Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 19:27   #3271
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

zabcia j anie wiem jak ta dziewczyna zorganbizowala slub, nie dosc ze nie mota, to jak sie do niej mowi to w ogole ni ekuma co Czym ty do niej rozmawiasz
moze zdenerowwana byla

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
No więc w końcu i ja się pochwalę fotką narazie tylko jedna bo z amatorskiego aparatu, na fotki od fotografa jeszcze czekamy
slicznie wygladaliscie

i powiedz jak Ty z 85kg zeszlasz na 50?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
slicznie to wymyslilas ja bym nie dawala slowa "podziękowanie" tylko zostawila tak jak jest... tylko sobie zmień wyraz "25 lipiec" na "25 lipca"
...
dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

my wczoraj mieliśmy miesięcznice a dzisiaj moja mama ma urodziny, robiłam jej tort rano i zobaczę później czy się nie rozpłynął
i jak tam mijala rocznica?

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ile płacicie dziewczynki za wystrój koscioła?
Tylko napiszcie czy stroi Wam koscielny/siostra zakonna czy kwiaciarnia?
my placilismy 100zl ( 3 pary ) Kosciol dekorowala siostra zakonna

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 19:41   #3272
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Kurcze w moim kosciele tylko ja mam slub A pani kwiaciarka zaspiewała tysiąc zł

Jak sie czujesz Samba?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 19:51   #3273
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
powaznie?
a to dziwne ze tylko Wy macie slub ...
wooow tys .. niezle z jakich kwiatow?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 20:13   #3274
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Jak sie czujesz Samba?
kurcze no to nieciekawie... A to jest jedyna osoba, ktora ma prawo cos dekorowac? Czy mozna sprawdzic u konkurencji albo ewentualnie samemu cos pokombinowac?? My mamy tyle fajnie ze sa 3 pary wiec kazda sie zrzuci po 200 zl i dekoracja bedzie... wiec jeszcze da sie przezyc Gorzej by bylo gdybysmy mieli sami slub, bo oni w tym kosciele to dziwni sa, poza tym ze nigdy nic nie wiedza, i zawsze wszystko mamy sobie zalatwic u siebie w kosciele (mamy slub w innym miejscu na zasadzie licencji) to na nic nie pozwalaja np. swoje dekoracje czy nawet zeby nas czyms obsypali - i tak beda sypac
aaa tylko kase chca brac, bo mamy slub w sanktuarium... wszystkie dokumenty kazali nam pozalatwiac u siebie typu protokol itd, wiec za to zaplacilismy w swojej parafii.. za slub mamy zaplacic 400-500 zl.. a jeszcze oprocz tego musielismy zlozyc papiery w innym kosciele i Ci z sanktuarium to maja odebrac dopiero w sobote 5 wrzesnia... nio i wczoraj pojechalam zlozyc te papiery.. a tu ksiadz zaczyna mi gderac ze czemu slubu u nich nie robimy (a ten kosciol to plac budowy, jakbysmy mieli w nim robic to wole swoj kosciol) i na koniec sobie zazyczyl 100 zl za przekazanie dokumentow myslalam ze padne!! w zyciu bym nie pomyslala ze za to tez trzeba bedzie zaplacic i prawie mu nagadalam normalnie zdzierstwo... wyzalilam sie

czuje sie tak se... na gardlo nic nie pomaga, przespalam pol dnia i slaba jestem
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 20:17   #3275
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny wklejam zdjecia z probnego makjiazu. Tz stwierdzil ze woli mnie nie umalowana A poza tym wszyscy mowia ze troche mniej ciemnego cienia w kaciku oka i bedzie ok. Prosze o szczere komentarze

A propo slubow to ja tez bede miala sama w ten dzien, bo para przed nami odwolala z powodu choroby narzeczonego. Sprawdzalam pogode dlugoterminowa na 12 wrzesnia i w calej Polsce ma byc pochmurno z przejasnieniami i 21 stoopni, ale bez opadow. Hmm jak dla mnie idealnie. Nie zimno i nie goraco. Zobaczymy czy sie sprawdzi

