Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 14:27   #2791
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć

ja już wróciłam z wakacyjnych wojazy

kilka razy pisałam do Was ale jakoś zawsze pomijany był mój post no ale teraz już będę pisać częśćiej

przeraza mnie ten wrzesien bo mam tyle załatwień weselnych że masakra
dziś od rana chodzę za krawcową, jutro jadę w poszukiwaniach materiałów na sukienki, a jeszcze mam do załatwienia kwiaty, samochód do ślubu, kosmetyczkę, fryzjera (fryzura na ślub,próbna i jeszcze malowanie włosów), paznokcie, i nawet mam się rozjerzeć w biurach podróży o wycieczkach

coś jeszcze mam na liście ale nie pamiętam

aaaaaa..... jeszcze przecież wieczór panieński
cześć długo Cię nie było, ja widziałam jak się pojawiasz, nawet pisałam 2 razy że kolejna PM z Lublina bo widziałam Cię jakoś na forum lubelskich PM A te wszystkie przygotowania to pamiętam że na wesele brata Kiedy dokładnie ma/ w jakim kościele i domu weselnym heh ciekawska jestem

Cytat:
Napisane przez zoska86 Pokaż wiadomość
hej

co do tych cukierków to już widziałam lepszą opcję - to znaczy tak mi się wydaję - zamiast cukierków w organzie są aniołki z gipsu i każdy gość na ślubie dostaje (dzięki temu osoby których nie ma na weselu też mają pamiątkę). i ja coś w tym stylu myślę zrobić bo koszt aniołka z organzą i wydrukowanym wierszykiem to około 1-1,20zł. Ale jeszcze jakieś inne pomysły bym chciała bo to wszystko to już znam ) a pod kościołem chcę jeszcze hita zrobić takiego - wychodzą młodzi a tam stoi pudło duuuże z kokardką - otwieramy i wylatuje w niebo 50 balonów białych helem napełnionych... )

coś takiego bym chciała

jeszcze podobają mi się ubranka na wódkę- przynajmniej przed młodymi i ze 4 pary takich ubranek na stołach garniaczek i kiecuszki ślubne, no na kieliszkach też

a i co myślicie o księdze gości? to wydaje mi się też fajny pomysł, bo miło będzie przeczytać kiedyś czego ludzie nam życzyli ;p
mi sie nie podoba pomysł z aniołkami, a księga gości obowiązkowo bardzo mi się to podoba i tylko na jedym weselu w tym roku ( z 4 ) takiej książki nie było, ale zawsze można się pośmiać, zwłaszcza jak wpisy są już od gości po północy kiedy goście są trochę podpici i humor dopisuje

co do innych atrakcji to na przedostatnim weselu mały brat Pana Młodego razem z dzieciakami z zespołu zrobili występ coś w stylu żonglerki, rzucania kółkami, w sumie spoko, chociaż ja u siebie czegoś takiego mieć na pewno nie będę. DO innych atrakcji można zaliczyć fajerwerki po północy, pokaz ludzi machającymi palącymi się kulami ( podobno super atrakcja ) no nie wiem co jeszcze...

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
A czemu tak panikujesz? przecież jeszcze tyle czasu...chyba że coś pominęłam

Dziewczyny właśnie a propos paznokci...robię je zawodowo i właśnie nie wiem czy będę miała czas żeby sobie zrobić? Czy lepiej się oddać manicurzystce w ten dzień i mieć to z głowy....wiem że jak bede sobie robić to sie tylko bede wkurzać że żle, krzywi itp i zmarnuje tylko czas...
moja koleżanka robi akryle i zdobi paznokcie też zawodowo i sama sobie zrobila 2 dni przed weselem a w piątek wieczorem ( ślub byl w sobotę na 16.15 ) pomalowała i zrobiła śliczne wzorki. Jeśli będziesz miała czas na manicure w dniu ślubu to ok, ja raczej mając umówionego fryzjera, makijażystkę i fakt że wszędzie trzeba samemu dojechać nie miałabym do tego głowy. Ja będę robić paznokcie w piątek wieczorem.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:27   #2792
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

ja też wole w dzień slubu odpuścić sobie własnoręczny makijaż, robienie paznokci i tak dalej.. ja nie wiem czy ja się nie będę denerwować jak debil w ten dzień, czy będę chichotać jak dałn z radości czy będę płakać ze wzruszenia od samego przebudzenia się nie mam zielonego pojęcia jak zareaguję na ślubny stres więc ja wole żeby moją urodą i wyglądem ślubnym zajęły się osoby mniej emocjonalne hehehe tak będzie dla wszystkich lepiej
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:27   #2793
kaska87
Zakorzenienie

cześć Onaella

byłam zmierzyć te suknie, i jednak będzie fish super-podoba mi się i wcale nie mam grubego tyłka! właśnie jestem kozak bo mam wcięcie w talii i to sexi wygląda-skoro sam TZ powiedział, że super w rybce to cos musi w tym być bo on ich nie lubi a na mnie sie podjarał
teraz czekam aż pojadę do wro i ruszam na salony i coś zamawiam o ile będzie jakaś promocja a jak nie to na allegro szukam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:29
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:28   #2794
zoska86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A co obsypywania czymś Pare Młodą,to ja chciałabym płatkami róż bądz bańkami mydlanymi.
też myślałam o bańkach ale nie przed kościołem tylko podczas pierwszego tańca albo maszynę wypożyczyć, ale pokupować małe torty=bańki i porozdawać dzieciom żeby robiły

a co do płaków róż to po co wogóle ryżem sypią? że to niby szczęście przynosi? czy co??
bo też bym wolała płatki róż ale one chyba szczęścia nie przynoszą ;p
zoska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:30   #2795
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć Onaella
cześć Kasia

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:33   #2796
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
cześć Onaella

byłam zmierzyć te suknie, i jednak będzie fish super-podoba mi się i wcale nie mam grubego tyłka! właśnie jestem kozak bo mam wcięcie w talii i to sexi wygląda-skoro sam TZ powiedział, że super w rybce to cos musi w tym być bo on ich nie lubi a na mnie sie podjarał
teraz czekam aż pojadę do wro i ruszam na salony i coś zamawiam o ile będzie jakaś promocja a jak nie to na allegro szukam
TAdziu dzięki że wreszcie przemówiłeś swoimi słowy do mózgownicy tej niedowiarki

Kasiu strasznie fajnie ze wreszcie sie opamietalas
Stary 2009-08-26, 14:33   #2797
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
No widsz,a ja bym się z kolei ucieszyła z aniołka gipsowego bo lubie takie pierdołki.

A co do ciotki,to udana.

Podziękowanie dla gości fajny pomysł,lecz ja jeszcze niewiem czy u nas to będzie.

A co obsypywania czymś Pare Młodą,to ja chciałabym płatkami róż bądz bańkami mydlanymi.
o właśnie ja też chce płatki, zupełnie o nich zapomniałam

Cytat:
cześć Onaella

no to super chociaż ta carrera jest śliczna

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-26, 14:34   #2798
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Kasia
super, że będzie z nami częściej Lusi też nas olewa ostanio i jeszcze kilka dziewczyn, ale mam nadzieję, że w roku akademickim będzie tutaj nas znowu dużo

a mój TZ ostnio szukał sukni i powiedział, że ma być ta
http://www.we-dwoje.pl/pronovias;lez...enie,6356.html

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:36
Stary 2009-08-26, 14:35   #2799
certina4
Wtajemniczenie

onaella fajnie że tak dużo pomagasz bratu, mój to pewnie tylko raczy przyjechać na ślub i wesele, no ale jest też w innym mieśćie ale znając jego charakter i dwie lewe ręce do wszystkiego nigdy nie powierzyłabym mu organizacji czegokolwiek związanego z moim ślubem/ weselem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-26, 14:35   #2800
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia to już nie będzie Carrery???
Stary 2009-08-26, 14:37   #2801
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Płatki rulez
Nawet widzialam na allegro sprzedaja sztuczne platki roz albo do obsypywania albo do zdobienia samochodu
Moja znajoma była obsypywana po wyjściu z Kościoła,a na zdjęciach to bardzo fajnie kolorowo wygląda. Biznes ślubny musi się jakoś kręcić,że nawet sprzedają takie rzeczy.

Cytat:
też myślałam o bańkach ale nie przed kościołem tylko podczas pierwszego tańca albo maszynę wypożyczyć, ale pokupować małe torty=bańki i porozdawać dzieciom żeby robiły

a co do płaków róż to po co wogóle ryżem sypią? że to niby szczęście przynosi? czy co??
bo też bym wolała płatki róż ale one chyba szczęścia nie przynoszą ;p
Tez to jakiś pomysł,ale bałabym się że od baniek podłoga zrobi się mokra i podczas tańca będzie można wywyniąć orła.
Ryż,może symbolizuje dostatek.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:37   #2802
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hmmm ja jako gość wolałabym już dostać cukierki niż jakiegoś tam gipsowego aniołka- bo nie wiem w ogóle co miałabym z tym zrobic po ślubie?? państwo młodzi dając gościom aniołki chyba nie myslą że postawię go sobie po weselu na regale
mimo, że ja lubię takie pierdółki to też mi się nie uśmiecha ładować tego na rega...jakbym an każdym weselu tak dostawała to już miejsca by nie było a cukierek się zje i po kłopocie
Cytat:
a tak w ogóle to powiem wam że ja już pierwsze życzenia ślubne dostałam- ciocia tżta taka bardzo jakaś daleka myślała że ślub mieliśmy 21 sierpnia 2009 a nie 2010 i już przysłała nam kartkę z parą młodą i najlepszymi życzeniami dla nowożeńców
ja już dostałam prezent (przed)ślubny od mojej babci bo ja jako pierwsza wnuczka ślub będę miała a ona się boi że nie dożyje i prezentu nie da

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:38   #2803
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Onaella

Mówiłam ze wyolbrzymaisz z tym swoim tylkiem
Jakie modele mierzyłaś, zpaodaj coś to się podjaramy

Cytat:
super, że będzie z nami częściej Lusi też nas olewa ostanio i jeszcze kilka dziewczyn, ale mam nadzieję, że w roku akademickim będzie tutaj nas znowu dużo

Jeszcze chwila i będzie tutaj coraz tłoczniej, a wtedy to już będzie nadrabiania sporo

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:38   #2804
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia to już nie będzie Carrery???
nie wiadomo ale mi się tak te koronki podobają się okaże jak kupię ale coś mi mówi, że być może wystąpię w W1 427

Madziulku ja mierzyłam w takim zwykłym salonie i oni nie mają stronki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:39
Stary 2009-08-26, 14:40   #2805
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
hej

co do tych cukierków to już widziałam lepszą opcję - to znaczy tak mi się wydaję - zamiast cukierków w organzie są aniołki z gipsu i każdy gość na ślubie dostaje (dzięki temu osoby których nie ma na weselu też mają pamiątkę). i ja coś w tym stylu myślę zrobić bo koszt aniołka z organzą i wydrukowanym wierszykiem to około 1-1,20zł. Ale jeszcze jakieś inne pomysły bym chciała bo to wszystko to już znam ) a pod kościołem chcę jeszcze hita zrobić takiego - wychodzą młodzi a tam stoi pudło duuuże z kokardką - otwieramy i wylatuje w niebo 50 balonów białych helem napełnionych... )

coś takiego bym chciała

jeszcze podobają mi się ubranka na wódkę- przynajmniej przed młodymi i ze 4 pary takich ubranek na stołach garniaczek i kiecuszki ślubne, no na kieliszkach też

a i co myślicie o księdze gości? to wydaje mi się też fajny pomysł, bo miło będzie przeczytać kiedyś czego ludzie nam życzyli ;p
"ubrania" na wódkę i kieliszki - dla mnie przesadzony kicz i niepotrzebna tandeta
księga gości- mogłaby być ale czy gościom będzie się chcialo wymyślać dedykacje, itd? po weselu znajomych okazało się, gdzie 1 osoba zrobiła piękny wpis, a 30 następnych tylko się pod nim podpisało
co do aniołkow z gipsu tudzież innych figureczek i takich "pamiątek"- dla mnie strata pieniędzy, bo np ja nie zbieram takich "pierdół" i wylądowałoby to w koszu o ile wogóle zabrałabym to ze sobą, juz lepiej tego cukierka, czy czekoladkę koło nakrycia położyć wg mnie.
Ale co kto lubi przecież
Cytat:
mam ten sam problem...
też robie pazurki i chciałabym mieć frencha i trójwymiarowe kwiatki z białego akrylu z cyrkoniami i obawiam się że idąc do salonu wyjdę z płaczem i pościągam je i sama sobie założę jak mi kaszanę odwali :/
ale znowu sama mogę być zestresowana niecoo ;p na zakładanie sobie paznokci i nie mieć czasu zbyt wiele.
i tak bys tego w dzień ślubu nie robiła, tylko np w czwartek,a le to Wy musicie określić jak bardzos ię denerwujecie i czy będziecie w stanie ulepić kwiatka, zrobić prosty french, itd :0

Kaśka - Twój Tadzik to pobija nawet niektóre PMki w wiedzy i planwoaniu A w propocji takie koronkowe cuda tez znajdziesz ważne wtedy tylko, czy rozmiar odpowiada

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:42
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:40   #2806
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
TAdziu dzięki że wreszcie przemówiłeś swoimi słowy do mózgownicy tej niedowiarki

Kasiu strasznie fajnie ze wreszcie sie opamietalas
Dobre.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
o właśnie ja też chce płatki, zupełnie o nich zapomniałam

Cytat:
Czemu się śmiejesz,bardzo ładna jest ta suknia.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:41
Stary 2009-08-26, 14:42   #2807
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu się rechoczesz,ładna jest ta suknia.
bo jak będzie inna a nie Leza to TZ się ze mną nie ożeni on mnie szantażuje

Stary 2009-08-26, 14:42   #2808
madmuazelle
BAN stały

Co do księgi gości,rozmyślałam nad tym,fajna sprawa/pamiątka choć niewiem czy to u nas będzie.A co ubranke na wódke,fajne są ale u nas tego napewno nie będzie.
Stary 2009-08-26, 14:43   #2809
zoska86
Raczkowanie

no też dlatego napisałam ż mam taki sam problem... bo nie wiem
Stary 2009-08-26, 14:44   #2810
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
bo jak będzie inna a nie Leza to TZ się ze mną nie ożeni on mnie szantażuje
Oj to niedobry Tadzik szantażuje Kasienke.
Stary 2009-08-26, 14:44   #2811
kaema
Raczkowanie

No to nie... Jak pisałam jestem zdesperowana lekko... ale zasada jest zasada... Pozdrawiam

Edytowane przez kaema
Czas edycji: 2009-08-26 o 14:57
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:46   #2812
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może nie powinnam tutaj ale zaczynam bć zdesperowana (zalezy mi na czasie) mam do sprzedania piękną suknię Maggie Sottero (r.44) - po szczegóły zapraszam na: /ciach/ w prawdzie aukcja już zakończona ale chętnie odpowiem na wszytskie pytania. Może któraś z Was chciałaby taką suknie, a może znacie kogoś kto by chciał - będę wdzięczna za puszczenie wieści dalej...
nie wiem czy ktos chce kupic, ale wiem kto zaraz dosatnie bana

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-08-26 o 15:09
Stary 2009-08-26, 14:46   #2813
madzinek87
Raczkowanie

ja uważam że te ubranka na wódkę i klieliszki to zbyteczny przesyt....
zośka zastanów się czy jest sens wprowadzać w życie wszystkoe pomhysły ślubne, jktóre Ci się podobają.... bo ludzie będą wtedy pamietać... to było na weselu ubranka, aniołki balony, banki mydlane... a ze ślubu i wesela to powinni pamiętać Was... szczęścliwych, zadowolonych, uśmiechnięttch, radosnych....
Może lepiej ograniczyc te "dodatki", nie mówię że ze wszystkich zrezygnować, ale dobrać je z umiarem

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:47   #2814
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiadomo ale mi się tak te koronki podobają się okaże jak kupię ale coś mi mówi, że być może wystąpię w W1 427
co to jest W?? jakaś bardzo krótka nazwa marki sukni ślubnych??? weź jakiegoś linka zapodaj... szkoda tej Carrery bo jest bosssska ale ty od początku miałaś chrapkę na rybkę więc wiedziałam że tak będzie hehehe tylko obym ja ostatecznie nie wystąpiła w bezie tak jak chciałam na początku \
a co do sukni pronovias Leza to Kasiulku nie nabijaj się z niej bo to bardzo ładna suknia i chętnie bym ją sobie przymierzyła
Stary 2009-08-26, 14:49   #2815
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może nie powinnam tutaj ale zaczynam bć zdesperowana (zalezy mi na czasie) mam do sprzedania piękną suknię Maggie Sottero (r.44) - po szczegóły zapraszam na: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=711932768 w prawdzie aukcja już zakończona ale chętnie odpowiem na wszytskie pytania. Może któraś z Was chciałaby taką suknie, a może znacie kogoś kto by chciał - będę wdzięczna za puszczenie wieści dalej...
nie wolno sprzedawać na wizażu:nie :
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:49   #2816
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
co to jest W?? jakaś bardzo krótka nazwa marki sukni ślubnych??? weź jakiegoś linka zapodaj... szkoda tej Carrery bo jest bosssska ale ty od początku miałaś chrapkę na rybkę więc wiedziałam że tak będzie hehehe tylko obym ja ostatecznie nie wystąpiła w bezie tak jak chciałam na początku \
a co do sukni pronovias Leza to Kasiulku nie nabijaj się z niej bo to bardzo ładna suknia i chętnie bym ją sobie przymierzyła
W1 - white one jeśli dobrze rozumuje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-26, 14:50   #2817
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
tylko Kasia, dla mnie już takie coś jak rok akademicki nie istnieje

za miesiąc to ja już po mału będę się pakować i przeprowadzac do Tż

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
onaella fajnie że tak dużo pomagasz bratu, mój to pewnie tylko raczy przyjechać na ślub i wesele, no ale jest też w innym mieśćie ale znając jego charakter i dwie lewe ręce do wszystkiego nigdy nie powierzyłabym mu organizacji czegokolwiek związanego z moim ślubem/ weselem
moj brat z bratową nie mieszkają w Pl i nie mają jak pozałatwiać tego wszystkiego więc ja jako siostra i jednocześnie świadkowa muszę im pomóc
tzn wiadomo, że nie muszę ale uważam, że powinnam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 14:50   #2818
zoska86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
ja uważam że te ubranka na wódkę i klieliszki to zbyteczny przesyt....
zośka zastanów się czy jest sens wprowadzać w życie wszystkoe pomhysły ślubne, jktóre Ci się podobają.... bo ludzie będą wtedy pamietać... to było na weselu ubranka, aniołki balony, banki mydlane... a ze ślubu i wesela to powinni pamiętać Was... szczęścliwych, zadowolonych, uśmiechnięttch, radosnych....
Może lepiej ograniczyc te "dodatki", nie mówię że ze wszystkich zrezygnować, ale dobrać je z umiarem
ja nie powiedziałam że wszystkie chce tylko pisałam o tych które znam...
na pewno to bedę miała balony pod kościołem z prezentu w niebo wylatujące i księgę gości, a reszta to dopiero szukam pomysłów najfajniejszych żeby było z czego wybierać
Stary 2009-08-26, 14:51   #2819
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale ty od początku miałaś chrapkę na rybkę
no ale wiesz Carrera nadal jest brana pod uwagę, bo moi rodzice pewnie rybkę poberają
Cytat:
nie ja się nie nabijam tylko moj TZ chce bym ta miała koniecznie

White One model 427

Elcia, ale będziesz do nas nadawać z UK

Stary 2009-08-26, 14:52   #2820
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko Kasia, dla mnie już takie coś jak rok akademicki nie istnieje

za miesiąc to ja już po mału będę się pakować i przeprowadzac do Tż

moj brat z bratową nie mieszkają w Pl i nie mają jak pozałatwiać tego wszystkiego więc ja jako siostra i jednocześnie świadkowa muszę im pomóc
tzn wiadomo, że nie muszę ale uważam, że powinnam

to miło z Twojej strony masz teraz przedsmak organizacji swojego ślubu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości