Zelixa, cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 11:55   #91
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Zelixa, cz. II

Cytat:
Napisane przez Ily Pokaż wiadomość
widze , ze to wszystko zaszło za daleko . Wiek wiekiem ... ale jesli ktos ma na prawde duuza nadwage to wiek sie nie liczy , tylko sie pomaga jak moze , a ze juz metoda chemiczna to coz poradzic (i nie mowie tu o sobie). Dziewczyny dajcie spokoj , takie virtualne- konflikty sensu najmniejszego nie mają . Kazdy jest jaki jest , a to ze przez internet kazdy odwazny wielce to nic na to nie poradzimy. Jutro sie wybieram do lekarza i w koncu zrobie sobie badania , i popytam co i jak jesli chodzi o jakies diety , i tez tak tyllko spytam o zelixe , i na koncu poprosze chyba o namiary na jakiegos dietetyka bo lekarza chyba jakos tak glupio pytac o dopasowanie diety czy cos w tym stylu . Pozdrawiam
wiek sie nie liczy to czemu pisze zeby nie podawac DZIECIOM do 18 roku zycia zelixy
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 13:36   #92
kasia19987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Burza jest tutaj między innymi przez Tobie podobne dziewczyny, które biorą Zelixę chociaż nie mają otyłości. Co z tego, że będziesz szczupła i piękna (piękno jest rzeczą względną), ale będziesz miała wyniszczony organizm poprzez leki, których brać nie powinnaś. Jedno jest pewne, jak sobie zniszczysz organizm tymi tabletami to na pewno robaczkom pod ziemią się nie spodobasz, one nie lubią chudzielcy
Zastanów się dziewczyno (i inne Tobie podobne) czy warto niszczyć sobie organizm po to by wejść w pożądany rozmiar sukienki, po to by spodobać się chłopakowi... sukienka wyjdzie z mody, chłopak odejdzie a Ty zostaniesz z wyniszczonym organizmem, bo niestety Zelixa potrafi uszkodzić serce, wątrobę i inne ważne narządy... więc czy wato? Jak już wcześniej pisałam, że osoby które nie mają otyłości, a biorą ten lek muszą być albo bardzo głupie, albo bardzo odważne... a Ty do której grupy należysz?
Zastanawiam sie czy chociaz raz wczesniej czystalas jakis moj post. Watpie w to!!! Co Ty mozesz o mnie wiedziec? Wiesz malo wiec nie wypowiadaj sie!!! Zele bralam pod kontrola lekarza po zrobieniu badan! Moje bmi wynosilo wtedy 29,4 i bylo wyraznym wskazaniem do brania Zeli bo zadna dieta nie mogla ruszyc mojego organizmu. wiem co zela robi z moimi wnetrznosciami, skoro Tobie to przeszkadza to po co ja lykasz?? Chyba ze nie lykasz wiec w takim razie co tu robisz?? Radzie poczytac pierwsza czesc watku a pozniej pisac glupoty. Zegnam. Widze ze nie ma sensu zebym utrzymywala z wami kontakt bo to nie ma sensu denerwowac sie takimi prymitywami jak np, TY! I dla Twojej informacji, wzielam tylko dwa opakowania Zeli i nie mam zamiaru brac kolejny raz!!!
Zaczynamy--> 22.02.2010
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Edytowane przez kasia19987
Czas edycji: 2009-08-24 o 13:37
kasia19987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 13:50   #93
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia19987 Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie czy chociaz raz wczesniej czystalas jakis moj post. Watpie w to!!! Co Ty mozesz o mnie wiedziec? Wiesz malo wiec nie wypowiadaj sie!!! Zele bralam pod kontrola lekarza po zrobieniu badan! Moje bmi wynosilo wtedy 29,4 i bylo wyraznym wskazaniem do brania Zeli bo zadna dieta nie mogla ruszyc mojego organizmu. wiem co zela robi z moimi wnetrznosciami, skoro Tobie to przeszkadza to po co ja lykasz?? Chyba ze nie lykasz wiec w takim razie co tu robisz?? Radzie poczytac pierwsza czesc watku a pozniej pisac glupoty. Zegnam. Widze ze nie ma sensu zebym utrzymywala z wami kontakt bo to nie ma sensu denerwowac sie takimi prymitywami jak np, TY! I dla Twojej informacji, wzielam tylko dwa opakowania Zeli i nie mam zamiaru brac kolejny raz!!!
Wskazaniem do brania Zelixy jest BMI powyżej 30, więc nijak się nie łapiesz Ale bierz sobie, bierz, zobaczymy jak na tym wyjdziesz

