|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() Cytat:
I spać też chcę, a właściwie, to raczej muszę, bo mi się palce po klawiaturze plączą
|
||
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko bym hrabiego musiała mieć najpierw
Bo ja to chyba mam typowo chlopskie pochodzenie ![]() Nieeee, skąd!Cytat:
) na demeterkowym.A tak poza tym wypiłam dwie szklanki piwa i tak czuję, jak mi się fajnie pisze (tylko z licznymi błędami)
|
|
#603 |
|
To ja :)
|
Zobaczcie, co się pojawiłow Pedecie
Może zatem jest nadzieja na pojawienie się OI? To ta sama seria...
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo, jest ktoś jeszcze?
Jestem tak padnięta, że nie mam sił na obieranie jakichkolwiek fistaszków.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#605 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Moja żuchwa ocalała od bólu, ale wiele innych interesujących rejonów oberwało ![]() Cytat:
, a dietetyką się nie interesuję przy moich czterdziestu kilogramach ( ). Czasem mam nadzieję, ze orzeszki pomogą nabrać trochę kochanego ciałka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#606 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh, też tak mam Zawsze w okolicach pierwszej połowy września (konkretnie drugi weekend) jakaś tajemnicza siła wciąga mnie do lasu . I muszę walczyć sama ze sobą, bo ja się lasu niestety boję. A imperatyw zbierania grzybów jest.Lobbuję więc dzielnie i zawsze się jakaś ofiara/osoba towarzysząca znajdzie (skuszona wizją pizzy z grzybami). Cytat:
można wysłać nawet maila z pytaniem o możliwość sprowadzenia całej serii.
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
POLLY!!!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#609 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak ja bym chciała na grzybki pójśc nie znam sie kompletnie ![]() wogóle to uwielbiam zbierać "płody ziemi" ale rosnące w naturze.mój małż twierdzi ze mam "syndrom córki działkowca"-jak widzę rosnące jedzenie to muszę je zebrać ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Aż się zakłopotałam
![]()
|
|
|
#611 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
No ba! Mam baaardzo bujną wyobraźnię
|
|
|
#613 | |||||
|
BAN stały
|
W poniedzialek bylem z Serbkami i dwoma chlopakami z kuchni (Niemcy) w pubie w pobliskim Füssen, popiwkowalismy troche, a pozniej wrocilismy taksowkami do hotelu i impreza przeniosla sie do mojego pokoju
Jedno musze stwierdzic - Niemcy nie maja takich mocnych glow, jak myslalem Podczas gdy ja z dziewczynami popijalismy gruszkowo-miodowa wodke ze szklanek ( ), oni po jednym lyku stwierdzili (robiac przy okazji miny, jakby to byla benzyna, albo czysty spirol), ze tego sie pic nie da A tam, nie da... ![]() Hecate... Cytat:
Cytat:
Nie mam zadnych, nieprzyzwoitych skojarzen Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tez chodze przymulony, a przeciez kaca juz wyleczylem Ale pogoda dzisiaj niespecjalna, pochmurno i duszno.--- Na urodziny dostane prawdopodobnie od dziewczyn Fahrenheit'a 32 Okazalo sie, ze Dunia to tez perfumomaniaczka (w pubie rozmowa zeszla jakos na temat perfum) i byla pod wielkim wrazeniem, ze w koncu ktos ja rozumie W kuchni dzisiaj szalenstwo - o 22 wrocilem do pokoju (''planowo'' pracuje do 20:30 ). Nastepny tydzien ma byc jeszcze gorszy ![]() Dobrej nocy ![]() Edit: Troche sie boje wracac do pokoju - slysze, ze podchmielone niemieckie emerytki buszuja po korytarzach Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-08-27 o 00:56 Powód: cholerna, tutejsza klawiatura... |
|||||
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja co prawda piję okazyjnie (a Juwenalia są przecie okazją) ale obaliliśmy międzynarodowo gorzałeczkę w krzakach przed finałowym koncertem; niestety alkoholu wnosić nie było można a poziom artystyczny imprezy wymagał znieczulenia. Niemiec stwierdził, że czegoś takiego to er hat nie gesehen , żeby dziewczyny łoiły gorzałeczkę z gwinta. I to w krzakach. Z zachwytu złożył mi całkiem poważna (jak się okazało później) propozycję matrymonialną. Nie skorzystałam ![]() Trzym się Gryx na obczyźnie i nie daj się emerytkom
