|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Cytat:
![]() Nie, akurat w pracy mam taki dosć spokojny i mało nerwowy okres. Chyba się zwyczajnie starzeję ![]() Po tylu latach na piguułkach, myślisz...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dodaję go do dry flo (która jest miałka i leciutka) + jedwabiu w proszku + krzemionka i dopiero wtedy jest całkiem całkiem
![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-08-26 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Witam przedpołudniowo. Znalazłam sobie idealne miejsce gdzie mogłabym mieszkać w pięknych okolicznościach przyrody
![]() ![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-26 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Dopiero wstałam po bagatela 11 godzinach snu. Tak mi się nie chce pracować, że już wolę perfidnie budzika nie słyszeć.
Puder diamentowy też chcę! Niestety właśnie przedwczoraj złożyłam duże zamówienia na BU i będę musiała z tym trochę poczekać. Cytat:
![]() ![]() A jak się Wam podobają takie buty??? http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=2506 Dodam tylko, że są całe z czarnego i beżowego zamszu, łącznie z podeszwą i obcasem ![]() Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-08-26 o 10:32 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Byłabym szczęśliwa mając obojętnie który z nich, ale w tym za 1,5 jest świetna łazienka i w ogóle wszystko świetne
![]() ![]() Cytat:
A domki są cudne. Każdy ma coś co sprawia,że chciałabym w takim mieszkać. Jak nie wnętrze, to położenie, albo ogród, albo widoki ![]() edit: no i utłukłam. A nie chciałam ![]() edit 2: utłukłam na amen ![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-26 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
O boskomatko!
Czarnozuziowy na 3 stronie! Ja Cie wyratuje watku! Ja Ci pomoge! Hyc! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja czuwam
![]() Ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia,więc milczę ![]() Do tego objadłam się ulubioną zupą ogórkową i nie mam siły na nic ![]() edit-znalazłam jednak siłę na wylanie całej kawy na obrus ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-08-26 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
rude jest piękne:)
|
To ja tyz pomacham
![]() i lece grabic trawe w towarzystwie 3 kotow i dwoch psow ![]()
#1210 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to ja opowiem sensacyjna historyje sprzed kilku godzin jak to wzielam i potracilam samochodem staruszke ...
Zmieniam ci ja opatrunek psu, gadam z nim ( wiadomo) , nachle dzwoni ktos domofonem. -pani Maria? pyta Ktos. Mowie, ze to pomylka, odkladam domofon i wracam do psa. Za chwile Ktos puka do drzwi. Otwieram, a tu Ktos probujacy robic wrazenie sluzbisty, gada mi, ze jest z kancelarii takiejsrakiej i zada odszkodowania w imieniu pani starszej takiejowakiej, ktora to wzielam i potracilam jakies pol roku temu na wlasnym osiedlu. Najsampierw zatrwozylam sie. A wie to czlek ... Po czym zimna krew i zatrwozylam Ktosia. Zadalam seryje weryfikujacych pytan i z kazda minuta rozmowy widzialam jak Ktos skubie nerwowo rabek garniturka i chaotycznie przewraca oczami to tu, to tam. Dalej draze seria pytan. Ktos zaczal sie wycofywac i mowi - prosze pani, nie chcialem pani stersowac, sprobujemy ustalic szczegoly z ta pokrzywdzona pania raz jeszcze ... Ja na to spokojnie - drogi panie, pan mnie nie stersuje, pan mnie wku...a, zjezdaj pan stad, bo poszczuje psem. Syn moj slyszal cala rozmowe i turlal sie ze smiechu. Nie z toba te numery matka! i przybilim sobie glosna piatke. Mimo to, zdenerwowalam sie, przyznaje i mysle, ze powinnam pojsc z ta historia na policje. Moze trafia na kogos, kto sie przestraszy, uwierzy i dla swietego spokoju odda jakies pieniadze. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-08-26 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Dorota, trafiła kosa na kamień
![]() A ja tam wcale nie marze o pudrze diamentowym ![]() Jowito, buty seksowne, najbardziej kręcie mnie ten 10 centymetrowy koturn. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nasturcjo ładnie się prezentuje kota ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie wieczornie ![]() Siedzę przed kompem i wcinam łyse brzoskwinie ![]() Przyjemnego wieczoru życzę ![]() Zostawiam Wam kawałek co go słucham bez przerwy już ponad tydzień pieśń wieczorna |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
O, tak, przytulaj mnie!
![]() Nie "buuu", tylko "hura"! Zaweźmij (o, matkoicórko, a cóż to słowo mi się uplęgło? ![]() ![]() Trzymam kciuki! ![]() Zuziu, porywasz się na niemożliwe ![]() Witajcie! ![]()
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczyniłam już pewne kroki w kierunku zbliżającym mnie do wymarzonej chatki. Wygrałam 2PLN w multi-multi (szczegół,że zapłaciłam za tę przyjemność 2,50) ![]() edit: znowu utłukłam. To ja już sobie pójdę spać... Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-26 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Doroto - Twarda babka jesteś
![]() A ja jutro mam na 8:00 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrej nocy Wszystkim, ja padam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
hej, hej, Wymiatacze
![]() Vesenko - się nie martw utłuczaniem ![]() ![]() wątek ostatnio leniwie się toczy ![]() Ujeżdżam jutro w strony rodzinne na dni kilka. Przyjdzie mi uczynić spowiedź z życia przed rodzicielką ![]() a Mila znowu będzie mylić dziadka z babcią ![]() Dorocie gratuluję przytomności umysłu ![]() I chciałam napisać, że po raz kolejny za sprawą Córci d'A wzruszenie ścisło mi serce. Użyła ona bowiem słowa "nakastlik", które znane mi jest z dzieciństwa sielskiego i anielskiego, choć za diabła nie pamiętam, co dokładnie ono określa ![]() szafka to jakaś być musi ... Coś jeszcze napisać miałam, ale mi umkło ....
#1217 |
Zakorzenienie
|
Doroto gratuluję mocnego rozwiązania sprawy
![]() Vesenko, Reniu cieszę się, że moje nowe obuwie się Wam podoba ![]() ![]() Fenris dieta wygląda jak na razie fajowo ![]() Ja w ramach diety (prowadzonej oczywiście od jutra) pojechałam dzisiaj na wycieczkę rowerową w celu nabycia pstrąga, którego twardo zamierzam jutro upiec w folii, mimo wcześniejszych tragicznych doświadczeń z tą formą przyrządzania ryb. |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Fenris - dobrze Ci
![]() Cytat:
Udanej spowiedzi i wypoczynku w rodzinnych stronach ![]() Rawito kciuki za pstrąga ![]() ![]() Miłego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się druga
![]() Czy wczoraj wieczorem wizaż się biesił? Czytać mogłam (jak odczekałam dłuuuugie wczytywanie strony), ale napisać to już nie, bo mi się database errory pojawiały ![]() Rawito, musi się udać ![]() ![]() Zmykam pracować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
niecnotliwa dziewica
|
Dzien dobry
![]() Melduję posłysznie, ze wpadłam pod rynnę ![]() ![]() Fenris, ja wstaję codziennie 5.30 od ponad 10 lat. Czasem ponarzekam, zwłaszcza zimą, ale generalnie prawie już tego nie zauważam. Miłego dnia wszystkim, zwłaszcza tym, którzy do pracy musieli dopłynać..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Fenris ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-08-27 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Margot - a ja przez całe liceum wstawałam rano i zawsze jak miałam pracę na rano, ale jakoś nie umiem się przyzwyczaić. Ciągle jestem śpiąca w pracy. Dzięki za kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Malgosiu, z ta rynna to jak w sensacyjnym, amerykanskim filmie.
![]() Musze to napisac - weszlam dzisiaj na Perfumy (bardzo rzadko tam zagladam) Przejrzalam allegrowe perelki, cos tam jeszcze ciekawego i weszlam na watek wspolnozakupowy. Na zakupy Demeterow. I jestem naprawde w ciezkim zadziwieniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
niecnotliwa dziewica
|
![]() wyglądać po tym zabiegu wyglądałam raczej jak z jakiegoś dramatu - krótka kiecka, szpilki 12cm, do tego rozmazany makijaż i fryzura a la rusałka ![]() Aż idę zajrzeć na Perfumy, o co chodzi z tymi Demeterkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
witam,
chciałam bardzo przeprosic wszystkie trójmiejskie dziewczęta,ze narobiłam zamieszania ze spotkaniem. bylam w Sopocie ale nie bylam w nastroju aby sie spotkać. kiedys posalam Wam o chorobie tescia. teraz jest bardzo, bardzo zle. i o maly wlos nasz wyjazd nad morze w ogole by nie doszedł do skutku. pojechalismy tylko ze wzgledu na dziecko. jeszcze raz przepraszam.
#1227 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Znałam kiedyś notorycznego kłamcę, który potrafił mimo dowodów kłamać w żywe oczy i brnął coraz bardziej w kłamstwo, byle się nie wydało. A jak się wydało to i tak kręcił. I na pytanie dlaczego odpowiadał, że nie wie, że tak ma. Dla mnie to choroba umysłowa. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-08-27 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim!
Cytat:
![]() ![]() Idę zobaczyć na perfumy o co chodzi z tymi Demeterkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
rude jest piękne:)
|
Wymachuje
![]() Dorotko gratuluje przytomnosci umyslu:brawo: Rawito gratuluje bucikow sliczne sa ![]() BigeM zycze udanego wypoczynku ![]() poszlam i ja poczytac ,o kurcze ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Zuziu dziękuję
![]() Doczytałam o Demeterkach. Ojoj, nie mam dobrych przeczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.