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 13:55   #94
kasia19987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Wskazaniem do brania Zelixy jest BMI powyżej 30, więc nijak się nie łapiesz Ale bierz sobie, bierz, zobaczymy jak na tym wyjdziesz
Czy Ty dokladnie przeczytalas to co napisalam czy tylko wylapalas to co chcialas?? Bralam Zele dwa miesiace!!! Juz nie biore tylko ze zapewne Ty i tak bedziesz wiedziala swoje. A bmi nie jest miara wygladu i stanu zdrowia a ja musialam schudnac bo gdyby nie to teraz juz pewnie jezdzilam bym na wozku z powodu chorych kolan!!!
Zaczynamy--> 22.02.2010
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

kasia19987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 14:03   #95
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia19987 Pokaż wiadomość
Czy Ty dokladnie przeczytalas to co napisalam czy tylko wylapalas to co chcialas?? Bralam Zele dwa miesiace!!! Juz nie biore tylko ze zapewne Ty i tak bedziesz wiedziala swoje. A bmi nie jest miara wygladu i stanu zdrowia a ja musialam schudnac bo gdyby nie to teraz juz pewnie jezdzilam bym na wozku z powodu chorych kolan!!!
W takim razie skoro BMI nie jest Twoim zdaniem wyznacznikiem to dlaczego się na nie powołujesz Zresztą nie ważne, dyskusja na ten temat nie ma sensu, bo za chwilę znajdzie się kolejna mądra która ma ochotę zrzucić parę kilo przy pomocy Zeli by lepiej wyglądać i nie ważne, że ten lek nie jest dla niej Ech, pokręcona jest ta młodzież, a później na stare lata będą stękać, że coś boli, a wtedy to już będzie za późno na myślenie.

Stary 2009-08-24, 17:07   #96
Ggooocha
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
smieszy mnie ta osoba ktora zaklada konto i od razu wchodzi na watek zelixa i komentuje jaka to zolza jestem ale wisi mi to.
zawsze bede komentowac glupote brania zelixy dla straty 2-3 kg
po pierwsze-czytac umiesz ale nic z tego nie rozumiesz(to efekt zelixy)
po drugie-konto załozyłam pierwszego czerwca a wczoraj byl 23 sierpien tak wiec liczyc tez pewnie nie umiesz ile czasu mineło od zał.konta do napisania komentarza
po trzecie-juz nie biore zelixy(przeczytaj jeszcze raz to co napisalam-UWAŻNIE)
i po czwarte-troche kultury(bo takie słownictwo jakie Ty uzywasz cyt."wisi mi to" jest ponizej krytyki)
Zastanów sie nad saba kobieto!!!Moim zdaniem powinnas NATYCHMIAST przestac brac zelixe, bo jestes niezrownowazona psychicznie!!!Z pozdrowieniami Małgorzata.
wazenie 02.08-59kg
waga obecna:58 i jesli chodzi o zelixe to tyle
mój cel:55kg
Ggooocha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 17:24   #97
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ggooocha Pokaż wiadomość
po pierwsze-czytac umiesz ale nic z tego nie rozumiesz(to efekt zelixy)
po drugie-konto załozyłam pierwszego czerwca a wczoraj byl 23 sierpien tak wiec liczyc tez pewnie nie umiesz ile czasu mineło od zał.konta do napisania komentarza
po trzecie-juz nie biore zelixy(przeczytaj jeszcze raz to co napisalam-UWAŻNIE)
i po czwarte-troche kultury(bo takie słownictwo jakie Ty uzywasz cyt."wisi mi to" jest ponizej krytyki)
Zastanów sie nad saba kobieto!!!Moim zdaniem powinnas NATYCHMIAST przestac brac zelixe, bo jestes niezrownowazona psychicznie!!!Z pozdrowieniami Małgorzata.
w ulotce mi nie pisalo ze zelixa powoduje problemy z czytaniem, czyzbys nadinterpretowala jakis fragment? lub dopowiedziala go sobie sama
a co do kultury to wiesz... sama sie jej naucz a potem ucz innych. przyklad idzie z gory.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 17:36   #98
Ggooocha
Przyczajenie

Cytat:
w ulotce mi nie pisalo ze zelixa powoduje problemy z czytaniem, czyzbys nadinterpretowala jakis fragment? lub dopowiedziala go sobie sama
a co do kultury to wiesz... sama sie jej naucz a potem ucz innych. przyklad idzie z gory.
mi tez nie pisało(wykształcenia tez nie masz) ale jest napisane ze działa na psychike-i dletego nie rozumiesz tego co czytasz.Czy jeszcze mam Tobie tłumaczyć?Jestem teraz pewna że nikt Cie NIE nauczył dobrych manier,widać to wszystko w jaki sposób komentujesz czyjeś wypowiedzi-jesli sie Tobie nie podobają to poprostu ich nie czytaj!!!TYLE!!! Oj jesli nie zakończysz szybko swojej przygody z zelixą to może sie to źle skończyc dla Twojej psychiki-jesteś strasznie rozdrażniona dziewczyno,proponuje MELISKE!!!
wazenie 02.08-59kg
Stary 2009-08-24, 17:43   #99
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez nie pisało(wykształcenia tez nie masz) ale jest napisane ze działa na psychike-i dletego nie rozumiesz tego co czytasz.Czy jeszcze mam Tobie tłumaczyć?Jestem teraz pewna że nikt Cie NIE nauczył dobrych manier,widać to wszystko w jaki sposób komentujesz czyjeś wypowiedzi-jesli sie Tobie nie podobają to poprostu ich nie czytaj!!!TYLE!!! Oj jesli nie zakończysz szybko swojej przygody z zelixą to może sie to źle skończyc dla Twojej psychiki-jesteś strasznie rozdrażniona dziewczyno,proponuje MELISKE!!!
hm swoje rady zastosuj do siebie

a co do mnie tlumaczyc sie nie bede
Stary 2009-08-24, 18:01   #100
Ggooocha
Przyczajenie

Cytat:
hm swoje rady zastosuj do siebie

a co do mnie tlumaczyc sie nie bede

Ty naprawde nie udajesz-Ty naprawde nie rozumiesz tego co czytasz...żal mi Ciebie...
a czy ja napisałam o swoich zasadach???he he he
i czy kazałam sie Tobie tłumaczyc-napisałam prawde a osoba słaba psychicznie(Ty własnie sie tak zachowujesz) chowa głowe w piasek i ucieka(napisałas ze nie zamierzasz sie tłumaczyc-juz wiem ze musze tłumaczyc Tobie wszystko tak jak malemu dziecku)
Mam pytanko jak długo bierzesz zelixe...jesli bierzesz ja od tego samego momentu co sie tutaj zar. to chyba dość długo o wiele za długo!!!
Jestem ciekawa co mi teraz odpiszesz mądrego!!!Teraz ja podreczę Ciebie tak jak Ty robiłaś to z innymi dziewczynami!!!CZYŻBYŚ BYŁA IDEAŁEM???BEZ WAD???Wątpie!!!
wazenie 02.08-59kg
Stary 2009-08-24, 18:26   #101
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Dziewczyny dlaczego nie czytacie swoich wypowiedzi. Fiolusiek napisala w ktoryms z postow , ze juz nie bierze zeli.
Goocha Ty tez nie bierzesz zeli.
Moje pytanie - po co jestescie na tym forum jak nic nie dajecie z siebie tylko psujecie klimat i wzaz sprowadzacie do jakis podrzednych forow.

Ja biore zele czasami sie wypowiadam ale nie wstrzynam klotni, skomentuje jakies malolaty i tyle, wolalabym raczej tutaj dzielic sie doswiadczeniami a nie bawic sie w przepychanki slowne.

Mam wlasnie pytanie czy , ktoras z Was ma napady 'gesiej skorki' tak ni z gruszki ni z pietruszki. Nie chce mi sie czytac ulotki jeszcze raz bo jest ogromna a raczej wolalabym pogadac z Wami.
Tylko prosze nie mowcie abym miala sie jej uczyc na pamiec gdy do niej zagladam szukajac jakiegos zgadanienia wszystko inne tylko kasuje wzrokiem.