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-08-27 o 01:37 |
|
|
|
|
#615 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() u mnie jeszcze słonce... ale szykuje się na deszcz. zagubiona @ wczoraj przyszła... uffff.... |
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#617 |
|
|
Witam!!
Ale ulewa od świtu... Na basen dziś idę -nie będzie potrzeby wycierania się po wyjściu z wody ![]() Za to jestem dziś w pracy sama z szefową, więc może się zdarzyć, że będę potrzebowała dopalaczy ![]() Wracając do tematu Organzy Indecence -czy kroś już pisał do pedetu pytanko?? Ja zaraz chyba napiszę, może jak będzie nas więcej, coś zaczną ściągać... W kupie siła
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie taki upał i duchota, że się wściec można
|
|
|
#619 |
|
BAN stały
|
U mnie tak wczoraj było.
Zjadłam śniadanie, wzięłam prysznic i będę pić kawkę. Komu jeszcze ? |
|
|
|
#620 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja właśnie piję kawkę,ale bez żadnych wzorków
![]() A na 15 do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#621 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#622 |
|
|
Też kawkę wciągam
I to już drugą dzisiaj...Stoi u mnie na biurku moj nowy nabytek -Royal Muska. Bo chwaliłam się koleżance. Na to wpada moja szefowa, przechwyciła buteleczkę, wypsikała się od stóp do głów z okrzykiem "o jak fajnie, bo zapomniałam dziś sie spryskać!!"
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie perfumy i za tyle kasy i nie swoje, a ona tak po prostu...?! Właśnie jestem po lekturze demeterkowego - makabra... |
|
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
ale jest fajnie! słonce świeci bosko pachnę idę dzisiaj do babci na knedle a w poniedziałek - witaj przygodo! Gryksiu jak miło spotkać pokrewną duszę jakoś osamotniona jestem w moim zachwycie dla Muse a mam wielu znajomych o podobnym guście muzycznym co prawda mam przed sobą kubek yerbą ale ta pierwsza kawa taka kusząca mniam poproszę Cytat:
czy to nie przypadkiem ta @ co Ci pod górę robi?
|
|
|
|
|
#625 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Odnośnie awantury na demeterkowym-ja nie zdążyłam wpłacić żadnych pieniędzy Gothic ale 3 nowych odlewek żal
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Murszafko - jak masz taką szefową, to ja bym nie trzymała żadnych perfum na biurku, w biurku, a na jej pytanie czy masz jakieś perfumy, bo chciałaby się poperfumować powiedz znacząco - "Nie, nie mam". Inaczej to się chyba nie skończy
|
|
|
#628 | |
|
|
Cytat:
Tak, to ta sama, co nas tu do gorączki doprowadza. Ale muszę honor oddać, że ostatnio się nieco poprawiło ![]() Jakaś awantura mnie ominęła?!! Chyba muszę tam zajrzeć z ciekawości...
|
|
#629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Twojej przyjemnej szefowej to tak jak mówiła Winter -wlać jakiegoś smrodka do wypasionego flakonu. Nawet mam pewien pomysł na smrodek w słomkowym kolorze..
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hyba musze nałożyć na siebie embargo - zakaz wchodzenia na e-bay... znowu coś znalazłam... http://cgi.ebay.pl/VINTAGE-80S-BLACK...d=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.pl/50er-Rockabilly-C...d=p3286.c0.m14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

) weszłam do lasu i znalazłam dwa piekne grzybki 

Ty już podchodzisz pod lasomaniaczkę
) na demeterkowym.
Może zatem jest nadzieja na pojawienie się OI? To ta sama seria...

Zawsze w okolicach pierwszej połowy września (konkretnie drugi weekend) jakaś tajemnicza siła wciąga mnie do lasu
. I muszę walczyć sama ze sobą, bo ja się lasu niestety boję. A imperatyw zbierania grzybów jest.

Podczas gdy ja z dziewczynami popijalismy gruszkowo-miodowa wodke ze szklanek (
A tam, nie da...