|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Źmiaki, klekoty i trawa z sosem sałatkowym.
A ja lubię gotować. Ale najbardziej robić ciasta Cytat:
Nie wiem co się z nią dzieje. Wpadła w złe towarzystwo Ale Opoczno lepsze
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tam właśnie ![]() żeby nikt nie poznał o czym naprawdę gadamy o nie, ja nie lubię ale siostra lubi więc jest równowaga
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Taaak, racja. Ja teraz uczę się i trenuję w Zielonej Górze. Mieszkałam tam 2 lata w internacie - nikomu nie polecam, wręcz odradzam - a teraz przeniosłam się na stancję. Też jest nie drogo
A muszę mieszkać gdzieś w ZG, bo mimo, że mieszkam w wiosce 40 km od Zielonki, to trenuję i musiałabym jechać o 6 rano i wracać po 20 do domu. Tak się nie da. ;P
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#154 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
my to mamy tempo Cytat:
|
||||
|
|
|
#155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najlepszy piernik. Jak wpadniecie na zlocik na piwak na mazury to wam upiekę ![]() Cytat:
wszystkie mamy wprawę [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13913982]BeaS mtynai i wszyscy: witam czytalam wlasnie rety to chyba ja tylko pozostaje niesprecyzowana... chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...![]() mtynai jak sie domyslilas?! brawa za spostrzegawczosc [/QUOTE]no widzsz ma się ten spryt wrodzony nie wiem jak się domysliłam ! ![]() Cytat:
czasami można zjeść ![]() ej, ale naprawdę, tak jak Kamila mówi.. ja bym na policję to zgłosiła ![]() bo to przesada.. normalnie żyć nie można tylko ktoś wydzwania i to do TWOICH RODZICÓW... i jakieś takie teksty :/ normalnie szok..
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam takich nigdzie. Do nas tego nie przywożą widocznie. To z 5 będziesz musiała upiec. Koparką mi jeżdżą pod oknem. Czuję w kościach, że asfalt będzie.
|
|
|
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście tanio... w Łodzi w tej cenie i lokalizacji byłaby pewnie kawalerka a w Wawie to komórka pod schodami ![]() Fajnie Twojemu bratu się trafiło ![]() No pewnie, bo Ty tam mieszkasz ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13914744] to juz jest naprawde przesada!. ale nie dajcie sie. Justyna a nie myslalas o tym zeby zgłosic na policje to , jesli zdazy sie jeszcze jakies głupi telefon ? mniejmy nadzieje ze juz nie beda do Was wydzwaniac .[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() A potem będziesz marudzić, że przytyłaś 2 kg ![]() jedz, pewnie, ze czasami można ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Taa, asfaltu nie masz? ![]() <wozi się, bo ma od 2 tyg.>
|
|||
|
|
|
#158 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jaaaaaaa Cytat:
![]() szpan ![]() |
||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)nie przejmuj się, jakieś debile i tyle najgorzej, że wam się mieszają i jeszcze Twoich rodziców stresują myślą, że numer zastrzeżony to mogą sobie dzwonić, pf.musisz przypominac ? i pić dużo piwa ;P schudnie się ![]() a rolki Ci rodzice kupili? aha, jeszcze miałam dodać do tego ruskiego. że cyrlica to jest pryszcz.. później te wszystkie (całe dwie główne, ale jest też chyba trzecia haha) koniugacje opanować to trzeba być mistrzem bo trzeba wiedzieć który czasownik do której koniugacji należy bo inaczej się zdania nie stworzy poprawnie później to już raczej wchodzi w krew i można na czuja tworzyć. także tego.. zaczynam się uczyć
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-08-26 o 14:02 |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
to porozmawiajmy o tym
nie idziesz bo Cie nie ciągnie czy czemu?Cytat:
odezwe się tam czasami![]() powiedz im żeby przyjechali do mnie i zrobili coś z tą dziurą tuż przed drzwami na drodze:P AgeleSS skąd wziełaś ten podpis ??
Który daje obecność. Który odbiera telefony. Który dotrzymuje słowa. Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza. Edytowane przez Slodka_Marzycielka Czas edycji: 2009-08-26 o 14:01 |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
częściej niż czasami się odezwij
![]() dopisałam Cię do listy ;] ale obiecuję, że jak zamilkniesz to Cię na czerwono czcionką siódemką wkleję do Loży Olewaczy ;P i wystawię na publiczne biczowanie ;P
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj wstalam po 11 i wlasciwie dopiero sie ogarnelam. A jeszcze ide wlosy myc. Masakra-mam rozpoczecie o 8 wiec bed emusiala wstac o 6!
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, ale coś nam firma pada. Chyba jak każda przez ten kryzys. No nie mam jeszcze. 11 lat bez asfaltu żyję. Jak popada to się fajne kałuże robią. Takie od jednego płotu do drugiego i tylko samochodem się przejedzie. Zrobię Ci kiedyś
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu się zały czas będe udzielać ![]() Cytat:
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
wlasne mieszkanie w Wraszawie fajna sprawa.
ale ceny powalające!
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
, to będę miała same opłaty + 400 zł czynsz (drogo chyba )Najlepsze, że teraz z Tżtem już ustaliliśmy, że koniec, nie gadamy o tym, a za 5 minut sms "już lepiej, zapomniałaś? <przytul>" mam nadzieję, że za pół roku się będziemy z tego śmialiTeż mam taką nadzieję ![]() Będę jadła nieregularnie (wiem, niezdrowo...) to schudnę ![]() Już się zagłębiłam w temat rolek... W intersporcie, gosporcie oglądałam, to takie lepsze 300-400 zł w super promocji, a my mamy teraz oszczędzać to sobie kupię zwykłe za stówę, a jak się nauczę i mi się spodoba, to za rok takie wypaśne ![]() róż Ej, to ja myślałam, że jak umiem czytać i w miarę pisać, to jestem fajna ale kiedyś się nauczę więcej ![]() Gosia... kopiuj -> google -> wklej -> wiki -> "Przed świtem" Meyer ![]() Tak mi właśnie Zmierzchem zaleciało ![]() Cytat:
Moi mieli rok temu takie plany, ale jak już pisałam przy rolkach, oszczędzamy na "inwestycje" więc się uśmiecham do Tżta ![]() Ja 17 tak żyłam
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-08-26 o 14:22 |
||
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Z 'Przed Świtem'' Stephanie Meyer
![]() Jezus, ale u mnie brzydka pogoda :/
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moi sasiedzi od rana wycinają drzewa pod blokiem nie wiem po co nikomu nie przeszkadzają ani nic...może miejsca parkingowe będą robić także widzowisko było, jak przerwacało się największe drzewo[to bezcenne westchnienie wszystkich gapiów "ooo"]
|
|
#169 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Witam dzisiejszego dnia!!
Piersze co przeczytałam to tekst o początku roku szkolnego...NIE!!
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam powiem że na koniec wakacji zaufundowałam sobie chorobę. ;] także zazdroście mi.
AgeleSS się w nim normalnie zakochałam
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie na 9:00 ![]() Cytat:
i ponoć mieliby wolne pieniądze na mieszkanie w Gdańsku.. fajnie by było zwróciłoby im się to przez te lata, które bym tam mieszkała.. bo naprawdę 2tys miesięcznie za kawalerkę to przesada :/i zamiast płacić taką kasę to tylko czynsz i opłaty.. kiedyś może bym im te pieniądze oddała ;P Cytat:
a ja pewnie i tak skończę na jakiejś stancji bo rodzice pewnie nie sprzedadzą domu za taką kasę jaką by za niego chcieli... (kto by chciał mieszkać w Ketrzynie? :/)jadę po mamę do pracy bo ojciec gdzieś pojechał i dostałam polecenie służbowe żeby mamę odebrać
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
To weź pendriva to sobie zgrasz zdjęcia ze Szczecina
![]() No ja za to płacić nie będę ![]() I dało się jakoś wytrzymać prawda ? U mnie za tą drogą się zabierają od wiosny. Już raz nam rozkopali, jakieś rury wsadzili i zakopali z powrotem. A u mnie pięknie ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13916795] ja mam dopiero o 9 rozpoczcie [/QUOTE]ja o 9:30 podobno ![]() Cytat:
![]() ja mam dość duży dom w małym miasteczku, a właściwie na obrzeżach a za moim domem są jakieś łąki więc nie moge narzekać
|
||
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy mój wpis w nowym wątku
Przed chwilą dostałam sms'a od koleżanki z klasy(z którą idę zawsze do szkoły) czy idę z nią na rozpoczęcie roku szkolnego.Jawnie przeszła samą siebie.Odpisałam,że nie wiem czy dożyję Ludzie to chyba już tą szkołą żyją..
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krowy się pasą, kombajny jeżdżą. Jak na wsi się czuję
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam z koleżanką z ławki nic nawet na temat szkoły nie wspominjamy. Wrecz przeciwnie planujemy w poniedziałek jeszcze jakiś wypad gdzieś
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z dwóch stron mam sąsiadów - ale wszyscy obsadzeni drzewami, więc spoko nic nie widać, nic nie słychać ![]() z jednej strony sąsiaduję ze stadionem miejskim ![]() spokojna okolica ![]() Cytat:
ja tak mialam jak mieszkałam na osiedlu w bloku na drugim końcu miasta i tam tez do okoła już tylko pola, łąki, las
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() o rety rzeczywiscie tanio... ale pewnie i tak bym sie tam nie dostala ale fajnie sobie pomarzyc
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13918087]
![]() ![]() o rety rzeczywiscie tanio... ale pewnie i tak bym sie tam nie dostala ale fajnie sobie pomarzyc [/QUOTE]dlaczego miałabys się nie dostać? i w sumie gdzie? na studia, stancję czy akademik?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Niech no się tylko tu pojawi
To chyba już żaden problem.
chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...

nikomu nie przeszkadzają ani nic...może miejsca parkingowe będą robić