|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Mój TŻ też nie pali i nie jest zachwyconym tym, co ja robię, zwłaszcza, że kiedyś mu powiedziałam, ze jak z nim będę to rzucę. no i rzuciłam- na pół roku
A później głupia wróciłam do tego.Ok, dziewczynki ja uciekam, bo teraz mój TŻ będzie korzystał z neta buźka |
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Kiedyś popalałam, potem wcale nie paliłam, a od kilku miesięcy znowu popalam. Miałam trochę przerąbane w pracy, bo się porwałam na zlecenie przez które siedziałam tam po 11-12 godzin, a praca mgr czekała. No i jeszcze zupełnie inna sytuacja sprawiła, że przez pewien czas miałam sporo nerwów (i nadal mam). I to wszystko jednocześnie. Ale teraz już chyba rzucę, bo jedna koleżanka z pracy z która wychodziłam na fajkę jest w ciąży, a druga się zwalnia. Jak nie będę miała towarzystwa, to pewnie całkeimprzestanę palić, bo w domu już w ogóle nie palę.Mój TŻ lubi jak mam coś a'la smokey, więc bardzo niewykluczone, że na ślubie będę miała. |
|
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nowa a może raczej odnowiona
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to śmierdzi, jest niezdrowe a kobieta z fajką wygląda brzydko
|
|
#2975 |
|
Adwokat diabła
|
tak jest Kasik
![]() już robię linka do kalendarium połoźniczego
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Z niezdrowym się zgadzam. Po fajkach żuję gumę, a z TŻ mam umowę, że on ma nie widzieć i nie czuć. Wie kochany, że popalam tymczasowo. No i przy piwku też mi się często chce palić. Nie palę tych krótkich grubych tylko takie cienkie babskie
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
#2978 |
|
BAN stały
|
No to witam nowe PM
Dziewczyny tak sobie przegladam poprzednie czesci tego watku i widze ze mnostwo dziewczyn juz sie nie udziela. Zrezygnowaly ze slubu czy z watku tylko no i zalozycielki I czesci tez nie ma. Swoja droga nie spotkalam sie z sytuacja ze PM planuje slub 3 lata . Ja z moim tz jestem 6 lat. Zareczylismy sie w maju gdy bylam w maturalnej klasie i planowalismy slub na za 2 lata. Rok pozniej jakos sprawa ucichla, mimo ze pierscionek nadal nosilam i bylismy razem, mieszkalismy w Akademiku, on konczyl studia a ja konczylam I rok i przytrafila sie nam ciaza![]() . Wyjechalismy do Anglii i wzielismy po 2 miesiach slub w Londynie - cywilny. A jakis miesiac temu spytalam tz o slub koscielny a on powiedzial ze byloby fajnie i ze najlepiej w czerwcu. Pozniej pogadalismy z rodzicami i zaczynamy przygotowania. Moim zdaniem rok wczesniej to najlepsza pora na rozpoczecie przygotowan. Wiadomo ze w wiekszych miastach trzeba sale i te sprawy wczesniej niz na rok rezerwowac ale w moim miescie jeszcze sa wolne soboty na 2010r . A jakbym slub miala teraz planowac na 2012r. to by mi sie odechcialo chyba. Ale to tylko moja skromna opinia
|
|
|
|
#2979 |
|
Adwokat diabła
|
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-08-26 o 21:17 |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się wkopałam
![]() Złapałam fuchę. Miało być ładnie pięknie, a wyszła Muszę przygotować wykład (3x45 min) o stosowaniu terminologii anglojęzycznej związanej z Unią Europejską. Nigdy nie lubiłam takich tematów, a teraz nie dość że muszę się przygotować, nauczyć i zrobić wykład Miałam dostać materiały a dostałam jedną dziwną broszurkę, no i na dodatek przesunęli mi termin na piątek |
|
|
|
#2981 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Witam Wszystkie Sexy Dzikie Kociaki
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz raz w tygodniu chcę robić maseczne na włosy z avokado i żółtka...w pn zrobiłam pierwszy raz i po umyciu okazało się że włosy moje są bardzo bardzo BARDZO tępe(matowe)...a miała to być maseczka na zniszczone włosy...![]() Mu szę górę włosó zapuścić żeby mi fryzjerka przed samym ślubem mnie powiedziała, że mnie nie uczesze powiedzmy w koka bo mam za krótkie włosy na czubku głowy(ostatnio jak chciałam sie uczesać na ślub przyjaciółki to tak mi powiedziała,a byłam u mniej tydzien wcześniej pokazac moje włosy i mówiła że wyjdzie mi to co chcę zrobić)NIENAWIDZE FRYZJEROW!!!!!!Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do zaklepywania fryzjera to zależy od salonu i miasta,ja chce zaklepać wstepnie 3 miesiące przed a potem jeszcze moja mama pojdzie tak miesiać przed i ja jeszcze się upewnię tak tydzień przed żeby mieć pewność że jikt mnie nie wyroluje w dniu ślubu...a makijaż to nie wiem ja mama salon fryzjerski-kosmetyczny więc wszytko za jednym zamachem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Saoma sliczną masz sukienkę,a moją już pokazywałam ale skoro nie widziałaś to proszę http://www.suknieslubnedt.pl/suknie-...c=detail&id=82
10 LAT Z MOIM SKARBEM ![]() "Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live" Edytowane przez Monisia_1331 Czas edycji: 2009-08-26 o 21:24 |
||||||||
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zaręczyłam w 2007 roku i już wtedy wiedziałam, że ślubu nie będzie wcześniej jak po studiach. Jak my rok temu oglądaliśmy naszą salę, to już ktoś podpisywał umowę na dwa miesiące później niż my, więc postanowiliśmy się streścić jeśli sala ma takie wzięcie i też mamy umowę na salę już od roku.
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do planowania ślubu, to my np do orkiestry dzwoniliśmy w maju i tylko jeden wolny termin orkiestra miała od czerwca do września ta naszą, więc wiesz to nie są nasze widzimi się tylko sytuacja troszkę nas do tego zmusza![]() Black super
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 21:25 |
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 |
|
BAN stały
|
aniolku bardzo ciekawy temat
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Mam licencjata z angielskiego. Teraz robię mgr-a.
|
|
|
|
#2987 |
|
BAN stały
|
No to witam ponownie.
![]() O i to są argumenty za tym,by rzucić. OMG,przeczytałam chyba mi suwaczek cipke ruszył. Przepraszam za wyrażenie,ale tak mi wyszło.
|
|
|
|
#2988 |
|
BAN stały
|
A poza tym glowa go gory
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ne kosztuja 250 zeta bo to nie był plastik tylko jakieś kryształki![]() A weź te butki, najwyżej opchniesz na allegro albo wykorzystasz na impreze przebrana za sexi pielegniarke Haha dobry tekst "jak mi sie odpodobają"![]() Cytat:
Nie widziałam wczesniej Twojej Fajna, bo ma fajna górę - że jakos tak pozakładany ten materiał, moje pierwsze typy tak mialy Tylko kształt A nie w moim guście A Ty jestes malutka czy wysoka?Bo ja wyglądam okropnie w A a mam 163 i zastanawiam sie jak wrazenia innych dziewczyn.I od razu pytanie do Lain co Lain zrobi jak w Mecenasie będzie wyglądac jak kulka? Albo w Nalon czy innej Prismie?Chociaz w Prismie wg mnie będzie ok, bo to nie A, a LAin ma kobieca figure to ja obstawiam Prismę. Ale się zrazilam do tego A
|
|
#2990 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-08-26 o 21:55 |
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hehe moje kicie dzis koncza 4 miesiace i z tej okazji kupilam im po komplecie: szelki + smycz
juz niedlugo pierwszy spacerek ![]() pasuje i ja taki bede miala ogolnie lepiej wygladam z mocnymi makijazami w kolorach grafitu, czerni, brazu niz w delikatnych pastelkach typu roz czy bez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do bycia mama poki co mi sie nie spieszy moze za 6 lat ![]() Cytat:
ale rzucilismy razem z TZem ponad 2,5 roku temu nawet na szisze sie w Egipcie nie skusilismy ![]() ja kiedys nie umialam pic piwa bez papierosa i to bylo najgorsze w rzucaniu... wychodzenie na imprezy i piwo w wersji solo ale przetrwalam i teraz jest git ![]() Cytat:
a widze po necie, ze niskie laski ok w niej wygladaja tragedii nie bedzie jest tyyle sukni a noz widelec cos mi sie spodoba na wieszaku i doznam olsnienia jak czesc z was aczkolwiek w takim fasonie http://www.gnetagalten.se/images/000...cenas-0001.jpg raczej ciezko wygladac jak kulka z reszta w Nalon rowniez http://www.slubnytarg.pl/ks/10477.jpg
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-26 o 22:38 |
||||
|
|
|
#2993 |
|
Adwokat diabła
|
co z tym wizażem?
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam dobre zdanie o krawcowych... i moge Wam powiedzieć na przykłądzie ciotki Tż (szyje suknie ślubne) że ona pracowała w renomowanym salonie sukien w Lublinie i zrezygnowała (dużo zarabiali na sukniach ale mało płacili ;/) i teraz zalożyła działalnośc i szyje... napewno taniej niz w salonie a jakoś materiałów jest dobra... i ja u niej szyję i wiem ze zrobi mi co tylko bede chciała.... góra taka dól taki... wiec może warto się zastanowićnad poleconą krawcową
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ja chyba też chcę żeby mnie tata prowadził... to taka jedyna chwila w życiu.. i niepowtarzalne uczucie... |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale ta Nalon jest piękna
nie zwracałam na nia uwagi, ale na normalnych babkachi ta też jest cudna http://www.allegro.pl/item724249370_...8.html#gallery
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 22:55 |
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej niz Mecenas (ktory tez mu sie podoba )super jest na razie najtaniej widzialam ja do odsprzedania za 1800 (w salonie 5 tys. kosztuje )
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
i ta mi się też podoba
ale tą chce moja przyjaciółka to nie mogę jej tego zrobić, chociaż oni jeszcze nie są zaręczeni![]() http://www.allegro.pl/item725141133_...5.html#gallery zapytam taty czy mi kupi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 23:01 |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ma niefajne ramiaczka i dziwny wzor koronki ![]() mnie dzis ojciec pytal czy sobie juz suknie upatrzylam jeszcze nie wie, ze chce kupowac uzywana
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
ramiączka można odpiąć dlatego mi się jeszcze bardziej podoba
Cytat:
moi rodzice to dziki i oni nie wiedzą, że suknie kosztują po 3000 a wcale nie bo wybrałam 3 i są poniżej 3000 nowe, a ja debilka sama wyjechałam z allegro i teraz to już mi na pewno nie kupią, chyba że na wyprzedaży
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-26 o 23:04 |
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zalezy mi tak bardzo na nowej kiecce zeby wywalac na nia tyle kasy, skoro ubiore ja tylko na jedna noc ![]() a potem wcale nie jest tak latwo ja odsprzedac... jak widac... Nalon w salonie jest za 5 tys. a trzeba zjechac do 1800 zeby poszla... Lorna za 3300 a na allegro idzie za 750... bez sensu jak dla mnie ![]() z reszta po moich weselnych szalenstwach i sesjach w jeziorze nie wiadomo czy ktos w ogole chcialby ja ode mnie kupic to ja juz wole zeby mniej wisialo korona mi z glowy nie spadnie od raz uzytej i profesjonalnie wyczyszczonej sukni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

A później głupia wróciłam do tego.

Byłoby mi raźniej 
Kiedyś popalałam, potem wcale nie paliłam, a od kilku miesięcy znowu popalam. Miałam trochę przerąbane w pracy, bo się porwałam na zlecenie przez które siedziałam tam po 11-12 godzin, a praca mgr czekała. No i jeszcze zupełnie inna sytuacja sprawiła, że przez pewien czas miałam sporo nerwów (i nadal mam). I to wszystko jednocześnie. Ale teraz już chyba rzucę, bo jedna koleżanka z pracy z która wychodziłam na fajkę jest w ciąży, a druga się zwalnia. Jak nie będę miała towarzystwa, to pewnie całkeimprzestanę palić, bo w domu już w ogóle nie palę.
to śmierdzi, jest niezdrowe a kobieta z fajką wygląda brzydko

no i zalozycielki I czesci tez nie ma. Swoja droga nie spotkalam sie z sytuacja ze PM planuje slub 3 lata

Miałam dostać materiały a dostałam jedną dziwną broszurkę, no i na dodatek przesunęli mi termin na piątek
Mu szę górę włosó zapuścić żeby mi fryzjerka przed samym ślubem mnie powiedziała, że mnie nie uczesze powiedzmy w koka bo mam za krótkie włosy na czubku głowy(ostatnio jak chciałam sie uczesać na ślub przyjaciółki to tak mi powiedziała,a byłam u mniej tydzien wcześniej pokazac moje włosy i mówiła że wyjdzie mi to co chcę zrobić)NIENAWIDZE FRYZJEROW!!!!!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie zwracałam na nia uwagi, ale na normalnych babkach
a wcale nie bo wybrałam 3 i są poniżej 3000 nowe, a ja debilka sama wyjechałam z allegro i teraz to już mi na pewno nie kupią, chyba że na wyprzedaży