Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 20:57   #2971
martusia951
Przyczajenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Mój TŻ też nie pali i nie jest zachwyconym tym, co ja robię, zwłaszcza, że kiedyś mu powiedziałam, ze jak z nim będę to rzucę. no i rzuciłam- na pół roku A później głupia wróciłam do tego.
Ok, dziewczynki ja uciekam, bo teraz mój TŻ będzie korzystał z neta
buźka
martusia951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:03   #2972
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez martusia951 Pokaż wiadomość
A może jest tu jeszcze jakaś paląca i chcąca rzucić PM? Byłoby mi raźniej
Jest jedna popalająca Kiedyś popalałam, potem wcale nie paliłam, a od kilku miesięcy znowu popalam. Miałam trochę przerąbane w pracy, bo się porwałam na zlecenie przez które siedziałam tam po 11-12 godzin, a praca mgr czekała. No i jeszcze zupełnie inna sytuacja sprawiła, że przez pewien czas miałam sporo nerwów (i nadal mam). I to wszystko jednocześnie. Ale teraz już chyba rzucę, bo jedna koleżanka z pracy z która wychodziłam na fajkę jest w ciąży, a druga się zwalnia. Jak nie będę miała towarzystwa, to pewnie całkeimprzestanę palić, bo w domu już w ogóle nie palę.

Mój TŻ lubi jak mam coś a'la smokey, więc bardzo niewykluczone, że na ślubie będę miała.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:04   #2973
SeLeNe86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mortishia się zameldowała w naszym wątku.
Ja też nowa a może raczej odnowiona

Jesteśmy razem 31.12.2003.

Nasze zaręczyny 14.02.2008r.

Nasz Ślub 10.04.2010r.
SeLeNe86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:05   #2974
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Jest jedna popalająca Kiedyś popalałam, potem wcale nie paliłam, a od kilku miesięcy znowu popalam. .
nie pal to śmierdzi, jest niezdrowe a kobieta z fajką wygląda brzydko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:07   #2975
BlackAngel
Adwokat diabła

tak jest Kasik
już robię linka do kalendarium połoźniczego

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:08   #2976
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Z niezdrowym się zgadzam. Po fajkach żuję gumę, a z TŻ mam umowę, że on ma nie widzieć i nie czuć. Wie kochany, że popalam tymczasowo. No i przy piwku też mi się często chce palić. Nie palę tych krótkich grubych tylko takie cienkie babskie
Stary 2009-08-26, 21:09   #2977
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
tak jest Kasik
już robię linka do kalendarium połoźniczego
dziękuję

Stary 2009-08-26, 21:12   #2978
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Mortishia się zameldowała w naszym wątku.
Cytat:
Napisane przez SeLeNe86 Pokaż wiadomość
No to witam nowe PM

Dziewczyny tak sobie przegladam poprzednie czesci tego watku i widze ze mnostwo dziewczyn juz sie nie udziela. Zrezygnowaly ze slubu czy z watku tylko no i zalozycielki I czesci tez nie ma. Swoja droga nie spotkalam sie z sytuacja ze PM planuje slub 3 lata.

Ja z moim tz jestem 6 lat. Zareczylismy sie w maju gdy bylam w maturalnej klasie i planowalismy slub na za 2 lata. Rok pozniej jakos sprawa ucichla, mimo ze pierscionek nadal nosilam i bylismy razem, mieszkalismy w Akademiku, on konczyl studia a ja konczylam I rok i przytrafila sie nam ciaza. Wyjechalismy do Anglii i wzielismy po 2 miesiach slub w Londynie - cywilny. A jakis miesiac temu spytalam tz o slub koscielny a on powiedzial ze byloby fajnie i ze najlepiej w czerwcu. Pozniej pogadalismy z rodzicami i zaczynamy przygotowania. Moim zdaniem rok wczesniej to najlepsza pora na rozpoczecie przygotowan. Wiadomo ze w wiekszych miastach trzeba sale i te sprawy wczesniej niz na rok rezerwowac ale w moim miescie jeszcze sa wolne soboty na 2010r . A jakbym slub miala teraz planowac na 2012r. to by mi sie odechcialo chyba. Ale to tylko moja skromna opinia
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:15   #2979
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
dziękuję
a proszę

chyba mi się suwaczek ciupkę ruszył

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-26 o 21:17
Stary 2009-08-26, 21:16   #2980
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Dziewczyny, ale się wkopałam
Złapałam fuchę. Miało być ładnie pięknie, a wyszła
Muszę przygotować wykład (3x45 min) o stosowaniu terminologii anglojęzycznej związanej z Unią Europejską. Nigdy nie lubiłam takich tematów, a teraz nie dość że muszę się przygotować, nauczyć i zrobić wykład Miałam dostać materiały a dostałam jedną dziwną broszurkę, no i na dodatek przesunęli mi termin na piątek
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:19   #2981
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam Wszystkie Sexy Dzikie Kociaki
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
aaaa miałam wam napsiać jaką widziałam popołudniu PMkę Panna Młoda miała suknię czerwono/zielono/białą wyglądała, jak w krowie, wielokolorowe łaty rozbroił mnie ten widok
Wiesz o gustach się nie rozmawiaG orzej jak się tego gustu nie ma