Prosze nie zwracac na moje nieuczesane brwi II..o kurdeeeee nie tak to jest jak sie samemu depiluje brwi Jedna mam łagodny łuk druga wygiety dosc mocno super nie ma co, teraz to sobie moge pomarzyc o wyrownaniu do slubu. Eh Dopiero teraz zwrocilam uwage. W dodatku jedna wyzej druga nizej hehe JA to jestem fenomen, no naprawde
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Próbny 3.jpg (124,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Próbny 5.jpg (149,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Próbny 6.jpg (149,0 KB, 64 załadowań)

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-26 o 20:19
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 20:44   #3276
kasiaher
Wtajemniczenie

witam
no troche mnie nie było , a ile mnie relacji omineło to nawet nie chce mi się liczyć ale napewno dużo , coraz więcej nas mężatek .
u mnie nawet nawet dzidzi rośnie i starsznie się wierci i dokucza mamusi .
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 00:18   #3277
motley
Zadomowienie

anika222 bardzo Cię przepraszam ale tuż przed ślubem mój mózg jest tak wyprany, że nic mi się nie rymuje Jeżeli poczekasz do przyszłego tygodnia to może wtedy będę lepiej funkcjonować i coś wymyślę.

Ogólnie to wszystko dopinamy na ostatni guzik, tylko z TŻ jest problem bo ma zapalenie ucha Nie dość, że się biedak stresuje to jeszcze go dzisiaj zaczęło boleć. Dostał jakieś antybiotyki i krople ale boję się, że mu do soboty nie przejdzie A najgorsze jest to, że nawet nie może leżeć spokojnie w łóżku bo trzeba pojechać zawieźć napoje, alkohol, pogadać z księdzem a to wszystko 100 km od domu

Jedyne co mnie cieszy to dzisiejsze spotkanie z panem, który ma nam zaśpiewać piosenkę o żabie i jeżu. My będziemy mieli DJ ale pierwszy taniec, który jest niespodzianką dla TŻ wykona pan na gitarze... jest po prostu boski. Super zrozumiał o co mi chodzi i jak śpiewał to aż mi się płakać chciało ze wzruszenia... już widzę jak będę beczeć na naszym pierwszym tańcu.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za TŻ żeby mu się poprawiło bo nie wiem co będze.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 07:55   #3278
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
anika222 bardzo Cię przepraszam ale tuż przed ślubem mój mózg jest tak wyprany, że nic mi się nie rymuje Jeżeli poczekasz do przyszłego tygodnia to może wtedy będę lepiej funkcjonować i coś wymyślę.

Ogólnie to wszystko dopinamy na ostatni guzik, tylko z TŻ jest problem bo ma zapalenie ucha Nie dość, że się biedak stresuje to jeszcze go dzisiaj zaczęło boleć. Dostał jakieś antybiotyki i krople ale boję się, że mu do soboty nie przejdzie A najgorsze jest to, że nawet nie może leżeć spokojnie w łóżku bo trzeba pojechać zawieźć napoje, alkohol, pogadać z księdzem a to wszystko 100 km od domu

Jedyne co mnie cieszy to dzisiejsze spotkanie z panem, który ma nam zaśpiewać piosenkę o żabie i jeżu. My będziemy mieli DJ ale pierwszy taniec, który jest niespodzianką dla TŻ wykona pan na gitarze... jest po prostu boski. Super zrozumiał o co mi chodzi i jak śpiewał to aż mi się płakać chciało ze wzruszenia... już widzę jak będę beczeć na naszym pierwszym tańcu.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za TŻ żeby mu się poprawiło bo nie wiem co będze.
L kurcze to rzeczywscie biedny ten Twoj Tż;-et. Nie dosc ze stres, to jeszcze bolace ucho. Nie zazdroszcze.

