|
|
#961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wrocilam do swiata zywych ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Niezapomnianych chwil i udanego obozu ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- ![]() No wlasnie nie a wrocilam o 5 a o 10.30 juz wstalam<sie budzilam co 30 min > tylko pozniej glowa bolala ale to dlatego ze nie jadlam---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
cherry l jeżeli tego chcesz i nie będziesz tęskniła za krajem i znajomymi to jedź
Warto spełniać marzenia Co do słowa na m nie masz się czym przejmować i dziewczyny które w tym roku zdawały to coś na m na pewno potwierdzą to co napisałam
|
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tez i dlatego jak juz czulam ze bedzie zle to wychodzilismy z TŻ tylko kolega to zauwazyl i potem beze mnie kolejki nie bylo wiec potem to bralam TŻ i tanczylismy i i wszytsko wytanczylam i caly czas czulam sie trzezwa az TŻ sie zdziwil![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze byla mowa o praniu to sie wypowiem, ja piore juz nawet nie pamietam od kad ale jeszcze mala bylam ja to chcialalbym sie nauczyc gotowac tak jak mama, bo piec juz umiem ale wiem ze jak mnie zycie zmusi do gotowania to bede gotowac![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Jeszcze jakis Ci zostal?
Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-08-24 o 15:56 |
||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
"Wirujące tarcze sprężyste..." wiecie, że to nawet ciekawe
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Został Nie jeden Co najlepsze już się nie zapytał, kiedy będę, co bym mu mogła go oddać Zastanawiam się co jak bym mu odpowiedziała, że nie mam...
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
przybliz nam to zagadnienie
![]() Nigdy w niedziele nie moge spac a potem mnie glowa boli ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- I co nie zmusil? ![]() Cytat:
![]() Mialby bol glowy ![]() ![]() ![]() Zaraz Wam pokaze moje wloski 18-stkowe
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Posnęłybyście przed monitorami
![]() Właśnie zajmuję się rozkładem naprężeń w takim krążku I stwierdzam, że to wszytko logiczne ![]() Skąd taka zależność z niedzielą ? ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Wlaśnie nie ![]() ... mało ważna Kiedyś przecież się pojawię na uczelni ![]() Wielki ból głowy Pokaż
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak juz widzisz logike to juz sukces Bo zawsze w niedziele szlam do kosciola bez sniadania przyszlam i szlam spac spalam tak do 14-15 jadlam i juz zawsze mnie glowa bolala |
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Tak przegladam te forum i nie moge sie nigdzie 'zaczepic' ze tak powiem. Czy jest mozliwosc by sie do Was przylaczyc kobietki ?
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
To znaczy, że zaczynam łapać
![]() Ale bym chciała mieć taką wiedzę, jak nasz facet od projektu ![]() Cytat:
Ja bym nie mogła nigdzie wyjść bez śniadania Mogę cały dzień latać i nic nie jeść, ale śniadanie musi być.---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Powiedz nam trochę o sobie
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
O matko to ja tez nie mam co na to liczyc
![]() Cytat:
wazne ze wie gdzie jest, kiedys sobie odbierze![]() Pewnie chcialabys to wiedziec ![]() Laduja sie zdjecia |
|
|
|
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz ze kiedys bedziesz miala Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się chyba nauczę dopiero, jak zamieszkam z facetem
Ja go muszę uprzedzić Cytat:
![]() Że wcześniej nie wpadłam na ten pomysł
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wstawie jak sie zaladuja bo u mnie to im schodzi
![]() Z 18-stki jakie wlosy mialam cos nie wychodzi? Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przynajmniej do tego będę dążyć, chcę być perfekcjonistką w swoim zawodzie ![]() Cytat:
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nic straconego masz jeszcze kilka
|
||
|
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
Odczepiałam z plecaka TŻ klucze, które były przywieszone na zawieszkę (bo nie mógł ich wyjąć wcześniej...
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zawsze mamie powtarzam
Ale jak będę mu chciała zrobić romantyczną kolację niespodziankę? Przecież nie podam mu kanapek Mówisz? Oni mnie znienawidzą
|
#979 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale niektórzy się dopiero w zeszłym tygodniu obudzili, gdzie są ich indeksy...---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
weruś -hey
![]() a wiecie co? ja jestem 100% abstynentka ![]() a z tymi indexami to ja bym tak nie mogła zostawić go u kogoś na 3 miesiące -ja go muszę mieć u siebie a wy tez tak macie, że muscie oddawać indeksy? mi oddają tylko na czas sesji ![]() Cytat:
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ocen to tam nigdy nie widziałam. No to tak jak chłopaki z mojej grupy Niektórzy do tej pory się nie zainteresowali
|
|
#982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Ale we Wrocławiu mamy niby wykaz ocen, ale u mnie pusto A trzeba będzie wydrukować go przed obroną :P Chyba im potruję w listopadzie, żeby mi to wprowadzili. Bo okres obrony to będę miała masakryczny - od kwietnia/maja egzaminy, dokańczanie pisania prac, obrony, ślub i przygotowania do niego |
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama to się śmiała, że pewnie stwierdzili, że skoro mi je dali, to są w dobrych rękach A ten kolega co wczoraj się obudził, chyba zapomniał komu dał ten swój indeks 2 miesiące temu My je mamy u siebie. Oddajemy do dziekanatu pod koniec sesji. I zawsze są z tym problemy, bo te indeksy tam strasznie długo leżą, a prowadzący nie chcą potem robić kolejnych terminów. I tak krótkie przedłużenie mija, a terminu nie było. W zeszłym roku tak chłopakom załatwiałam pismo od dziekana, bo facet się uparł, że nie zrobi, póki indeksów nie zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Ale Ci się wszystko zbiegło
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Konto usunięte
|
kat123 to super, że piesek zdrowy
i go nawet nie korciło żeby przejrzeć pamiętnik ?wwweeerka ja też by chciała zobaczyć twoją fryzurkę z 18-stki ![]() Danaeee84 ale ty pechowa jesteś, ja ostatnio pazurki przytrzasnęłam w gimnazjum ![]() madlen345Witam
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli robisz to co lubisz i Cie to bardzo interesuje to napewno bedzieszOto moje wloski: Tylko ja z prawej strony mialam zostawiony kosmyk wlosow bym miala cos na szyi SDC11477.jpg SDC11478.jpg SDC11479ytuthj.jpg |
|
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak mam dlugie i o cos zawadze to zawsze mi sie tak zlamie a wtedy jak brzydko wyglada---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() Tak po 5-10 min powiesz prawde ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja myślałam, że nam ją pokażesz na Twoich włosach ![]() A Tobie to zawsze mama robi? Tak patrzy na obrazek i upina włosy? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Hm ja chyba wypróbuję tą potrawę jakoś wcześniej, bym na chwile przed nie została jednak z tymi kanapkami ![]() Taki miałam zamiar Ale jak pomyślę, jaki ja bym miała przy tym stres, gdyby ktoś mi taki kawał zrobił
|
|
#988 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13882537]
wwweeerka ja też by chciała zobaczyć twoją fryzurkę z 18-stki ![]() [/QUOTE] Juz sa bo u mnie to sie dlugo laduja ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- A prosze ![]() Cytat:
![]() Zawsze Cytat:
dobry pomysl![]() A ja chcialabym z TŻ zrobic zapiekanke i niestety nie mam przepisu zadnego? moze ktos ma? Cytat:
a pozniej jaka ulga
|
|||
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulga, ale miała bym ochotę udusić tego który mi to zrobił Chyba bym już nigdy nie dała nikomu swojego indeksu ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Kurcze ... zarezerwowali nie tą salę co trzeba
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Werka super włoski!
ajj nie mówcie o złamanych paznokciach bo mi ciarki przechodzą! ![]() nie lubię nie lubię nie lubię niewychowanych dzieci
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

ale mnie takie cos denerwuje... mam ochotę moderatorom ją zgłosić
ale pewnie już się na wizazu (lub na naszym wątku) więcej nie pojawi, to nie będę tracić czasu moderacji 

w ogóle TŻ wczoraj uparł się, że znajdzie mój pamiętnik i znalazł
ale nie czytał
oddał i powiedzial, że jak nie chcę to nie będzie i tylko przejrzał strony, powiedział, że mam ładne pismo i ładne zdjęcie wybrałam (na ktorym jesteśmy oboje) 
> tylko pozniej glowa bolala ale to dlatego ze nie jadlam