![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
in black mam, niestety boudoir wycofuję z odlewek. Mogę zrobic Ci próbkę, może znajdziesz coś za garniera? podaj mi prosze link do Twojej wymianki, może coś skompletujemy, bo na sama próbke nie ma sensu sie wymieniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy wysokopółkowe, kosmetyki kolorowe (pilnie Destiny Cube), Wax, Kallos
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197 Boudoir nie znam, a jestem bardzo ciekawa jak pachnie, więc chciałabym chociaż trochę.Zaraz zerknę co jeszcze masz. Kiedyś byłam zakochana w Truth... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-08-22 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze truth plus 2ml boudoir za garniera i angela? ewentualnie ejsce jakas probke doloze? np 2ml addicta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Annick Goutal Eau d'Hadrien - 1,5/ 1,75 ml edt Van Cleef & ...First edt -ok.1,8/ 2ml Armani Onde Extase - 1,5 edp bez 1 psika Dolce Gabbana l'eau the one - 2ml bez 1 psika Poison eau de cologne - ok. 3,5/4 ml Mania Czarna końcówka -zostały ok. 3 psiki Może skusisz się na odlewkę 5 ml Boudoir???Mogę Ci też zaproponować 5 ml Angela le lys w atomizerze. Pozdrawiam!! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-08-23 o 06:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.... ok, 5ml boudoir za 5ml angela. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za któreś z Twoich perfum lub odlewek (oprócz Oriflame)?
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy górnopółkowe, kolorówka (Borghese, Destiny Cube), oriflame, Olay
witaj, coś u mnie za intimately night?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA Angela le Lys lubię,ale używam sporadycznie...jak mnie najdzie. Taka resztka we flakonie będzie akurat. Za krem - może odlewka Cartier, La Baiser du dragon edp *?? In Black już wymieniłam. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-08-24 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
witam cay znalazlaby Pani cos u mnie
zalezy mi na probce jednych perfum a jesli by Pani znalazla to chetnie za wiecej sie wymienie
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Marei, interesowały Cię u mnie perfumy Absynthe CL, a może dasz się skusić na wymianę CL za CL, chętnie jeszcze coś dołożę jak znajdziesz
![]() - Christian Lacroix Tumulte 35/50ml EDP
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
To są nowe Vintage Violets
A z używanych mam jeszcze Denim blues, Smokey Eyes - cienie użyte kilka razy, ubytek to max 10-15%, na zdjęciu w ogóle tego nie zobaczysz ![]() Jeszcze mam IsaDora Sandy Sky 06 - ale nie wiem jak tutaj z datą ważności ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-25 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co powiesz na wymiane tumulte+ 5ml Opium za absyth+vintage violet+drewniane serca kolczyki? dorzuce jeszcze jakas probke, tylko fiolek malych nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie może być, nawet bardzo
![]() Tylko kurka, też nie mam małych fiolek chyba... ale pogrzebię, a jak nie to jutro przed wysłaniem poszukam i postaram się kupić ![]() Jak się zgadzasz, to zapraszam na priv, oczywiście wysyłam pierwsza ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-25 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
na opium fiolke mam. to Ci moze dam probke fabryczna lacoste inspiration i bedzie po klopocie z fiolkami na probke, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
O, to super
![]() ![]() Najważniejszy Tumulte ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-25 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
zaszła pomyłka przy wczorajszym nocnym pisaniu
![]() aquolina cukier puder 125ml nowy, czy nadal jesteś zainteresowana? pozdrawiam Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-08-26 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
dokladam:
Dokładam odlewki: Addict Ch. Dior Habanita Molinard Aquasenses Lancaster - flakon 50ml z ubytkiem letnia torba escady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
![]() chciałabym poznać zapach Chopard Casmir może mogłabyś mi coś doradzić z listy które lubie? jestem troche zielona jeśli chodzi o perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Red jeans jest słodki, owocowy, trochę różowy i trwały. Aquasenses jest cytruowo-owocowo- ciekawy ![]() Truth pachnie jak świeżo skoszona trawa/ świeże pranie ![]() Maroussia jet słodka ![]() ![]() beckham jest słodka, raczej ciężka i czuję w nich jaśmin ![]() SMS lagerfelda też jest słodkie, lekko metaliczne, kapryśne, sama nie wiem co o nich sądzić, raz pięknie się układają, innym razem nie mogę ich znieść ![]() najlepiej poczytaj w KWC https://wizaz.pl/kosmetyki o każdym z zapachów ![]() za balsam aquoliny nie oddam całych perfum, ale odlewki chętnie. Chyba, że masz coś poza wątkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj! Chyba przegapiłam Twój post. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Za Lacoste Elegance szukasz tylko innych perfum?Bo jeśli nie to może chciałabyś wychwalany peeling enzymatyczny Kanebo,trochę mniejsze pół opakowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: V.Bekcham Intimately Night nowe 30ml w folii Christian Lacroix Tumulte 35/50ml EDP zapraszam do obu watkow, odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj, nic nie znalazłam, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
dokładka:
agent provoacateur edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
A ja mogę prosić o odpowiedż?Poza wątkiem mam jeszcze nowiutki Cedr YVes Rocher 125 ml w kartoniku(idealny na prezent).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za agenta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej nic dla mnie, chociaż wymiankę z Tobą bardzo miło wspominam, moe masz coś poza wątkiem? zastanawiam się na insolence, tylko martwi mnie, że mniej w niej fiołki czuć... mogę odpisać w poniedziałek wieczorem? muszę się zastanowić |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.