W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudzanie. - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 10:59   #601
Megha
Raczkowanie

Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza

SternSylwia,
moje serdeczne gratulacje spadku wagi. Ja też mam niedoczynność tarczycy leczoną od 7 lat i też chudnę --- mimo tego, że wmawia się nam, że nie schudniemy i mamy łatkę grubasków (ale teraz mam TSH 0,10, a norma to 0,40-3 --- tak mi się porobiło po 100mg Euthyroxu (zawsze miałam TSH ok. 5-9 czyli mega ponad normę, ale oto efekt złego leczenia!), więc endokrynolog mówi mi, żebym korzystała, bo furtkę mam otwartą do chudnięcia i faktycznie kilogramy lecą!).

Niestety, to również ciężka praca, u mnie głównie 60minutowe aoroby 6 dni w tygodniu, basen i dieta.

Martinnes,
a jak u Ciebie? Czekam na Twoje ważenie i jestem ciekawa Twoich rezultatów. Powiedz, łatwo idzie? A jak ze słodyczami? Nie masz ochoty?
A widać już jakieś efekty, pochwal się!

Całuję Was!

Edytowane przez Megha
Czas edycji: 2009-08-24 o 11:00
Megha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 11:15   #602
adziorek1990
Idiotka

Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza

Cytat:
Napisane przez paprota15 Pokaż wiadomość
u mnie determinacja jak narazie bardzo dobra tak jak i samopoczucie za godzinkę idę do babci
ja już po I i II śniadaniu płatki owsiane a potem nektarynka
zobaczymy jak to będzie u babci

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

adziorek1990 a jakie masz wymiary w talii i biodrach?
Powiem Ci szczerze,że nie mam pojęcia jakie mam wymiary... Jak przyjde z miasta to sie zmierze i napisze..chociaż zrobie to niechętnie ponieważ jestem 'pulchna' i moje wymiary będą zapewne gorsze od mojej wagi A Ty jakie masz wymiary?

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 11:32   #603
OvercastSky
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziorek1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim Jak tam samopoczucie i determinacja?
Dzień dobry U mnie bardzo dobrze z samopoczuciem, determinacja natomiast jakoś tak z dnia na dzień słabnie, ale staram się myśleć pozytywnie i nie oznacza to, że zamierzam zrezygnować. Nie ma mowy, nie poddam się!

A już myślałam, że to ze mną coś nie w porządku kiedy uznałam, że jest jakoś zimno.
OvercastSky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 13:36   #604
Martinnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Megha Pokaż wiadomość

Martinnes,
a jak u Ciebie? Czekam na Twoje ważenie i jestem ciekawa Twoich rezultatów. Powiedz, łatwo idzie? A jak ze słodyczami? Nie masz ochoty?
A widać już jakieś efekty, pochwal się!

Całuję Was!
Od niedzieli jestem na 2 turze turbo, w pierwszej schudłam 4 kg (przestrzegałam rozpiski w 90%, bo zgrzeszyłam kilkoma kawałkami sernika). Jak dla mnie ta dieta jest świetna, wiadomo, wiele ograniczeń jak w każdej (brak ziemniaków, pieczywa, smażonych rzeczy, słodyczy itd), ale mnie najbardziej zadowala w niej to, że w sumie zawsze jestem najedzona tym, co lubię (ja przeważnie jem orzechy, szynkę, jajka, ser, gruszki, nektarynki, jabłka, ogórki, marchewka, papryka). Godzinny spacer dziennie też jest w porządku, za bardzo nie mam gdzie chodzić, więc ni zawsze jest to godzina, ale w każdym razie codziennie jakiś ruch mam. Mieszkam z rodziną, więc wiadomo, muszę wykazać się silną wolą, bo ja jem np. orzechy plus jajka na obiad, a oni wcinają schabowe z ziemniakami i mizerią. Trochę to dołujące, ale jakoś sobie radzę. Jak na razie to moja druga tura i ostatnia (bo rok szkolny i problem z jedzeniem 6 posiłków regularnie), dlatego później po prostu będę na MŻ-WR

U mnie też z pogodą kiepsko, w nocy lało, a rano było dość chłodno. Teraz jest trochę lepiej, więc idę na spacer, muszę odreagować "rozmowę z mamą".

Start:
12.08.2009
r.

