![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Together93- wzajemnie talenciaro
![]() ![]() nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić. czasem za dużo myślimy. czasem wychodzi nam to na złe i myślimy że wszystko zostawimy za sobą a jednak to co było powraca ..boleśnie życzą bólu jej pragną widzieć ją gdy płacze oni łez nie znają, dawno zapomnieli o nich tutaj miejsca nie ma już na wrażliwości pełne dłonie... `Trudno to wszystko zrozumieć. Trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę...` Zapach czarnej kawy, filiżanki ciepło gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas . byłabym wreszcie "czyjaś" nie "bezpańska" - aż tak . ja za każdym razem ja byłam taka silna !mocniej ściskam nasze zdjęcie w dłoniach. czas tak ł a t w o nas pokonał. Jeżeli piękno zasługuje na potępienie Jeżeli mądrość potęguje jedynie zło Jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia To osądzi mnie bezduszna wieczna noc uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. ale w życiu i tandety trzeba skosztować.
#32 |
Konto usunięte
|
'gdziekolwiek. ważne, by z Tobą'
'na co komu serce, skoro prędzej czy później wyląduje w zsypie' 'wykrochmalone myśli, wytarte dusze' |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
<33
Pamiętał ktoś o Starej Primce? :*
Dwie części w tył :o Nadrabiam zatem . czuję się jak biegnący za marchewką osioł -,-
mam względem ciebie ambitny i poważny plan- wykastrować cię!! powrót do szczęścia bez ciebie jest niemożliwy ..
#34 |
Raczkowanie
|
Ja mam to, czego trzeba Ci.
Porażona prądem miłości. To bilet w jedną stronę, sama nie wiem już gdzie
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96- dziękuję Próbowałam niedawno, zamknąć swój maleńki świat w dłoniach, lecz powypadał mi przez kraty z międzypalców....![]() ![]() Masz rację trudno mnie ogarnąć. Ale ja nigdy nie powiedziałam że jestem łatwa. suve- Ojjj bogini ![]() Przyklejam język do papieru. tak sobie lubię dosłownie poczuć smak twoich słów. Znam już smak twojej śliny, smak twojego ciała i gorzki smak twoich perfum. teraz chcę poznać smak twojego serca. Roksana1332- Ja czytam słoneczko ![]() ToOnaBoginiSeksu- uwierz że się podobają :P Ojjj i to jak ![]() Primadonna- te czerwone nóżki na grzejniczku każdy pamięta :P ________..._________ Brak w tym ironii, śmiechu co kłuje... Bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat . "Jak to się mówi - trendy: Puk puk panie Bóg" On myśli, że będzie żył wiecznie, jest marny, taki pusty w środku, zwykłe zero. Nie pozwolę mu już dłużej żyć, niech umiera bo tak ja karzę! Niech cierpi bo tak rozkazuję, bo ja też cierpię. Niech zginie, odejdzie już stąd TEN osobnik ! ________end._________
#37 |
Rozeznanie
|
łoo ; d kolejny wątek ; d szybko poszło ; d
_________________ <333 Nie pali,nie pije. Jest idealna. - ...ale jara! Jara się Jego tak delikatnym dotykiem, a Nim jeszcze bardziej. Z każdą chwilą uzależnia ją coraz silniej. -Dlaczego Ona? -Mógł mieć każdą inną. -I właśnie dlatego pragnął jej. mała głupia dziewczynka, która da radę - bo musi ! płaczesz? - płacze! bo kochasz? - bo kocham! Nie wiem czego chcę. Serce mówi - tak! Rozum mówi - Nie! I chociaż wiem, że robię źle, nie potrafię przestać kochać. Nie wiem czego chcę. Serce mówi - tak! Rozum mówi - Nie! I chociaż wiem, że robię źle, nie potrafię przestać kochać. - Idę na fajkę, w końcu od czegoś trzeba umrzeć? - To nie lepiej sobie od razu w łeb strzelić? Zaoszczędzisz. - Ale tu chodzi o tę przyjemność, rozumiesz. A Ty siedzisz cicho i zastanawiasz się, co to za atrakcja umierać na raka.. Ty wolałabyś skoczyć z okna i poczuć przyjemność latania. -Tak bardzo chciałabym być Twoją jedyną kobietą. Jedyną ! Rozumiesz ?! _________ za jakąś powtórkę przepraszam . ^^;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Jesli tylko zechcesz kotek ja pokaże Ci którędy, pokaże Ci co znaczy kochać i poświęcić siebie. Ty masz to coś, co mi daje tą siłę. Ty masz to, co pozwala zostawić w tyle całą resztę świata, wszystkie niepotrzebne rzeczy. Przecież wiesz mała, nie możemy tego spieprzyć! Popatrz ile głupcze miałeś, ile mogłeś i ile masz . Nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce.. Zawodzą mnie na każdym kroku lecz nie czuję żalu, nie. Nie boję się, bo nie mam nic do ukrycia, mimo to nikt nie wie nic na temat mego życia. z czasem bez Was żyć się nauczyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witam w kolejnej części ;]
Tam gdzie wiatr nosi kurz Po twarzach, które zebrał czas do nikąd. Po stu nocach w morzu dróg Pora zostać już Te lata które zabrał czas... Do przodu i wspaniale - motylem całe życie być Wystarczy w coś uwierzyć - by skrzydeł swych zobaczyć cień Oglądać ludzi - odnaleźć choćby jeden wzrok A jak się znudzisz - głową rusz i nigdy w życiu już: Nie spoglądaj nigdy wstecz...
. Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze . www.photoblog.pl/ilovromance Edytowane przez Ilovromance Czas edycji: 2009-08-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
heej ; *
![]() ![]() ![]() ` Jaram sie Tobą jak palacze Holandią ! ` ` Dlaczego malinowa mamba jest akurat malinowa ? ` ` Gdybym była prezydentem z nieba spadałyby bułki ! ![]() ` Co tak napadło mnie ? Czy znajdę na to lek ? Co to w ogóle jest ?! - TO TYLKO MIŁOŚĆ ! ; ** ` ` Jeżeli postawiłbyś mi warunek ; będziesz moją dziewczyną jak zjesz cysternę malinowego kiślu , zrobiłabym to ! ![]() ` Jestes delikatny , jak chusteczki z Biedronki ![]() ` W moich oczach możesz przejrzeć sie jak w lustrze .. ` ` Boję się że , któregoś dnia przestaniesz kochać te moje głupie pomysły .. ` ` Wolałabym skoczyć z mostu , niż patrzeć jak JĄ dotykasz ! ` ` Kiedyś moje oczy pełne żalu były . Teraz Twoje są , gdy mijasz mnie z NIM . ` ` Często wspominasz jak to między nami było ? ` ` Bo kiedy męźczyzna nie mówi Ci że Cię kocha , wcale nie znaczy że tak jest . ` ` Zabiorę Cię do miejsca , którego nie ma na mapie ! ` Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-08-24 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ale pędzicie dziewczyny.. więc wypada się pokazać w nowej części, przynajmniej się zmobilizowałam żeby się udzielić
![]() ~~~~
Some other time, some other place maybe I`ll show you my real face - Może innym razem, w innym miejscu odkryję przed tobą moją prawdziwą twarz.. ~~ ogromna siła wyobrażeń.. ~~ każde lustro ma dla mnie inne wiadomości.. ~~ poruszam sobą powietrze... odchodzę chora na przestrzeń.. ~~ mój świat się kurczy i boli..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane moje w nowym wątku.
Zróbmy wszystko (i tu głównie do nowych dziewczyn), żeby nie było już kłutni i nieporozumień. No i miejmy nadzieję, że RealGirl89 do nas wróci. * Nie mówcie, że wszystko jest ok. Bo czy życie bez miłości jest dobre? * Położyć się na łące, patrzeć na obłoki a potem tańczyć w świetle księżyca. * Nigdy nie wiemy kiedy pokochamy, kiedy ktoś pokocha nas... * Jeśli jesteś mi przeznaczony, to i tak się odnajdziemy, choćby na końcu świata. * A kiedy Cię spotkam to czy świat się zmieni? * I obiecaj mi, że wstrzymasz czas dla tego jednego pocałunku. * Odmierzam czas klepsydrą mego serca, tak szybko umyka nam. * Śnić na jawie, kochać Cię we śnie. RealGirl89- jestem z Tobą Skarbie ![]()
#43 |
Rozeznanie
|
jejku! nowy wątek!
![]() A Ty jesteś dojrzały emocjonalnie jak bułka jagodowa. Szukam księcia, który zmieni się w żabę...a może to było odwrotnie? Wszystko jedno. Wróć już do mnie. Upijam się szampanem w samotności. Upijam się Twoją nieobecnością. .jatęimap tak bardzo za daleko. oczy szeroko zamknięte, uszy słyszące głośno tylko ciszę. twoja obojętność. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
96LadyPoziomka96- dziękuję za wyróżnienie, jeszcze z poprzedniego wątku.
![]() ______________ i'm not quite sure how to breathe without you here. /nie jestem do końca pewna jak oddychać kiedy cię tu nie ma./ i'm not quite sure if i'm ready to say goodbye to all we were. /nie jestem do końca pewna, czy potrafię pożegnać się z tym, czym byliśmy./ let the time decide when i won't need you. /musi upłynąć trochę czasu, bym mogła powiedzieć, że cię nie potrzebuję./ my hand searched for your hand. /moja dłoń szuka twojej./
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ewidentnie kradnę wszystkie ; d są cudowne ! ; ** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ___ miłość jednak bywa okrutna małe, czerwone, bijące tylko dla mnie nie umiem racjonalnie wytłumaczyć że jestem zazdrosna o same słowa zamiast powoli mnie ranić, lepiej od razu mnie zabij za mocno Cię kocham. za mocno był na wyciągnięcie ręki, a mimo to taki niedostępny nie myślę o tym co by mogło być ale o tym czego nie było nareszcie jesteś jak odnaleźć tamtych uczuć ślad ? kiedy widzę Cię - wiem, że Cię znałam, spotkałam, kochałam a tam...w sobie...nie potrafię nawet oddychać są takie dni, kiedy wiatr, kiedy deszcz i tęsknie do Ciebie nie ma kobiet niekochanych. są za to niechciane a ja za dużo widzę i zbyt mocno czuję zazdroszczę Jemu, że zapomniał. I w zasadzie Jej, za to, że Go ma spraw żeby jego nieobecność nie bolała tak bardzo czy ona jest taka jak ja ? za mało jest w nas odwagi, by żyć dla kogoś choć raz mam wrażenie, że oprócz mnie każdy wiedział, że kłamałeś! każdego dnia zastanawiam się, ile jeszcze razy pomyślę, że Cię kocham zapominanie jest bez sensu coraz częściej myślę, że niepotrzebnie cóż może być warte życie, jeśli pierwsza próba już jest życiem ostatecznym ? ___ oczekiwanie. pierwsza lekcja miłości, jakiej się nauczyłam. dzień dłuży się w nieskończoność, snujemy tysiące planów, prowadzimy sami ze sobą wymyślne dialogi, przyrzekamy się zmienić - i trwamy w niepokoju aż do nadejścia osoby, którą kochamy. a kiedy jest wreszcie obok, to brak nam słów. bowiem długie godziny oczekiwania wywołują napięcie, napięcie przekształca się w lęk, a lęk sprawia, że wstydzimy się okazać własne uczucia tak czuje się zazdrosna po mimo iż wiem że nic Was nie będzie łączyć czuje ten wewnętrzny strach że możecie oboje mnie opuścić chcąc być razem. tak wiem jestem nie mądra bo Ty byś Jej nie chciał a ona kocha innego ale nie umiem racjonalnie wytłumaczyć tego że jestem zazdrosna o same słowa wiedziała że nie jest kochana. ale sama kochała w takim stopniu że jej uczucia starczyło dla nich obojga na całe 2 lata męczarni i szczęśliwości jak Ciebie spotkałam, to wiedziałam, że wszystko odzyskało sens. Ty nie byłeś tym sensem, broń Boże – ale nagle świat ustawił się na właściwym miejscu, ziemia zaczęła nareszcie krążyć po swoim wyznaczonym od dawna torze, zieleń była zielona, a ziemia brunatna. miłość to była miłość, krzesło to było krzesło itd. takie tam różne - co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce ? - nic. zupełnie nic. przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz ?
#47 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() co tak naprawde o mnie wiesz? I nienawidzę słów - będzie dobrze .. ! twój obraz trzymam wciąż pod powiekami. tak cięzko odjeść , po prostu tak... niby kilka lapidarnych słów. Gdy cierpisz - wiesz, że żyjesz..
#48 |
Przyczajenie
|
Witam w nowym wątku
![]() ` Im więcej chce się kochać tym więcej chce się działać. Miłość,która nie jest niczym innym jak tylko uczuciem nie można nazwać miłością.. ` Miłość jest jak kołysanka.Potrafi cudownie utulić do snu, lecz kiedy tylko zaśniesz piosenka milknie i znów budzisz się sama.. ` Czerń zakrywa Twoje serce, to, które kocha, ale niewidocznie... Na tej sali płakała Twoja dusza, być może ze szczęścia, tańcząc gubiła emocje..
![]() Edytowane przez Effacement Czas edycji: 2009-08-24 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ajć, dziewczyny...
![]() Ewentualnie mogę przestać się odzywać. Na pewno nie zapomnieć. Teraz już nie wiem, jak mam ufać światu, kiedy zawiodło mnie największe bóstwo. Staram się powstrzymać kłujące żalem w oczy łzy rozczarowania. Bądź albo odejdź, teraz mi to obojętne. Denerwuje mnie Twoja gra, ale nie umiem powiedzieć "STOP" ... Lubię, gdy mnie upokarzasz. Wolę to, niż udawanie, że się nie znamy. Nie milcz, to boli. .
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
moja i Twoja nadzieja. poczytaj mnie przed snem. A ja nadal wpatruję się w Twoje zdjęcie z takim samym zachwytem jak kiedyś. NIE PALĘ, ale jeśli kiedyś zobaczysz mnie z papierosem, będzie to znaczyło, że nie mogę sobie z czymś poradzić. -czy Ty nie widzisz? -czego? -tego jak on reaguje na Twój uśmiech. nie potrafiła wytłumaczyć, dlaczego darzyła go tak wielkim uczuciem. nie potrafiła wytłumaczyć sobie jak można kochać złamanym sercem. umysł mówił jej, że nie powinna Go kochać, natomiast serce zaprzeczało.biło mimo, że połamane i pokaleczone, tylko dla Niego. ale po co? skoro on tego nie chciał. skoro nawet o tym nie wiedział.
![]() |
#51 |
BAN stały
|
nieliczylamwcalesie, teenagera - okradzione.
![]() ![]() A nie możesz tak po prostu dać mi buzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
oj kochanie uczucie odwzajemniam ![]() a ps. dziekuje za wszystkie pochwały nie po wymieniam wszystkich dziewczyn bo mi sie skasowały ich nicki w notatniku :P o_O Primadonna <3 ;** witam seredecznie nowe i sarsze stażem dziewczeta w nastepnej odsłonie opisowego ![]() -- "Każda pobudka jest jak aborcja. Trzeba wstać z ciepłego łóżka, jak z kokonu i iść, by zmierzyć się z przeciwnościami losu..." "Zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość." zapach czarnej kawy. "Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę." „palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. to takie proste...” Bo wszystko to iluzją jest i magią i zdarza się raz na milion... "Czy pamiętasz pierwsze pytanie jakie mi zadałaś? - Co to znaczy być szalonym..? - Właśnie. Tym razem odpowiem ci wprost: szaleństwo to niemożność przekazania swoich myli. Trochę tak jakby znalazła się w obcym kraju- widzisz wszystko, pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. - Każdy z nas czuł to kiedyś. - Bo wszyscy, w taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni." odejdź skarbie i przestań się mną bawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Definitywnie i bezczelnie zgapiam te dwa które dodałaś ; d idelanie pasują do mej nędznej zaistniałej sytuacji ; d ; * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
1.Odeszła w milczeniu, honor dusił jej serce, łzy ścierała
w cierpieniu. 2.Nie ma już tego co było dawniej, Jestem dla Ciebie! Nie ma Cię dla mnie ![]() 3.Rozstanie w gniewie! a było jak w niebie... 4.Telefonu milczy od wielu dni, cisza nie pozwala zasnąc mi. 5.Porozrywane mysli-duzo wspomnień, mimo, że cierpię, nie chcę zapomnieć ! z Verba-dla fanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
BeautifulLie, martus9191 - dziękuję
![]() ![]() ![]() papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście. To nie tak, że się poddałam. po prostu daję spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a niedługo nie będzie miało znaczenia Widzisz ją z czerwonymi oczami i myślisz, że się nie wyspała. Nie zdajesz sobie sprawy, co przeżyła w tę noc. Jak długo trwało te 8 godzin spędzonych na wycieraniu łez i spoglądaniu na zegarek, tak na zmianę. Straciłam wszystko co miałam i dopiero wtedy zrozumiałam, ile tego tak naprawdę było... Źle mi było w niebie, więc strącono mnie na ziemię... Najpierw zabolał upadek, a później bolało już całe życie... On był takim moim Słońcem, które oświetlało moją drogę. Słońcem, które świeciło tylko dla mnie. A dzisiaj został tylko smutek. Bo Smutek jest jak mgła, która zasłania nam słońce A może to jeszcze nie czas? Może jeszcze muszę poczekać. Może jeszcze nie zasłużyłam na szczęście. Jeszcze nie zapłaciłam za wszystko co zrobiłam |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Czas jest bezcenny, choć nic nas nie kosztuję.
Możesz zrobić z nim co zechcesz, ale go nie zatrzymasz. Możesz go spędzać, ale i tak biegnie dalej. Gdy go zmarnujesz, nie cofniesz go, on po prostu mija...
#57 |
Zakorzenienie
|
Okradłam dużo dziewczyn
![]() ![]() - Pamiętasz, kiedyś Ci powiedziałam, że się boję. Obiecałeś że nigdy mnie nie skrzywdziz, nie zadasz bólu. Dlaczego kłamałeś? Myślisz że złamane serce swędzi albo łaskocze? - Zawsze uwielbiałam zatapiać się w Twych niebieskich oczach, teraz boję się w nie spojrzeć, mogłabym się utopić. - Dziś uśmiecha się już tylko księżyc.
#58 | |
Zadomowienie
|
cherriies- prośba- nie zaśmiecaj wątku postami bez opisów.
![]() Cytat:
![]() ___________________ Bo to historia, bo to marzenia,bo to historia godna przypomnienia...
Doświadczenie to suma naszych rozczarowań.... Uśmiechnij się uśmiechem dziecka i zacznij cieszyć się małymi sprawami
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Wcale nie jesteś dziecinny z kocim uśmiechem w oczach.!
Lubię gdy spijasz, każdy jęk, delektuję się nim jak bogowie ambrozją. Zbierałam z podłogi prawdy odrzucone przez wiarę i stare grzechy, bez możliwości odkupienia. Chciałam uformować z tego coś na kształt serca, lecz ostre brzegi kłamstw pokaleczyły mi ręce... Nocą mniej widzę, lecz słyszę więcej. Rankiem mniej słyszę, lecz czuję więcej. Szczególnie (nie moją) wanilię na twojej szyi. Atrament tworzy zakłamane literki. Miłość trwa, a chmurka śpi na jasnym niebie. Chmurka śpi, śpi jak aniołek. ________end._________
#60 |
Raczkowanie
|
czasem mam jazde zapomniec o wszystkim, kupic bilet do nikad i spakowac walizki....
straszy brak uzyskania drugiej szansy to moja cena za dar wyobrazni bardziej niz opinii boje sie sumienia czy w ogole istnieje w naszych marzeniach wolnosc?! czuje jak los mnie skresla z listy tych "za***istych" a teraz dupku patrz na łzy i rozmazany makijaz!! znam na pamięć usmiech gdy jestes pogodny, wszystkie Twe kaprysy, dąsy znam tez do dna ;** byles tu wczoraj tak twardy jak hartowana stal... czas niewielkich zdrad...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.