|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
![]() ![]() Fotki i relacja muszą być ![]() Za jakiś czas też się tam wybieramy z TŻ-tem więc wszystkie wskazówki mile widziane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witaj Domi! Pisz koniecznie, co słychać w wielkim świecie. Wszystkie czekamy na relację ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem, bo dla siebie wzięlam medium [zależy mi na UV a żadna mi nie odpowiada z adult, a dla małża wybrałam tę ostatnią i nie wiem czy mnie nie pogoni
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- a na palace czerwone oczy fajne sa krople SYSTANE UB w fiolkach jak sol fizjologiczna - otwartą trzeba zużyć w ciagu 48h |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Organizatorka
|
Dominika sciski i takie tam, ja chce zdjecia zakupow a nie wiezy
![]() Anariel zestaw jest tani jak na tę firmę, i pedzle bedziesz miala a niejedna chetna do wymianki sie znajdzie jak Ci cos nie spasuje, wiec ... ![]() Ilona chcesz tą bluzkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
DominkaB jak tam Paryz?
![]() Kamilawu dzieki za info ![]() Ja wzielam standardowego "adulta", bo mam leb jak sklep, nie bede sie w babski rozmiar wciskac ![]() Pedzle z Bare Minerals to ponoc drapaki straszne, na YT sa dosc krytykowane. Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-08-24 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część III
[1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;13868275]Ja korzystam z wirtualnej karty mBanku. Mam normalne konto, do którego jest zwykła karta płatnicza i dodatkowo wirtualna Visa w dolarach. Kiedy chcę zrobić zakupy w Internecie przelewam na wirtualną kartę odpowiednią kwotę i na stronie podaję jej dane jako karty kredytowej. Po zakończonej transakcji jeśli coś zostanie można "rozładować" kartę z powrotem do zera. Wszystko się robi szybciutko, bo przelewy między kartą a kontem trwają sekundę i są bezpłatne. I bezpieczeństwo gwarantowane. Polecam.
A tak w ogóle to witam wszystkich. Od paru dni czytam Wasze wątki i czekam na moją pierwsze zakupy minerałów z EDM ![]() OO wreszcie jakaś informacja...tez mam mbank ale zwykła akrta kredytowa to strata kasy,szkoda zakładać dla 1 zamówienia...jesteś zadowolona? jak z opłatami ??? No i witamy, witamy serdecznie ![]()
#2047 |
Zakorzenienie
|
no, przydałaby mi się na egipski wypad
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Lorri, już sama siebie przeniosłam i zastanawiam się czy nie ukarać za offtopa
![]() strona z emotkami już tu się pojawiała, chyba cathy podała ![]() Dominka, fajnie że wróciłaś ![]() Anariel, ja bym na początku spróbowała którejś z firm najpopularniejszych na wizażu, everyday minerals, earthenglow minerals, lumiere, lauress....wątki sa na tym forum, wystarczy przeczytać 1. post poradzić się odnośnie koloru (instruckja 2. post wątku everyday minerals) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
hahahahahaaa dobry ten kabaret, mój kultowy obecnie
![]() No tak dla informacji - 10 tydzień. czyli 3 miesiąc. Zorientowałam się po tygodniu. a co do mikro - to bardzo dziękuję, więc teraz pytanie nr 2. jak użyć?mam z SN. No i czy mogę teraz, skoro za kilka dni planuję ostrą ekspozycję słoneczną? o i Dominka wróciła, ale fajnie!!!!! na pewno było super!!!! chwal się jak odetchniesz! Ila, kiedy wyjeżdzasz, bo się tak jakoś od dłuższego czasu zastanawiam... Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-08-24 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też bym chętnie poszła na migdałka ale jednak poczekam aż wrócę lecimy 11 września ![]() szczęściara, ja do konca I trymestru lodówki nie mogłam otworzyć też od razu się zorientowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- pastereczko, gdzie kupujesz ciuszki dla pociech jesli wolno spytać? zastanawiam się czy na wizażu sa też wspólne zakupy ze sklepów dziecięcych ![]() aha, ma któras doświadczenie z suszarkami kondensacyjnymi? na co powinnam zwrócic uwagę przy wyborze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zadomowienie
|
Nie, no u mnie drzwiczki działają jak należy
![]() ![]() ale fajnie!!! ja byłam w egipcie w połowie października. pamiętam ten żar i jedynie gdzie to w pierwszym rzędzie od morza było znośnie i super szybko się ciemno robiło, normalnie kilka minut i zmrok z upalnego słońca no to mikro odpuszczam, serdeczne całuski dziękuski |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie chcialam sie doradzic ale na tamtym watku nikt nie pisze...
No nic zamowilam ![]() ![]() ![]() ![]()
#2054 |
Organizatorka
|
IlonaP tak gdzies za godzinkę-dwie uzupelnie wszystko to sobie cos powybierasz moze, a co do malej to zagranica kupuje na zapas i uzywane (kolezanka tym sie zajmuje ze tak powiem zawodowo) wiec jak mi powiiesz co chcesz t oCi wysle na poczte zdjecia
Cathy czy dostalas wiadomosc ode mnie? edit. zakupy dla nastolatka sa dobijajaco drogie, zna sie niestety na tym... eh po mamusi Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-08-24 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie zorientowalam po dwoch, nie wiedzialam ze szybciej sie da
![]() Pastereczko, ja tez poprosze fotki tych ciuszkow dla chlopca, rozmiar 2 latka Dominko, witaj i tu, bardziej oficjalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Bonjour
![]() Ale byłam padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się trochę ogarnąć i wrócę za kilka godzinek ![]()
#2057 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zadomowienie
|
Rany boskie, dzisiejszy dzień przebija wszystko...
Kupujemy z TŻem nową lodówkę, właśnie czekam aż ją przywiozą swoją drogą spanikowana dziś mierzyłam czy przejdzie przez drzwi... Powinna przejść. A rano do NFZ po kartę EKUZ, żeby na tej Litwie nie zbankrutować jakby coś się stało ze zdrowiem, potem na uczelnię składać papiery na podyplomówkę, oczywiście najpierw 20 min szukałam na kampusie katedry, u nas jest wielki kampus i ciągle coś jest gdzieś przenoszone... No ale załatwione. Potem do sklepu po coś na obiad (dziś żeberka i kuskus) i kupiłam apteczkę do samochodu (tez na wszelki wielki) i krem z Bielendy brązujący na noc. Nie wiem, czemu na koniec lata sięgam po brązujący krem, znając życie zaraz go stuninguję (gdzieś trzeba wcisnąć te ekstrakty i oleje). Wczoraj z TŻem pojechaliśmy do skansenu w Olsztynku, akurat trasa biegnie lasami i patrzyliśmy, jak zieleń na drzewach delikatnie brunatnieje... Lato się kończy, normalnie trzeba rozglądać się za ciepłymi swetrami - aczkolwiek swetrzydło kupione na wypad sylwestrowy nad morze jest bezkonkurencyjne, trzyma cieplo jak diabli, na Syberię można brać. Tylko gdzie ja dostanę na siebie dobre dżinsy?
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Rozeznanie
|
Dominkab witaj
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
Vril, gratulacje
![]() Dominko, witaj ![]() ![]() szkoda, ze nic ie kuilas ![]() ![]() moja poczta jest beznadziejna, nie mam juz na nia sily ![]() a do TZta moj reship lauress dotarl w 11 dni be zproblemow i w ogole. jak nie znajde tego SN i wysla ponownie to po prosze aby zrobili to do niego ![]()
![]() |
#2061 | ||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() wczoraj pod wieczór dotarłam do domu, posiedziałam trochę na Necie, pooglądałam zdjęcia, ale wizażu nawet nie odpalałam - wiedziałam, że wtedy ze trzy godziny nie moje, a spać mi się chciało ![]() Wiem, że nie musiałam, ale kocham was czytać więc nadrobiłam tych kilkanaście stron i... Już myślałam, że to będzie foto z jakimś facetem ![]() [1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;13868275]Ja korzystam z wirtualnej karty mBanku. Mam normalne konto, do którego jest zwykła karta płatnicza i dodatkowo wirtualna Visa w dolarach. Kiedy chcę zrobić zakupy w Internecie przelewam na wirtualną kartę odpowiednią kwotę i na stronie podaję jej dane jako karty kredytowej. Po zakończonej transakcji jeśli coś zostanie można "rozładować" kartę z powrotem do zera. Wszystko się robi szybciutko, bo przelewy między kartą a kontem trwają sekundę i są bezpłatne. I bezpieczeństwo gwarantowane. Polecam. A tak w ogóle to witam wszystkich. Od paru dni czytam Wasze wątki i czekam na moją pierwsze zakupy minerałów z EDM ![]() Dobrze wiedzieć o takiej karcie ![]() Cytat:
![]() A komentarzy pod artykułami to już nawet nie czytam, nie przewijam poniżej artykułu. Szkoda nerwów, większość to prowokacje idiotów. I nie zamierzam tym razem przepraszać za wyrażenie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chętnie poczytam ciążowe relacje, kocham takie klimaty ![]() ![]() ![]() Swoją drogą sis mojego TŻta ma na piątek 28.08. termin porodu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niebardzo rozumiem, dlaczego wielocytowanie wyrzuciło mi tylko kilka z postów, które chciałam zacytować... części przez to zapomniałam. Ale przede wszystkim: WINLY - ![]() VRIL - gratulacje ![]() Ktoś tu jeszcze na PKP narzekał - zgadzam się, ale muszę powiedzieć, że wczoraj trafiłam na naprawdę fajny, w miarę nowy, elegancki pociąg ![]() Właśnie puściłam sobie (po raz milionowy) Timona i Pumbę ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-08-24 o 12:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Organizatorka
|
Cathy o to mi chodziło
Violet bo twoje posty sa za dlugie, cytuj tylo czesc wypowiedzi np ![]() ![]() Praniuszku wysle niebawem gabs ja widze juz niestety ze po 7 to juz ciemno... (lubie "jasnosc" ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zadomowienie
|
Viollet87, zapisałam się na podyplomówkę z Audytu i Kontroli Wewnętrznej (czy jakoś tak). Spoko, tylko 3 tysie, ale w sumie przez rok pracy odkładałam, to teraz mogę się dokształcać - a i tak został mi rok magisterki, czyli jak dobrze pójdzie to jednocześnie skończę jedno i drugie i jako tako wykształcona będę mogła się bić o sensowną pracę.
Pastereczko, nie da się ukryć, że lato już na wykończeniu... Szkoda, lubię słoneczko i jestem ciepłolubna, będę tęsknić za ciepłymi miesiącami...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Organizatorka
|
Gabs rozsadna jestes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
ja tez niestety juz widze koniec lata.... a szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
A wiesz, jakoś pomysł żeby innych kontrolować najbardziej przypadł mi do gustu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Selene, ja też pozwoliłam sobie zapisać jedno z wrzuconych przez Ciebie zdjęć, boskie widoki! Mnie ktoś prosił przed wyjazdem o zdjęcia z Łazienek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | ||
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do poczty, to też nie kumam o co chodzi, bo do mnie np nie dotarł w ogóle reship z Lauressa wysłany 17-ego lipca ![]() ![]() Viol iluminację widziałam kilka razy, bo my każdy wieczór na mieście spędzaliśmy albo na Trocadero (pod wieżą) albo na moście artystów na Sekwanie ![]() ![]() ![]() ![]() A Disneyland jest cudny, ale niestety było ok. 35 stopni i poprostu nie dawało się wytrzymać i mało co cieszyło. Ludzi tysiące, a do tego w pociągu powrotnym było jeszcze bardziej gorąco niż na zewnątrz. MASAKRA! Dlatego właśnie córa się tak urządziła. Do tego doszło zatrucie pokarmowe dwa dni później. Dopiero dzisiaj czuła się dobrze ![]() A u Timona i Pumby to jadłam obiadek w Disneylandzie ![]() ![]() ![]() Gabs zapomniałam Ci pogratulować decyzji rzucenia pracy więc gratuluję ![]()
![]() |
#2069 |
Organizatorka
|
Violett87 ale za duzo chcialas na raz dac, wizaz ma ograniczenie liczby znakow i cytatow- juz to przerabialam na zamowieniowym
Gabs pamietaj ze mozna isc na dofinansowane podyplomowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Dodaję jeszcze kilka zdjęć Starówki, w której ponownie się zakochałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.