Edytowane przez Martinnes
Czas edycji: 2009-08-24 o 13:37
Martinnes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:15   #605
Sunsett
Zakorzenienie

A ja jestem głodna Za wcześnie zjadłam drugie śniadanie , dodatkowo dwa jabłka to jednak za mało dla mnie . Jutro inaczej to rozplanuję , a dzisiaj muszę wytrzymać jakimś sposobem do 15, wtedy wezmę się za przygotowywanie obiadu .
Do tego cały czas popijam mineralną niegazowaną , której z całego serca nie cierpię, no ale jeśli ma mi to pomóc w osiągnięciu celu ,to chyba warto się poświęcić
Moja mama dzisiaj trochę się oburzyła , gdy powiedziałam jej ,żeby nie robiła dla mnie obiadu . Twierdzi , że zdziwiam z tą całą dietą ,ale chyba każda mama ma takie podejście.. bo moja to najchętniej utuczyła by mnie na amen
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:27   #606
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziorek1990
Dzień dobry wszystkim:D Jak tam samopoczucie i determinacja?

Dzień dobry :-pMuszę przyznać, idzie dobrze :ehem:
Cytat:
Napisane przez Olllllciaa Pokaż wiadomość
łohohoho chwile mnie nie było a tu tyle napisałyście :D
Książke czytałam :-p Wybrałam bardzo ciekawą lekturę na ten niedzielny wieczór: " Czy wiesz co jeść? " :D
Noo właśnie dziewczyny kiedy kolejne ważenie? Proponuje może abyśmy ważyły się co tydzień w niedziele ... Co wy na to? ;)
Ja się ważę co 2-3 dzień :D ale pod uwagę biorę wagę sprzed tygodnia :)

Cytat:
Napisane przez OvercastSky Pokaż wiadomość
PsilocybeGarden, teraz działa. :D Podoba mi się, choć przyznaję bez bicia, że wcześniej nie słyszałam o As I Lay Dying. :)

Moim skromnym zdaniem lepiej co dwa tygodnie. :D Co tydzień to za często, ale myślę, że Martinnes ma w tej kwestii decydujący głos. :D
Oooo... Czyżbym o czymś nie wiedziała? :D Czego słuchasz?:D

Cytat:
Napisane przez kolorowesloncee Pokaż wiadomość
Tak, znów pojechał do Anglii. Muszę schudnąć, bo jak przyjedzie znów zabierze mnie na zakupy i chcę to wykorzystać by obkupić się w ciuszki eSki. :D tzn. jakieś, które fajnie wyglądają na szczupłych dziewczynach.;)
A co jem rano? przeważnie owsianka, jajecznica-omlet, chleb razowy [ 3 kromki]. Wydaję mi się, że wystarczająco.:D Jutro się posataram! może wkoncu wyciągnę gitare.:D Dziekuję za wsparcie. :cmok:
A ja muszę w tym tyg. lecieć po moją gitarkę :rolleyes:
Ojeju.. Myślałam, że dzisiaj będę miała szaleństwo zakupowe, ale chyba z tego nici :( Szaleństwo zakupowe czyli -szkolne-żarciowe-ubraniowe... A za godzinę mam być u ortodonty - miałam jechać do CH przed:mad: -

Cytat:
Napisane przez miiisiaa Pokaż wiadomość
tak, zaczekajmy na szefową :D

ja jutro planuję maraton szkolno-ciuchowy po sklepach :D zakupy to najlepszy sport ^^

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

czekaj, czekaj. dopiero teraz skojarzyłam. czy tam może będzie coma? :eek::eek::eek: jeśli tak, toooo... błaaaaaagam zabierz mnie :D jacie, jak ja ich uwielbiam :slina: matko, dziewczyno, to ty się nie masz czym przejmować i smucić! :D mnie wizja każdego ich koncertu, na którym mogę być przyprawia o mega dobry nastrój :D
Hah... Będzie Coma :ehem: Ale muszę Was dziewczyny rozczarować: Ja za nią nie przepadam ;)
Cytat:
Jeśli będzie COMA to zabierzcie mnie też:D
Czytaj wyżej ;)
Cytat:
Napisane przez SternSylwia Pokaż wiadomość
[...]narazie koncze diete sb moj cel to 40kg...(no to w takim skrócie jak pamietam) hehe jak sie uda to wstawie foto z przed i po :*[...]
Prosimy :ehem:

Cytat:
Napisane przez Monx Pokaż wiadomość
dzień dobry :D też jestem po szklance wody z cytryną. i zaraz po śniadanie. Wczoraj się najadłam sporo rzeczy (m.in. kawałek ciasta i 3wafle ryżowe z czekoladą :mur: ) dzisiaj zjem mniej i wszystko powinno się uregulować. Bo gdzieś (chyba na wizażu nawet :D) czytałam, że jak 1dnia się zje dużo to 2dnia metabolizm szybciej pracuje i jeśli zjesz mniej (a nie tak jak poprzedniego) ładnie ci to spali ;)
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Uwielbiam wafle ryżowe z czekoladą :rolleyes: Odkryłam ten specyfik w Biedronce i myślałam ,że nie będzie to zbyt smaczne , ale jest rewelacyjne.
Oby prawdą było to , co piszesz o metaboliźmie po dniu obżarstwa, bo ja wczoraj też przedawkowałam z jedzeniem :)
Mnie się też coś o uszy obiło z przyśpieszeniem metabolizmu :ehem:
Ja nie lubię wafli w czekoladzie ;) Wolę same :D

Pochwalę się: przemyślałam i walczę :D Dzisiaj w gruncie rzeczy jest przełomowy dzień, bo pozbywam się żelastwa z ust :D Więc COŚ wypadałoby ze sobą zrobić...
Dzisiaj, pomimo wczorajszego obżarstwa na wadze 53,4!!!:jupi:
Śniadanie dzisiaj... Duże, bo pewnie już dziś nic więcej nie zjem ze względu na zęby :cool: No więc, kromeczka Wasa 3 zboża, pomidor, ogórek, cebulka, szynka, jogurt naturalny :) I powiem Wam, że mnie ta cebula męczy :/ O ja! Zapomniałam! Ortodonta tam chyba uschnie z odoru cebulowego :eek: A już 2 razy myłam zęby i nic :hahaha:
Przebojowa wizyta się zapowiada :]
Strasznie cierpię, bo chyba nici z moich zakupów :(

Sunsett - moja mama zachowuje się identycznie :] Wiesz, może na śniadanko jedz owsiankę, albo coś równie 'sycącego'??

[musiałam wyłączyć emotikony, bo było ich za dużo ;)]

Edytowane przez PsilocybeGarden
Czas edycji: 2009-08-24 o 14:29
PsilocybeGarden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:33   #607
OvercastSky
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PsilocybeGarden Pokaż wiadomość
Oooo... Czyżbym o czymś nie wiedziała? Czego słuchasz?
Pytasz o gatunek czy wykonawców?
OvercastSky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 14:37   #608
Mary Rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martinnes Pokaż wiadomość
U mnie też z pogodą kiepsko, w nocy lało, a rano było dość chłodno. Teraz jest trochę lepiej, więc idę na spacer, muszę odreagować "rozmowę z mamą".
Dasz radę Będzie dobrze. Rozmowa z mamą i odreagowywanie? Oj niedobrze*tuli*

Cytat:
A ja jestem głodna Za wcześnie zjadłam drugie śniadanie , dodatkowo dwa jabłka to jednak za mało dla mnie . Jutro inaczej to rozplanuję , a dzisiaj muszę wytrzymać jakimś sposobem do 15, wtedy wezmę się za przygotowywanie obiadu .
Moja mama dzisiaj trochę się oburzyła , gdy powiedziałam jej ,żeby nie robiła dla mnie obiadu . Twierdzi , że zdziwiam z tą całą dietą ,ale chyba każda mama ma takie podejście.. bo moja to najchętniej utuczyła by mnie na amen
Sunsett każda matka ma takie podejście. Moja też się obraziła jak bigosu nie chciałam jeść. Trudno. Wcinam swoje warzywka

Co do śniadania to proponuję jeść białka na śniadanie. Sycą na dłużej niż węgle. Obiad? Możesz przecież trochę wcześniej przygotować lub przekąsić marcheweczkę surową
Burning my dreams

All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns

Mary Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:39   #609
Olllllciaa
Rozeznanie

Cytat:
Śniadanie dzisiaj... Duże, bo pewnie już dziś nic więcej nie zjem ze względu na zęby No więc, kromeczka Wasa 3 zboża, pomidor, ogórek, cebulka, szynka, jogurt naturalny
]
Przepraszam, że się wtrące ale czy to jest duże śniadanie?!
To jest baaaardzoooo małe śniadanie po którym będziesz głodna za godzine ;/ <przynajmniej ja bym była i sądze, że większość dziewczyn też!>
Na śniadanie spokojnie możesz zjeść chleb graham bądź bułke grahamke z warzywami I dopiero do tego ten jogurt naturalny....

Teraz wiem, że warto żyć, marzyć, śnić... Bo mam Ciebie Skarbie ;***

Olllllciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:40   #610
adziorek1990
Idiotka

Ja już jestem po obiedzie..ugotowałam sobie rybę (filet z mintaja) i polałam sokiem z cytryny...Jakoś mi nie smakowało..więcej sobie takiego dania nie zrobię... Oczywiście do tego niesmacznego posiłku miałam czerwoną herbatkę Na kolację planuję zjeść płatki owsiane z mleczkiem albo jogurtem naturalnym
Pozdrawiam

Stary 2009-08-24, 14:59   #611
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OvercastSky Pokaż wiadomość
Pytasz o gatunek czy wykonawców?
I to i to jeśli można
[zmywam się do ortodonty, wybacz]

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Przepraszam, że się wtrące ale czy to jest duże śniadanie?!
To jest baaaardzoooo małe śniadanie po którym będziesz głodna za godzine ;/ <przynajmniej ja bym była i sądze, że większość dziewczyn też!>
Na śniadanie spokojnie możesz zjeść chleb graham bądź bułke grahamke z warzywami I dopiero do tego ten jogurt naturalny....
Udało mi się przed chwilą skonsumować musli z jogurtem i jeszcze jedną porcję musli z wodą Więc nie jest źle
Właśnie wyjeżdżam do o. Życzcie mi powodzenia

PsilocybeGarden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 15:43   #612
Martinnes
Raczkowanie

Wracaj do nas z pięknymi ząbkami!

Mary Rose, dziękuję jak tam z olimpiadą?

Start:
12.08.2009
r.
Stary 2009-08-24, 15:46   #613
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mary Rose Pokaż wiadomość

Sunsett każda matka ma takie podejście. Moja też się obraziła jak bigosu nie chciałam jeść. Trudno. Wcinam swoje warzywka

Co do śniadania to proponuję jeść białka na śniadanie. Sycą na dłużej niż węgle. Obiad? Możesz przecież trochę wcześniej przygotować lub przekąsić marcheweczkę surową
Dziękuję za poradę Wydaje mi się , że przeoczyłaś post w którym pisałam , że od dzisiaj zaczynam stosować ONZ , więc nie mam dowolności w jedzeniu niestety

Cytat:

Mnie się też coś o uszy obiło z przyśpieszeniem metabolizmu
Ja nie lubię wafli w czekoladzie Wolę same

Pochwalę się: przemyślałam i walczę Dzisiaj w gruncie rzeczy jest przełomowy dzień, bo pozbywam się żelastwa z ust Więc COŚ wypadałoby ze sobą zrobić...
Dzisiaj, pomimo wczorajszego obżarstwa na wadze 53,4!!!
Śniadanie dzisiaj... Duże, bo pewnie już dziś nic więcej nie zjem ze względu na zęby No więc, kromeczka Wasa 3 zboża, pomidor, ogórek, cebulka, szynka, jogurt naturalny I powiem Wam, że mnie ta cebula męczy :/ O ja! Zapomniałam! Ortodonta tam chyba uschnie z odoru cebulowego A już 2 razy myłam zęby i nic
Przebojowa wizyta się zapowiada
Strasznie cierpię, bo chyba nici z moich zakupów

Sunsett - moja mama zachowuje się identycznie Wiesz, może na śniadanko jedz owsiankę, albo coś równie 'sycącego'??

[musiałam wyłączyć emotikony, bo było ich za dużo ]
Ja również uważam, że takie śniadanie to nie śniadanie . Ja osobiście w ogóle bym tego nie poczuła . Śniadanie to w końcu najważniejszy posiłek w ciągu dnia , więc może pomnożysz liczbę kanapek

A ja dzisiaj miałam obiad z dwóch dań ,właśnie jestem w trakcie konsumpcji drugiego . Pierwsze danie to trzy starte marchewki ,a drugie to warzywa na patelnię , z tym że ja swoje ugotowałam we wodzie .
Mama nie ułatwia mi zadania ,bo dzisiaj na obiad bułeczki na parze z jagodami , a po obiedzie porcja lodów czekoladowych.. Na podwieczorek babeczki, które wprost uwielbiam.. ale muszę wytrzymać
Stary 2009-08-24, 16:28   #614
Olllllciaa
Rozeznanie

Moja mama przed chwilą wróciła z pracy z dużym pudełkiem pierników z lukrem
I tak sobie leżą na stole wszyscy jedzą a mnie nie kuszą
Tata powiedział, że mnie podziwia bo sam by nie wytrzymał

Teraz wiem, że warto żyć, marzyć, śnić... Bo mam Ciebie Skarbie ;***

Olllllciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 16:46   #615
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama przed chwilą wróciła z pracy z dużym pudełkiem pierników z lukrem
I tak sobie leżą na stole wszyscy jedzą a mnie nie kuszą
Tata powiedział, że mnie podziwia bo sam by nie wytrzymał
Podziwiam, że Cię nie kuszą . Mnie kuszą babeczki , które są schowane w drugim pokoju głęęboko w szufladzie
Wszystko przez to , że @ się zbliża , normalnie nie mam takiego ogromnego apetytu .
Jestem taaka pełna , a nadal bym jadła gdybym mogła .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 17:30   #616
adziorek1990
Idiotka

Cytat:
Podziwiam, że Cię nie kuszą . Mnie kuszą babeczki , które są schowane w drugim pokoju głęęboko w szufladzie
Wszystko przez to , że @ się zbliża , normalnie nie mam takiego ogromnego apetytu .
Jestem taaka pełna , a nadal bym jadła gdybym mogła .
A mnie bardzo kusi ciasto,ze śliwkami....ale nie poddam się... i nie zjem....chociaż już mnie skręca... Trzeba być twardym...
Sunsett chciałabym mieć taki brzuch i takie nogi jak ta pani w Twoim avatarze Ale to jest niemożliwe...a szkoda.. To wszystko przez własną głupotę i miłość do słodyczy

Edytowane przez adziorek1990
Czas edycji: 2009-08-24 o 17:34
Stary 2009-08-24, 18:31   #617
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie bardzo kusi ciasto,ze śliwkami....ale nie poddam się... i nie zjem....chociaż już mnie skręca... Trzeba być twardym...
Sunsett chciałabym mieć taki brzuch i takie nogi jak ta pani w Twoim avatarze Ale to jest niemożliwe...a szkoda.. To wszystko przez własną głupotę i miłość do słodyczy
Moja mama też ma w planach piec ciasto ze śliwkami , moje ukochane , drożdżowe Nie wiem , jak ja wytrzymam aby go nie spróbować
Mnie także podobają się kształty pani w avatarze.. specjalnie sobie go ustawiłam , aby codziennie przypominał mi ,do czego dążę
Dlaczego z góry zakładasz , że niemożliwym jest osiągnięcie takich kształtów ? Trochę samozaparcia i wszystko jest możliwe (chyba )
Stary 2009-08-24, 18:32   #618
201605021513
Konto usunięte

Cytat:
nie poddawaj się
ja dziś jadłam:
I - płatki owsiane +orzechy+rodzynki z wodą
II - nektarynka
III - jajko sadzone + mały jogurt
IV - serek wiejski z ogórkiem konserwowym
201605021513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:43   #619
Sunsett
Zakorzenienie

Ehh z tego co widzę , to ja tu jem najwięcej Chyba zbyt dosłownie zrozumiałam założenia diety ONZ (chodzi mi o to , że można jest dowolne ilości ) .
Śniadanie - 3 kanapki
II śniadanie - 2 jabłka
obiad - gotowane warzywa , 3 marchewki , 1 nektarynka i 3 śliwki
kolacja - sałatka z 1/2 pomidora, 1/2 papryki , 1/2 cebuli i 3 łyżki kukurydzy konserwowej + 2 małe kromeczki ciemnego pieczywa..
Dużo tego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 19:13   #620
Martinnes
Raczkowanie

Cytat:
nie poddawaj się
ja dziś jadłam:
II - nektarynka
Nie za mało? Ja bym z tego nie wyżyła

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Ehh z tego co widzę , to ja tu jem najwięcej Chyba zbyt dosłownie zrozumiałam założenia diety ONZ (chodzi mi o to , że można jest dowolne ilości ) .
Śniadanie - 3 kanapki
II śniadanie - 2 jabłka
obiad - gotowane warzywa , 3 marchewki , 1 nektarynka i 3 śliwki
kolacja - sałatka z 1/2 pomidora, 1/2 papryki , 1/2 cebuli i 3 łyżki kukurydzy konserwowej + 2 małe kromeczki ciemnego pieczywa..
Dużo tego
Jesz tyle, ile potrzebujesz i o to chodzi!
Ja jestem na turbo, gdzie jest 6 posiłków i też się nie ograniczam i ubyło mi 4 kg w poprzedniej turze, więc się nie przejmuj ilością

Start:
12.08.2009
r.
Stary 2009-08-24, 19:22   #621
201605021513
Konto usunięte

Cytat:
Nie za mało? Ja bym z tego nie wyżyła

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Ja jestem na turbo, gdzie jest 6 posiłków i też się nie ograniczam i ubyło mi 4 kg w poprzedniej turze, więc się nie przejmuj ilością
jak narazie daję radę i nawet dobrze się czuję z taką ilością zobaczymy co dalej

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

ja mam pytanie jak jecie te warzywa na patelnie to ile z całej paczki?
Stary 2009-08-24, 19:23   #622
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie poddawaj się
ja dziś jadłam:
II - nektarynka
No właśnie , nie za mało ? Ja jeśli zjadłabym to wszystko na raz, to może poczułabym się najedzona Ale ja to w ogóle jestem szczególny przypadek jeśli chodzi o jedzenie .
Cytat:

Gratuluję
Oby to sprawdziło się także w mojej sytuacji ..
A czujesz ubytek tych kilogramów po sobie , po ubraniach ?

Paprota15 , odnośnie Twojego pytania o warzywa.. jak wspominałam zrobiłam sobie je dzisiaj na obiad i nie miałabym trudu ze zjedzeniem całego opakowania ,jednak wyrzuciłam trochę , bo było niedobre . Tzn. warzywa jak warzywa , ale przyprawa.. lubczyk z czymś tam .. PASKUDZTWO , nie polecam .

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:29
Stary 2009-08-24, 20:19   #623
201605021513
Konto usunięte

to lepiej jej nie dodam dziękuję za ostrzeżenie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

http://wojtek.mojawaga.pl/index.php?ID=6964
co sądzicie o tym?
Stary 2009-08-24, 20:25   #624
Martula56
Raczkowanie

dziewczyny, można sie do was jeszcze dołączyć? tutaj zawsze jakaś motywacja, w grupie raźniej, sama pewnie odpuszczę sobie po tygodniu ;d.
Martula56 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 20:27   #625
201605021513
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martula56 Pokaż wiadomość
dziewczyny, można sie do was jeszcze dołączyć? tutaj zawsze jakaś motywacja, w grupie raźniej, sama pewnie odpuszczę sobie po tygodniu ;d.
zapraszamy
a jakie są twoje wymiary i cele?
Stary 2009-08-24, 20:32   #626
SternSylwia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny co słychac....ja wróciłam do odmu z wakacji he na osiedlu mni8e nie poznają he a małe dzieci chcą zebym im rozpisywała diety...hheee( pytanie jak dodać zdjęcie???)
Stary 2009-08-24, 20:32   #627
Martula56
Raczkowanie

wymiary? jeśli mam być szczera, wolałabym nie wiedzieć.
177cm wzrostu, waga 67 kg . nie wiem, ile muszę zrzucić kg, bardziej zależy mi na pozbyciu się oponki i boczków. ale pamietam, że gdy ważyłam 60kg było w porządku. niestety - wakacje, czyli lody, wieczorne obżarstwo z kumpelkami i ogólne lenistwo doprowadziło mnie do takiego stanu. czas wziąć się za siebie .
Martula56 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 20:37   #628
miiisiaa
Raczkowanie

czeeeść wszystkim no, zakupowe szaleństwo już za mną :P

Cytat:
nigdy za bardzo nie wierzyłam, w te cudowne specyfiki :P

Cytat:
Cześć dziewczyny co słychac....ja wróciłam do odmu z wakacji he na osiedlu mni8e nie poznają he a małe dzieci chcą zebym im rozpisywała diety...hheee( pytanie jak dodać zdjęcie???)
ja czekam na te chwilę, aż ktoś mi powie 'jak ty schudłaś' co do zdjęcia to nie wiem szczerze mówiąc

Cytat:
Napisane przez Martula56 Pokaż wiadomość
no pewnie ^^ im nas więcej, tym lepiej z nami wytrzymasz!

1. odchudzam sięę
2. szukam ortodonty
3. walczę z alergią
4. nie wyciskam!
miiisiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 20:39   #629
201605021513
Konto usunięte

Cytat:
gratuluję rezultatów
a na jakiej diecie byłaś i ile schudłaś w jakim czasie?
Stary 2009-08-24, 20:42   #630
SternSylwia
Raczkowanie

no konkretnie w 2,5 roku z 69 do 43 kg

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości