|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zelixa, cz. II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Było: 80kg Lato 2009r: 63kg Jest: 69kg Zaczynamy--> 22.02.2010 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Edytowane przez kasia19987 Czas edycji: 2009-08-24 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Czy Ty dokladnie przeczytalas to co napisalam czy tylko wylapalas to co chcialas?? Bralam Zele dwa miesiace!!! Juz nie biore tylko ze zapewne Ty i tak bedziesz wiedziala swoje. A bmi nie jest miara wygladu i stanu zdrowia a ja musialam schudnac bo gdyby nie to teraz juz pewnie jezdzilam bym na wozku z powodu chorych kolan!!!
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
po drugie-konto załozyłam pierwszego czerwca a wczoraj byl 23 sierpien tak wiec liczyc tez pewnie nie umiesz ile czasu mineło od zał.konta do napisania komentarza po trzecie-juz nie biore zelixy(przeczytaj jeszcze raz to co napisalam-UWAŻNIE) i po czwarte-troche kultury(bo takie słownictwo jakie Ty uzywasz cyt."wisi mi to" jest ponizej krytyki) Zastanów sie nad saba kobieto!!!Moim zdaniem powinnas NATYCHMIAST przestac brac zelixe, bo jestes niezrownowazona psychicznie!!!Z pozdrowieniami Małgorzata. ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kultury to wiesz... sama sie jej naucz a potem ucz innych. przyklad idzie z gory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do mnie tlumaczyc sie nie bede ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ty naprawde nie udajesz-Ty naprawde nie rozumiesz tego co czytasz...żal mi Ciebie... ![]() a czy ja napisałam o swoich zasadach???he he he ![]() i czy kazałam sie Tobie tłumaczyc-napisałam prawde a osoba słaba psychicznie(Ty własnie sie tak zachowujesz) chowa głowe w piasek i ucieka(napisałas ze nie zamierzasz sie tłumaczyc-juz wiem ze musze tłumaczyc Tobie wszystko tak jak malemu dziecku) Mam pytanko jak długo bierzesz zelixe...jesli bierzesz ja od tego samego momentu co sie tutaj zar. to chyba dość długo o wiele za długo!!! ![]() Jestem ciekawa co mi teraz odpiszesz mądrego!!!Teraz ja podreczę Ciebie tak jak Ty robiłaś to z innymi dziewczynami!!!CZYŻBYŚ BYŁA IDEAŁEM???BEZ WAD???Wątpie!!!
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dlaczego nie czytacie swoich wypowiedzi. Fiolusiek napisala w ktoryms z postow , ze juz nie bierze zeli.
Goocha Ty tez nie bierzesz zeli. Moje pytanie - po co jestescie na tym forum jak nic nie dajecie z siebie tylko psujecie klimat i wzaz sprowadzacie do jakis podrzednych forow. Ja biore zele czasami sie wypowiadam ale nie wstrzynam klotni, skomentuje jakies malolaty i tyle, wolalabym raczej tutaj dzielic sie doswiadczeniami a nie bawic sie w przepychanki slowne. Mam wlasnie pytanie czy , ktoras z Was ma napady 'gesiej skorki' tak ni z gruszki ni z pietruszki. Nie chce mi sie czytac ulotki jeszcze raz bo jest ogromna a raczej wolalabym pogadac z Wami. Tylko prosze nie mowcie abym miala sie jej uczyc na pamiec gdy do niej zagladam szukajac jakiegos zgadanienia wszystko inne tylko kasuje wzrokiem. Ja obecnie mam zastoj, moze dlatego, ze nie jezdze na rowerku, wstaje przed 6 rano i wieczorem juz mi sie niczego nie chce moze powinnam sie jakos zmusic ale ta zmiennna pogoda dziala na mnie usypiajaco.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-08-24 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY!!! MOŻE WIĘCEJ ŻYCZLIWOSCI
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja pisałam właśnie w poprzednim wątku (cz I ) że mam takie napady, ale nikt się nie przyznał, że też ma ![]() ![]() pooozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Dziekuje za odpowiedz odnosnie gesiej skorki, wydawoalo mi sie to troche dziwne a zarazem smieszne ta gesia skorka w srodku lata.
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zrobilo sie ponuro wiec nie wspomne nic o odchudzaniu i zelowaniu a napisze kilka smiesznych zdarzonek z dzisiejszego dnia.
Jestem mam prawie trzy letnich blizniaczek (dodatkowo opiekuje sie 10 miesieczna dziewczynka ), mam meza Milosza, to aby tresc ponizej byla czytelna. Dobry wieczor dziewczyny Wpadam dopiero teraz bo dzisiaj urwanie glowy mialam. Ciagle cos trzeba bylo zrobic, kupilam rowery na ebayu i w koncu zamontowalismy siedzonka dzieciece i odbylismy pierwsza wycieczke rowerowa. Jednak jazda z pasazerem to juz nie to samo co samemu. Milosz podwyzszyl mi siedzonko ale nie sprawdzil jak ma wysoko byc i strasznie mnie teraz cos boli bo bylo za wysoko ![]() Odnosnie moich panienek, teraz maja manie bawienia sie w kopciuszka, ogolnie wszystkie bajki ogladaja disneya w orginale ale maja jedna plytke z polkim kopciuszkiem i zapamietaly sobie zwrot.musze juz isc" (gdy zbliza sie 12 w bajce kopciuszek mowi do ksiecia), dziewczyny odgrywaja ta scene i jedna z nich (nizaleznie, kogo gra kopciuszka czy ksiecia uciekajac mowi - musze juz isc- , dzisiaj uciekala Amelka mimo, ze byla ksieciem, stwierdzilam , ze to wersja feministek) Dzisiaj w ogolnej krzataninie wychodzimy z dziewczynkami na dwor ja w czasie gdy Milosz montowal te foteliki do roweru chcialam odkurzyc korzystajac z chwili 5 minut bez dziewczynek, Milosz mial je ubrac i wysc na podworko. Nie mogl znalesc czwartego buta (norma zawsze tak jest z czwartym ) - buty sa podpisane literkami ich imion wiec padlo pytanie do Melisski - Melissko gdzie zgubilas swojego buta? - Meli odpowiada calkiem powaznie - NA BALU- ![]() Amelia dzisiaj byla lekko agresywna i uzywala przemocy wobec siostry, powiedzialam jej aby poszla do swojej sypialni i przemyslala sprawe i na pewno nie dostanie deseru gdy tak postepuje. Melisska uspokajala sie w moich ramionach i mowi (w wolnym tlumaczeniu z jej slangu) Amelka jest niegrzeczna - nie dostanie deseru, tata ma duzy brzuch nie dostanie deseru. Wybuchnelismy z Miloszem smiechem Coraz wiecej mamy ubawu z nimi - niezle artystki. A teraz cytata z ksiazki odnosnie wczesniej wspominanego rownouprawnienia. Cathi Hanauer , Jedza w domu' Ksiazka opisuje 26 historii kobiecych zwiazanych z byciem w zwiasku. 'Klopoty finansowe niszcza mezczyzne w oczach kobirty jak malo co. Potrafimy stawic czolo mezczyznie cierpiacemu na depresje lub zalewajacego sie lzami, ale rownouprawnienie nie zaszlo jeszcze cyba az tak daleko , bysmy mogly zaakceptowac faceta splukanego.' Tak jedna z autore opowiadania podsumowuje swoj zwiazek z facetem, ktorego musiala utzrymywac. Zapraszam do lektury tej ksiazki, mam nadzieje, ze jakos dotre do drugiej czesci Daniela Jonsa 'Dran na kanapie" juz sam tytul mnie intryguje. Pozdrowionka i do jutra. Postarajmy sie nawzajem wspierac i pisac pozytywne rzeczy, motywowac kopniakami w pupe ale tak aby zadzialaly na kogos a nie zniechecily.
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Meliameli, świetna historia z tym bucikiem
![]() ![]()
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Jak miło przeczytać coś wesołego z rana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
witam, jestem nowa uzytkowniczka forum. od 2 tyg. przygotowuje sie do kuracji z zelixa, ktora rozpoczynam w sobote..mam pytanie..czy ma moze ktos zalecana diete ktora wspomaga te kuracje? moze od swojego dietetyka? badz sa sadzicie o diecie montigniaka, ktora polega an tym indeksie glikenicznym..czy jest ona odpowiednia do stosowania razem z zelixa? i jeszcze odnoscnie tabletek anty..jak bardzo oslabiaja ich dzialalnosci tab. zelixy? jezeli antykoncepcje sotsuje przez rok czasu..z gory dzieki za odpowiedz. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny. Jestem nowa. Od dzisiaj zaczynam używać zelixy 15. Mam nadzieję że wspólnie uda nam się obrać właściwy i porządany cel. Ja bym chciała scudnąć około 8 kg. Proszę o jakieś cenne rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Witajcie nowe laski.
Z tego co piszecie to chyba jest jakis wolny rynek zeli bo jedna z Was chce schudnac 8kg (nadwaga to 15+kg) a druga ma pytania jak by lekarz byl zupelnie bez radny i nie pokierowal pacjentem. Co do diety kazda nawet pomniejszajaca ilosc kaloriida rezultat ale najlepiej jesc wszystko co zdrowe tylko w miejszych ilosciach podzielone na 5 malych posilkow aby nie dopuszczac do wilczego glodu.
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bacikiem ją, bacikiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Witam.Nikt nie kaze Tobie być miłą- ale nie wciskaj nosa w nieswoje sprawy.Jesli dziewczyna uwaza ze chce brac zelixe to niech ja bierze,w krótce sie przekona że to nie jest dla niej.I jeszcze jedno nigdy nie byłas i nie będziesz na moim poziomie jak ja!!!Zapamietaj sobie raz na całe zycie ze jesli sie do kogos zwracasz(czy lubisz ta osobę czy tez nie to kultura wymaga aby pisac z duzej litery-chodzi mi o słowa typu "TY")
Jesli chodzi o efekt jojo to raczej mi to nie grozi!!! Zasłuzyłas sobie aby byc dla Ciebie niemiła bo sama obrażałaś niektóre dziewczyny!!!
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie dziewczyny
Jestem na zeli 3 tydz a mialam do schudniecia 13kg i wcale nie uwazam ze ja nie powinnam brac zeli Przez ostatnie 2 lata ciagle bylam na jakiejsc diecie raz lepszej raz gorszej a efekt byl taki ze ciagle tylam ![]() Mysle ze za malo silnej woli mialam ![]() gdy sie dowiedzialam o zalixie i zapytalam o nia moja pani lekarz od razu mi ja przepisala , kazano mi sie tylko kontrolowac , mierzyc cisnienie itd. Efekt jest taki ze po 3tyg schudlam 2.2 kg i wiem ze dalej bede chudla Tak wlasnie po malu , stopniowo . Teraz sie ucze prawidlowych nawykow zywieniowych i mam nadzieje ze dam rade . pozdrawiam wszystkich tych co chca scudnac te 15kg lub mniej i oczywiscie tych co musza schudnac duzo wiecej . Najwazniejsze jest to ze cos sie robi z soba a nie czeka az przyjda choroby zwiazane z nadwaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiec dalej widac ze masz niskie poczucie wlasnej wartosci i cos w twoim zyciu kiedys sie wydarzylo ze starasz sie tak bronic innych czyzby ktos ciebie nie bronil? niech ci bedzie ze jestem glupia niekulturalna bez wyksztalcenia i co tam jeszcze innego myslisz wiec po co czytasz moje posty? pokaz ze jestes madrzejsza i je ignoruj ![]() ale dzieki za poprawienie mi humoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Jestem w wielkim szoku. Myślałam,że jest to forum dla kobiet(i nie tylko), które chcą sobie wzajemnie pomóc a nie obrazać sie nawzajem. Jeśli ktoś się źle czuje z nadwagą 8 kg czy nawet 5 kg to dlaczego ma nie czerpać porad od osób które są juz w jakimś stopniu doświadczone. Widzę, że to forum nie ma jak najmniejszego szczebla kultury...Zyczę Panią powodzenia. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny u mnie spadek wagi 8 kg i stanęło a juz zaczełam brac drugie opakowanie (tzn drugi miesiac)efekty są bardzo zadowalajace.wchodzę w spodnie, które miesiąc temu były dużo zamałe tzn sadło wylewało sie okropnie a dziś byłam w szoku bo założyłam i musiałam je podciągac bo troszke mi zjezdżały z mojego juz szczuplejszego tyłka.
![]() zostało mi jeszcze ok 20 kg do zostawienia daleko za sobą!!może się uda.fajnie jest być lżejszym o te 8 kg ale ciekawi mnie jak to bedzie gdy bedzie mniej o 20 kg.moja wymażona waga to 65 kg,zobaczymy czy jest ona do zdobycia. dziewczyny może nie walczmy ze soba na słowa na tym forum tylko walczmy ze zbednymi kilogramami!!!!!!! udzielajmy rad i wskazówek.........bo po to tu chyba jesteśmy i co najważniejsze dzielmy i cieszmy sie naszymi sukcesami pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.