|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Hej Wam
Ale mam dziś dzień zmuła... Czytam co piszecie i nie mam pojęcia co odpisywac ![]() Cytat:
Więc moim zdaniem skromnym się opłaca...
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
tylko że w aparcie, kruku itd. poprostu odliczają Ci kwotę za złoto od ceny obrączek... a mi chodzi o to żeby z tego złota co przyniosę były zrobione. poza tym nie widziałam w aparcie obrączek które chciałabym mieć. przynajmniej jak byłam jakiś czas temu...
w załączniku fotki takich które mi się podobają
|
#2913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() rewelacja to mi się podoba i jeszcze za kamyki dopłacić będziemy musieli
|
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak z brylancikami chcecie to trzebaby dopłacac
Ale ogólnie to koszt jest malutki Tyle że właśnie w sieciówkach takiejopcji nie ma tylko w takich mniejszych sklepach jubilerskich
|
|
|
|
#2915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Afera godzi aferę. A skoro jesteśmy przy aferach Kasiu (kojarzę cię jeszcze z wątku wymarzony...) właśnie pamiętam, że ty miałaś mieć ślub 17.04 tydzień po mnie co to za afera z teściową jeśli mogę zapytać
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także wybacz ale ze mnie ciotai znów mi będzie dzisiaj przykro
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:02 |
|
|
|
|
#2917 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oglądaliśmy je w excelsior. Tylko jeszcze zasyanawiamy się czy więcej ma być żółtego czy białego złota. A kobieta do swojej obrączki ma dołączony mały brylancik gratis
|
|
|
|
|
#2918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak mierzyły bo tak się zastanawiałam właśnie, ale już wszystko jest jasne Cytat:
Cytat:
Witam ponownie na wątkuCytat:
Cytat:
bronię się przed nieodpartą pokusą ścięcia włosów
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-26 o 19:06 |
|||||
|
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do mojego wcześniejszego pytania o sukienki kupujecie już czy tylko się rozglądacie?
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chilanes jeste mój ziom! we wro jest w outlecie apart i tam są obrączki ![]() Jazz będziesz szła na targi ślubne w styczniu?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:11 |
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To może się wybiorę w najbliższym czasie zamówic te obrączki bo jak się i u nas zorientują że gdzie indziej drożej jest to nam podniosą cenę i co wtedy Może wyciągnę TŻcika w sobotę
|
||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa miałam wam napsiać jaką widziałam popołudniu PMkę
Panna Młoda miała suknię czerwono/zielono/białą wyglądała, jak w krowie, wielokolorowe łaty rozbroił mnie ten widok
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2924 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
szok to prawie jak darmoja też bym z chęcia ścięła włosy, bo strasznie mi się sypią. Jak tak dalej pójdzie to do ślubu będę łysa Ale jeszcze te pół roku je chyba potrzymamCytat:
|
||
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz w sumie już nie boli mnie aż tak serducho, ale ja do końca zycia jej tego nie zapomnę
Cytat:
NIE! NIE OBCINAĆ WŁOSÓW! zabraniam nie przed ślubem teraz trzeba zapuszczać, pielęgnować, bo w razie czego zawsze mozna obciąć, a dokleić to nie za bardzo ![]() ja już nie prostuję włosów, żeby były łądne tylko nie wiem czy grzywkę zapuszczać, bo przyjaciółka mówi, że mi lepiej bez a TZ i mama, że lepiej z i mi sie też z bardziej podobam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:15 |
|
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS: Kaśka sama sobie też próbuję zabraniać, na razie wychodzi, ale pokusa podczas przechodzenia obok salonu fryzjerskiego ejst przeogromna ale tak sobie tłumaczę, że ściąć to zdążę, a długie na ślub do uczesania się przydadzą nie?Oooo kubusewa też się bronisz?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-26 o 19:17 |
||
|
|
|
#2927 | |
|
Wtajemniczenie
|
SeLeNe86, cześć
Chilanes a ja jutro idę właśnie do fryzjera, na balejage i podcięcie końcówek, no fryzjerka to pewnie by chciała mi ściąć z 7-8 cm, ale się nie dam, zapuszczam bo chcę mieć chyba po części rozpuszczone włosy w fryzurce ślubnej, a na krótkich włosach nie ma takiego efektu Cytat:
omg
|
|
|
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kubek kiedy się bronisz? bo cos mi przeleciało
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:20 |
||
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
wytrwam... chyba z tymi długimi ale pofarbować mogę? wogóle to mi się marzy trafić na dobrego, taniego i zdolnego fryzjera, co to mi kolor farby dobierze do moich odrostów koloru naturalnego, ale to chyba niemożliwe na moim "zadupiu" ale interes ![]() Kaśka jak to ty to za fantazję czerwone kwiatyw dłoni, suknia w kolorowe ciapki, tiulowa beza jako dół, białe kozaki, diademi
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-26 o 19:26 |
|
|
|
#2931 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie szuakm czegoś zbliżonego do tych, ktore pani dała mi w salonie, bo wyglądają pięknie, moze na zdjęciu nie powalają ale jak sie je załozy to super efekt http://www.madonna.pl/pl/bizuteria.php?e=bizuteria5 Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ostatnie bardzo ładne. Cytat:
Ja się tylko teraz martwię, żebym w ciązy nie była, bo ta suknia jest strasznie opieta na brzuchu a teraz mam płaściutki to spoko tfu tfu zadnych dzieci![]() Cytat:
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
aha, to jeszcze nie masz
![]() Cytat:
![]() ![]() Samoa ale wyskoczyłaś z ta ciążą
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 19:30 |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
samoa - to teraz wstrzemęźliwość
no może i chciała, ale naparwdę komicznie jej to wyszło, szkoda, że nie miałam jak zrobic foty, to by była sensacja Kaśka no widzisz, a ja mam już farbwoane (głupota ludzka nei zna granic
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-26 o 19:29 |
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
aha i pisałyście o fryzurach ślubnych...wiecie co mnie zastanawia - ile mnie skasują za mojego kucyka. Kucyk to kucyk, ale myślicie, że mi pojadą ceną za to, że ślubny? W ogóle chciałabym wybrac dobrego fryzjera, żeby zrobił mi tego mega skomplikowanego kucyka
No i kiedy trzeba zaklepać fryzjera i kogos od makijazu? W ogóle jakos mi padla koncepcja makijazu oczu, bo chciałam sliwke ale chyba pójde w jakis grafit, nie wiem. Chyba sie zdam na kogos kto mnie będzie malował. A myslicie, że pasuje smokey eyes na ślub?Bo mi w takim ładnie.
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa nie gadaj, że Ty na zrobienie kucyka idziesz do fryzjera
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdo0bry dzie ńdobry. Widze ze od wczorajj przysz ky nowe osobki WiTAM WITAM pm 2010
![]() Ja chyba w sobote pojade poogladac suknie ślubne w sieradzu. Bo tak przegladalam z mama kiecki w salonie i nam sie pewne troche inne od tej wybranej spodobala. Teraz trzeba zobaczyc w czym bedzie mi dobrze )Ja włoski obcinam na wesele kuzyna czyli w październiku i do września przyszłego roku zapószczam pójde z miesiac przed ślubem zeby ścieły do długości jaka bede chciały i dziekuje. Bo bedzie tzreba od sierpnia przyszlego roku zapisac sie na jakies 3 fryzury próbne ![]() Tz jak mu powiedziałam ze znowu włoski zetne to dał mi do zrozumienia ze ładnie mi w takiej długości jaką mam teraz:/ Ehh ale mi już ciężko Trzeba jakoś go namówić![]() Ide do wanny bo dopiero co z działki wróciłam bo tata ledwo do domu weszłam jeszcze dobrze drzwi za soba nie zamknełam a tata mowi zjedz i na działke:/ Pomidory przetworzyliśmy na przeciery urwałam słonecznika. I włoszczyznę pozrywałam do domku... Zmęczyłam sie.... |
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale te z Madonny nie do końca mnie przekonały na ślub, chociaz moge je kupic i nosic na inne okazje Na prawde sa śliczne Ciekawe ile kosztują. Jak będe na Rynku to wejde je oblukac, jak sa poniżej stówy to kupię.Cytat:
![]() Ja ma farbowane, ale zdrowe, bo nie prostuje i nie susze suszarką. Żałuję, że farbowałam, z resztą ja i tak farbuję raz na kilka miesięcy, bo wszystkie farby jakoś mi sie zmywaja z włosów. Albo po prostu nie widze tych mega odrostów na czubku głowy i chodze jak debil ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- no idę. Przeciez ni epojde w takim dowmowym jak robie do sprzątania
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-08-26 o 19:40 |
||
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
Ja nawet chętnie zapuszczam mam juz trochę dłuższe poza ramiona. Mialabym dluższe ale ostanio moja fryzjerka mi je ukróciła stwierdzając, że do slubu jeszcze mi urosnął wobec takiego zachowania i kilku innych jej zagrań jest już moją była fryzjerką ;-)
Teraz wybieram się do innej zresztą mojej znajomej, ale to dopiero w październkiu idę farbować odrosty i trochę wyrownać grzywę bo ją zapuszczam
|
|
|
|
#2939 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczynki zastanawiałyście się nad tym czy do ołtarza będziecie szły z TŻ czy tata Was zaprowadzi? |
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez już raz zmieniłam fryzjerkę, bo chciałam przemalować włosy z jasnego blondu na jasny brąz ( z balejage ) to mi dziewczyny dały pigment a potem farbą i zamiast jasnego brązu miałam prawie czarne już nie wróciłam do tego salonu. A najlepsze że salon jest prestiżowy i ma mnóstwo klientów, w tym modelki, bo przygotowują tam właśnie modelki na wybiegi, także powiem szczerze że czasami prestiż miejsca nie świadczy o jakości wykonywanych tam usług---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
była już o tym mowa niedawno mnie będzie prowadził tata |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Ale mam dziś dzień zmuła... Czytam co piszecie i nie mam pojęcia co odpisywac 

także wybacz
ale ze mnie ciota

bo tak się zastanawiałam właśnie, ale już wszystko jest jasne 
wyglądała, jak w krowie, wielokolorowe łaty 
szok to prawie jak darmo
Ale jeszcze te pół roku je chyba potrzymam
za fantazję