Ale cisza tu na naszym watku. Wiekszosc PM juz jest Zonkami, niewiele nas zostalo
Stary 2009-08-27, 07:59   #3279
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh...no tak to jest... ja juz za bardzo sie nie udzielam, bo i czasu mniej , i nie na bieżąco z tym wszystkim juz... i znow chora to juz w ogóle...

ale podczytuje Was codziennie i musze przyznac, ze slicznoty z naszych laseczek mam tez nadzieje, ze wasze zycie bedzie równie piękne jak foteczki ślubne

pozdrawiam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 07:59   #3280
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochane. Cieszę się ze mnie ktoś jeszcze pamięta... Staram sie nadrobić Wasze wpisy, ale nie jest to łatwe. Po ślubie to jestem gorzej zakręcone i mam większy kołowrotek na tydzień przed ślubem!!! To jest nie do wiary po prostu. Jestem już w pracy i wypada wreszcie coś popracować W sobotę idziemy na wesele do kuzynki (postaram sie wkleić zdjęcie kiecki i butów), teraz gonimy po fotografach i po rodzinie, która nas zaprasza i tak w kółko. Wszyscy wysyłają fotki, filmiki, a my nawet nie bardzo mamy kiedy to obejrzeć, tyko zgrywamy na kompa. Może za miesiąc się wszystko uspokoi??

fanta20 ślicznie wyglądaliście. A moja fryzura trzymała się 4 dni (miałam ją jeszcze na wtorkowej sesji u mnie w domu, głowa już mnie trochę swędziała z lakieru, ale czego się nie robi dla efektu zdjęć )
aniaaa84; wszystko będzie ok A po podróży poślubnej - było super ehhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się... W Egipcie byliśmy już kilka razy i wcale nie chceliśmy tam jechać, ale Grecja i Hiszpania (gdzie planowaliśmy) były strasznie drogie. Poza tym wybór był niewielki (ale tak to jest jak się w piatek o godz. 17 kupuje wycieczkę i leci się w sobotę rano ). Mężuś spisał się oczywiście idealnie.Jakbyśmy dopiero się poznali. Odpoczęliśmy od tego wszystkiego i mieliśmy czas tylko dla siebie, musieliśmy pewne rzeczy nadrobić Tylko potem powrót do rzeczywistości i w poniedziałek od razu do pracy
a to hotel w którym byliśmy
http://www.easygo.pl/wycieczka/egipt...?od-2009-08-06

monia.ch ja miałam to samo, aż mi było głupio, że wszystkie dziewczyny takie zestresowane, a ja nic I tak było w dniu ślubu. Zero stresu i non stop uśmiech, mówię do męża że przez to mi się większe zmarszczki zrobiły i jak tak dalej pójdzie to będzie musiał dorobić na botox

ddaaiissyy my nic nie płaciliśmy za wystrój, tylko 400 zł za ślub (+ 200 zł organista), mieliśmy go w cenie. Tak to wygląda na Skałce w Krakowie. Pogoda będzie super!!

kasiaher jak się czujesz jak dzidzia??

motley trzymam kciuki

Wiem, ze mało dałam zdjęć ze ślubu, postaram się poprawić. Przesyłam Wam link ze zdjęciami, które kolega nam robił

http://picasaweb.google.pl/sebus86/SlubAniIUkasza#

miłego dnia. Uciekam do pracy
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 08:44   #3281
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Coś w tym jest, że po ślubie milkniemy na wątku...
Stary 2009-08-27, 09:03   #3282
liliputek
Raczkowanie

W dodatku nikt nie widzi ostatnio moich postow..Smutno mi sie zrobilo..
Stary 2009-08-27, 09:27   #3283
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Ile płacicie dziewczynki za wystrój koscioła?
Tylko napiszcie czy stroi Wam koscielny/siostra zakonna czy kwiaciarnia?

Ale Samba zazdroszczę tej pogody
Sprawdzałam na twojapogoda.pl i tez widzę ze 05.09 ma byc slicznie
Ja płace 650 - za dywan, dekoracje krzeseł i klęczników, 12 stojaków - świeczników + świeca + dekoracja z margaretek + tiul - i tez sama to płace.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
i powiedz jak Ty z 85kg zeszlasz na 50?
Obłęd nie???!!!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Ale cisza tu na naszym watku. Wiekszosc PM juz jest Zonkami, niewiele nas zostalo
no własnie..... ! nie podoba mi sie to!

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh...no tak to jest... ja juz za bardzo sie nie udzielam, bo i czasu mniej , i nie na bieżąco z tym wszystkim juz... i znow chora to juz w ogóle...

ale podczytuje Was codziennie i musze przyznac, ze slicznoty z naszych laseczek mam tez nadzieje, ze wasze zycie bedzie równie piękne jak foteczki ślubne

pozdrawiam
MisQa... a myślałam ostatnio o Tobie - sprawy z TZ lepiej?! mam nadzieje, że tak i jakoś mam wrażenie że zaraz po ślubie niekoniecznie musi być kolorowo, a wręcz może być troche gorzej, ale to przechodzi - takie ja mam wrażenie.

Cytat:
Dziewczyny wklejam zdjecia z probnego makjiazu. Tz stwierdzil ze woli mnie nie umalowana A poza tym wszyscy mowia ze troche mniej ciemnego cienia w kaciku oka i bedzie ok. Prosze o szczere komentarze

Sprawdzalam pogode dlugoterminowa na 12 wrzesnia i w calej Polsce ma byc pochmurno z przejasnieniami i 21 stoopni, ale bez opadow. Hmm jak dla mnie idealnie. Nie zimno i nie goraco. Zobaczymy czy sie sprawdzi

Prosze nie zwracac na moje nieuczesane brwi II..o kurdeeeee nie tak to jest jak sie samemu depiluje brwi Jedna mam łagodny łuk druga wygiety dosc mocno super nie ma co, teraz to sobie moge pomarzyc o wyrownaniu do slubu. Eh Dopiero teraz zwrocilam uwage. W dodatku jedna wyzej druga nizej hehe JA to jestem fenomen, no naprawde
nie chce chmur 12 września!!!!!!!!!!!!!
a makijaż szczerze mi sie podoba, nie wiem czy chcesz tak zmatowioną buzie, ale oczy są ok
ja wiem co to za ból samej sobie depilowac brwi... masakra jakaś mi zawsze wychodzi

a my znowu pod górke........ wrrrrrrrrr....... TZ kupił wczoraj buty do ślubu, ale nagle okazalo się, że spodnie od garnituru ślubnego, są zwężane ku dołowi i nie leżą idealnie na butach ... wrrrrrrr... ale mam nadzieje, że się to poprawi jak skrócimy spodnie, bo są o 3 cm za długie.... ale i tak wiem, że będzie wokół tego nerwówka.... masakra.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Wiem, ze mało dałam zdjęć ze ślubu, postaram się poprawić. Przesyłam Wam link ze zdjęciami, które kolega nam robił

http://picasaweb.google.pl/sebus86/SlubAniIUkasza#
ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 09:36   #3284
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
nie chce chmur 12 września!!!!!!!!!!!!!
a makijaż szczerze mi sie podoba, nie wiem czy chcesz tak zmatowioną buzie, ale oczy są ok
ja wiem co to za ból samej sobie depilowac brwi... masakra jakaś mi zawsze wychodzi

a my znowu pod górke........ wrrrrrrrrr....... TZ kupił wczoraj buty do ślubu, ale nagle okazalo się, że spodnie od garnituru ślubnego, są zwężane ku dołowi i nie leżą idealnie na butach ... wrrrrrrr... ale mam nadzieje, że się to poprawi jak skrócimy spodnie, bo są o 3 cm za długie.... ale i tak wiem, że będzie wokół tego nerwówka.... masakra.
!
Dziekuje za opinie A co to chmur, mnie one roznicy nie robia byleby nie padalo i nie bylo burzy, jak bedzie cieplo to mi to lekie zachmurzenie nie bedzie przeszkadzalo (chyba).
Mnie tez sie nie podob ze taka cisza na watku, jakos tu tak teraz obco...
Stary 2009-08-27, 09:57   #3285
monarika
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki dawno nic nie pisałam ale podczytuję Was na bieżąco

Cytat:
Jak dla mnie ten makijaż jest świetny i wydaje mi się, że ten ciemny cień w kąciku jest najlepszy bo bez niego wyglądałoby to wszystko tak mdło, ja bym oczy zostawiła tak jak są
monarika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 10:10   #3286
ania20m
Wtajemniczenie

Monarkia - jak tam samopoczucie?? już nie długo nasz dzień, jak tam ci ida przygotowania?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 10:34   #3287
san_g
Zadomowienie

hej dziewczyny żadna z Was nie ma już projektu winietek w wordzie, pdf-ie?? bardzo bym czegoś takiego potrzebowała- jeżeli któraś ma jeszcze gdzieś coś takiego to bardzo proszę o maila san_g@o2.pl będę dozgonnie wdzięczna ponieważ sama sobie nie potrafię z tym poradzić

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 10:36   #3288
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Monarkia - jak tam samopoczucie?? już nie długo nasz dzień, jak tam ci ida przygotowania?
powoli zaczynam się stresować, że z czymś nie zdążymy najgorzej w nocy jak się przebudzę i zacznę myśleć o pierdołach to już mam po spaniu...

A Ty jaktam? Stresa już masz?
monarika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 10:43   #3289
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
tylko nie wiem czy zostawic tak jak jest Karolina & Pawel 25 lipiec 2009 ..
czy moze cos innego ... ze podziekowanie czy cos?
25 lipca 2009
Chyba tak powinno się pisać .

azzis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 10:57   #3290
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
powoli zaczynam się stresować, że z czymś nie zdążymy najgorzej w nocy jak się przebudzę i zacznę myśleć o pierdołach to już mam po spaniu...

A Ty jaktam? Stresa już masz?
,,

Oj tak już też sie powoli stresuje, ale najbardziej pierwszym tańcem że będziemy tak sztywno wyglądać i czy sie nie zatne w kościele z nerwów ja w nocy śpie tylko rano jak wstane to mnie brzuch boli.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 11:05   #3291
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

SANG A NA KIEDY TO POTRZEBUJESZ....

w wordzie i pdf nei mam ... ale moge ci w corelu crobic w do pdf to
jak nei masz problemu poczekac do przyszłego tygodnia to przez weekend moge ci to zrobic tylkoliste gosci dokładna musisz dac i jak chcesz miec je zrobione znaczy sie skladane na pol czy jak sobei to wymysliłas

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 11:33   #3292
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

mnie sie tez to nie podoba ze tu taka cisza... zwlaszcza ze ostatnimi czasy nie mialam zbyt wiele czasu na udzielanie sie, a teraz mam ale nie mam z kim gadac

Ja zaraz lece pofarbowac wloski, a potem chyba na solarke na chwilke mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi bo dalej slaba jestem ale przecoez musze sie troche opalic do tego 5 wrzesnia
Stary 2009-08-27, 12:30   #3293
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
powaznie?
a to dziwne ze tylko Wy macie slub ...
wooow tys .. niezle z jakich kwiatow?
Niestety tylko my mamy slub, moj kosciół jest dość drogi (800zł msza) i sam organista mi mówił, ze wielu parafian ucieka, ze tylko zapowiedzi są w kosciele a slubów zero.
Kwiaty hmm nie wiem jak sie nazywają ale mniej więcej tak wyglądaja
http://poznan.forumslubne.pl/files/bukiet_201.jpg
(takie jakby różyczki malusie, ale to nie są róże, na pewno kojarzycie) Bukiet w podłużnym kształcie i własnie w takim klimacie ustrojony tez kosciół. Do tego na dwyanie rozłożone biały drapowany materiał (jest wstretny dywan) posypany płatkami róż.
A ławki będą ozdobionęe w podobny spsób jak na fotce (materiał będzie węższy)
http://www.dekoracjeslubne.com.pl/1d10.htm
taką cieniutką, delikatną organzą ale w kolorze ecru (jak bukiet) no i też jakies kwiatuszki przypięte.

Cytat:
kurcze no to nieciekawie... A to jest jedyna osoba, ktora ma prawo cos dekorowac? Czy mozna sprawdzic u konkurencji albo ewentualnie samemu cos pokombinowac?? My mamy tyle fajnie ze sa 3 pary wiec kazda sie zrzuci po 200 zl i dekoracja bedzie... wiec jeszcze da sie przezyc Gorzej by bylo gdybysmy mieli sami slub, bo oni w tym kosciele to dziwni sa, poza tym ze nigdy nic nie wiedza, i zawsze wszystko mamy sobie zalatwic u siebie w kosciele (mamy slub w innym miejscu na zasadzie licencji) to na nic nie pozwalaja np. swoje dekoracje czy nawet zeby nas czyms obsypali - i tak beda sypac
aaa tylko kase chca brac, bo mamy slub w sanktuarium... wszystkie dokumenty kazali nam pozalatwiac u siebie typu protokol itd, wiec za to zaplacilismy w swojej parafii.. za slub mamy zaplacic 400-500 zl.. a jeszcze oprocz tego musielismy zlozyc papiery w innym kosciele i Ci z sanktuarium to maja odebrac dopiero w sobote 5 wrzesnia... nio i wczoraj pojechalam zlozyc te papiery.. a tu ksiadz zaczyna mi gderac ze czemu slubu u nich nie robimy (a ten kosciol to plac budowy, jakbysmy mieli w nim robic to wole swoj kosciol) i na koniec sobie zazyczyl 100 zl za przekazanie dokumentow myslalam ze padne!! w zyciu bym nie pomyslala ze za to tez trzeba bedzie zaplacic i prawie mu nagadalam normalnie zdzierstwo... wyzalilam sie

czuje sie tak se... na gardlo nic nie pomaga, przespalam pol dnia i slaba jestem
Sambus a ja dostałam dziś zapalenia pęcherza !!!!!!!!!!! Boli, szczypiem w toalecie jestem co 10 min Oszaleję tak więc witaj w klubie chorowitków
A może choc u Ciebei dziś lepiej??
Pani kwiaciarka nei jest jedyną, ktora moze współpracować, ale znam ją i wiem, że ładnie robi.. tylko nie myślałam, ze to az tyle kosztuje!!
Bukiecik dla mnie 150, a strojenie auta 200. Masakra

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2009-08-27 o 12:34
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 13:01   #3294
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Sambus a ja dostałam dziś zapalenia pęcherza !!!!!!!!!!! Boli, szczypiem w toalecie jestem co 10 min Oszaleję tak więc witaj w klubie chorowitków
A może choc u Ciebei dziś lepiej??
Pani kwiaciarka nei jest jedyną, ktora moze współpracować, ale znam ją i wiem, że ładnie robi.. tylko nie myślałam, ze to az tyle kosztuje!!
Bukiecik dla mnie 150, a strojenie auta 200. Masakra
ojoj biedactwo... cos w tym chyba jest ze przed slubem kazdy musi na cos sie rozchorowac zeby zbyt milo nie bylo mojej mamie dla odmiany zimno sie zrobilo na wardze

ja juz troche lepiej sie czuje... gardlo mniej boli, ale dalej slaba jestem i nic nie robie...

Ale sie przed chwila wkurzylam, przyszedl koles, ze w przyszlym tygodniu od pon do czwartku wymieniaja w calym pionie rury w kuchni i ubikacji bo komus rura pekla i sytuacja alarmowa... ja normalnie patrze na goscia i mu mowie ze chyba se zartuje, moja mamcia ze absolutnie sie nie zgadza, ze mamy wesele w przyszla sobote i jak on se to wyobraza... ze 7 wrzesnia moga se przyjsc... ale oni ze nie ma takiej opcji, ze w przyszlym tygodniu... normalnie porazka... tu tyle roboty, stresow a ci nam jeszcze pol chalpy rozwala... jak nie urok to sraczka...

