Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 16:55   #1471
madzienka79
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
miałam nieodświezoną stronę i nie widziałam Twojego postu

tak sie. zastanawiam i nie mogę się zdecydować:
Vatika Intensive Nourishment czy Vatika Deep Conditioning
Dopasuj ktoras z Vatik do indywidualnych potrzeb twoich wlosow. Ja uzywam dwoch aby wlosy przyspieszyc porost wlosow i niejako je zagescic i pogrubic. Tych w kremie tez uzywam dwoch. Wszystkie sa cacy.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
dziewczyny, byłam dzisiaj u dentysty i wziął 250zł za jednego zęba masakra! Zawsze brał max 150 a tu taka "niespodzianka"... Nic mi już w portfelu nie zostało
A coz to za drogi dentysta? To za jednorazowy zabieg na zabku???
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 17:00   #1472
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
A coz to za drogi dentysta? To za jednorazowy zabieg na zabku???
No on nigdy tani nie był, za jedną plombe zwykle było 120-150 (MAX) a teraz to mnie zabił. Chodzę do niego bo robi dobrze tzn naprawdę porządnie, plomby nie wypadają, jest b.dobrym specjalistą. Ale jak się ceni

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 17:07   #1473
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A Kretyna i Basha?
Ja jestem Bashomaniaczką na nudnych laboratoriach zawsze sobie humorek poprawiam

Cytat:
Dymka ja juz pisalam dziewczynom, ze kompres nawilzajacy, ktory mialam nalozony u fryzjera na wloski dal takie same efekty jak Vatika, zeby nie powiedziec, ze lepsze wloski byly po Vatice bo wloski po zmyciu tego kompresu na drugi dzien nie byly juz takie mieciutkie. Tez trzymasz te odzywke na cieplo? Tzn goracy recznik, folia, suszarka, te sprawy. Ja polecam efekty sa najlepsze.
Och, czuję się na maxa skuszona Już bym zamówiła, ale jutro muszę zapłacić 450zł za naprawę auta, 100zł już zapłaciłam za przegląd i nie wiem czy jeszcze jakiś kosztów nie będzie, więc się wstrzymam.

Mona - strasznie drogi ten Twój stomatolog. Ja ostatnio płaciłam za plombę 85zł. Fakt, że może nie super ekstra gabinet, tylko taki mały przy domu, ale sama dentystka jest świetna, delikatna, życzliwa, a wypełnienie tak dopasowane, że ani go nie czuć ani nie widać. Póki ta Pani pracować będzie to nikomu innemu w moich ząbkach nie dam grzebać
Stary 2009-08-26, 17:19   #1474
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja jestem Bashomaniaczką na nudnych laboratoriach zawsze sobie humorek poprawiam

Och, czuję się na maxa skuszona Już bym zamówiła, ale jutro muszę zapłacić 450zł za naprawę auta, 100zł już zapłaciłam za przegląd i nie wiem czy jeszcze jakiś kosztów nie będzie, więc się wstrzymam.

Mona - strasznie drogi ten Twój stomatolog. Ja ostatnio płaciłam za plombę 85zł. Fakt, że może nie super ekstra gabinet, tylko taki mały przy domu, ale sama dentystka jest świetna, delikatna, życzliwa, a wypełnienie tak dopasowane, że ani go nie czuć ani nie widać. Póki ta Pani pracować będzie to nikomu innemu w moich ząbkach nie dam grzebać
Kochanie co ty chcesz zamawiac? Chodzi ci o ten kompres???

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
No on nigdy tani nie był, za jedną plombe zwykle było 120-150 (MAX) a teraz to mnie zabił. Chodzę do niego bo robi dobrze tzn naprawdę porządnie, plomby nie wypadają, jest b.dobrym specjalistą. Ale jak się ceni
Bidulko mi specjalista chirurg szczekowy za wyrwanie dwoch osemek pobral kwote 280 zl. Ja rowniez znam wspanialych i sprawdzonych dentystow i nie sa az tacy drodzy. Moje plomby mam juz trzy lata i tak dobrze wypelnili mi zeba, ze inny dentysta sie pytal czy mi to betonem zalewali bo tak dobrze trzymaja.
Stary 2009-08-26, 17:32   #1475
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
boszzzzze musze sie wam pochwalić uzyłam dziś szamponu khadi i glorii....włosy mam poprostu mięciutkie jak jedwab..ojj już dawno takie nie były ciesze sie jak dziecko
Jak narazie moje włosowe kwc!!!
Tylko gloria mi sie kończy
Gdzie kupujesz ten szampon? waham się między nim a SESA odżywczym na porost
Stary 2009-08-26, 17:34   #1476
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Gdzie kupujesz ten szampon? waham się między nim a SESA odżywczym na porost
Ten szampon znajdziesz na helfach na pewno.
Stary 2009-08-26, 17:34   #1477
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie co ty chcesz zamawiac? Chodzi ci o ten kompres???

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Bidulko mi specjalista chirurg szczekowy za wyrwanie dwoch osemek pobral kwote 280 zl. Ja rowniez znam wspanialych i sprawdzonych dentystow i nie sa az tacy drodzy. Moje plomby mam juz trzy lata i tak dobrze wypelnili mi zeba, ze inny dentysta sie pytal czy mi to betonem zalewali bo tak dobrze trzymaja.
Vatikę na all
właśnie sobie oglądam
A dobry stomatolog to skarb mi moją poleciła sąsiadka i sama już kilku delikwentów do niej wysłałam - wszyscy są zadowoleni
Stary 2009-08-26, 17:36   #1478
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Vatikę na all
właśnie sobie oglądam
A dobry stomatolog to skarb mi moją poleciła sąsiadka i sama już kilku delikwentów do niej wysłałam - wszyscy są zadowoleni
A ja juz sie wystraszylam, ze namieszalam ci w glowce i ty chcesz jakies teraz kompresy kupowac
Stary 2009-08-26, 17:44   #1479
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja juz sie wystraszylam, ze namieszalam ci w glowce i ty chcesz jakies teraz kompresy kupowac
Nie, nie jak się czyta komentarze doświadczonych włosomaniaczek to się wie co dobre
Ta z henną mi się podoba, z fioletowym wieczkiem.
Pójdę przez was z torbami i będziecie musiały wysyłać mi jedzenie priorytetem pod jakiś poznański most
Stary 2009-08-26, 17:59   #1480
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Nie, nie jak się czyta komentarze doświadczonych włosomaniaczek to się wie co dobre
Ta z henną mi się podoba, z fioletowym wieczkiem.
Pójdę przez was z torbami i będziecie musiały wysyłać mi jedzenie priorytetem pod jakiś poznański most
Przygarnie cie ciotka Madzia do siebie nie martw sie . Ta z henna jest rowniez swietna, dymka uzyj raz po olejowaniu wlosow, ktorejs Vatiki zobaczysz jaki bedziesz miec jedwab na wlosach. Mam trzy kudelki na krzyz i czuje miekkosc a co dopiero dziewczyny z gestymi wloskami dopiero musza zwalac z nog.
Stary 2009-08-26, 18:00   #1481
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dopasuj ktoras z Vatik do indywidualnych potrzeb twoich wlosow. Ja uzywam dwoch aby wlosy przyspieszyc porost wlosow i niejako je zagescic i pogrubic. Tych w kremie tez uzywam dwoch. Wszystkie sa cacy.
w zasadzie to obie mi pasują. moje włosy duuużo potrzebują

dobra, juz głowy nie zawracam tą Vatkią, może w końcu sie jakoś zdecyduję

dziękuję za opinię
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:01   #1482
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z sztucznego opalania, muszę nabrać ładnego koloru na wesela, na słońcu nie mam siły leżeć zaraz dostaję migreny

Pisałam dzisiaj na gg z tej stronki helfy, pytałam ile wyniesie przesyłka za olej kokosowy 500ml i odp że 11zł, jak będę miała kasę to zamówie go

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:20   #1483
madzienka79
BAN stały

Cytat:
w zasadzie to obie mi pasują. moje włosy duuużo potrzebują

dobra, juz głowy nie zawracam tą Vatkią, może w końcu sie jakoś zdecyduję

dziękuję za opinię
Nic a nic nie zawracasz glowy, szczegolnie wariatce na punkcie Vatiki i specyfikow hinduskich
Stary 2009-08-26, 18:22   #1484
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Przygarnie cie ciotka Madzia do siebie nie martw sie . Ta z henna jest rowniez swietna, dymka uzyj raz po olejowaniu wlosow, ktorejs Vatiki zobaczysz jaki bedziesz miec jedwab na wlosach. Mam trzy kudelki na krzyz i czuje miekkosc a co dopiero dziewczyny z gestymi wloskami dopiero musza zwalac z nog.
No jak tak to już wyciągam grube nici i przyszywam ciocię Madzię do mojego drzewa genealogicznego poproszę dzisiaj kumpla żeby mi zamówił, bo akurat na tej aukcji jest tylko płatność prze allegro

Dobrze, że mi skutecznie humorek poprawiacie, bo totalnie rozwaliła mnie sąsiadka... Przyszła i pyta czy mam internet i czy wyślę jej CV pod jakiś tam adres. Zgodziłam się, bo to przecież żaden problem. I przyniosła CV...na papierze a skaner mi wysiadł
Stary 2009-08-26, 18:40   #1485
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Nic a nic nie zawracasz glowy, szczegolnie wariatce na punkcie Vatiki i specyfikow hinduskich

ale ileż można czytać marudzenia takiej niezdecydowanej kobiety!

a jakie jeszcze hinduskie specyfiki polecasz?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:40   #1486
madzienka79
BAN stały

Cytat:
No jak tak to już wyciągam grube nici i przyszywam ciocię Madzię do mojego drzewa genealogicznego poproszę dzisiaj kumpla żeby mi zamówił, bo akurat na tej aukcji jest tylko płatność prze allegro

Dobrze, że mi skutecznie humorek poprawiacie, bo totalnie rozwaliła mnie sąsiadka... Przyszła i pyta czy mam internet i czy wyślę jej CV pod jakiś tam adres. Zgodziłam się, bo to przecież żaden problem. I przyniosła CV...na papierze a skaner mi wysiadł
Dymka dzisiaj w ogole to chyba cos w powietrzu wisi. wpadaj do mnie pozycze ci skaner, a to skarbie Vatika do ciebie juz jedzie:2319779181_0e31e985cd.jpg
Stary 2009-08-26, 18:46   #1487
madzienka79
BAN stały

Cytat:
ale ileż można czytać marudzenia takiej niezdecydowanej kobiety!

a jakie jeszcze hinduskie specyfiki polecasz?
Ale ja jestem jeszcze bardziej upierdliwa bo gadula ze mnie straszna. W kazdej pracy bylam upominana o gadulstwo.
Polecam jeszcze Vatike w kremie rowniez cudenko.
Maseczki do twarzy
Szampony
Olejki
Farbki roslinne na wlosy
Produkty na porost wlosow w proszku, naturalne bez chemii
Odzywki do wlosow
Amle w plynie
to narazie tyle.
Stary 2009-08-26, 18:46   #1488
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki a co moze to byc innego jak tylko i wylacznie hinduskie specyfiki mianowicie maseczki do twarzy. Pisalam juz o nich na ty watku. Multani na pzryklad to jest naturalna glinka, ktora delikatnie peelinguje skore twarzy i oczyszcza z wagrow, te siedzace gleboko sa jakby wypychane na zewnatrz wiec wystarczy wziac chusteczke higieniczna i samemu lekko docisnac w miejscu gdzie mamy wagry aby wydostac je na zewnatrz, swietnie jest uzywac tej glinki w zestawie z platkami usuwajacymi wagry. Poza tym cera nabiera ladnego kolorytu i zwezaja sie pory, lubie swoja gebule po takich zabiegach no i nie mam dodatkowych popekanych krwinek.

piszesz o tej glince ?
klik

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:01   #1489
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
piszesz o tej glince ?
klik
O tej pisze
Stary 2009-08-26, 19:20   #1490
blondyna789
Zakorzenienie

ja oczyszczanie twarzy u kosmetyczki wspominam dobrze dłuższy czas mam później spokój, no chyba że mam wysyp przed okresem itd ale to zależy na jaką kosmetyczkę się trafi i regularność wizyt też jest istotna

btw - dzięki za przypomnienie mi o Bashu na śmierć o nim zapomniałam

dziś mama wyciągnęła mnie do Auchan i........ kupiła mi 3 (słownie: trzy) Lorysy po 1000ml wybrałam czekoladowy, z wężem i jeszcze z masłem shea tak się cieszę że aż z tej radości nie wiem którego użyć najpierw
Stary 2009-08-26, 19:23   #1491
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
O tej pisze
dziękuję a jeszcze mam pytania do Ciebie odnośnie Vatiki- kupiłaś ją w Londynie (jeśli tak to gdzie )? Ile tam kosztuje na zł ?

z góry dziękuję

aaaa nie jestem już bardzo jasną blondynką

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:30   #1492
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka dzisiaj w ogole to chyba cos w powietrzu wisi. wpadaj do mnie pozycze ci skaner, a to skarbie Vatika do ciebie juz jedzie:Załącznik 2470771
Oj wisi albo Bogowie się mszczą za moje grzeszne postępki
Stary 2009-08-26, 19:31   #1493
Anariel
Wtajemniczenie

Ggrrrrrrr ja po kolejnej walce z dostawca gazu i pradu... Kocham Cie Npower. Tak Was czytam i czytam i nadazyc nie moge :P
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-26, 19:39   #1494
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
dziękuję a jeszcze mam pytania do Ciebie odnośnie Vatiki- kupiłaś ją w Londynie (jeśli tak to gdzie )? Ile tam kosztuje na zł ?

z góry dziękuję

aaaa nie jestem już bardzo jasną blondynką
kochana vatike kupilam w malym pakistanskim niby-sklepie za ponad 7 funtow, nazwy sklepu nie podam bo nie mieli nawet szyldu w kazdym razie to byla chyba dzielnica Slough na hinduskiej jej nie znalazlam a liczylam na to, ze bedzie.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Oj wisi albo Bogowie się mszczą za moje grzeszne postępki
grzeszne powiadasz?
Stary 2009-08-26, 19:40   #1495
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

dziś mama wyciągnęła mnie do Auchan i........ kupiła mi 3 (słownie: trzy) Lorysy po 1000ml wybrałam czekoladowy, z wężem i jeszcze z masłem shea tak się cieszę że aż z tej radości nie wiem którego użyć najpierw
Aż 3 Lorysy, ale Ci fajnie Ja pewnie nigdy nie będę mogła wypróbować, bo Auchana u mnie nie ma pozostało jedynie allegro widziałam, że są 2 rodzaje i kosztują 26,90zł

Stary 2009-08-26, 19:47   #1496
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Aż 3 Lorysy, ale Ci fajnie Ja pewnie nigdy nie będę mogła wypróbować, bo Auchana u mnie nie ma pozostało jedynie allegro widziałam, że są 2 rodzaje i kosztują 26,90zł
z ciekawości sprawdziłam na allegro i rzeczywiście 26,90! + 10zł wysyłka, chyba ich popieprzyło ja dziś płaciłam 11,99 za każdy ładna przebitka...
Miki, zawsze mogę zrobić Ci odlewkę jak będziesz bardzo którymś zainteresowana i tak ich nie zużyję pewnie tak szybko

jak coś to dawaj znać

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-08-26 o 19:49
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:52   #1497
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ech, niestety... w Lublinie to się chyba nie doczekamy Auchana, a w nim Glorii i Lorysów.
A nie wiesz przypadkiem czy w lubelskim Tesco sa dostepne maski Bingo? Bo mieszkam na drugim końcu miasta i nie chciałabym pojechać specjalnie i się rozczarować.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:56   #1498
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
z ciekawości sprawdziłam na allegro i rzeczywiście 26,90! + 10zł wysyłka, chyba ich popieprzyło ja dziś płaciłam 11,99 za każdy ładna przebitka...
Miki, zawsze mogę zrobić Ci odlewkę jak będziesz bardzo którymś zainteresowana i tak ich nie zużyję pewnie tak szybko

jak coś to dawaj znać
E tam, nie chcę być nachalna A co do allegro to rzeczywiście zawyżają strasznie ceny na niektórych produktach

Stary 2009-08-26, 19:57   #1499
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ech, niestety... w Lublinie to się chyba nie doczekamy Auchana, a w nim Glorii i Lorysów.
A nie wiesz przypadkiem czy w lubelskim Tesco sa dostepne maski Bingo? Bo mieszkam na drugim końcu miasta i nie chciałabym pojechać specjalnie i się rozczarować.
ja jestem z drugiego końca Polski, bo z Zielonej Góry i powiem Ci, że Bingo w zielonogórskim Tesco to nowość od jakiegoś miesiąca. wcześniej widziałam go w Auchan, ale były tylko 2 rodzaje i to po 1000ml za 29,99, więc nie kupiłam. w Tesco są małe 250 (?) po chyba 7zł. musisz sama sprawdzić, bo tak na czuja to nigdy nic nie wiadomo oczywiście po takiej ilości Lorysów nie kupię już Bingo na pewno, bo życia mi zabraknie na zużycie wszystkiego

ale Vatikę i tak pragnę i pożądam.. i choćby nie wiem co to ją kupię
tom się napisała jak wściekła... aż Tż skomentował "ale Wy tam do siebie piszecie, listy normalnie"

xxxMikixxx, no co Ty żadna tam nachalność - poważnie, mogę Ci bez problemu zrobić odlewkę tylko nie wiem jak który się spisuje, bo jeszcze żadnego nie użyłam tak więc wal śmiało jak coś chętnie się podzielę

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-08-26 o 19:59
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 20:02   #1500
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem, dawno w Tesco nie byłam ale zaraz zadam pytanie na wątku Lublin- gdzie kupię, znajdę.. może ktoś będzie wiedział

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości