|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Certina Jakis kosz z pierdółkami typu piórnik z super wyposazeniem, klocki, jakieś słodkości, może jakiś zestaw dla dziecka do majsterkowania
. Mój brat ma 10. urodziny jutro i kupujemy mu pościel z ulubioną drużyną piłkarską i słodycze.
|
|
|
|
#3032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Hello
ale wczoraj wizaz u mnie swirował I tak patrze o tym co pisałyście![]() Pa 1 papierosy: tż palił, ale przestał(ponad rokj nie pali). Ja nienawidzę smrodu fajek, nigdy nie próbowałam i nie bedę palić fuj. Do tego mam super paczkę przyjaciół, bo w niej tylko 2 osoby palą i choćby chcieli toi mnie nie namówią na fajeczkę ![]() Po 2 wzrost: Ja mam 176 tż 178. ehhh. Ale mimo to wysokie obcasy zakładam. A co tam ![]() ![]() ![]() Po 3 krawcowa: U nasz razem z materiałem bierze 1200-1500. Zalezy z jakiego materiału . Sama mam namiary na 2 krawcowe w okolicy. Jedna jest zwykła krawcowa, ale dla mnie znana bo szyje całej mojej rodzinie kreacje na różne okazje.Za samo szycie bierze 600 zł materiał przeważnie kosztuje drugie tyle. A druga dorabia sobie po godzinach a pracuje w salonie sukien ślubnych. I to jest ta droższa. Siostra szyła w salonie suknię i dała za nią ok. 2500.---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Ale na szczęście on nie ma i nie dostaje gier komputerowych. Ostatnio się bardzo cieszył z piórnika ze scooby-doo i zeszytów i całego wyposażenia z jakimiś potworami Ben10. Nazwy tych potworów nie pamiętam ale teraz podobno są na czasie![]() A klocki lego super sprawa. mój brat cieszy się ze wszystkich nawet tych najmniejszych. Już ma spora kolekcję Na komunię też ode mnie dostanie lego Aa i mój brat bardzo lubi puzzle układać
|
|
#3033 |
|
BAN stały
|
A ja mam tylko 168cm, a tż ma189cm
![]() A co do szycia sukni to ja jestem na nie. Ja chyba będę wypożyczać bo nie potrzebuję później się martwić kto mi suknie opyli gdy ja do Anglii wrócę i w ogóle. |
|
|
|
#3034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja sobie umyslilam tort, ktory prawdopodobnie trudno bedzie zrobic, bo 31 lipca juz po sezonie truskawkowym TZ mowi, ze spokojna glowa i ze jego ciotka ma na swojej plantacji truskawki wczesniejsze i pozniejsze, wiec jakby co to to nie ma problemu... no zobaczymy ![]() wczoraj przegladajac papiery z targow znalazlam kolejna artystyczna pracownie tortow z Krk ![]() ten mi sie podoba http://egstudio.pl/torty/slubne/zdjecia/slubne42.jpg - gdyby go tak wypelnic swiezymi truskawkami bo za malinami i borowkami nie przepadam i nawet wymyslilam smak - straciatella ![]() w ogole zrobilam porzadek w tych targowych ulotkach, pozbieralam na kupke to co mi juz nie bedzie potrzebne, bo mam zalatwione i powiem wam, ze zostalo tego baaardzo malo byl caly segregator, a teraz jest jedna skromna koszulka z kilkoma ulotkami (glownie z samochodami, kwiaciarniami, wizazystkami i cukierniami )w piatek spotykamy sie ze znajomymi, ktorzy planuja slub na pazdziernik i na targach jeszcze nie byli - zrobie im ulotkowy prezent moze cos im sie przyda Cytat:
uwaza, ze to bardzo rozwijajace, a i on sobie chetnie posklada koparke czy motorowke ja bym kupila gre planszowa uwielbiam scrabble czy monopol ![]() tylko? dla mnie 168 to juz calkiem wysoka kobieta ![]() ja mam 159, a TZ 190 ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
no i przy wypozyczanej ewentualny plener w bardziej odleglym niz pare dni od slubu terminie odpada... no chyba ze doplacisz.
|
|||
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
certino ja takiem dziecku które w sumie wszystko ma, a prezent urodzinowy za 500 zł uważałam za przesadę, to zabrałam na wycieczkę niespodziankę
my akurat pojechaliśmy nad morze i szaleliśmy cały dzień, grał w piłkę z moim Tż, dostał jakąś tam pierdołę z kiosku która mus ie spodobała, jadł i pił co chciał i był bardzo zadowolony stwierdził, ze to o wiele fajniejszy prezent, niż 5 klocki
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-27 o 10:04 |
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
lain ten torcik pyszniusio wygląda
<mniam>
|
#3037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz jakąś serie ma co się nazywa castle i buduje zamki, ryczerzy ma itp. itd I zawsze układa ze starszym bratem. Jednak faceci to duże dzieci![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-08-27 o 10:37 |
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
oo mozecie go wziac na gokarty
moj TZ zapowiedzial, ze bedzie chodzil z dziecmi na gokarty a chlopiec to na pewno sie ucieszy
|
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
zawsze można wziąść do kina na jakąś fajną bajkę
![]() albo właśnie na jakieś samochody, quady itd.
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
TZ ma 185cm, ale dla mnie jest niski mimo, że mi do niego trochę brakuj
ale niech już będziecześć idę przeglądać pocztę, bo napisałam wczoraj maila do pana od mieszkania
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jaka fajna slubna stronka http://www.wesele.e-cris.pl/
ja kiedys mialam ambicje tez robic, ale takiej ladnej to ja nie zrobie... co najwyzej z gotowego szablonu ![]() a jaki fajny teledysk slubny http://e-cris.pl/teledysk.html jakos bardziej chce mi sie wesela po jego ogladnieciu pierwszy taniec tez interesujacy ![]() i panna mloda nie ma bialych butow
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ja też raczej do wysokich należe (175) ale mój Tż 193 wiec o obcas to nie musze się obawiać.... ale jak na złość nie lubię/umiem chodzić w obcasach więc ja tez na slub muszę coś z niskich szukac.... i extra wygodnych ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
no i nie podoba mi się jeszcze to ze PM zmieniła suknię.... bez tej "balowej" to już nawet nie ma tego uroku... |
||
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
no a ja zmykam już bo mój dedline na pracę się zbliża
|
|
|
|
#3045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bartdzo mi się podobał Na buty też zwróciłam uwagę świetne Heh nie wiem jak u was ale u nas na zdjęciu grupowym pm zawsze z drugiej strony stoi a tutaj było inaczej
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja np. z TZem jestem przyzwyczajona, ze jak gdzies razem idziemy to zawsze jestem po prawej stronie... jak sie zdarzy, ze przez przypadek trafie na lewa to po chwili musimy sie zmienic stronami, bo nam tak niewygodnie takie zboczenie male ![]() no ale do oltarza panna mloda idzie po prawej stronie, wiec nie bedzie problemu
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Jak czytam wasze posty, to aż miło... macie tyle werwy do tego ślubu... ja nie bardzo wszystko załatwione i spokój nie przejmuję się niczym... czasem popatrzę w necie za jakimiś sukniami albo fryzurkami, bo makijaż sama robię i raczej będzie to ciemny makijaż, bo taki uwielbiam i w takim się najlepiej czuję, to niby czemu nie?? Jeszcze skoro potrafię to dobrze dobrać do siebie to jest OK... prawda? Na codzień maluję się delikatnie aczkolwiek wyraźnie Fryzura zależy od sukni, ale już mam kilka typów... teraz zapuszczam włosy... hehehe :P No a suknia hmmm... chętnie bym pomierzyła,ale jakoś czasu nie mam a poza tym samej się nie chce biegać po salonach, chyba że kogoś wyciągnę... ale jak znam życie to 1000 razy zmienię zdanie... hehe bo zależy to częściowo od mojej połowy czy pójdzie w muszkiecie (tak jak ja chcę) czy w krawacie (tak jak on chce)... byle nie mucha bo mu nie pasuje :P A JAK WASI PANOWIE???? Zastanawiam się jaka jest teraz średnia wieku bo jak nawet po znajomych obserwuję to młodzi teraz mają swój czas laski opk 20+ a mężczyźni tak 25+ ten wyż jednym słowem ,a że kobity wolą często starszych to i tak jest jak jest... tak mi się wydaje ![]() Gorące pozdrowienia!!
|
#3048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wpadłam na to Mi tez lepiej się chodzi po prawej stronie Niby taki drobiazg a jaki istotny
|
|
#3049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reszta nie wiem czy by mi sie w dzien slubu reka nie trzesla ![]() Cytat:
piekny czarny garnitur, biala koszula na spinki i czarny krawat ![]() mucha to tylko do smokingu... a smokingu przed 19 sie nie ubiera ![]() Cytat:
tzn. niby pol roku starszy oboje mamy po 23 lata (tzn. ja jeszcze przez niecaly miesiac 22 |
|||
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam bym chciała,żeby mój miał muszkiet dopasowany do kamizelki, a do tego jakiś ładny ciemny garnitur (najlepiej czarny) ,ale nie chce się zgodzić, więc ja mam z suknią problem
![]() Bo chcę lekko stylizowaną tzn ona by była WIELKA ... hehe jak księżniczka
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszcie mi co to jest ten musznik bo ja nie wiem i czasem na all piszą muszznik. gratis
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-27 o 11:41 |
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
mortishia chyba o musznik Ci chodzi? muszkiet to broń, a musznik to część męskiego stroju
![]() ja też chcialam, by tż założył musznik, ale nei wiem czy pasował by bez kamizelki, czy tylkoz kamizelką wypada go ubrać ;/ Dla Kaśki fotki muszników ![]() http://www.slubnytarg.pl/ks/10124.jpg
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-27 o 11:42 |
|
|
|
#3053 |
|
Raczkowanie
|
Kilka sukien...
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Chili to ta kamizelka czy co
Mortisha ostatnia i przed ostatnia suknia okropne
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
Musznik to jest ten "krawat"
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
ale powiem Wam, że brzydko to wygląda tak jak kamizelka, nie dość, że mało elegancko to jeszcze biedny TZ-cik się paży w tym i wygląda jak bałwanek
ja nadal obstaję przy czarno-białym TZ-cikiem
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.dunpillo.com.pl/Portals/1...5b521a114e.jpg to jest musznik kaśka, a kamizelka, to kamizelka
![]() co oni codziennie z tym wizażem robią, że niedziała
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-27 o 12:49 |
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Co do wzrostu to ja mam jakies 172 a TŻ z 184... A dzisiaj natrafilam na ciekawa stronke z sukniami slubnymi i sie zastanawiam czy nie kupic uzywanej, bo mozna za tanie (oczywiscie nie wszystkie...) pieniadze kupic fajna sukienke, zreszta zobaczcie http://www.suknie-wesele.pl/ a wizaz pewnie nie działa bo za duzo nas siedzi hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

. Mój brat ma 10. urodziny jutro i kupujemy mu pościel z ulubioną drużyną piłkarską
i słodycze.

I tak patrze o tym co pisałyście
ale nie mam tyle żeby wydać, powiedzmy do 100zł- 150zł mogę coś kupić. Macie jakieś pomysły? Imreza urodzinowa w sobotę a ja jestem bez prezentu, co prawda mam jakieś ubranka dla niego, ale dziecko w tym wieku się jeszcze nie cieszy z ubrań.
TZ mowi, ze spokojna glowa i ze jego ciotka ma na swojej plantacji truskawki wczesniejsze i pozniejsze, wiec jakby co to to nie ma problemu... no zobaczymy
uwielbiam scrabble czy monopol 

, dlatego buciki zazwyczaj mam do 5cm, no raz miałam 7cm ale nie lubię chodzić w butach na obcasie więc na ślubie żeby nie dać plamy i żeby goście mogli ze mną tańczyć to muszę się zaopatrzyć w takie buciki góra 3-4 cm