|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() ty akurat Kubusewo wielokrotnie pokazalas, ze dyskusja z toba praktycznie nigdy sensu nie ma, a jej poziom czesto osiaga mniej niz dno rzyganie w twarz i inne historie |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
eh Lain żyj sobie w swoim pięknym świecie gdzie ludzie nie doświadczają złego. Wiem już na przyszłość że do Ciebie powinnam pisaćź: Żyd, a nie Żydzi, bo zaraz uważasz że o całą nację chodzi, a wytłumaczyłam w poprzednim poście że nie generalizuję bo chodziło o dwie historie a nie o cały naród. Nie chce mi się tego tłumaczyć Tobie bo widze że nie chcesz poznać prawdy czy o Żydzie czy o Chińczyku czy o Polaku czy Amerykaninie którzy robią straszne rzeczy. Jakoś nie chcesz pojąć że takie rzeczy miały miejsce, ok, mówię można pewnych rzeczy nie przyswajać do wiadomości co nie znaczy że mają i nie miały miejsca. NIe jestem antysemitką, mówię o konkretnym przykładzie, równie dobrze mogę mówić o innych szaleńcach na całym świecie |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa ja pytam dlaczego Ty zawsze musisz uczestniczyc w kłótniach
Ty to jestes zadzior ja Cie!dobra to Wam napiszę, że jak mnie TZ pokocha to dzisiaj pójdę zmierzyć jakąś rybkę by się przekonać co moja doopa na to, bo ja na to jak na lato Lain "rzyganie w twarz" nie mogę
|
#2464 | ||
|
Rozeznanie
|
To ja trochę rozładuje napięcie
Cytat:
jemu się zupełnie co innego podoba niż mi ja nie wiem jak to będzie![]() Cytat:
z jakiego miasta jesteś że tak dużo salonów u nie ze 4 na krzyż....trzeba będzie się do innego miasta przejechać....![]() BTW za wami nie mozna nadążyć z postami i czytaniem ich :Język:
Hania Boy or Girl ??? http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png Edytowane przez agulkaa Czas edycji: 2009-08-25 o 12:51 |
||
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to żeś pojechała ![]() uważam dalszą rozmowę za jałową, nie ma co się kłócić i takich rzeczy wypisywać, swoją drogą Lain uważaj na słowa |
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc i tak historia z chrztem Żydow mocno naciagana ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
wlaśnie polewamy z Samoą z Waszej kłótni
a z suknią codzi o to, że idę mierzyć jakąś rybkę jak TZ zechce mi towarzyszyć Lain może się uda TZ ma dobry aparat w telefonie a jak pani powie, że nie mozna robić fot to jej powiem: "mam pani zwymiotować na twarz"
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-25 o 12:56 |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za wszystkie informacje, napewno z nich za jakiś czas skorzystam |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaska wklej jeszcze raz to zdjecie co tu kiedys dalas... jak dla mnie prawie anoreksja
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KAsiu mam nadzieję, ze polewka z naszej dyskusji jest dla Ciebie pierwszorzędną rozrywką.. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- No tak rozmiar zero króluje nie tylko na amerykańskich wybiegach... Kasia opanuj się !!!!! |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Certina sie oburzyla a ja prawde mowiac nie mam potrzeby zyskiwac na Wizazu czegokolwiek... mam dystans (tobie dalej tego brakuje )pisze co mysle pewno wiele z nas mysli podobnie...
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę wyjść.. bo mnie rozstraja taka durna dyskusja... |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn jeśli chodzi o wzór to spoko mamy podobny gust.. ale ja bym chciała takie małe błyszczące ozdobniki na mojej obrączce i o to właśnie jest spóra tancerka pisze o Lublinie i faktycznie sporo tu salonów....a ja będę miałą problem w utrzymaniu sekretu na temat mojej sukni przed Tż... bo będę szyła u jego ciotki i on tam często bywa... więc będę musiała się mocno postarać żeby nic nie podglądał |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
lain nie na pewno ;/ ja raczej czuję niesmak po tej waszej "dyskusji" i to bynajmniej nie po temacie, czy wypowiedziach kubusewy, ale raczej Twojej z postu 2461. Po tej wypowiedzi zastanawiam się z kim tu tak naparwdę podyskutowac mozna
![]() Madzinku jeśli na twojej, a nie na obu to o co mu chodzi, przecież to ty w tej zdobionej chodzic będziesz? A suknię neich ciotka chowa na czas wizyt do szafy Ja się zastanawiam jak ukryję ją w ostatnie dni przed slubem, skoro tż będzie u mnie, to gdzie ją schować
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-25 o 13:14 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Lain nie mam już tej foty, ale zaraz poszukam
jest! http://images25.fotosik.pl/310/584f1820ccd5bbd2.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-25 o 13:16 |
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on w takiej nie bedzie musial chodzic kazdy bedzie mial taka jaka mu sie podoba ![]() Cytat:
![]() pewno najlepiej byloby podyskutowac z soba... szkoda ze tak sie nie da
|
||
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no narazie z dzisiejszej dyskusji wynika że wiele z nas mysli podobnie ale nie do Ciebie Lain ![]() nie oburzyłam się tylko załamałam tym co napisałaś |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dałnki
żebyście się zajęły czymś co nie wiąże się z kłótnią to Wam mogę wkleić moją fote z wczorajszego mycia auta gdzie widać moja grubą doopę
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta ma sztuczne cycki ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
nigdy nie mialam specjalnego instynktu stadnego ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i cisza wiem jak Was uspokoić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-25 o 13:37 |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------
[/COLOR] Cytat:
No i doczytałam poniekąd ![]() panieńskie/kawalerskie- u nas na pewno bedzie osobno, a niech faceci sie spija, ja zresztą zrobie to samo ![]() Wódka- jak na razie jeszcze mnie nie interesuje, mamy czas, ale pewnie bedzie wyborowa albo sobieski....zobaczymy nauki przedmałżeńskie- ooooo matko Wy juz chodzicie???? U nas są z regóły dopiero 2-3 msc. przed ślubem. Pierdółki- mleczna fontanna niet- ostatnio byłam na weselu, niby fajna rzecz, rewealcyjnie smakowały owoce oblane czekoladką, no ale kosztowalo to 800zł Świnki raczej tez nie bedzie, ale za to bedzie dzik, którego TŻ sam upoluje![]() No i chyba tyle. |
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 2-3 miesiace przed slubem to ja bede miala dwie sesje, dwie obrony prac itp. wiec tez nie bardzo ![]() a teraz akurat wieczorami jest zimno, wiec ju nie jezdzimy sobie na wieczorne wypady nad jezioro itp. wiec akurat jest czas zeby odbebnic nauki ![]() TZ dzwonil, wiec mu od razu zaczelam nawijke zeby zadzwonil i zaklepal nam warsztaty... biedak juz sie w tym wszystkim pogubil, wiec najpierw mam mu na spokojnie wytlumaczyc co i jak, a on dopiero bedzie zaklepywal ![]() Twoj TZ jest mysliwym?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Ty to jestes zadzior ja Cie!
ja nie wiem jak to będzie