: śnieżnobiała suknia, czarne włosy i czerwone róże we włosach Do ołtarza pierwsze mama Młodego go prowadziła, a później tata Młodą. Msza poszła bardzo sprawnie, kazanie wszystkim się podobało, aż się łezka kręciła w oku Kościół nie był prawie wcale przystrojony, tylko krzesła dla Młodych i dla świadków Później życzenia, sypanie ryżem i WESELICHO Były winietki i fajne było to, że rodzice podpowiadali gdzie kto siedzi, bo inaczej byśmy tak szukali i szukali, także u nas też trzeba kogoś wyznaczyć do tej funkcji Nie było orkiestry tylko DJ, mówili że sprawdzony i faktycznie - grał różną muzykę, każdy miał coś dla siebie, poza tym jak ludzie schodzili z parkietu to od razu przyciszał i można było spokojnie rozmawiać Jedzonko -> Rosół, Ziemniaczki z polędwicą (przepyszna była) i zestaw surówek, później szaszłyk z boczku z frytkami i sałatką z ogórków, gulasz i na koniec barszczyk. Każdy dostawał swoją porcję na talerzu (piszę o tym, bo ostatnio miałyśmy dyskusję na ten temat). Poza tym sałatki, ciasta, ale wszyscy byli najedzeni ciepłymi daniami i raczej mało jedli takich rzeczy Wódka --> Sobieski, bardzo w porządku. Jedyny minus taki, że nie było wina Ogólnie bardzo udane wesele! Brakowało mi tylko wina i troszkę za jasno było na parkiecie do tańca a reszta SUPER
To super, że wesele się udało I dobrze się bawiłaś
Mi na ostatnim weselu też wina brakowało(jedzenia też ale to swoja drogą).
Stary 2009-08-24, 14:53   #2220
centipede
Zadomowienie

Obca jak to jedzenia brakowało???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości