Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 11:01   #1171
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Oliwką smaruje się wilgotną skórę
A gąbka syrena jest suuuuper
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:04   #1172
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Jakoś przeżyję Chociaż czasem mnie to wkurza jak idzie jakas DD a ja jestem z moim tż wtedy mam kompleksy ze musi sie zadowolic takim A
małe jest piekne,faceci wola i tak male ,takie do reki
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:05   #1173
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Seboradin w aptekach, ale ostatnio widziałam go też w drogerii A'propos
Dziękuję serdecznie no to mykam

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:05   #1174
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dzięki.

A jak taka gąbka wygląda? Nigdy tego określenia wcześniej nie słyszałam xD
Stary 2009-08-25, 11:07   #1175
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś przeżyję Chociaż czasem mnie to wkurza jak idzie jakas DD a ja jestem z moim tż wtedy mam kompleksy ze musi sie zadowolic takim A
no ja też mam kompleks na tym punkcie, ale przecież Tż-ci nie są z nami dla biustów, tylko dla czegoś więcej, prawda?
Stary 2009-08-25, 11:08   #1176
Jagoda90
Zadomowienie

Wczoraj wieczorem nie mogłam wejść na wizaż
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
tak, własnie o tych saszetkach pisze
kiedyś chciałam zobaczyć, jak wyglądałabym w brązie i na moje włosy położyłam ten kolor...ale ja mam naturalnie blond, wyszedł mi hm...okropnie, ale zmył się w 2 dni, ale wierzcie dużo razy myłam włosy

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Nie widzieliśmy się od 13 lipca... Wiesz, u nas 99% kłótni wynikło przez gg bądź sms. Jak jesteśmy razem to kłótni nie ma. Wydaje mi się że to tęsknota daje się tak mocno we znaki, pojawiają się wątpliwości, nie można sobie spojrzeć w oczy i wielu rzeczy przekazać...
u nas też tak kiedyś było, ale z czasem coraz mniej się kłócimy, może dlatego, że trochę dojrzeliśmy i znamy się coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
ja też Żaluję, że pielęgnacją włosów zainteresowałam się zaraz po powrocie z Londynu i nie wiedziałam wcześniej nic o olejkach i innych cudach. W Londynie mieszkałam o rzut beretem od hinduskiej dzielnicy (Southall) i pewnie można tam znaleźć niezłe perełki za grosze...
Dziewczyny, ile w Londynie kosztuje Vatica ? i co tam jeszcze opłaca się kupić?

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
kiedys tez biegałam codziennie,ale to bylo pare lat temu
ja chciałabym biegać, ale nie mam z kim, bo sama to się boję biegać bardzo wcześnie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To już mój trzeci Garnier Nutri-Gładki Rzadko kiedy kupuję pare razy tą samą odżywkę bo lubię testować nowe ale Garniera uwielbiam a dodatkowo trafiła mi się okazja bo wyciągnęłam mame na zakupy i zapłaciła za odżywkę
Mój Kallos na wykończeniu, starczy mi jeszcze na kilka razy i nie wiem czy ponownie go kupić, zastanawiam się teraz nad http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25785 widziałam tą maskę u mnie więc nie musiałabym zamawiać na allegro.

Ja muszę poczekać na przypływ gotówki bo narazie zamówiłam podkład z allegro Zrobię zamówienie na DOZ dopiero za parę tygodni, wezmę tą Petrole i Jantara (już się nie mogę doczekać ) Pewnie też w międzyczasie kupię coś na pocieszenie, chyba to będzie olejek rycynowy
co do Kallosa, ja kupiłam już jakiś czas temu, dałam po słoiczku koleżankom...bo mi chyba jednak nie służy przyjaciółka jak mnie zobaczyła po tym, jak użyłam Kallosa i włosy były suche stwierdziła, że jeszcze nie widziała u mnie tak suchych / zniszczonych włosów a normalnie nie wyglądają tak źle...muszę zajrzeć do szafy i się chyba go pozbyć

jaki podkład kupiłaś ?

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ech, nie mów nic o stanikach... Ja powinnam nosić 70E, a dostanie czegoś takiego graniczy z cudem. Zwłaszcza, że nie widzi mi się wydawanie 100 zl na stanik. Jak widzę te śliczne staniczki z miskami góra do C to mnie żal ogarnia. C to ja nawet w podstawówce nie miałam. Na szczęście dorwałam fajny ryneczek w Poznaniu, gdzie babka rewelacyjnie dobiera staniki i ma każdy rozmiar. Zawsze jak pytam o 70E to ludzie robią oczy, a ta babka zapytała jaki kolor, jaki fason i czy sztywny czy nie. I do tego ma staniki trwałe jak diabli. A wcale dużo nie kosztują [ góra 20 zł ]. No i ładne są, a nie jakieś babcine. Ratuje mnie kobieta zawsze :P
ale masz fajnie, chyba pojadę do Poznania

Cytat:
dobra dziewczynki! wróciłam znad morza wypad udany, tylko krótki a pogoda przepiękna
widzę, że mam poważne zaległości.. ale chyba nie dam rady ich nadrobić zaraz się biorę za czytanie
nadrobisz ja znów chciałabym jechać nad morze, a to dopiero za rok

Cytat:

Właściwie to nie wiem. Problem chyba w kasie leży, nie stać mnie na stanik droższy. Teraz tak, moje wymiary to obecnie 79 i 95cm. Według tego elektronicznego cosia Twoje wymiary: 79/95UK32E (70E) PL70F

ooo, jeszcze niedawno myślałam, że mam taki rozmiar, jak Ty, ale zmierzyłam się właśnie i pod mam 78/79, ale w biuście mam 98 TŻ miał rację

Muszę się pochwalić- urosły mi włosy nie wiem ile cm, ale niedawno nie mogłam tych najkrótszych- z tyłu zawinąć w papiloty, a teraz bez problemu

Edytowane przez Jagoda90
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:13
Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:09   #1177
Narc
Wtajemniczenie

Tż-ci to w ogóle dziwne stworzenia, mój nie zauważył nawet ,że schudłam 7 kg - a wszyscy inni tak. już nie mówiąc o tym,że nie zauważa moich zmian włosowych
Narc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:10   #1178
legallybrunette
Rozeznanie

tak w ogole skonczylam dzisiaj opakowanie paskow wybielajacych Blend a med i jestem mega zachwycona po 7 dniach stosowania mam takie biale ząbki ze jestem mega happy! a zamawialam je na allegro i dalam 60 zl ale sie oplacalo bo naprawde zolte ząbki (te z przodu nie tak bardzo ale 3 i 4) teraz wszystkie są biale jak perelki polecam !!!!!!

http://allegro.pl/item721897792_blen...ajace_hit.html
Stary 2009-08-25, 11:13   #1179
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja używam obu fitomedów (ten do tłustych po dłuzszym stosowaniu wysusza), ale ten do normalnych jest ok. Jak masz możliwosc spróbuj.
Oj, a ja muszę trochę Fitomedowi skiepścić ocenę... Niestety, znów pojawił się łupież Całe szczęście, że myję twarz żelem uniwersalnym Babydream, to i łeb sobie poratuję.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:22   #1180
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ja się wlasnie biorę za tycie. Wygladalam dobrze ale przez ta mature i stres tak schudlam, pozatym mam taką szybką przemianę materii że szok. Jem pelno m.in. jakis fastfoodow (i to codziennie w pracy! po naprzeciwko mamy MCdonadl to jak mi sie rano nie chce zrobic kanapeczek albo cos to skacze po jakies buly) i nadal mam kilka kg niedowagi. I zamierzam przytyć Ni to cyckow nie mam ni bioder a ciuchy wiszą jak na wieszaku i ręce jak u patyczaka, a do tego brzuchol wklesly co za zgroza Aż wszyscy mi zwracaja uwage że anoreksja. Jak tak z 5 kg przytyje to moze cycuchy też przytyją I nie wiem co zrobic moze pojde do lekarza zeby dal mi cos na apetyt? Bo ostatnio jak bylam to posapal posapal ze mam straszna niedowage i nic z tego nie wyniklo bo jak mialam to dalej mam
Koniecznie zbadaj tarczycę. I sprawdź, czy nie masz tasiemca, nie wiem jakie badania się w tym kierunku robi.
Ja przepraszam, że tak piszę, bo może któraś akurat je, ale zostałam ostatnio uświadomiona co do tego pasożyta, jaki on jet naprawdę niebezpieczny.

Chociaż kiedyś też tak miałam, że byłam chudzielcem, chociaż jadłam dużo kalorycznych rzeczy. Zjadałam zwykle 1-2 tabliczki czekolady dziennie. Teraz uświadomiłam sobie, że to dlatego, że czasem chodziłam kilkanaście, a czasem więcej km dziennie.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was kiedyś spała na dmuchanym materacu? (ale nie takim najtańszym tylko porządniejszym) Albo wiecie jaki materac dobrać (niekoniecznie dmuchany, taki normalny też) żeby na nim spać przez parę miesięcy i żeby było wygodnie? Pewnie że są na Allegro ale za 500zł a przy tych wszystkich obecnych wydatkach nie mogę sobie na taki pozwolić, tym bardziej że później będzie niepotrzebny
Ja spałam na takim podobnym jak w tv markecie kiedyś reklamowali Całkiem wygodnie się śpi, ale i tak potem jest duża ulga jak się przeniesie na normalne łóżko.

A co do facetów, to rzeczywiście, większość woli takie, żeby się w ręku mieściły Ale i tak ci cokolwiek warci nie patrzą na rozmiar biustu, tylko na wnętrze A na tych, którzy sugerują się wyglądem nawet nie ma co zwracać uwagi.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
tak w ogole skonczylam dzisiaj opakowanie paskow wybielajacych Blend a med i jestem mega zachwycona po 7 dniach stosowania mam takie biale ząbki ze jestem mega happy! a zamawialam je na allegro i dalam 60 zl ale sie oplacalo bo naprawde zolte ząbki (te z przodu nie tak bardzo ale 3 i 4) teraz wszystkie są biale jak perelki polecam !!!!!!

Oo, właśnie szukałam czegoś na wybielenie po zdjęciu aparatu Mam nadzieję, że na ewentualne przebarwienia też pomoże. Chociaż z dwóch szóstek mam już zdjęte zamki i wyglądają podejrzanie normalnie, a tak mnie kiedyś straszyli, że aparat szkliwo niszczy.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:32   #1181
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się muszę wziąć za dbanie o mój biust, bo to jednak mój wielki atut. Co prawda mam już trochę rozstępy nad biustem, ale chyba już taka uroda tak dużego biustu. Za to jędrny jest, także nie mam oporów przed chodzeniem bez stanika, co zresztą bardzo lubię

A oliwką kiedy biust smarujesz? Po wyjściu z kąpieli i osuszeniu skóry?
Na wilgotną. Ot po kąpieli staję w wannie, zawijam włosy w turban, osuszam i smaruję twarz i w tym czasie obcieknę na tyle, że można smarować
Ostatnio olej kokosowy na skórę wypróbowałam - świetny jest nawet lepszy od mojego ukochanego Hippa

Cytat:
Możemy utworzyć fanklub syrenki ma wiele zastosowań - jak już się zużyje i do mycia ciała się nie nadaje to nią wannę i umywalkę myję albo autko

Cytat:
Dzięki.

A jak taka gąbka wygląda? Nigdy tego określenia wcześniej nie słyszałam xD
To gąbka antycelulitowa "Syrena" - jest w rosmanach, naturach, realach i pedałkach(znaczy Piotrze i Pawle), kosztuje jakieś 4zł.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Oj, a ja muszę trochę Fitomedowi skiepścić ocenę... Niestety, znów pojawił się łupież Całe szczęście, że myję twarz żelem uniwersalnym Babydream, to i łeb sobie poratuję.
Też myję buzię Babydreamem, Hippem albo czymś do higieny intymnej. Ale jak miałam lupież to Babydream nie pomógł nie ukoił, jeszcze bardziej mnie głowa swędziała. Mam nadzieję, że u Ciebie inaczej będzie
Stary 2009-08-25, 11:37   #1182
astra85
Zakorzenienie

jeszcze mi do wlosowych problemow łupiezu brakuje,a co mi podraznilo skore glowy i mnie swedzi i pewnie łupiez bedzie:-/
Stary 2009-08-25, 11:41   #1183
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość

co do Kallosa, ja kupiłam już jakiś czas temu, dałam po słoiczku koleżankom...bo mi chyba jednak nie służy przyjaciółka jak mnie zobaczyła po tym, jak użyłam Kallosa i włosy były suche stwierdziła, że jeszcze nie widziała u mnie tak suchych / zniszczonych włosów a normalnie nie wyglądają tak źle...muszę zajrzeć do szafy i się chyba go pozbyć

jaki podkład kupiłaś ?
U mnie Kallos ma swoje lepsze i gorsze dni. Czasami po jego użyciu też mam suche włosy a czasami są super nawilżone, nie wiem od czego to zależy. Ale i tak jestem z niego zadowolona, nie stosuję go codziennie jak kiedyś, tylko parę razy w tygodniu, na co dzień był za ciężki dla mnie.

Zamówiłam na all Max Factor Lasting Performance http://www.allegro.pl/item717650980_...6_108_111.html W Rossmanie 58zł kosztuje a tutaj z przesyłką wyjdzie 36,40zł

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:52   #1184
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Też myję buzię Babydreamem, Hippem albo czymś do higieny intymnej. Ale jak miałam lupież to Babydream nie pomógł nie ukoił, jeszcze bardziej mnie głowa swędziała. Mam nadzieję, że u Ciebie inaczej będzie
U mnie sprawa wygląda inaczej, bo zarówno Babydream jak i HiPP bardzo dobrze działają na moją głowę Żelem umyłam dopiero dwa razy głowę, ale już czuję, że łupież(a dokładniej podrażnienie) zmniejsza się.
W czwartek jeszcze kupię żel Palomy(i maskę Bingo i może Liliputza jak będzie ), to już w ogóle wszystko zniknie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:54   #1185
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

ale masz fajnie, chyba pojadę do Poznania
Mi te kallos nie służył -mamie oddałam, na szczęście odżywki bierze
A jak do Poznania po staniczki wpadniesz to na herbatkę zapraszam

W ogóle mama wczoraj moje włosy oglądała i chciała zmierzyć. I wyszło 1,5 cm więcej niż 2,5 tygodnia temu coś mi się wydaje, że to niemożliwe i mnie rodzicielka wkręca, ale będę obserwować. To przecież byłby cud
Stary 2009-08-25, 11:55   #1186
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle mama wczoraj moje włosy oglądała i chciała zmierzyć. I wyszło 1,5 cm więcej niż 2,5 tygodnia temu coś mi się wydaje, że to niemożliwe i mnie rodzicielka wkręca, ale będę obserwować. To przecież byłby cud
wszystko jest mozliwe
Stary 2009-08-25, 11:56   #1187
Anariel
Wtajemniczenie

Ja juz za Wami nie nadazam :P Wczoraj malo siedzialam a Wy tylko skrobiecie i skrobiecie
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:57   #1188
astra85
Zakorzenienie

ja bylam dokladnie miesiac temu na robieniu odrostow,i juz mam takie jak kiesys jak niebylam u fryzjera 2 miesiace,masakra ale przetrzymam jeszcze ze 2 tygodnie bo odpiero we wrzesiu ide do pracy takze chce jakos wygladac,a teraz musze sie przemeczyc
Stary 2009-08-25, 12:10   #1189
marmotta
Zadomowienie

Cytat:
witam w klubie
heh, to jesteśmy w trzy

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
ja tez jak przytyje to mi w cyc nic nie idzie tylko w tylek
ja mam rozmiar A i juz sie przyzwyczaiłam,ze jestem mała i mam małeproporcje zachowane
ja co prawda mała nie jestem (175cm, 59 kg), ale na szczęście drobna, więc to moje 75b aż tak się w oczy nie rzuca...
marmotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:13   #1190
doruś
Zadomowienie

Cytat:

a nie bolały Cię zęby po tych paskach? bo ja się naczytałam o strasznych bólach i zdarciach szkliwa...
Stary 2009-08-25, 12:13   #1191
marmotta
Zadomowienie

Cytat:
za bardzo nie wypoczęłam, bo to były 3 dni ostrego balangowania, ale jestem bardzo zadowolona byliśmy fajną ekipą i to najważniejsze

ja też mam taką koleżankę ma z 156 tak samo, ale cyc to ma D lekko wielki i olbrzymi normalnie.. masakra

ja mam 24 lata i jak mi mają jeszcze urosnąć to chyba tylko podczas ciąży
tez na to liczę
Stary 2009-08-25, 12:16   #1192
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marmotta Pokaż wiadomość
heh, to jesteśmy w trzy

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

ja co prawda mała nie jestem (175cm, 59 kg), ale na szczęście drobna, więc to moje 75b aż tak się w oczy nie rzuca...
jak to trzy a ja No tak z takimi garściówkami to nikt człowieka nie zauważy....
Stary 2009-08-25, 12:19   #1193
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:

Zamówiłam na all Max Factor Lasting Performance http://www.allegro.pl/item717650980_...6_108_111.html W Rossmanie 58zł kosztuje a tutaj z przesyłką wyjdzie 36,40zł

Kochane allegro po urodzinach muszę się zaopatrzyć w jakiś fajny podkład i puder aa i jeszcze najlepiej w nisim, vatice, neril, petrole itd

Cytat:
Mi te kallos nie służył -mamie oddałam, na szczęście odżywki bierze
A jak do Poznania po staniczki wpadniesz to na herbatkę zapraszam
hehe nie wiem, kiedy tam będę, bo mam spory kawałek do Poznania, ale zapamiętam

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:21   #1194
tigresska
Zakorzenienie

Witam!
wpadłam sie tylko przywitać i zmykam na rundę po miescie w celu załatwiania spraw wszelakich...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:25   #1195
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Ja nie wiem jaki do końca mój rozmiar jest. Pod biustem mam 71 cm, za to w biuście bez stanika 93 cm, w staniku [ zwykłym, bez poduszek i innych ] 96,5 cm. I nie wiem jak to liczyć, bo jednak różnica 3,5 cm w obwodzie biustu jest. Więc albo powinnam mieć [ wg Wikipedii :P ] miseczkę E albo G.

Wkurza mnie, że takie miseczki są przeważnie od 75 w górę. Nawet 75 trudno dostać. A jak dostaję coś 70 to góra DD, a ja w to raczej nie wejdę :P

Zawsze możesz do Polski się udać i kupić od razu kilkanaście staników na zapas. Albo jak dobrze znasz wymiary to poprosić kogoś z Polski o zakupienie odpowiednich biustonoszy i wysłanie Ci ich
Raczej nie moge gdyz spodziewam sie dziecka. nie wiem czy w Polsce tez dostalabym odpowiedni stanik na moje wymiary.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:26   #1196
marmotta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
jak to trzy a ja No tak z takimi garściówkami to nikt człowieka nie zauważy....
garściówki

uprasza się o wybaczenie, odpowiadając nie doczytałam jeszcze do końca
Stary 2009-08-25, 12:32   #1197
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie Kallos ma swoje lepsze i gorsze dni. Czasami po jego użyciu też mam suche włosy a czasami są super nawilżone, nie wiem od czego to zależy. Ale i tak jestem z niego zadowolona, nie stosuję go codziennie jak kiedyś, tylko parę razy w tygodniu, na co dzień był za ciężki dla mnie.

No prawda jest taka ze w Rossmanie zdzierają zwłaszcza na produktach l'oreala, wczoraj kupowałam eyelinera cena w rossmanie - 40 zł , cena w drogerii Marionaud (piętro niżej) - 35 wcześniej kupowałam puder True Match : rossman - 61 , Marionaud - 47 ....

A co do kallosa to moja kumpela go używa i mówiła mi ze on po jakimś czasie przestaje tak działać i wtedy używa 3-4 razy innej odżywki i potem znów jej fajnie nawilża włoski

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:

Te paski chyba nie działaja jak się ma żółty kolor szkliwa, co? (ja taki mam i nie wiem co z tym cholerstwem zrobić...)

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
ja bylam dokladnie miesiac temu na robieniu odrostow,i juz mam takie jak kiesys jak niebylam u fryzjera 2 miesiace,masakra ale przetrzymam jeszcze ze 2 tygodnie bo odpiero we wrzesiu ide do pracy takze chce jakos wygladac,a teraz musze sie przemeczyc
hahah widze ze wszystkie mamy syndrom muszę-się-przemęczyć-do-czasu-jak-mnie-ludzie-zobaczą
Stary 2009-08-25, 12:32   #1198
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Na pewno odradzam szampony ziołowe (ja nie byłam zadowolona z pokrzywowego). Myślę, że dla Ciebie będzie lepsze coś z tej serii - http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyk..._naturalna.php . Ja miałam do tej pory jabłkowy i byłam bardzo zadowolona. Dzisiaj będę testować lniany.

U mnie też ona jest, ale jakoś odstrasza mnie cyclomethicone w składzie, bo dalej skład nawet ładnie wygląda

Ja mam na przykład problem ze znalezieniem stanika o rozmiarze 70 pod biustem, u mnie jest bardzo mały wybór. Ja noszę 70C (70/87), ale już jest trochę za mały . Według tego bra-fittera w internecie powinnam mieć 65E. Kiedyś jak zapytałam w sklepie w Warszawie (chyba jakiś Atlantic czy coś takiego) o stanik w rozmiarze 65 pod biustem, to pani zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że z takim obwodem to ona ma tylko miseczki AA

Witaj z powrotem

Madzieńka, mnie możesz oddać trochę biustu - tak, żebym miała trochę ponad 90
Oddam ci moje ponad 112 cm a wezme tak z gora 85 cm.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 12:33   #1199
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Miki mam ten podkład. Mama mi kupiła za 52zety i to jeszcze za ciemny (odcień honey beige) w ogóle za ta kase mialabym juz pół nisimu. apropos nisimu to śniło mi się że kosztował 60 zł. I wszyscy go wykupili i ja się za puzno kapnełam o promocji i nie kupiłam po jutrze mam fryzjera
Stary 2009-08-25, 12:36   #1200
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane allegro po urodzinach muszę się zaopatrzyć w jakiś fajny podkład i puder aa i jeszcze najlepiej w nisim, vatice, neril, petrole itd
Oj tak kochane Widzę, że tak jak ja masz nieograniczone potrzeby

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości