|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
hmm nie wiem... ale ja w niedzielę chodzę do kościoła na msze i bez sensu by mi było jechać do domu po naukach i później jechać znowu na inną mszę
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
zaczyna się pyskówka...
cicho dziewuszyska!!! Chill już raz Ci pisałam: chill... Nikt tu nikogo nie obraż, nikt nie komu nie wymawia, że powinien coś robić.. no chyba, że chcesz to wyslę Ci wczorajszego maila raz jeszcze!!!!!! Kasia spokojnie.. to tylko kawowe ciśnienie chill się ujawniło. agulka biedulko.. czemu uważasz ze potrzebujesz odchudzania? |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
się odezwał aniołek
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
IDe dziewczyny cos wszamac, jakie sniadanie bo z wami to mozna z glodu umrzec bo sie nie moge od komputera oderwac Do pozniej
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka nie pytałam Cię o zdanie na temat mojej osoby i akcepracji, czy też neiakceptacji. Skoro mnie pytała, to ja odp za siebie. I wyjaśniam, że nie mam żadnego ciśnienia, nadciśnienia także.
My mieliśmy 2 spotkania rodziców, na których o ślubie i weselu ani słowa nie było, ale we wrześniu planujemy kolejne, już z konkretnymi ustaleniami.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-25 o 10:16 |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na forum każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie nawet wtedy gdy go nikt o nie nie pyta![]() dobra się zamknę bo może nie każdy ma takie poczucie humoru jak ja
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-25 o 10:17 |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak sobie mysle, ze u mnie to w zasadzie nie ma juz czego ustalac wszystkie najwazniejsze rzeczy zalatwione![]() Chilanes wychilloutuj Agulka na pewno nie miala zamiaru cie urazic
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
coś sobie wyobraziłam, ale Chill sie obrazi więc wolę nie pisać
|
#2380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wy macie jeszcze cos do ustalenia??
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
jak sie mówi A to trzeba i B dawaj.. a chill nie czyta :P
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ustalac to juz nie ma czego wszystko sobie sama z TZem ustalilam ![]() szkoda tylko, ze TZ i tesciowie maja wizje: kawa, ciasto i do domu musimy jakos pogodzic obie te wizje
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Np to o czym pisałam na maila, tzn wyjaśnić sytuację, a jeśli się nie dokładają to skreślić część gosci, o menu, o tym jak oni to widzą, bo mieszkają prawie 150 km od miejsca mojego zamieszkania i wesela, wiec nie wiem, czy przyjadą np w dzień ślubu, czy moze raczą nam łaskawie w czymś pomóc i przyjadą wcześniej, chcę by obmyślili kto z kim ewentualnie w pokoju z ich rodziny mógłby spać, bo pokoje są 3 osobowe niestety i trzeba gości porozdzielać. Do tego ustalić ile wódki, napojów, wina i szampana kupowac będziemy, czy robimy poprawiny, czy jednak nie, itd, itp...
My mieliśmy obiad, potem kawę i ciasto i tak im się 2 razy dobrze siedziało, ze cholerka po 8 godzin trwały te spotkania ![]() A co wypowiedzi, to jak wczoraj pisałam Ewie - nie zawsze to w jaki sposób ktoś coś napisze osoba czytająca odczyta we właściwy sposób. Wyszło na to, ze napisałam oburzona, itd, luz... A tak poza wszystkim to właśnie odkrylam, że dziś nam mija 2 i pół roku razem szkoda, ze Tż daleko
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-25 o 10:27 |
|
|
|
#2384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjjh i tu sie mylisz
wódkę tzt kupuje ze mną![]() ![]() hihihi. Sami wszystko załatwimy
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wlaśnie sobie uświadomiłam że już połowa wątku zapisana a ja w nim napisałam może kilka postów
aż mi wstyd... bo nawet nie wiem o czym gadacie
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
u nas pewno siean tym samym skończy.. TZ już sam ze soba ustalił, że wódka będzie stałą u neigo w domu.. więc w gruncie rzeczy Po wszystkim a co do ustalania typu: kto nocuje kiedy przyjezdza.. Tym ja sie będę zajmwoała jak rozwioze zaproszenia.. Musze zadzwonić tylko do mojej pani od sali i dowiedzieć sie kiedy najpóźniej mam jej podać ile osób nocuje we dworze.. i tyla
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na spotkaniu było może 15minut gadania o ślubie a reszta to rodzice sobie gadali o pierdołach
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym najchetniej wodke kupila dwa dni przed weselem zeby tego nie nosic i nie skladowac w domu tylko zawiesc prosto na sale do lodowek
|
|
|
|
#2391 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
teściowa widziała nasze menu i stwierdziała, że za dużo tego i kto to zje Pod tym wzgledem nasze rodziny są diametralnie rózne. ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wódka neistety nie wiem gdzie stanie, wszystko składowane będzie w mieszkaniu moich rodziców, bo przecież nie będziemy je te 150 km dowozić od Teściów Cytat:
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-25 o 10:38 |
|||
|
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas chyba w ogóle mamy nie rozmiawiały o ślubie, no ale ich pierwsze spotkanie było 1,5 roku przed ślubem, to tak ciężko już mieć jakieś pomysły co i jak ma wyglądać
![]() Za to jak już jechały 2 tyg później sale z nami zobaczyć to już obgadały rodzinę i o salach i jedzeniu, cieście rozmawiały, wesoło było ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Chilanes ile u Was prosiak kosztuje? My chyba mamy cenę ok 1tys i nie wiem czy będzie, chociaz mi się bardzo podoba taka atrakcja na weselu. A co myślicie o fontannie czekoladowej czy innych tego typu pierdółkach? |
|
|
|
#2394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh muszę mame naciskać żeby te zmówiny były jak najwcześniej. Teściowie idą we wrzesniu na wesele na nasza salę, ciekawe co powiedzą
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
Siemanko
ale mam dziś dobry humorek![]() A my wódeczke juz mamy w piwnicy u cioci jest szczelnie zamknięta tylko hmmm zapomniałam jaką bo kilka było branych pod uwage...we wrzęsniu ruszam po suknie najpierw wyrusze u siebie bo jest salon Lisy ferrery a późnej kierunek warszawa do madonny:0 no chyba że na miejscu mnie coś zafascynuje i juz kupie to nie będe sie tułac gdzieś dalej
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma prosiaka pieczonego za to jest płonący pieczony indyk i on kosztuje tysiaka.. jakk dla mnie to zupełnie zbędna atrakcja bo jak dla mnie nic rajcującego w płonącym indorze nie ma... ale moja mamuśka chce i teściowa chyba też więc pewnie będzie
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nasi rodzice nawet sali jeszcze nie widzieli (no, w necie tylko widzieli )wszystko sobie sami zalatwiamy takie jak nam sie podoba im tylko pokazujemy co juz zostalo wybrane ![]() Cytat:
fontanny tez nie chce... juz na targach slubnych widzialam jaki syf wokol tego jest z reszta nie jestem rowniez fanem czekolady ![]() u mnie bedzie taka ilosc jedzenia, ze niczego wiecej nie trzeba... stol wiejski tez sobie daruje...to bylby lekki przesyt... goscie juz sami by nie wiedzieli co maja jesc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-25 o 10:51 |
||
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcecie prosiaka to zaproście mnie 60kg żywej masy
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Tu nie chodzi o żywą tylko pieczonąmasę Poświęcisz ten swój tyłeczek??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

na forum każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie nawet wtedy gdy go nikt o nie nie pyta

bo ustalac to juz nie ma czego

Pod tym wzgledem nasze rodziny są diametralnie rózne.