Ja obecnie mam zastoj, moze dlatego, ze nie jezdze na rowerku, wstaje przed 6 rano i wieczorem juz mi sie niczego nie chce moze powinnam sie jakos zmusic ale ta zmiennna pogoda dziala na mnie usypiajaco.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 18:36   #102
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez meliameli Pokaż wiadomość
Dziewczyny dlaczego nie czytacie swoich wypowiedzi. Fiolusiek napisala w ktoryms z postow , ze juz nie bierze zeli.
Moje pytanie - po co jestescie na tym forum jak nic nie dajecie z siebie tylko psujecie klimat i wzaz sprowadzacie do jakis podrzednych forow.

Ja biore zele czasami sie wypowiadam ale nie wstrzynam klotni, skomentuje jakies malolaty i tyle, wolalabym raczej tutaj dzielic sie doswiadczeniami a nie bawic sie w przepychanki slowne.

Mam wlasnie pytanie czy , ktoras z Was ma napady 'gesiej skorki' tak ni z gruszki ni z pietruszki. Nie chce mi sie czytac ulotki jeszcze raz bo jest ogromna a raczej wolalabym pogadac z Wami.
Tylko prosze nie mowcie abym miala sie jej uczyc na pamiec gdy do niej zagladam szukajac jakiegos zgadanienia wszystko inne tylko kasuje wzrokiem.

Ja obecnie mam zastoj, moze dlatego, ze nie jezdze na rowerku, wstaje przed 6 rano i wieczorem juz mi sie niczego nie chce moze powinnam sie jakos zmusic ale ta zmiennna pogoda dziala na mnie usypiajaco.
no coz znajac charakterek pewnej kolezanki tutaj to zaraz usłyszysz ze ulotki nie czytasz ale ja Ci moge powiedziec ze mam własnie takie "gęsiny" nie wiadomo z czego , moze to i z zeli poza tym sorry za intymne pytanie ale czy ktoras z Was miała problemy z osiagnieciem orgazmu??? w ulotce pisze ze moze byc i mnie sie własnie wydaje ze ten skutek uboczny u mnie wystepuje
Stary 2009-08-24, 18:38   #103
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ty naprawde nie udajesz-Ty naprawde nie rozumiesz tego co czytasz...żal mi Ciebie...
a czy ja napisałam o swoich zasadach???he he he
i czy kazałam sie Tobie tłumaczyc-napisałam prawde a osoba słaba psychicznie(Ty własnie sie tak zachowujesz) chowa głowe w piasek i ucieka(napisałas ze nie zamierzasz sie tłumaczyc-juz wiem ze musze tłumaczyc Tobie wszystko tak jak malemu dziecku)
Mam pytanko jak długo bierzesz zelixe...jesli bierzesz ja od tego samego momentu co sie tutaj zar. to chyba dość długo o wiele za długo!!!
Jestem ciekawa co mi teraz odpiszesz mądrego!!!Teraz ja podreczę Ciebie tak jak Ty robiłaś to z innymi dziewczynami!!!CZYŻBYŚ BYŁA IDEAŁEM???BEZ WAD???Wątpie!!!
konwersacja z toba nie ma sensu boe nie bede znizac sie do takiego poziomu skoro nie bierzesz zelixy to co tu jeszcze robisz sledzac twoj spadek wagi szybko u ciebie dojdzie do efektu jojo.

Edytowane przez fiolusiek
Czas edycji: 2009-08-24 o 18:41
Stary 2009-08-24, 22:54   #104
1969joanita
Raczkowanie

DZIEWCZYNY!!! MOŻE WIĘCEJ ŻYCZLIWOSCI
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 08:37   #105
87kicia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez meliameli Pokaż wiadomość

hej hej
ja pisałam właśnie w poprzednim wątku (cz I ) że mam takie napady, ale nikt się nie przyznał, że też ma tak sobie, bez powodu nagle mam 'gęsią skórkę' i zaraz przechodzi

pooozdrawiam
87kicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-25, 09:18   #106
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Dziekuje za odpowiedz odnosnie gesiej skorki, wydawoalo mi sie to troche dziwne a zarazem smieszne ta gesia skorka w srodku lata.

- 65
Stary 2009-08-25, 23:36   #107
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Dziewczyny zrobilo sie ponuro wiec nie wspomne nic o odchudzaniu i zelowaniu a napisze kilka smiesznych zdarzonek z dzisiejszego dnia.
Jestem mam prawie trzy letnich blizniaczek (dodatkowo opiekuje sie 10 miesieczna dziewczynka ), mam meza Milosza, to aby tresc ponizej byla czytelna.

Dobry wieczor dziewczyny

Wpadam dopiero teraz bo dzisiaj urwanie glowy mialam.
Ciagle cos trzeba bylo zrobic, kupilam rowery na ebayu i w koncu zamontowalismy siedzonka dzieciece i odbylismy pierwsza wycieczke rowerowa. Jednak jazda z pasazerem to juz nie to samo co samemu.
Milosz podwyzszyl mi siedzonko ale nie sprawdzil jak ma wysoko byc i strasznie mnie teraz cos boli bo bylo za wysoko

Odnosnie moich panienek, teraz maja manie bawienia sie w kopciuszka, ogolnie wszystkie bajki ogladaja disneya w orginale ale maja jedna plytke z polkim kopciuszkiem i zapamietaly sobie zwrot.musze juz isc" (gdy zbliza sie 12 w bajce kopciuszek mowi do ksiecia), dziewczyny odgrywaja ta scene i jedna z nich (nizaleznie, kogo gra kopciuszka czy ksiecia uciekajac mowi - musze juz isc- , dzisiaj uciekala Amelka mimo, ze byla ksieciem, stwierdzilam , ze to wersja feministek)

Dzisiaj w ogolnej krzataninie wychodzimy z dziewczynkami na dwor ja w czasie gdy Milosz montowal te foteliki do roweru chcialam odkurzyc korzystajac z chwili 5 minut bez dziewczynek, Milosz mial je ubrac i wysc na podworko. Nie mogl znalesc czwartego buta (norma zawsze tak jest z czwartym ) - buty sa podpisane literkami ich imion wiec padlo pytanie do Melisski - Melissko gdzie zgubilas swojego buta? - Meli odpowiada calkiem powaznie - NA BALU-

Amelia dzisiaj byla lekko agresywna i uzywala przemocy wobec siostry, powiedzialam jej aby poszla do swojej sypialni i przemyslala sprawe i na pewno nie dostanie deseru gdy tak postepuje. Melisska uspokajala sie w moich ramionach i mowi (w wolnym tlumaczeniu z jej slangu) Amelka jest niegrzeczna - nie dostanie deseru, tata ma duzy brzuch nie dostanie deseru. Wybuchnelismy z Miloszem smiechem
Coraz wiecej mamy ubawu z nimi - niezle artystki.

A teraz cytata z ksiazki odnosnie wczesniej wspominanego rownouprawnienia.
Cathi Hanauer , Jedza w domu'

Ksiazka opisuje 26 historii kobiecych zwiazanych z byciem w zwiasku.

'Klopoty finansowe niszcza mezczyzne w oczach kobirty jak malo co. Potrafimy stawic czolo mezczyznie cierpiacemu na depresje lub zalewajacego sie lzami, ale rownouprawnienie nie zaszlo jeszcze cyba az tak daleko , bysmy mogly zaakceptowac faceta splukanego.'

Tak jedna z autore opowiadania podsumowuje swoj zwiazek z facetem, ktorego musiala utzrymywac.

Zapraszam do lektury tej ksiazki, mam nadzieje, ze jakos dotre do drugiej czesci Daniela Jonsa 'Dran na kanapie" juz sam tytul mnie intryguje.

Pozdrowionka i do jutra.

Postarajmy sie nawzajem wspierac i pisac pozytywne rzeczy, motywowac kopniakami w pupe ale tak aby zadzialaly na kogos a nie zniechecily.

- 65
Stary 2009-08-26, 08:23   #108
Tereskaa
Zakorzenienie

Meliameli, świetna historia z tym bucikiem Jednak wesoło mieć takie dwa małe szkraby w domciu

Stary 2009-08-26, 09:33   #109
Sylwiana29
Przyczajenie

Jak miło przeczytać coś wesołego z rana Ja również mam dwóch szkrabów w domu( roczek i 4 latka) i nie raz zrywam boki ze śmiechu z nich. Pozdrawiam wszystkie wytrwałe dziewczyny
Sylwiana29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-26, 13:04   #110
landri89
Przyczajenie

witam, jestem nowa uzytkowniczka forum. od 2 tyg. przygotowuje sie do kuracji z zelixa, ktora rozpoczynam w sobote..mam pytanie..czy ma moze ktos zalecana diete ktora wspomaga te kuracje? moze od swojego dietetyka? badz sa sadzicie o diecie montigniaka, ktora polega an tym indeksie glikenicznym..czy jest ona odpowiednia do stosowania razem z zelixa? i jeszcze odnoscnie tabletek anty..jak bardzo oslabiaja ich dzialalnosci tab. zelixy? jezeli antykoncepcje sotsuje przez rok czasu..z gory dzieki za odpowiedz. pozdrawiam
landri89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 14:44   #111
jaszczabus
Przyczajenie

Witam dziewczyny. Jestem nowa. Od dzisiaj zaczynam używać zelixy 15. Mam nadzieję że wspólnie uda nam się obrać właściwy i porządany cel. Ja bym chciała scudnąć około 8 kg. Proszę o jakieś cenne rady Pozdrawiam
jaszczabus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 15:00   #112
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Witajcie nowe laski.
Z tego co piszecie to chyba jest jakis wolny rynek zeli bo jedna z Was chce schudnac 8kg (nadwaga to 15+kg) a druga ma pytania jak by lekarz byl zupelnie bez radny i nie pokierowal pacjentem.

Co do diety kazda nawet pomniejszajaca ilosc kaloriida rezultat ale najlepiej jesc wszystko co zdrowe tylko w miejszych ilosciach podzielone na 5 malych posilkow aby nie dopuszczac do wilczego glodu.

- 65
Stary 2009-08-26, 15:45   #113
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczabus Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Jestem nowa. Od dzisiaj zaczynam używać zelixy 15. Mam nadzieję że wspólnie uda nam się obrać właściwy i porządany cel. Ja bym chciała scudnąć około 8 kg. Proszę o jakieś cenne rady Pozdrawiam
i jak w takim przypadku mam byc mila
Stary 2009-08-26, 15:49   #114
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczabus Pokaż wiadomość

Cytat:
bacikiem ją, bacikiem bo się niestety należy Głupota w tym przypadku to za delikatne słowo

Stary 2009-08-26, 18:02   #115
Ggooocha
Przyczajenie

Cytat:
Witam.Nikt nie kaze Tobie być miłą- ale nie wciskaj nosa w nieswoje sprawy.Jesli dziewczyna uwaza ze chce brac zelixe to niech ja bierze,w krótce sie przekona że to nie jest dla niej.I jeszcze jedno nigdy nie byłas i nie będziesz na moim poziomie jak ja!!!Zapamietaj sobie raz na całe zycie ze jesli sie do kogos zwracasz(czy lubisz ta osobę czy tez nie to kultura wymaga aby pisac z duzej litery-chodzi mi o słowa typu "TY")
Jesli chodzi o efekt jojo to raczej mi to nie grozi!!!
Zasłuzyłas sobie aby byc dla Ciebie niemiła bo sama obrażałaś niektóre dziewczyny!!!
wazenie 02.08-59kg
Stary 2009-08-26, 18:07   #116
danuska1977dank
Przyczajenie

Witam ponownie dziewczyny

Jestem na zeli 3 tydz a mialam do schudniecia 13kg i wcale nie uwazam ze ja nie powinnam brac zeli
Przez ostatnie 2 lata ciagle bylam na jakiejsc diecie raz lepszej raz gorszej a efekt byl taki ze ciagle tylam
Mysle ze za malo silnej woli mialam
gdy sie dowiedzialam o zalixie i zapytalam o nia moja pani lekarz od razu mi ja przepisala , kazano mi sie tylko kontrolowac , mierzyc cisnienie itd.
Efekt jest taki ze po 3tyg schudlam 2.2 kg i wiem ze dalej bede chudla
Tak wlasnie po malu , stopniowo . Teraz sie ucze prawidlowych nawykow zywieniowych i mam nadzieje ze dam rade .
pozdrawiam wszystkich tych co chca scudnac te 15kg lub mniej i oczywiscie tych co musza schudnac duzo wiecej .
Najwazniejsze jest to ze cos sie robi z soba a nie czeka az przyjda choroby zwiazane z nadwaga
danuska1977dank jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 18:15   #117
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.Nikt nie kaze Tobie być miłą- ale nie wciskaj nosa w nieswoje sprawy.Jesli dziewczyna uwaza ze chce brac zelixe to niech ja bierze,w krótce sie przekona że to nie jest dla niej.I jeszcze jedno nigdy nie byłas i nie będziesz na moim poziomie jak ja!!!Zapamietaj sobie raz na całe zycie ze jesli sie do kogos zwracasz(czy lubisz ta osobę czy tez nie to kultura wymaga aby pisac z duzej litery-chodzi mi o słowa typu "TY")
Jesli chodzi o efekt jojo to raczej mi to nie grozi!!!
Zasłuzyłas sobie aby byc dla Ciebie niemiła bo sama obrażałaś niektóre dziewczyny!!!
ponowie znowu swoje slowa;swoje rady zachowaj dla siebie.
a wiec dalej widac ze masz niskie poczucie wlasnej wartosci i cos w twoim zyciu kiedys sie wydarzylo ze starasz sie tak bronic innych czyzby ktos ciebie nie bronil?
niech ci bedzie ze jestem glupia niekulturalna bez wyksztalcenia i co tam jeszcze innego myslisz wiec po co czytasz moje posty? pokaz ze jestes madrzejsza i je ignoruj ale widac ze nie potrafisz wiec jaki wniosek z tego?

ale dzieki za poprawienie mi humoru
Stary 2009-08-26, 19:00   #118
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

a ja powoli zmieniam swoje nawyki zywieniowe i z zadowoleniem muszę stwierdzic ze wcale nie był to taki bolesny proces jak myslałam poza tym znalazłam w aptece takie urzadzenie ktore dokonuje pomiaru wagi , wzrostu , cisnienia, tetna i tkanki tłuszczowej, wyszło mi ze wskannik owej tkanki wynosi u mnie35,1%, a norma jest do 27% , a masy tłuszczowej mam 25,5kg (powinnam miec od11,8-17,5 kg) , wskaznik BMI wyszed 27,4 , tak więc walki z kilogramami ciag dalszy czy ktoras z Was tez się mierzyła na takim czyms??? pozdrowionka
Stary 2009-08-26, 19:39   #119
jaszczabus
Przyczajenie

Jestem w wielkim szoku. Myślałam,że jest to forum dla kobiet(i nie tylko), które chcą sobie wzajemnie pomóc a nie obrazać sie nawzajem. Jeśli ktoś się źle czuje z nadwagą 8 kg czy nawet 5 kg to dlaczego ma nie czerpać porad od osób które są juz w jakimś stopniu doświadczone. Widzę, że to forum nie ma jak najmniejszego szczebla kultury...Zyczę Panią powodzenia. Pozdrawiam
jaszczabus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 21:10   #120
mama kacperka
Przyczajenie

hej dziewczyny u mnie spadek wagi 8 kg i stanęło a juz zaczełam brac drugie opakowanie (tzn drugi miesiac)efekty są bardzo zadowalajace.wchodzę w spodnie, które miesiąc temu były dużo zamałe tzn sadło wylewało sie okropnie a dziś byłam w szoku bo założyłam i musiałam je podciągac bo troszke mi zjezdżały z mojego juz szczuplejszego tyłka.
zostało mi jeszcze ok 20 kg do zostawienia daleko za sobą!!może się uda.fajnie jest być lżejszym o te 8 kg ale ciekawi mnie jak to bedzie gdy bedzie mniej o 20 kg.moja wymażona waga to 65 kg,zobaczymy czy jest ona do zdobycia.
dziewczyny może nie walczmy ze soba na słowa na tym forum tylko walczmy ze zbednymi kilogramami!!!!!!!
udzielajmy rad i wskazówek.........bo po to tu chyba jesteśmy i co najważniejsze dzielmy i cieszmy sie naszymi sukcesami
pozdrawiam
mama kacperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości