|
|
#511 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar X
![]() ![]() widzę ze owulacja zaowocowała nowym ciachem ![]() to ciacho natchnęło mnie do nowej propozycji: Nocolas Cage ![]() co ty na to?
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#513 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() twój ciastkowy gust pozostanie dla mnie zagadka na zawsze
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
On sam (mój gust) jest dla mnie zagadką
![]() Ale kurka, jak oglądałam "Kapitana Corellego" to za Chiny pojąć nie mogłam, jak Penelope mogła olać takiego Bale'a do Cage'a właśnie. Nie, mój rozum tego nie pojmuje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#515 |
|
grozi wypollizowaniem
|
uf,uf...
10 kg ogórów juz siedzi w 22 słojach łapska mi odpadają, ale na szczescie TZ upychał ![]() co do cagea- to on wg mnie jest własnie taki "niszowaty", a Bale raczej taki mainstreamowo przystojny , więc coś kręcisz madzik z tą nniszowością, oj kręcisz
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Wciągnęłam niedawno grillowaną cukinię z dużą ilością sosu czosnkowego (podstępny plan pozbycia się kataru) i teraz żołądek odmawia współpracy W kwestii kremów to moim odkryciem jest Nirvanesque Nuxe. Nawilża, odżywia, prasuje co pomarszczone ![]() W ramach poprawiania sobie nastroju przypadkiem odkryłam moje idealne miejsce do życia. Tutaj http://www.immofrance.com/fr/properties/725a-3730pv.htm Poważną przeszkodą jest fakt,że jak już uzbieram taką kwotę, czyli za jakieś 250 lat, to po domku nie będzie nawet śladu No chyba,że ktoś ma przeczucie co wylosują w lotto |
|
|
|
#518 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ja,zatrucie minęło,za to pozostawiło efekt w postaci paru krostek,które mnie wkurzają Madzik-mam identyczne zdanie co do Cage'a Hecate-zdrowia życzę.Co do torbieli to też miałam,na szczęście zniknęła po antybiotyku. Zjadłam kawał arbuza i stwierdzam,że go uwielbiam-tak się zastanawiam,czy jakieś ciasto można z nim zrobić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko - jakbyś mnie wspomogła, byłoby cudnie
Ale tylko pod warunkiem, jak się sama tam wybierasz, albo masz po drodze. Nie chcę, żebyś leciała jakiś kawał specjalnie dla mnie.Vesenko - miałam próbki Nirvanesque ale do skóry suchej. Przez pierwsze dwa dni rolował się, ale potem byłam zadowolona. I się tak przymierzam, ale cena mnie gnypi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 21:14 |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie to dobre ![]() Winter, arbuza się nie da upiec. Jak straci całą wodę, to co zostanie? Chyba że jakiś przepis na zimno W tym roku posiałam arbuzy w ogrodzie i cos tam rośnie. Zastanawiam się tylko, po czym mam poznać, że arbuz nadaje się do zerwania? Stuka się, ale co dalej?
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mój tata posiał kiedyś arbuzy, melony, patisony i cukinie. Niezła genetyczna mieszanka wyszła wszystko sie pomieszało wyszły zielone patisony i arbuzy w kształcie cukini ![]() a co do arbuza to chyba sie stuka i jak głucho odpowiada to sie zrywa i zjada
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a teraz czuję,że chyba nie zasnę. Mam nadzieję, że nie spędzę nocy w towarzystwie porcelanowego przyjaciela
|
||
|
|
|
#524 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No właśnie chodziło mi o jakieś ciasto na zimno,bez pieczenia
![]() Mnie zawsze wysypuje po jakiejś chorobie,właśnie obmyślam,który tonik z BU zamówić we wrześniu.Bo do kosmetyczki pójdę tylko na laserowe zamykanie naczynek,a resztę wolę dokończyć tańszym sposobem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakiś taki ciemny się zrobił. Zaglądam do niego codziennie i chwalę, jaki śliczny Mam nadzieję, że będzie i smaczny.Vesenko, ja na szczęście baaaardzo rzadko romansuję z porcelankiem
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-08-24 o 21:35 |
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Tu znalazłam jeszcze 2 zł taniej
Kurka - ale dalej ta cena Kiedyś się szarpnęhttp://www.fabrykazdrowia.pl/info/nu..._ml-11665.html
|
|
|
#527 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czy ten krem jest dostepny w stacjonarnych aptekach? własciwie to jestem na kupnie czegoś porządnego , ale nie wywale tyle kasy w ciemno bez wczesniejszej próbki
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Jest. Wprawdzie nie we wszystkich widziałam, ale ogólnie nie powinno być większego problemu. W moim małym miasteczku nawet jest - ba! nawet zostałam hojnie obdarzona 4 próbkami bez robienia jakichkolwiek zakupów
![]() Postanowiłam, że na 30- te urodziny idę na jakieś "wypełnienie" bruzd nosowo-wargowych. Nie będę czekać aż będzie masakra
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 23:16 |
|
|
|
#529 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja na szczęście nie mam żadnych bruzd, ale kremów lekko antyzmarchowych uzywam od 18 roku życia, teraz pora chuba na cos mocniejszego
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ja przyjrzałam się sobie na ostatnich zdjęciach - takich niepozowanych. Normalnie wiotczeje mi twarz w okolicy brody, ust. Mam wrażenie, że jak nie zacznę działać teraz za 5 lat grawitacja pokaże swoje, i będę miała opadnięte policzki jak buldog. Chyba się rozejrzę za czymś ujędrniającym. No i za czymś z retinolem
|
|
|
#531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek z rana
Wczoraj usnęłam po godz. 21, taka śpiąca byłam ale za to dziś przed pracą mogę do Was wpaść na chwilkę ![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze się tak zestresujesz a jak przyjdzie co do czego to całkiem niepotrzebnie Dziewczyny, odnośnie kremów przeciwzmarszczkowych to co byście poleciły dla mojej 27-letniej cery, mieszanej, z rozszerzonymi porami i skłonnej do zapychania
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nirvanesque już zapisany Z innych specyfików naprawdę uwielbiam serum Lemon z BU. Po 2 miesiącach naprawdę widzę efekty. Pory są delikatnie ściągnięte, cera w strefie T uregulowana, cera ma jednolity koloryt. Oczywiście te efekty nie są jakieś spektakularne, ale są dla mnie odczuwalne.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-25 o 08:04 |
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Kabaczka też lubię
Choc jednak bardziej oczekujemy arbuza ![]() Cytat:
Dziś zasuwu ciąg dalszy, ale dzień się miło zaczął Małżonek szanowny (mój osobisty) wrócił dziś z nocki wcześniej ze świeżym chlebkiem i w czasie jak myłam głowę zrobił mi śniadanie i kawę (oprócz mnie nakarmił też psa i rosiczkę ![]() To ja Wam życzę dziś słońca i świętego spokoju (chyba, że ktoś lubi inaczej, to według potrzeb )
|
|
#534 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
witam i zmykam do pracy
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Dziś wyjątkowo wcześnie na nogach, bo badania były, o 15:00 wyniki, zobaczymy co z tego będzie... Ostatnio coś często perfumy mi się śnią, wydaje mi się, że w dzisiejszym śnie nawet rozmawiały... |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj Was tylko pdoczytuję, ale wczorajszym dniem muszę się podzielić
![]() Rano dostałam propozycję nowej pracy, podzieliłam się tą wieścią z moim kierownikiem, skutkiem czego był mały awans i podwyżka, co jakby przewazyło na korzyść obecnej pracy. Jednym słowem dzien pełen emocji. Wychodząc z pracy z głową pełną myśli walnęłam na parkingu firmowym nowego mercedesa mecenasa firmy (cls ) I tak się teraz zastanawiam, czy moja podwyżka aktualna
|
|
|
|
#537 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem szczerze, że z Without U I'm Nothing mam mieszane uczucia jest parę fajnych kawałków, nawet bardzo fajnych ale z drugiej strony BM ma na tej płycie czasem taką dziecięcą manierę robi z głosem coś takiego, że brzmi jak chłopiec a nie jak mężczyzna i to mi przeszkadza możesz polecić mi jeszcze coś innego z przeszłości Placebo? Cytat:
ale poznam Cytat:
![]() EDIT: ha! znalazłam fragment jego wypowiedzi, który zawsze mnie rozbawia: I'm twice the man you will ever be and more a woman you will ever have. ma facet cojones! Edytowane przez selya Czas edycji: 2009-08-25 o 10:28 |
|||
|
|
|
#538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i florę i faunę domową )Cytat:
za dobre wyniki Cytat:
Lato nie odpuszcza.... (niech się nie kończy Dziś jeszcze trza popracować ale za to jutro wybieram się z przyjaciółmi na wycieczkę do browaru
|
|||
|
|
|
#539 |
|
To ja :)
|
Melduję się na pokładzie! Partyzantkę dziś uprawiam -jednym okiem podczytuję, co się na forum dzieje, a drugie oko... No cóż, powinno pracować, ale śpi... Chyba sobie dożylnie podłącze automat do parzenia kawy, czy co...
Wykańcza mnie chyba nagła zmiana trybu życia (z siedzącego, na siedzący nadal, ale plus różnej maści wygibasy 6x w tygodniu) oraz sierściuchy, któe 3 noc z rzędu sobie wyścigi między 3 a 4 nad ranem organizują...
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla mnie mogłoby trwać prawie cały rok no dobra, pół roku pozostałe pory po 2 miesiące i żadnych pór przejściowych o, tak właśnie chcę ![]() Madzik, nie miałam pojęcia o istnieniu tego fimu z Balem, Cagem i Penelopą Cruz niezły? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Kiedyś się szarpnę
ale za to dziś przed pracą mogę do Was wpaść na chwilkę
I chyba ze tego stresa i z tego, że nie jadłam rano śniadania (bo ostatek pieczywa zjadłam wczoraj jako czarne grzanki, a przy sobie miałam jedynie 33 grosze
Zawsze się tak zestresujesz a jak przyjdzie co do czego to całkiem niepotrzebnie
za dobre wyniki