|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
Cytat:
Nie jesteś .... ![]() A wiecie nad czym kompletnie nie panuję ![]() Jade sobie w autobusie ....i nagle przypomina mi sie jakaś śmieszna sytuacja, wybucham śmiechem .Po czym po chwili orientuje sie , że ludzie na mnie patrzą bo śmieje sie sama do siebie ![]() Co do obcasów...To uwielbiam, ale muszą być naprawdę wygodne.I przyznaję , że potrafią zdziałać cuda.Nie dość, że wyglada się w nich smukło i kobieco, to faceci strasznie je lubią ![]() Prędzej czy później odczujesz to na własnej skórze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, bo moje nogi naprawdę wyglądają zgrabnie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Sama nie wiem, nie sadze jednak zeby chcial to zrobic specjalnie zeby mnie wkurzyc. Wydaje mi sie, ze on po prostu ma mnie w d*** i nie zalezy mu na tym zeby byc wobec mnie slownym, umowil sie, ale potem znalazly sie lepsze plany i juz. Tylko nie rozumiem czemu zrobil to w taki bezczelny sposob, mogl przeciez zadzwonic i odwolac albo po prostu nie przychodzic bez slowa, wszystko byloby lepsze niz to jak sie zachowal. Tym bardziej, ze zawsze mialam go za faceta, ktory potrafi sie zachowac. Zreszta moze dowiem sie czegos we wtorek, ciekawa jestem co powie
![]() A co do butow na obcasie to naprawde maja magiczne dzialanie jezeli chodzi o facetow. Dodaja atrakcyjnosci kazdej dziewczynie. Szkoda tylko, ze sa takie cholernie niewygodne, ale czasem warto pocierpiec ![]() Tez czasem czytam watki na intymnym, tez nie wierze, ze takie rzeczy sie zdarzaja. Wyjasnienia nasuwaja sie same, szkoda tylko ze nie bylam taka madra kiedy to ja bylam w zwiazkach, ale wiadomo, ze wtedy rozne rzeczy widzi sie innymi niz sa. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że jeżeli on chciałby załatwić sprawę, wyjaśnić, odkręcić to na pewno dałby Ci znak, uprzedził, że jego plany nieco się zmieniły. Mógłby. Następny dowód na to, że kolesie są niesłowni. ![]() Moje plany na koniec wakacji wzięło w łeb. Właśnie dowiedziałam się, że wyjazd do Wrocławia nie dojdzie do skutku. ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka ma tam mieszkanie, które wynajmuje kuzynowi. Kuzyn nagle powiadomił ją, że w dzień naszego przyjazdu ma wprowadzić się nowy lokator zajmując jeden pokój (w którym ja miałam spać
![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
paula, jezeli moje weekendowe plany nie wypala, moze same uderzymy na podboj Wroclawia a co! tak bardzo tego potrzebuje, odreagowac, i to z kims kto dobrze wie co czuje...
tak, potrzebuje kopniaka, mocnego. Niech mi ktos przegada. Wiem ze za pare dni przejdzie ale niech nie wroci juz nigdy. Bylam w domu przez caly tydzien sama, zaprosilam raz eksa, sam chcial przyjsc, siedzialam sama wiec sie zgodzilam. Z reszta, mielismy ze soba normany kontakt. To troche glupie bylo to spotykanie, nigdy nie bylo rozmowy co z nami bedzie, jak jest... i zaczal mnie draznic, szczegoly, glupoty, bylo tak jak kiedys,musialam od niego odpoczac, przytlaczal mnie swoja osoba, a spedzilam z nim pare godzin. Troche sie poklocilismy. Wiem, okropnie sie zachowywalam, z jednej strony wiem, ze nigdy nie bede z nim, za duzo sie wydarzylo poza tym... no po prostu nie. Z drugiej strony, mysle o nim, chyba dlatego ze poczulam sie odrzucona. To ja jestem potworem. Chyba chcialabym, zeby wiecznie skupial uwage na mnie. A on wczoraj napisal mi ze jest na grilu, w sobote tez byl, poczulam sie zazdrosna. Poza tym, pierwszyraz stwierdzil, ze jestem okropna i go olewam hmm no coz tak bylo. Wczoraj mu pisalam, że boli mnie to wszystko i takie tam. I tak wiem z kim bedzie,to mnie chyba boli najbardziej... Juz pare razy podejmowalam probe zeby o nim zapomniec,pozwolic mu zyc, niech zyje swoim zyciem! Chce miec swoje, powoli je budowac, za kazdym razem kiedy jest ok, on albo sie odzywa albo nie wiem co... chce stad wyjechac, na studia, z daleka odniego, bo nigdy sie nie uwolnie. Chyba najgorsze sa te wyrzuty sumienia, ze odeszlam, przeciez ngdy krzywdy mi nie zrobil. Znow jestem w tym miejscu,jak po rozstaniu. troche smutna, rozzalona i zawiedziona... ![]()
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też przydałby się energetyzujący kopniak, muszę naładować akumulatory, dużo pracy mnie czeka. Teraz czuję, że nie wykorzystałam tegorocznych wakacji tak jak chciałam, nie wykorzystałam ich totalnie. Żałuję. Widzisz, utrzymywanie kontaktu z eksem wydaje się być bardziej uciążliwe niż jego brak. Powinnaś odciąć się od niego, przynajmniej na jakiś czas, skoro spędzanie wspólnego czasu z nim nie przynosi Ci przyjemności (z drugiej strony, jakby było zbyt przyjemne, zaczęłabym podejrzewać, że coś między Wami może się wydarzyć) tylko wzbudza negatywne emocje. Z tego co piszesz wydaje mnie się, że troszkę siedzi w Tobie pies ogrodnika (spokojnie, też tak miałam ![]() Powiedz mu wprost, że chcesz (jeżeli chcesz) rozluźnić Wasze stosunki. Chyba taka metoda będzie dla Ciebie najlepsza, inaczej on cały czas będzie do Ciebie wracał i tak jak piszesz - nigdy się od tego nie uwolnisz. Głowa do góry, potrzebujesz trochę czasu, żeby to ogarnąć. ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Paula szkoda ze nie wyjdzie Twoj wyjazd, ale glowa do gory, moze akurat wypali Wasz wyjazd z Ewelka
![]() Ewelka, mysle ze Twoje zachowanie jest normalne, przyzwyczailas sie przez ten czas do jego adoracji, zainteresowania. A teraz, kiedy on powoli znajduje sobie inne zajecia, poswieca wiecej czasu sobie i innym stajesz sie zazdrosna. To mile, wiedziec ze jest sie dla kogos najwazniejszym, ze zawsze mozna na nim polegac co by sie nie dzialo. To zwyczajna reakcja, ale na pewno niedlugo Ci przejdzie, mysle ze pogodzisz sie z tym bez wiekszego problemu tym bardziej ze piszesz, ze on Cie drazni i jestes pewna, ze nie chcesz do niego wracac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj wzięłam się za porządkowanie pozostałości po eksie w postaci zaledwie kilku pocztówek, powywalałam niepotrzebne zeszyty, trochę papierzysk do usunięcia też się znalazło. Chyba było mi to potrzebne. Jestem osobą lubiącą porządek, nie magazynuję niepotrzebnych przedmiotów, ale co jakiś czas lubię wyrzucić to co przestało być dla mnie ważne lub tylko się takim wydawało. Robię miejsce na nowe.
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje, naprawde
![]() ![]() akurat dzisiaj go widzialam, jechal z kumplami autem, wracalam do domu z praktyk. Boze, przeciez ja go nigdy na miescie nie widuje! Ale tak jest zawsze, jak nie chcesz to masz. Znam siebie, kilka ciezkich dni przede mna, ale przejdzie... Tak, nie chce z nim byc. To nie ten, choc tak naprawde byl dla mnie wyjatkowa osoba, z nikim nie bylam tak blisko, ogarnia mnie czasem taki strach - zawsze moglam na niego liczyc, doskonale mnie rozumial i wspieral. Nawet kiedy stwierdzilam ze musimy sie rozstac, po tym wszystkim, w chwili slabosci napisalam mu ze mam problemy, w kilka minut byl u mnie... Zawiodlam sie na przyjaciolce i tak jakos mnie to przeroslo. Poczulam sie samotna. Zycze mu jak najlepiej, ale nie z nia ![]() ![]() Moze to nawet i dobrze, ze tak sie dzieje. Tylko niepotrzebnie pisalismy wczoraj do siebie smsy, jakies takie z zalem, nie tak mialo byc. trudno, ja juz sie nie odezwe. Koniec tematu, przestanie bolec prawda? ![]() dla mnie te wakacje sa... hm no nie stwierdze ze beznadziejne, ale napewno nie takie jak bym chciala,niewykorzystane. Rok temu bylam z eksem i znajomymi nad morzem, fajnie bylo chociaz jak pomysle... klotnia na kazdym kroku ![]() Odbije sobie za rok! ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- i chyba tez usune zdjecia, kartki,pamiatki... Tak, to bedzie przelom ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei ja chciałabym, żeby wakacje już się skończyły. Znowu mam za dużo czasu na myślenie, znowu zaczęłam grzebać, myśleć, koncentrować się na jednym. Wczoraj kumpel pracujący w perfumerii spryskał mnie męską wodą toaletową, poczułam się tak bezpiecznie, jakbym zastygła w męskich ramionach. ![]() Chciałam, żeby J. nagle stanął pod drzwiami, zapukał i mocno mnie przytulił na wejściu... Eh. Moje wakacje podobnie jak Twoje były niewykorzystane. Lipiec zapowiadał się słodko i taki był, ale tylko do połowy. Pod koniec baaaaardzo się rozleniwiłam. Sierpień to już kiszka. Zobaczysz, jak oczyszczanie przestrzeni dobrze Ci zrobi. ![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje... byl dla mnie dobrym zaufanym przyjacielem, jako partner, roznie to bywalo . Tak mialo byc ![]() ![]() u mnie rownież lipiec do polowy byl swietny ![]() ![]() ostatnie 2 zdania juz mi pomogly ! ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogłam Ci jakoś pomóc. ![]() ![]() Co do tego Wrocka to sytuacja znowu uległa zmianie. Moja koleżanka ma dać mi znak w środę, czy w końcu jedzie z rodzicami nad jezioro, czy uda jej się zorganizować wyjazd do Wrocławia. Także w środę napiszę, czy coś konkretnie wiadomo. ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
tez mam plany na weekend. Zastanawiam sie czy cos kombinowac w tym kierunku... pojechalabym do rodziny, jakas impreza na miescie ale fajne koncerty. Ale chyba bylabym skazana na towarzystwo "przyjaciolki". Nie wiem czy tam jechac chociaz mam wielka ochote
![]() paula a Tobie i sobie zycze zeby ten weekend byl mega imprezowy!!! ![]() ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. ![]() ![]() ![]() U mnie to zawsze jak trwoga to do Boga.
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Mam innych znajomych tam, glownie faceci
![]() ![]() ![]() Nie wiem co zrobie ![]() Szukammieszkania na nowy rok akademicki jakos czarno to widze ![]()
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myśl pozytywnie. ![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
A pracujesz teraz?
![]() widzialam wlasnie nowa oferte, Lubin/Legnica, szkolenie w środe. Czekam az mi odpisza na meila, moze sie zdecyduje ![]() Mam duzy problem z dziewczynami w sensie kolezenstwa, baaaarzo czesto traktuja mnie jak rywalke. To chore. Czasem mi smutno, mysle że nie jestem lubiana czy cos... ale potem zdaje sobie sprawe, że owa koleżanka hmm no to cos z nia nie tak ![]() interesujesz sie psychologia?? swietnie potrafisz ujac w sowa zachowanie ludzi, analizujesz, w ogole wydajesz sie byc oczytana osoba, masz bogate slownictwo ![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za praca w Lubinie? ![]() No tak, bo na pewno jesteś bardzo atrakcyjną dziewczyną. ![]() ![]() Skłamię, jeżeli powiem że interesuję się psychologią. Od czasu do czasu zdarza mnie się czytać coś na ten temat, jeżeli jakieś zagadnienie mnie zainteresuje, ale poza tym to nie siedzę w tym na bieżąco. Dziękuję Ci, to bardzo miłe. ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
paula wysylam pw :P
ja wczoraj sobie poplakalam, napisalam do eksa wszystko,co mysle, dlaczego sie rozstalismy, chyba nigdy tak nie napisalam... a on na to, ze za poźno zrozumial to wszystko,przyznal mi racje... pozbylam sie wyrzutow sumienia odnosnie jego osoby i juz naprawde to chce miec za soba ![]() Dzisiaj nowy dzien, slucham muzyki , zawsze wprawia mnie w dobry nastroj ![]() ![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czujesz się lżej? ![]() Ja też mam dobry humor, wczoraj w nocy koleżanka rozbawiała mnie do łez, słuchałyśmy hitów z lat 90. które zawsze poprawiają nastrój. ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
Jakby tutaj zaczac...hmmm
![]() Witam moje kochane ![]() ![]() Nie mam ostatnio w ogole czasu na siedzenie przy kompie,non stop cos robie,jestem czyms zajeta,wychodze.Odnosnie zwiazku,coz,jest dobrze,wiadomo,klocimy sie czasami,mamy gorsze dni,ale to wyglada tak-klocimy sie,ja sie obrazam,on sie obraza,ale za 5minut przychodzi i chce sie przytulac,coz mam zrobic,hehe.w pazdzierniku wybieramy sie o dziwo razem do Krakowa,a pozniej kto wie,moze Amsterdam albo gdzie nas tam wywieje.Takze do moich wakacji mam jeszcze troche.Ogolnie naprawde jest dobrze,przyjechalam tutaj z dziwnym nastawieniem,ale zdaje sie,ze wszystko sie normuje,ale niestety ta cala sytuacja jaka miala miejsce 4 miesiace temu dalej mnie przesalduje,najgorsze sa sny,bo sny odzwierciedlaja to co we mnie siedzi,a czego nie umiem sie pozbyc.Ja tymczasem koncze i caluje was wszystkie bardzo mocno i pozdrawiam cieplutko,odezwe sie jak tylko znow znajde chwilke wolnego czasu ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Niezbyt szczęśliwa witaj
![]() ![]() Mi się z kolei śniło że pojechalam gdzies do domku na wsi, pieknie tam bylo i siostry zakonne tam byly, taka cisza spokoj. Pojecia nie mam co to znaczy ![]() i w weekend bede hostessa, nie wiem czy sobie poradze, i to sama... potrzebuje pocieszenia ![]()
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jednak udało Ci się z tą pracą - gratulacje i powodzenia! ![]() Będziesz pracować przy tym sprzęcie AGD z ogłoszenia czy to inna oferta?
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
sen kolezanki niezły
![]() nie AGD ![]() ![]() Malo tego ruszyla, fajna akcja ktora potrwa 17 weekendow w Poznaniu, i teraz nie wiem co wybrac :/ i zaczynam kombinowac, chyba lubie pracowac w skupieniu w spokoju, nie wiem sama.
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem śniła, że umówiła się z nim na mieście, ale nie mogła go za Chiny znaleźć. To chyba wszystko dlatego, że przed snem rozmawiałyśmy o nim, koleżanka cały czas nie może zrozumieć, dlaczego potraktował mnie w taki sposób, zapowiadało się życie jak w Madrycie. Widzę, że Twoje poszukiwania pracy idą cały czas do przodu. ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
aaaa,ze tak powiem wepchne sie w rozmowe
![]() ale chcialam napisac co u mnie...do tej pory głownie przegladalam ten watek bo w sumie nie mialam o czym pisac,,,na co narzekac ![]() wczoraj wrocilam z nad morza z mym ex i bylo przecudownie,chyba wszystko jest odbudowane i jest naprawde fajnie...ale mimo to wolalabym jakies slowne zapewnienie o tym kim dla siebie jestesmy.Piszemy juz sobie w sms,ze kochamy itp;p ale nikt jeszcze tego nie powiedzial na zywo... nie wiem co myslec,moze sama sobie robie problem,ze chce tej deklaracji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę cieszy mnie to, że u Was się układa. Tylko proszę, piszcie częściej, bo inaczej wątek upadnie. ![]() To dobrze, że u Ciebie sprawy miłosne układają się w dobrym kierunku, Paper. Trzymam za Was kciuki, mam nadzieję że Wasz związek zakończy się narzeczeństwem (a potem ślubem ![]() ![]() Myślę, że taka rozmowa wiele ułatwia, rozwiewa wątpliwości, chociaż może być uważana za śmieszną. Od razu przypomina mnie się zapytanie nieśmiałych chłopców z podstawówki, którzy kradną tulipany z ogródka mamy i podkładają je na wycieraczki swoich wybranek: chcesz ze mną chodzić? Mimo wszystko, na Twoim miejscu delikatnie porozmawiałabym z nim, żeby nie mieć żadnych wątpliwości.
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-08-25 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
A u mnie troszkę zmian
![]() ![]() ![]() W sobotę mam urodziny i ciekawa jestem czy ex złoży mi życzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.