|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
hej agnieszko
![]() tu znow ja zglaszam sie po: 1. Sally Hansen, French Manicure Insta-Dri – preparat nawierzchniowy do kolorowych lakierów, powoduje wysychanie lakieru w 30 sekund, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny, kartonik, pojemność 13,3 ml 2. Sally Hansen, Cuticle Remover – preparat do usuwania skórek, megawydajny, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny, kartonik, 13,3 ml 5. Stiefel, Physiogel - żel do mycia twarzy, nowy, tekturka, wazny do 03.2011 mialam kilka dokladek. daj znac jak cos znajdziesz w zamian ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel, Dior, Miracle, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – nowy wątek, zaprasza
mam próbki armianiego i d'issey
![]() podoba mi się Demeter, Sex On The Beach Escada, Pacific Paradise Neonatura Cocon odpowiedz proszę u mnie pozdrawiam, d. |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zapachy wymienię tylko na zapachy.
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z:
- Yves Rocher, Iris Noir – miniatura 4/5 ml -Yves Rocher, Yria, Lift radiance – balsam „efekt pełnych ust”, kolor róż perłowy -Yves Rocher -Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2009-08-28 o 08:46 |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie spodobał mi się tylko zapach Angel Violette T.Mugler, ale za rzeczy które wymieniłaś odlewka to by było raczej za mało, a nie wiem, czy chciałabyś oddawać flakonik (no i ile w nim zostało).
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mogę ci odlać jedynie 5 ml,nie wiem co bym za to dostała u ciebie...
Niczego innego nie wypatrzysz?
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Juz mam tyle odlewek, że nie bardzo chcę gromadzić następne, więc podziękuję.
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za escade lub 2. Masaki/Masaki, edp odlewka? poza wątkiem posiadam kremy balsamy wyszczuplające, - próbki przeciwzmarszczkowych kremów selektywnych. sporo sie znajdzie firm Olay, Vichy, Bioderma itp. zajrzyj
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tym bardziej, że masz naprwadę ciekawe rzeczy do wymiany (wow miałaś nawet molekuły )Jutro pochodzę sobie po perfumeriach i potestuję, ale myśle, że na pewno coś wybiorę z Twoich zapachów ![]() przy okazji popytam może: - czy Shiseido Zen to wersja 2000 czy 2007 - czy za escadę mogłabym wybrać dwa zapachy, np: ok. 15ml/50ml Flower by Kenzo + ok. 30-35ml Fendi Theorema Esprit d'ete - czy masz jakieś próbki: Creed, Goutal, Micallef, Bond No9 i czy byłabyś sklonna coś z nich oddać za odlewkę masaki? - aaa i jeszcze w jakiej sieciówce mogłabym przetestować zapachy stelli. hanae mori, salvatore ferragamo oraz shiseido zen? Pozdrawiam aga
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie szczegolnie za
2. Sally Hansen, Cuticle Remover – preparat do usuwania skórek, megawydajny, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny, kartonik, 13,3 ml a moze cos jeszcze? |
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz odpisuje a więc:zen jest z 2007 roku ten taki kwadracik złoty ![]() za escade oddam spokojnie te 2 flakony zeby zgadzały sie mililitry ![]() jako ze nastąpiła zmiana dam sie pociąc za odlewkę J'adore wiekszą ![]() z próbek októre pytałas mam: - micallef hiver niewiele tego jest ale testy pożądne będą - micallef printemps ok,06ml poza mam jakies próbki lutensa, cdg, ihp, l'artisan itp. |
|
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Kurczę, jeśli chodzi o J'adore, to nie zaznaczyłam przy niej ważnej opcji - mogłabym wymienic odlewkę tylko na jakąś odlewkę z mojej wishlisty. Obecnie to jest mój zapach numer 1 i zlewam się nim bez opamiętania, więc nie chcę oddawać go za coś innego niż wymarzone zapachy. Natomiast z chęcią mogę odstąpić odlewkę masaki, nawet za jakąs odlewkę z Twoich zapachów do wymiany, niekoniecznie na próbki niszowców (chociaż na to najchętniej )
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cosik za:
Demeter, Sex On The Beach Pielęgnacja ciała Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, nowy, 150 ml, ważny do 03.2010 |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyznam, ze teraz jestem na etapie szukania swojego zapachu, więc najchętniej wyminiłabym się na zapach - ale Twoje perfumy Gucci Envy me, to zupełnie inna półka
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zapach wolałabym wymianic na inny zapach.. może masz cosik czego sie chcesz pozbyc?
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Niestety wszystko, co mam aktualnie do wydania jest na pierwszej stronie...
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-12-29 o 12:08 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
BAN stały
|
Kochana wstępnie interesuje mnie Escada, ale musiałabym przetestować...
a Miracle już nie masz? |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasne przetestuj, tylko będzie Ci raczej trudno, bo te sezonówki wypierają z sieciówek jedna drugą...
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-09 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
witaj dołożyłam troche rzeczy moze teraz sie ugadamy
bardzo zależy mi też na odlewce 11. Ch. Dior - J'adore EDP
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

A zapachy wymienię tylko na zapachy.