Cytat:
Kaśka sama sobie też próbuję zabraniać, na razie wychodzi, ale pokusa podczas przechodzenia obok salonu fryzjerskiego ejst przeogromna ale tak sobie tłumaczę, że ściąć to zdążę, a długie na ślub do uczesania się przydadzą nie?
No ja też zapuszczam i zapuszczam i już tylko końcówki od tego nieobcinania mi się niszczą...mam ochotę wrócić do naturalnych włosow...ściąć na łyso i poczekać aż odrosnąTeraz raz w tygodniu chcę robić maseczne na włosy z avokado i żółtka...w pn zrobiłam pierwszy raz i po umyciu okazało się że włosy moje są bardzo bardzo BARDZO tępe(matowe)...a miała to być maseczka na zniszczone włosy...Mu szę górę włosó zapuścić żeby mi fryzjerka przed samym ślubem mnie powiedziała, że mnie nie uczesze powiedzmy w koka bo mam za krótkie włosy na czubku głowy(ostatnio jak chciałam sie uczesać na ślub przyjaciółki to tak mi powiedziała,a byłam u mniej tydzien wcześniej pokazac moje włosy i mówiła że wyjdzie mi to co chcę zrobić)NIENAWIDZE FRYZJEROW!!!!!!
Cytat:
dobra wytrwam... chyba z tymi długimi ale pofarbować mogę? wogóle to mi się marzy trafić na dobrego, taniego i zdolnego fryzjera, co to mi kolor farby dobierze do moich odrostów koloru naturalnego, ale to chyba niemożliwe na moim "zadupiu" poszłam do salonu, babka mi mówi, ze za "takie coś" (tak brzmiało profesjonalne określenie przez fryzjęrkę) to 230 zł, ale za to juz z obcięciem i wymodelowaniem, na co ja że chcę TYLKO farbowanie i wysuszenie, obcinać nie chcę nawet końcówek, bo tyle co miałam obcięte, a modelować nie ma sensu też, to ile wtedy? nooo też 230 zł ale interes
Powiem Ci, że po ślubie tyeż chciałam ściągnąć kolor i pofarbować na kolor podobny do naturalnego żeby odrostu nie było widać...i chciałam żeby mi wtedy już tak odrastały aż całe będą naturalne,ale moja siostra tak zrobiła i niestety kolor nie wyszedł taki jak powinien i musi iść znowu...czy ja już pisałam że nienawidze fryzjerów??
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
aha i pisałyście o fryzurach ślubnych...wiecie co mnie zastanawia - ile mnie skasują za mojego kucyka. Kucyk to kucyk, ale myślicie, że mi pojadą ceną za to, że ślubny? W ogóle chciałabym wybrac dobrego fryzjera, żeby zrobił mi tego mega skomplikowanego kucykaSerio się spinam, żeby fryzjer był dobry a co dopiero jakbym chciała jakąś wymyślna fryzurę No bo niby kucyk prosta sprawa, ale tez mozna spieprzyć.
No i kiedy trzeba zaklepać fryzjera i kogos od makijazu?
W ogóle jakos mi padla koncepcja makijazu oczu, bo chciałam sliwke ale chyba pójde w jakis grafit, nie wiem. Chyba sie zdam na kogos kto mnie będzie malował. A myslicie, że pasuje smokey eyes na ślub?Bo mi w takim ładnie.
No właśnie to jest to(normalna wizyta u fryzjeramycie modelowanie ok 50zl a jak powiesz że na ślub to 150albo 200zl)zdzierstwo!!!!!!
Co do zaklepywania fryzjera to zależy od salonu i miasta,ja chce zaklepać wstepnie 3 miesiące przed a potem jeszcze moja mama pojdzie tak miesiać przed i ja jeszcze się upewnię tak tydzień przed żeby mieć pewność że jikt mnie nie wyroluje w dniu ślubu...a makijaż to nie wiem ja mama salon fryzjerski-kosmetyczny więc wszytko za jednym zamachem.
Cytat:
Samoa a masz jakieś fotki wybranych kucyków? Bardzo mnie to zainteresowało

Dziewczynki zastanawiałyście się nad tym czy do ołtarza będziecie szły z TŻ czy tata Was zaprowadzi?
Z TŻ-em stanowczo...chyba że sama
Cytat:
Kasik, ja Ci renomę psuję? wybacz
ale dziś produkujecie 7 stron do nadrobienia, czy wy nie macie w domu co robić
Też się nan tym zastanawiam,czy one nie mają w domu co robić
Cytat:
zazdroszczę takich uzależnień. Moim największym nałogiem, nie licząc TŻ i perfum, są papierosy ale planuję rzucić, bo jakoś sobie nie wyobrażam panny młodej z fajkiem w zębach i żebym w trakcie wesela wychodziła i paliła
No ale taka fajjka z białym ustnikiem źle by nie wyglądałaNie no ja też rzucam i rzucam,ale i tak pewnie nie rzuce,ale w dniu ślubu palić nie bede,bo ja się powstrzymać potrafię

Cytat:
Ja rzucam jak wyżej

Saoma sliczną masz sukienkę,a moją już pokazywałam ale skoro nie widziałaś to proszę http://www.suknieslubnedt.pl/suknie-...c=detail&id=82

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"

Edytowane przez Monisia_1331
Czas edycji: 2009-08-26 o 21:24
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:19   #2982
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja się zaręczyłam w 2007 roku i już wtedy wiedziałam, że ślubu nie będzie wcześniej jak po studiach. Jak my rok temu oglądaliśmy naszą salę, to już ktoś podpisywał umowę na dwa miesiące później niż my, więc postanowiliśmy się streścić jeśli sala ma takie wzięcie i też mamy umowę na salę już od roku.
Stary 2009-08-26, 21:20   #2983
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
sprawa ucichla, mimo ze pierscionek nadal nosilam i bylismy razem, mieszkalismy w Akademiku, on konczyl studia a ja konczylam I rok i przytrafila sie nam ciaza. Wyjechalismy do Anglii i wzielismy po 2 miesiach slub w Londynie - cywilny. A jakis miesiac temu spytalam tz o slub koscielny a on powiedzial ze byloby fajnie i ze najlepiej w czerwcu. Pozniej pogadalismy z rodzicami i zaczynamy przygotowania. Moim zdaniem rok wczesniej to najlepsza pora na rozpoczecie przygotowan. Wiadomo ze w wiekszych miastach trzeba sale i te sprawy wczesniej niz na rok rezerwowac ale w moim miescie jeszcze sa wolne soboty na 2010r . A jakbym slub miala teraz planowac na 2012r. to by mi sie odechcialo chyba. Ale to tylko moja skromna opinia
ale zagmatwana historia
a co do planowania ślubu, to my np do orkiestry dzwoniliśmy w maju i tylko jeden wolny termin orkiestra miała od czerwca do września ta naszą, więc wiesz to nie są nasze widzimi się tylko sytuacja troszkę nas do tego zmusza

Black super

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 21:25
Stary 2009-08-26, 21:21   #2984
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale się wkopałam
Złapałam fuchę. Miało być ładnie pięknie, a wyszła
Muszę przygotować wykład (3x45 min) o stosowaniu terminologii anglojęzycznej związanej z Unią Europejską. Nigdy nie lubiłam takich tematów, a teraz nie dość że muszę się przygotować, nauczyć i zrobić wykład Miałam dostać materiały a dostałam jedną dziwną broszurkę, no i na dodatek przesunęli mi termin na piątek

Aniołku Ty po filologii angielskiej jesteś?> Dasz radę, poszukaj w necie, może coś będzie pomocnego

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:28   #2985
AgaMili
BAN stały

aniolku bardzo ciekawy temat
Stary 2009-08-26, 21:29   #2986
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Aniołku Ty po filologii angielskiej jesteś?> Dasz radę, poszukaj w necie, może coś będzie pomocnego
Tak. Mam licencjata z angielskiego. Teraz robię mgr-a.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:30   #2987
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SeLeNe86 Pokaż wiadomość
No to witam ponownie.

Cytat:
O i to są argumenty za tym,by rzucić.

Cytat:
a proszę

chyba mi się suwaczek ciupkę ruszył
OMG,przeczytałam chyba mi suwaczek cipke ruszył. Przepraszam za wyrażenie,ale tak mi wyszło.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:33   #2988
AgaMili
BAN stały

A poza tym glowa go gory Dasz rade. Tak jak certina pisze - poszukaj w necie
Stary 2009-08-26, 21:33   #2989
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O tak smokey eyes jest fajny,a le nie taki mega mocny
Ja chcę wyglądać sexi, więc myślę że taki makijaż będzie pasować.
Samcia superowskie są te kolczyki z Madonny!
Jeśli na żywo wyglądają równie pięknie i pasują do sukni..ja bym kupiła
Bo chcesz tylko kolczyki tak?

Byłam dzisiaj w sklepie gdzie są te buty o których już kiedyś pisałam( a Samoa chwile temu wspominała o nich) i są przecenione na 44zł..chyba jutro pójdę tam z TŻ żeby mi doradził..
Troszkę się obawiam je już kupować bo jak mi się odpodobają
Ale z drugiej strony są ładniejsze od tych takich typowo ślubnych w szpicaPrzed którymi się wzbraniam
tak chce tylko kolczyki, bo suknia ma zdobienia z kryształków i cos na szyje to byłoby za dużo. Te kolczyki na żywo wyglądają o wiele lepiejMam nadzieję, że ne kosztuja 250 zeta bo to nie był plastik tylko jakieś kryształki
A weź te butki, najwyżej opchniesz na allegro albo wykorzystasz na impreze przebrana za sexi pielegniarkeHaha dobry tekst "jak mi sie odpodobają"

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Saoma sliczną masz sukienkę,a moją już pokazywałam ale skoro nie widziałaś to proszę http://www.suknieslubnedt.pl/suknie-...c=detail&id=82
dziękuję Nie widziałam wczesniej TwojejFajna, bo ma fajna górę - że jakos tak pozakładany ten materiał, moje pierwsze typy tak mialyTylko kształt A nie w moim guścieA Ty jestes malutka czy wysoka?Bo ja wyglądam okropnie w A a mam 163 i zastanawiam sie jak wrazenia innych dziewczyn.
I od razu pytanie do Lain co Lain zrobi jak w Mecenasie będzie wyglądac jak kulka?Albo w Nalon czy innej Prismie?Chociaz w Prismie wg mnie będzie ok, bo to nie A, a LAin ma kobieca figure to ja obstawiam Prismę. Ale się zrazilam do tego A
Stary 2009-08-26, 21:37   #2990
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

OMG,przeczytałam chyba mi suwaczek cipke ruszył. Przepraszam za wyrażenie,ale tak mi wyszło.
hahaha, głodnej chleb na myśli

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-26 o 21:55
Stary 2009-08-26, 21:46   #2991
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
hahaha, głodnej chleb na myśli
a głodna głodnej wypomni
Stary 2009-08-26, 21:53   #2992
lain
Zakorzenienie

hehe moje kicie dzis koncza 4 miesiace i z tej okazji kupilam im po komplecie: szelki + smycz juz niedlugo pierwszy spacerek

Cytat:
A myslicie, że pasuje smokey eyes na ślub?Bo mi w takim ładnie.
pasuje i ja taki bede miala ogolnie lepiej wygladam z mocnymi makijazami w kolorach grafitu, czerni, brazu niz w delikatnych pastelkach typu roz czy bez

Cytat:
Dziewczynki zastanawiałyście się nad tym czy do ołtarza będziecie szły z TŻ czy tata Was zaprowadzi?
pojde z TZem... tak jak przez reszte zycia

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A tak poza slubem to czym sie codziennie zajmujecie? Pracujecie? Studiujecie? Ma ktoras jeszcze dzidka czy tylko ja jestem mama?
Tak pytam zeby was blizej poznac
studiuje dziennie socjologie (5 rok), a zaocznie ekonomie (3 rok). teoretycznie pisze teraz obie prace... na razie tylko teoretycznie
do bycia mama poki co mi sie nie spieszy moze za 6 lat

Cytat:
ja palilam ale rzucilismy razem z TZem ponad 2,5 roku temu i poki co dzielnie sie trzymamy nawet na szisze sie w Egipcie nie skusilismy

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No i przy piwku też mi się często chce palić.
ja kiedys nie umialam pic piwa bez papierosa i to bylo najgorsze w rzucaniu... wychodzenie na imprezy i piwo w wersji solo ale przetrwalam i teraz jest git

Cytat:
I od razu pytanie do Lain co Lain zrobi jak w Mecenasie będzie wyglądac jak kulka?Albo w Nalon czy innej Prismie?Chociaz w Prismie wg mnie będzie ok, bo to nie A, a LAin ma kobieca figure to ja obstawiam Prismę. Ale się zrazilam do tego A
jak kulka raczej nie powinnam wygladac, bo to nie beza a widze po necie, ze niskie laski ok w niej wygladaja tragedii nie bedzie jest tyyle sukni a noz widelec cos mi sie spodoba na wieszaku i doznam olsnienia jak czesc z was
aczkolwiek w takim fasonie http://www.gnetagalten.se/images/000...cenas-0001.jpg raczej ciezko wygladac jak kulka z reszta w Nalon rowniez http://www.slubnytarg.pl/ks/10477.jpg

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-26 o 22:38
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 22:17   #2993
BlackAngel
Adwokat diabła

co z tym wizażem?

Stary 2009-08-26, 22:44   #2994
madzinek87
Raczkowanie

a ja mam dobre zdanie o krawcowych... i moge Wam powiedzieć na przykłądzie ciotki Tż (szyje suknie ślubne) że ona pracowała w renomowanym salonie sukien w Lublinie i zrezygnowała (dużo zarabiali na sukniach ale mało płacili ;/) i teraz zalożyła działalnośc i szyje... napewno taniej niz w salonie a jakoś materiałów jest dobra... i ja u niej szyję i wiem ze zrobi mi co tylko bede chciała.... góra taka dól taki... wiec może warto się zastanowićnad poleconą krawcową

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
ja chyba też chcę żeby mnie tata prowadził... to taka jedyna chwila w życiu.. i niepowtarzalne uczucie...

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 22:51   #2995
kaska87
Zakorzenienie

kurcze, ale ta Nalon jest piękna nie zwracałam na nia uwagi, ale na normalnych babkach ale i tak mnie nie stać
i ta też jest cudna
http://www.allegro.pl/item724249370_...8.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 22:55
Stary 2009-08-26, 22:55   #2996
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, ale ta Nalon jest piękna nie zwracałam na nia uwagi, ale na normalnych babkach ale i tak mnie nie stać
mojemu TZowi sie bardzo Nalon podoba bardziej niz Mecenas (ktory tez mu sie podoba )
super jest
na razie najtaniej widzialam ja do odsprzedania za 1800 (w salonie 5 tys. kosztuje )
Stary 2009-08-26, 22:58   #2997
kaska87
Zakorzenienie

i ta mi się też podoba ale tą chce moja przyjaciółka to nie mogę jej tego zrobić, chociaż oni jeszcze nie są zaręczeni
http://www.allegro.pl/item725141133_...5.html#gallery
zapytam taty czy mi kupi chcę ja!

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 23:01
Stary 2009-08-26, 23:00   #2998
lain
Zakorzenienie

Cytat:
i ta mi się też podoba ale tą chce moja przyjaciółka to nie mogę jej tego zrobić, chociaż oni jeszcze nie są zaręczeni
http://www.allegro.pl/item725141133_...5.html#gallery
zapytam taty czy mi kupi
ta mi sie mniej podoba bo ma niefajne ramiaczka i dziwny wzor koronki

mnie dzis ojciec pytal czy sobie juz suknie upatrzylam jeszcze nie wie, ze chce kupowac uzywana
Stary 2009-08-26, 23:02   #2999
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ta mi sie mniej podoba bo ma niefajne ramiaczka i dziwny wzor koronki
ramiączka można odpiąć dlatego mi się jeszcze bardziej podoba

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mnie dzis ojciec pytal czy sobie juz suknie upatrzylam jeszcze nie wie, ze chce kupowac uzywana
a właściwie skoro Ci rodzice chcą kupić nową to dlaczego chcesz używaną?

moi rodzice to dziki i oni nie wiedzą, że suknie kosztują po 3000 ich zdaniem to ja te najdroższe wybieram a wcale nie bo wybrałam 3 i są poniżej 3000 nowe, a ja debilka sama wyjechałam z allegro i teraz to już mi na pewno nie kupią, chyba że na wyprzedaży

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-26 o 23:04
Stary 2009-08-26, 23:10   #3000
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a właściwie skoro Ci rodzice chcą kupić nową to dlaczego chcesz używaną?
z powodu swoich przekonan nie zalezy mi tak bardzo na nowej kiecce zeby wywalac na nia tyle kasy, skoro ubiore ja tylko na jedna noc
a potem wcale nie jest tak latwo ja odsprzedac... jak widac... Nalon w salonie jest za 5 tys. a trzeba zjechac do 1800 zeby poszla... Lorna za 3300 a na allegro idzie za 750... bez sensu jak dla mnie
z reszta po moich weselnych szalenstwach i sesjach w jeziorze nie wiadomo czy ktos w ogole chcialby ja ode mnie kupic i co - tyle kasy bedzie mi w szafie wisialo? to ja juz wole zeby mniej wisialo korona mi z glowy nie spadnie od raz uzytej i profesjonalnie wyczyszczonej sukni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości