![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
RealGirl89- ufff jak dobrze, że jesteś. Walczyłyśmy z dziewczynami jak lwice o Ciebie
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ * Jesteś moim księciem z bajki i nie ważne, że nie masz tego cholernego białego konia.
#92 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Mam do was proźbe ![]() ![]() z góry dziekuje bardzo to wazne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
ijeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście czuj się już okradziona ; d ;* ___________________ I wiedzieć, że będę Cię miała jutro, w przyszły poniedziałek i także w wigilię. Rozumiesz?! - a wspomnienia gdzie trzymasz ? - jak to gdzie, w sercu. <33 Ktoś mi kiedyś powiedział, że nie ma życia bez miłości. W takim razie ja powinnam nie żyć już od 6420 dni, 19 godzin i 37 sekund. `Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale, ale piękna była każda chwila spędzona razem.. To, czego tak pragnę.. to zatrzymać Cię tu, przytulić i znów.. poczuć jak zabiera nas rozkosz ta. Omijamy złe dni i nie ma poza tym nic. Kiedy zamknę oczy, zobaczę Cię Gdy otworze je znowu znikniesz.. czekam tutaj, bo tęsknie.. dobrze o tym wiesz. Kocham Cię. ' mimo to kochałam a wiedziałam ze to błąd ' 'Na obecny moment po Tobie wszystkiego się spodziewam.! ' `..Płakała, a jej łzy były tak prawdziwe? i gorzkie..` <333 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
patrzę w niebo, tęsknię też nieraz, jeszcze się kiedyś spotkamy, ale jeszcze nie teraz..
chcę Ci coś powiedzieć, ale brakuje słów.. pozwól odnaleźć siebie, do celu zostało niewiele. patrz życiu prosto w oczy, bo gdy spuścisz wzrok - niepewność cię zamroczy. ![]() in her mind she fantasize bout gettin wit he. /w jej myślach fantazjowała o nauczeniu się go. (?)/
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy pomogę .. ale się postaram ; d Chciałabym się znów z Tobą śmiać Dlaczego mi obiecałaś, że ta przyjaźń nigdy się nie skończy, bez Ciebie upadam coraz niżej. czy tego chcesz? jak to jest gdy nagle pewnego dnia zaczynasz rozumieć ze nie masz przyjaciela?" Przyjdź, opowiem Ci jak Twoja nieobecność boli . Starałam się ![]() jak coś jeszcze wymyślę to napiszę ; d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Jeszcze wierzę, że będę Cię kochać. Racja tłumu zawsze jest płynna w inną stronę niż inni chcę iść otwieram szeroko swe drzwi dla ludzi, z którymi nic nie uwiera którzy mają podobny film... Żeby w duszy pozostać dzieckiem nie zmarnować żadnego dnia ... pokolorowana neonami miasta ... tak blisko jutra zaczyna sie dzisiaj... przejadlam mysli wypilam marzenia i przeflirtowalam moje serce z kamienia..
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2009-08-25 o 08:25 Powód: literówka;) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
RealGirl <3 Czerwoną szminką narysuję serce.
Im bardziej się staram, tym bardziej nie mogę Cię wyrzucić z pamięci. Dopóki Cię nienawidziłam, ból przeszywał mnie na wszystkie strony. Wybaczyłam i.. przeszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Dziękuje wam za pomoc
![]() ![]() I przepraszam, że tak rzadko sie udzielam, ale jakoś brak czasu :/ Bez off'a: Cześć, mogę Cie zjeść ? Na pustej drodze tańczy mój czas. W mojej duszy panuje III wojna światowa. Bez względu na wszystko. Bezwzględna łamaczka serc najarana życiem. W głębi serca wszystko jest dozwolone. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
ale pędzicie ![]() dopóki oddycham, mam nadzieję. Uwierz. Czasem mniej oznacza więcej. jak dziecko, którego nikt nie chce kochać. Nikt nie wie jednak, co czuje porcelanowe serce, zamknięte jak w szklanej butelce. gdzie prawo jest lewe, tam lewo jest prawe. czasem prosty gest wystarczy, by wszystko zmieniło dalsze wydarzenia. ona widzi sens życia w niepoprawnych zachowaniach zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki. Podnoszę się, choć czasami upadam. Łatwiej jest żyć, gdy przyjaciel pomaga. <3 to chwila, a pamiętasz jak pachniał wtedy świat?
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
kompatybilność naszych wnętrz.
w powietrzu zapach pominiętych słów. będę przed nimi uciekać. choćby pod łóżko, ale błędy znikną. wolałabym nie chcieć, niż nie móc. 'pomnóżmy te dni, gdy szczęśliwa się kładziesz i budzisz bez krzywdy' 'w labiryncie ludzkich spraw zawsze będziesz pierwszy' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 - ; *** gwiazdo moja, dziękuję. <33 RealGirl89 - nareszcieee ! ;] ;** BananowaBrazilijka - boskaa ! ![]() _______
Jestem męczennicą w tym zakichanym świecie. tak, Miłość boli, ale przyszła nagle i tak samo szybko odejdzie. nie warto marnować na nią czasu. Ci mężczyźni, z którymi byłam po naszym rozstaniu... w każdym z nich znajdowałam jedną z Twoich cech. Tylko pod tym względem każdy z nich był do Ciebie podobny, reszta była tylko złudną, plastikową maską, która odpadała przy dłuższej znajomości. Dlaczego nie możesz wrócić ?
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-08-25 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 WRÓCIŁAŚ!
![]() Ania Dąbrowska-Charlie Charlie *On zmienił mnie mój Charlie Charlie . *Taki słodki miał styl.<3 *Tak łatwo mogłeś zdobyć mnie I mogłeś zdobyć ją... *Charlie Charlie Na krótką chwilę wyszedł Przepadł do dziś Ukradł mi serce... *Z przymrużeniem oka patrzeć na ten cały świat. *Wygra tylko ten, który nadziei nie straci, bez hajsu w kieszeni, lecz duchowo bogaci. *Przez los skrywana tajemnica.
#104 |
Przyczajenie
|
scenariusza życia nie odmieni już los.
a lustro tyko odbija krzywdy nasze. i choć odejdziesz byle gdzie ja i tak nie zapomnę tej chwili. nie ma czasu na zatrzymywanie się na przystanku życia pragniemy wciąż lepszymi być autostrada snów nieczystych z każdym dniem bliżej świata kres i choć odejdzie każdy z nas pozostanie jakiś ślad wiara w coś co nie istnieje to nie wiara za późno na twoje wyjaśnienia..dla mnie to już bez znaczenia i choć kocham ty odwracasz się jak gdyby nigdy nic ;[ |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Pędzimy gdzieś, na oślep wciąż
Nie wiedząc, którą wybrać z dróg Bo w każdą z nich wdeptane są Wczorajsze ślady naszych stóp W pajęczej sieci zwykłych dni W labiryncie ludzkich spraw Zagubieni Ty i ja Odnajdziemy światło dnia Na przekór nocy Ja, ja zawiodłam Cię Sprawiłam Ci ból Tak bardzo mi wstyd Przepraszam za łzy I was young, she was young we were together like the birds in the sky/Byłem młody, ona była młoda. Byliśmy razem jak ptaki na niebie. I pray for love every day and every night I pray for love and i need you by my side /Modlę się o miłość. Każdego dnia i każdej nocy Modlę się o miłość. Potrzebuje Ciebie przy moim boku. passing years, running days and all i have is my memories floating I try to love, try to forget /Mijają lata, biegną lata. I wszystko to co mam to wspomnienia płynące. Staram się kochać, próbuję zapomnieć.
#106 |
Raczkowanie
|
'Palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. „Kocham Cię”. To takie proste...' jest dostatecznie smutno, jeżeli samemu jest się nieszczęśliwym. ale jest jeszcze smutniej, kiedy wszyscy inni twierdzą, że też są nieszczęśliwi. dziękuję Ci za to, że dałaś mi życie, dziękuję za to, że mogę istnieć. debilem być i z tym żyć. by szczęśliwy był dalszy mój los. bo każdy pragnie choć na chwilę popatrzeć na świat oczami dziecka. farbą zabarw mi dni, które szarość przymroczyła. tyłkiem kręć i się śmiej. kto bez Ciebie sobie w życiu radę da? senne marzenie, inny, ciepły świat.
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały w tamtym wątku.
![]() Little Ballerina, RealGirl - <33 _______________ chciałabym poczuć tę euforię. gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich. jeszcze raz spójrz na mnie oczami pełnymi miłości... ciii.. ja się schowam w cieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
coś chyba długo mnie tu nie było xd
witam wszystkie cudowne w XII części. ![]() czasami po prostu odczuwam potrzebę przytulenia się. ale przecież Ciebie już nie ma .. i często w nocy gdy siedzę na parapecie z kubkiem gorącej czekolady, zastanawiam się co teraz robisz ? czy też patrzysz w to samo niebo ? a może nie potrafisz usnąć i też o mnie myślisz ? prawda jest taka że Ty właśnie zasypiasz u jej boku .. a ja głupia łudzę się że czujesz to samo. - pocałuj mnie, proszę .. ten ostatni raz. - dlaczego ? - bo musi mi starczyć do końca życia bez Ciebie .. za mocno Cię kocham, za mocno. ulegam tylko silnym ramionom, czułemu spojrzeniu i słodkim słówkom. - ale dlaczego ? - bo ma bardziej czekoladowe oczy .. Panie Boże, spraw aby jego nieobecność nie bolała aż tak. proszę ..
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
chcę,byś słyszał mój głos. Choć tak dobrze go znasz.' ;*
ciągle dzwonię do Ciebie choć po drugiej stronie jesteś... chcę powiedzieć Ci gdzie jestem i jaką mam sukienkę.' życie nie sen -to chyba jasne, ja na jego przebieg patenty mam własne..' piep^rze to co inni myślą, piep^rze to jak żyją. nawet jeśli piep^rze przyszłość, nawet jeśli przegram wszystko, może wygram wolność.' życie nie daje nam tego co chcemy,tylko to,co dla nas ma.' czy ktoś może być dobry? zapomnij, to instynkt bez ironii su^kinsyn wybacz, ale to szczerość przez tych ludzi mbogłabym chodzić i zaijać siekierą.' powoli stajesz się moją chorobą, brakuje mi tlenu, chcę oddychać Tobą.' woda zmywa ból, słońce suszy łzy, wiatr przegania lęk .'
#110 |
Rozeznanie
|
jestem po krótkiej przerwie i witam jednocześnie w nowej części
![]() ajj.. zachwycacie. ![]() _________ tak trudno być mną. nie jestem - diamentową sucz. polewaną badziewiem księżniczką. emo girl. słiitaśną pokemonicą. i innymi odłamami społeczności. a skoro nie lubisz tych kolorowych lalek, to co przeszkadza Ci we mnie.? ulegniesz.jak każdego dnia. tańcz, tańcz, królowo dyskoteki. kiedyś myślałam, że Cię kocham. no ale kiedyś myślałam też, że jeśli nie zjem obiadu porwą mnie kosmici. wybacz. boję się, że umrę na Twój niedobór. dla zakochanego - ja jestem ja, ty jesteś ty, my jesteśmy my. a wszyscy inni są obcy. znów jesteśmy całkiem sami.
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-08-25 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
` I Z Pierwszym Blaskiem Dedykuję Nam Dzień .
` Odcięte Obrazy Jak Wyjęte Z Delirium . ` Już Nie Patrzysz Tak Samo . ` Jeśli Z Czymś Sobie Nie Radzisz, To Zrobimy To Wspólnie . ` Połowa Serca Zgubiła Się Gdzieś Na Marsie . Cause I Loved You Unconditionally . Bo Ja Kochałam Cię Bezwarunkowo . Do You Really Think She Can Love You More Than Me .? Czy Ty Naprawdę Myślisz, Że Ona Może Kochać Cię Bardziej Ode Mnie .? |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Witam w nowej części. Jak tylko zobaczę, że ktoś się kłóci to z panną ciiri bd mieć do czynienia.
![]() ![]() Toogether93 - dziękuję i wzajemnie Miłości Moja. <3 RealGirl89 - a ja wiedziałam, że wrócisz. ![]() ![]() pęęęęęęędzicie. ![]() _________________ jeszcze nigdy nie czułam się tak pusto. nie zniosę tego. zauważyłam, że już nie jesteśmy tak blisko jak byliśmy wcześniej. Kochanie, otwórz drzwi. powiesz mi co się dzieje ? powiedz, zanim złamiesz mi serce. nie chcę żebyś odszedł. wylewasz wodę na płomień naszej miłości. nie możemy zacząć od początku ? zaufaj mi, a ja Tobie. bo nie wytrzymam jeszcze jednej takiej nocy.
#113 |
Raczkowanie
|
RealGirl89
![]() -------------------------------------------- Ja już nie wiem co jest dobre, a co złe. Nie odróżniam prawdy od kłamstwa.
Bo tak naprawdę to kiedyś już się gdzieś spotkaliśmy. I wtedy chciałeś mnie znać. Wiem, że w tę noc żadna gwiazda nie spadnie. Żadna nie spełni mojego marzenia o nas. O nas chodzących na spacery, trzymających się za ręce, czule przytulających się i o naszych niekończących się rozmowach w świetle księżyca. Ona nie spełniłaby nawet jednego malusieńkiego życzenia. Życzenia, abyś chociaż się do mnie odezwał, przestał myśleć o niej i powiedział, że jest OK. Ja już w nic nie wierzę.
#114 |
BAN stały
|
`w życiu są takie dni o, których chcę zapomnieć..
`upadamy wtedy kiedy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem `ale gdy pada deszcz.. `Jesteśmy za młodzi na miłość, więc czekajmy tu zwarci pod gołym niebem Tu i teraz w naszym mieście RealGirl89 ![]() ![]() Edytowane przez LeNkA xD Czas edycji: 2009-08-25 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
RealGirl <333
__________ bez ciebie gaśnie na niebie wielki wóz. dziś nie ma żadnego słowa.dziś jest mróz! azyl terytorialny Jak chłodny jedwab w kolorze nieba - Pobawimy się w Boba Budowniczego? - Jak to? - Spróbujmy wszystko naprawić... Tęsknota we mnie siedzi Jak drucik z miedzi Z autobusu spłakanego deszczem liczę gwiazdy na mokrym asfalcie. Do łezki łezka, aż będę niebieska Najgorszym złem jest nie mieć nikogo. Wtedy pierwszy raz pachnące, małe usta znalazły jego wargi i złożyły na nich cudowną pieszczotę. Kiedy wreszcie będzie można spać? A tu noce bezsenne i usta już krwawią od wzywania Cię po imieniu, od przeklinania Twego imienia.. Słodycz, gorycz. Nic nie ma ponad. A gdy padać przestanie w tym mieście, gdzie się z swoim smutkiem umieszczę... Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-25 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
Obiecaj mi coś. Zatęsknij za mną. Zasnęłam z pewnością, że moje uczucie do Ciebie jest wyjątkowe, niecodzienne. A teraz? Właściwie nie wiem czy nadal we mnie jest. Nie wiem co czuję. Może przyzwyczaiłam się do Twojej nieobecności, do tego, że przestałeś pisać. Nie płaczę, przestałam. Może już nie potrafię? Nie czuję już tej pustki, nie siedzę i nie myślę o Tobie do tego stopnia, że łzy spływają mi po policzkach. Myślenie o Tobie sprawia mi przyjemność. Jeszcze na długo pozostaniesz moim ideałem. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
RealGirl89 . - jesteś, jak dobrze <3
Giń w moich myślach i giń też we śnie Śmierć to nie przysmak co kupujesz lub gdzieś Więc zróbmy o tym coś, nagrajmy, pomówmy dziś Bo kiedy cię zabraknie nie chcę trzy lata pić. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Ojej, ale mi się zrobiło miło... Dziękuję Słonko ![]() Cytat:
![]() _________ Chyba potrzebuję okularów, bo mówisz, że jesteś, a ja Cię nie widzę... Wczoraj świeciło słońce. Wczoraj jeszcze byłeś. Uśmiecham się, bo wiem, że pojawiłeś się PO COŚ, że nic nie zdarza się przez przypadek. Zapytałeś, czy wciąż Cię kocham, czy nadal rysuję we wszystkich przedmiotowych zeszytach serduszka, a w nich Twoje imię, czy nadal zrobiłabym dla Ciebie wszystko, czy mam jeszcze motylki w brzuchu na Twój widok, a ja skłamałam prosto w oczy, że nie. Więc odszedłeś. Ale licz się z tym, że to przez Ciebie. To ty nauczyłeś mnie kłamać. Upuściłeś moje serce na ziemię. Z premedytacją, wolno, ale dokładnie, rozgniotłeś je na twardym betonowym chodniku, na oczach wszystkich ludzi. Nie wierzę, że to dzieje się naprawdę. Nie wierzę, że istnieje na świecie aż taka niesprawiedliwość. Chcę być s z c z ę ś l i w a ... To chyba nie było tak proste dla Ciebie, jeśli odchodząc, zatrzymywałeś się i odwracałeś co chwilę... ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ale ja nie chcę jego, ani nic od niego. Skoro powiedział mi, że mnie nie kocha to ja skreślę go ze swojego życia.
#120 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.