![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: S.t dupont,i coloniali,toni& guy,s.t dupont....dużo nieuzywanych.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
-Christian Lacroix ,,Bazar,,-nowa 30.
-I COLONIALI SPIRIT OF AFRICA ,,HAWA TEMPTATION,,-edt z 60 ml-pozostalo ponad 55 ml.Suuuper opakowanie! w wątku CL Absynthe poza wątkiem mam jeszcze nowe cienie Sephora Guimauve, zafoliowane
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
oki, dziękuję za odpowiedź
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie Twoje perfumy / próbki i balsamy. Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
-REVLON CHARLIE WHITE-eau fraiche 100 ml, -ASQUITH&SOMMERSET-CARIBBEAN COLLECTION-BLUE LAGOON BODY MIST-mgiełka nawilzajaca do ciala, prosze odpo u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi ale nic dla siebie nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Duza dokładka zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
-VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY LOTION ,,WARM VANILLA,,-mleczko do ciała
-asquith$sommerset-the carribean collection-blue lagoon-balsam do ciała i żel pod prysznic kazdy po 200 ml -ASQUITH&SOMMERSET-CARIBBEAN COLLECTION-BLUE LAGOON BODY MIST-mgiełka nawilzajaca do ciala -VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY MIST ,,WARM VANILLA,,-mgiełka ,bardzo trwała,trwalsza niz niektóre edt!!100 ml,kartonik,raz testowana na nadgarstku. masła do ciała body shop brzoskwinia, marakuja ![]() czy znajdziesz coś u mnie za jedną z tych rzeczy? woda the body shop amorito - na tym mi najbardziej zależy ![]() proszę, odpowiedz u mnie pozdrawiam serdecznie, dominika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
mi u Ciebie podoba sie:
- Christian Lacroix ,,Bazar,,-nowa 30. - NICKY CLARKE-COLOR THERAPY-A TASTE OF HONEY - DERMASALVE-FACE CREAM -> z tym, ze widze ze na promocji kosztuje on 1 funt -> http://www.sterlingpharmacy.co.uk/em...00ml-6582.html co proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
-Toni&guy-Model.me Erin-szampon oczyszczający i nadający blasku-nowy,250 ml
-Toni&guy-Model Me Helena-szampon super nawilzający,nowy 250 ml moze znajdziesz cos u mnie? to stary watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344177 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Mamo Michałka, padłam bo podobają mi się:
-The Body Shop-Mandarin Orchid-29/30 ml edt -Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam -The Body Shop-zel pod prysznic marakuja-nowy 250 ml -The Body Shop-mgiełka Mandarin Orchid nowa 100 ml. I teraz pytanie - czy znalazłabyś coś u mnie w zamian? ![]() Serdecznie, Mintle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, podobają mi się te rzeczy:
-Masło The Body Shop-Marakuja-nowe,200 ml-folia-łatwo nie oddam -Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam -TONI&GUY-MODEL ME -HELENA-MOVEMENT BALM-balsam do stylizacji wlosów długich,półdługich ,bez sklejenia ich i mocnego usztywniania.pozostalo ok. 70 z 85 ml Może znajdziesz coś u mnie za choć jedną rzecz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Niewiele mam, ale widziałabyś może coś u mnie za coś z tego:
-VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY MIST ,,WARM VANILLA,,-mgiełka ,bardzo trwała,trwalsza niz niektóre edt!!100 ml,kartonik,raz testowana na nadgarstku. -The Body Shop-kolekcja 9 wód po 3 ml kazda o zapachach: citrella,aztique,amorito, minteva,beleaf,velique,za nzibar,chymara,altaro-5 uzywanych ale po psiku,2,3-niewiele-dla zainteresowanej dokładny opis. -VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY LOTION ,,WARM VANILLA,,-mleczko do ciała perfumowane waniliowe,pięknie pachnące wanilią,długo się utrzymuje na ciele.200 ml-nieuzywane ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Witaj.Przepraszam ,że tak pozno odp-niestety nie mam już Bazaru-czy jestes zainteresowana w takim razie czyms innym??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Masło The Body Shop-Marakuja-nowe,200 ml-folia-łatwo nie oddam
-Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam -The Body Shop-zel pod prysznic marakuja-nowy 250 ml -The Body Shop-zel pod prysznic- cassis Rose-nowy 200 ml; -asquith$sommerset-the carribean collection-blue lagoon-balsam do ciała i żel pod prysznic kazdy po 200 ml-,nowe,zapach curacao i cytryny,mi przypomina gumę balonową -The Body Shop-mgielka zapachowa Cassis Rose-ubytek widoczny na zdjęciu z 100 ml,ok.20 ml -The Body Shop-mgiełka Mandarin Orchid nowa 100 ml. Czy coś u mnie za któreś z powyższych???
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Lady of Harley-Davidson
|
hm... a co z tego co mi sie spodobalo moglabys oddac za acqua?
![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Troszkę się pogubiłam,w którym wątku korespondujemy i odpisałam u siebie
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
mamomichałka, czy wymiana O oui! Lancome za
The Body Shop-Mandarin Orchid-29/30 ml edt Masło 200 ml,nowe,zapach brzoskwinia,łatwo nie oddam The Body Shop-zel pod prysznic marakuja-nowy 250 ml The Body Shop-mgiełka Mandarin Orchid nowa 100 ml. wchodziłaby w grę? Ew. jakie konfiguracje są wg. Ciebie optymalne? Biotherm też chętnie oddam za coś apetycznego, ale chyba o oui! i biotherm to za powyższe za dużo. Więc jestem w kropce. Daj proszę znać jak to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() hm to moze zrobmy tak. ja Ci napisze co mi sie u Ciebie wzglednie podoba ( a jest tego sporo ![]() Ty jeszcze przegladniesz moje oba watki - moze jeszcze cos wpadnie Ci w oko i napiszesz mi co za co mozemy wymienic, ok? ![]() mi podoba sie: -DERMASALVE-FACE CREAM-rewelacyjny krem dla alergików,bez parabenów,perfum,lanoliny ,alkoholu,bez konserwantów.bardzo dobrze sie wchłania,nie podraznia,nawilza na 24 h,dając uczucie komforu.łagodzi podraznienia.Zawiera wit E,olej jajoba,olej palmowy,olej z pestek winogron.DUŻE OPAKOWANIE 100 ML!nieuzywane -VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY LOTION ,,WARM VANILLA,,-mleczko do ciała perfumowane waniliowe,pięknie pachnące wanilią,długo się utrzymuje na ciele.200 ml-nieuzywane -VICTORIA'S SECRET SENSUAL BODY LOTION ,,PINK FRESSIA,,-mleczko pachnące frezjami-200 ml,nieuzywane -VICTORIA'S SECRET DELIGHT BODY LOTION ,,LILAC MELON,,-mleczko o zapachu lilii i melona 200 ml-nieuzywane -VICTORIA'S SECRET COMFORT BODY MIST ,,WARM VANILLA,,-mgiełka ,bardzo trwała,trwalsza niz niektóre edt!!100 ml,kartonik,raz testowana na nadgarstku. S.T DUPONT ,,BLANC,,-edp 30 ml-kartonik,nieuzywane.zafol iowane -Toni&Guy Label M-Relaxing balm-balsam bez spłukiwania wygładzajacy,dla osób z niezdyscyplinowanymi włoskami,używającymi suszarek,prostownicy.zawi era wyciag z lawendy,moreli,wisni. Linia profesjonalna Toni&guy-tylko w salonach fryzjerskich.Pozostało ok.220/250 ml. nie oddam łatwo -Toni&guy Label M-Smoothing Cream- krem wygładzający z avocado,wisnia,oliwka z oliwek i kokosem.pozostało napewno 100 z 150 ml Linia profesjonalna Toni&guy Nie oddam łatwo -Toni&guy-color rescuer shampoo-nowy 300 ml-szampon do włosków farbowanych aha, i odpisz prosze u mnie ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
A moze cos u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.