|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
madzienka ja moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Chyba na łeb upadłaś z tym papierosem!!
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Włosy spalisz tym papierosem jak po niego sięgniesz, akysz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, a masz Ci los
![]() Byłam dzisiaj w Rossmanie, kupiłam odżywkę Garnier Nutri-Gładki bo mi się skończyła, widziałam w promocji kurację 2 minutową Yung ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj kupiłam tylko szampon - Barwę lnianą. Widziałam też maskę Venity za 5,99 zł - na pewno kiedyś wypróbuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
anika, 5,99zł? Gdzie i jaką?
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
To była ta z masłem shea, widziałam ją w takiej osiedlowej drogerii, to nie sieciówka. Była też ta odżywka z jedwabiem za 6 zł z groszami. Ogólnie fajny asortyment tam mają, np. szampony Barwy za 2,89 zł, maskę Romantic za 7,60 zł, dużo Joanny, Farmony, tylko Glorii i Bingo brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny prosze o poważne podejscie do sprawy
![]() Wklejam aktualne zdjęcie moich wloskow. Są one naturalne, nie farbowane. Chcialabym je pofarbować (henna lub szamponetka) na taki kolor. Wklejam zdjęcie również. Zwroccie uwage na kolor moich wlosow. Czy wyszedlby mi taki henną lub szamponetką?. Jeśli tak to jaki to by musial byc kolor, moze polecacie jakąś firme? Moze jest ktos kto farbuje na taki kolor i powie dokladnie tak zebym sie nie przejechala ze znow wyjdzie czarny ![]() ![]() ![]()
#1121 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki
![]() A cóż to za kopcenie okropnych papierosów tutaj, ha? ![]() ![]() Wiecie co, po farbowaniu włosków kupiłam sobie szampon do włosów brąz naturalnych i farbowanych Gliss-Kur i włosy mi się zaczęły okropnie przetłuszczać ![]() ![]()
![]() |
#1122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Kallos na allegro- to też konieczność ![]() Ja właśnie siedzę w czapie na głowie,pod czapą folia a pod folią rzepa i rycyna ![]() I myślę ciągle o tym,że już za 3 dni, po całym miesiącu zobaczę się wkońcu z Teżetem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja tam bym sie nie sugerowala kolorem na zdjeciu czy tez na opakowaniu po farbie. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
madzienko ja myslałam,ze z tego zdenerwowania o cycki chcesz siegnac po papierosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Ech, widziałam dzisiaj klika różnych szamponów Barwy (nawet Bebi był
![]() Mam włosy przetłuszczające się, ostatnio trochę mocniej się sypią, końce natomiast lekko przesuszone i powoli się rozdwajają ![]() ![]()
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zastanawiaj się, tylko bierz Seboradin regenerujący i Babydream. Na zmianę. ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10352 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13947 ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Ja chyba też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Bebi jest ulubionym szamponem Jolie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chce miec male, piekne piersi, chce ktos cycuchy zamienic??? ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Legally, Eva Longoria reklamuje farbe Loreal Exellence czy jak to sie tam pisze, i w reklamie ma inny kolor wlosow w odcieniu brazu niz na podanym przez ciebie zdjeciu. Takze wiadomo, ze telewizja klamie a rzeczywistosc jest inna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, ja nie mam dużych,a problem ze stanikiem ogroooomny
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
O DZIZYS! ale wy dziewczyny mkniecie
![]() NO wiec.maske wax 400g , sebordin lioton z czarna rzodkwia, kapsulki mierz specjal, maska intensywnie regenerujaca schwarzkopf (jezu nie mam sily do tego aby dokladnie przepisac jej obszerna nazwe) j. Zapas olejku rycynowego i nafty (anna). Herbatki z pokrzywy i skrzypu. W domu mam swoj ulubiony i sprawdzony szmpon z joanny chyba z rzepa i troche belissy jakas odzywke mleczna i jedwab. A u babci na za domem odkrylam pokrzywe. ![]() Wiem ze przy waszych zbiorach kosmetykow mój sie chowa (ale jestem tylko uczniem na garnuszku rodziciow :-D Edytowane przez Malczi Czas edycji: 2009-08-24 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam dużych, a problem straszny
![]() ![]() Co do szamponów Gliss Kur to fioletowy nie ma silikonów, żółty ma jeden lekki, a ten do brązowych rzeczywiście jest ble, za to odżywka bardzo fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny
![]() przebrnęłam w końcu przez cały topik, przyznam ciężko było, z dnia na dzień miał większy przyrost niż pewnie wszystkie nasze włosy razem wzięte ![]() fundamentalne pytanie-mogę się przyłączyć?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy to pierwszy obiaw choroby o ktorej mowials ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Kallos na wykończeniu, starczy mi jeszcze na kilka razy i nie wiem czy ponownie go kupić, zastanawiam się teraz nad http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25785 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja Barwy nie lubię, mam tataro-chmielową i Bebi i obie mnie podrażniają, wysuszają włosy, obie stoją bezużyteczne na półce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Jak moje byly mniejsze to nie mialam problemu. Dzisiaj widzialam tyle slodkich mniejszych staniczkow a dla siebie to tylko jakies spadochrony. A ty agusiu z czym masz problem? Obwod czy miseczka? Bo u mnie niby miseczke mam GG a jednak nic nie lezy w tym rozmiarze. cycuchy mam asymetryczne i to jest tragedia bo jak ladnie do Hansa miseczka przylega to Wolfganga gniecie ![]() (Hans i Wolfgang to sa moje blizniaki ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
ma zielone pojęcie
|
Ech, nie mów nic o stanikach... Ja powinnam nosić 70E, a dostanie czegoś takiego graniczy z cudem. Zwłaszcza, że nie widzi mi się wydawanie 100 zl na stanik. Jak widzę te śliczne staniczki z miskami góra do C to mnie żal ogarnia. C to ja nawet w podstawówce nie miałam. Na szczęście dorwałam fajny ryneczek w Poznaniu, gdzie babka rewelacyjnie dobiera staniki i ma każdy rozmiar. Zawsze jak pytam o 70E to ludzie robią oczy, a ta babka zapytała jaki kolor, jaki fason i czy sztywny czy nie. I do tego ma staniki trwałe jak diabli. A wcale dużo nie kosztują [ góra 20 zł ]. No i ładne są, a nie jakieś babcine. Ratuje mnie kobieta zawsze :P
#1140 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak mi jeszcze cycuchy sie powieksza po porodzie to sie zastrzele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.