Daisy to kuruj sie bo kurde zapalenie pecherza to nic przyjemnego ;/
Stary 2009-08-27, 13:02   #3295
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki dawno nic nie pisałam ale podczytuję Was na bieżąco

Jak dla mnie ten makijaż jest świetny i wydaje mi się, że ten ciemny cień w kąciku jest najlepszy bo bez niego wyglądałoby to wszystko tak mdło, ja bym oczy zostawiła tak jak są
Dziekuje bardzo,a wiec zostane przy tym makijazu bez zmian.

Ja dzis ide do fryzjera na podciecie wlosow, moze pojedziemy tez juz zaplacici ksiedzu za slub. Slub coraz blizej, zaczynam chyba odczuwac stresa
Stary 2009-08-27, 13:05   #3296
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
MisQa... a myślałam ostatnio o Tobie - sprawy z TZ lepiej?! mam nadzieje, że tak i jakoś mam wrażenie że zaraz po ślubie niekoniecznie musi być kolorowo, a wręcz może być troche gorzej, ale to przechodzi - takie ja mam wrażenie
ech... jakos wcale nie jest lepiej... ciagle sie kłocimy... jest koszmarnie, byla nawet taka chwila, ze powiedzialam, ze zaluje tego slubu....
ale nie mam juz sil nawet o tym myslec, strasznie ciezko przechodze teraz choróbsko i nie mam juz sil totalnie na nic

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 13:18   #3297
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
SANG A NA KIEDY TO POTRZEBUJESZ....

w wordzie i pdf nei mam ... ale moge ci w corelu crobic w do pdf to
jak nei masz problemu poczekac do przyszłego tygodnia to przez weekend moge ci to zrobic tylkoliste gosci dokładna musisz dac i jak chcesz miec je zrobione znaczy sie skladane na pol czy jak sobei to wymysliłas
oj Anika mogę poczekać pewnie, tylko że nie chciałam sprawiać problemu z dodatkową robotą tym bardziej że masz dużo swoich zajęć przed ślubem dlatego chciałam sam wzór i powklejam sobie już te wszystkie nazwiska, tylko że na corelu się kompletnie nie znam...a winietki chcę takie najzwyklejsze składane na pół z jakimś emblematem nad nazwiskiem, mam pożyczoną taką maszynę do równego wycinania i dlatego pomyślałam że sama zrobie te winietki bo kupne są drogie a papier też mam bo kupiłam do książek dla rodziców ale skończyło się na tym że drukuje wszystko na kalce bo tak ładniej wygląda a papier będę mogła wykorzystać na winietki

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 13:35   #3298
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
oj Anika mogę poczekać pewnie, tylko że nie chciałam sprawiać problemu z dodatkową robotą tym bardziej że masz dużo swoich zajęć przed ślubem dlatego chciałam sam wzór i powklejam sobie już te wszystkie nazwiska, tylko że na corelu się kompletnie nie znam...a winietki chcę takie najzwyklejsze składane na pół z jakimś emblematem nad nazwiskiem, mam pożyczoną taką maszynę do równego wycinania i dlatego pomyślałam że sama zrobie te winietki bo kupne są drogie a papier też mam bo kupiłam do książek dla rodziców ale skończyło się na tym że drukuje wszystko na kalce bo tak ładniej wygląda a papier będę mogła wykorzystać na winietki
no to wyslij mi mailem anna.k80@o2.pl liste nazwisk w wordzie tylko dokładnie posprawdzaj.... no i ci zrobie i wymiar mi powiedz czy taki moze byc jak wizytówka po zlozeniu 90mm x 50 mm czy inny chcesz

i czy taka masz gilotyne z podziąłką w cm bo nei wiem czy ci linie cięcia robic...

sang a ty wiesz moze gdzie w gliwicach maja poduszeczki po dobraczki i jakies inne duperele slubne?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rolocuta3-400.jpg (14,1 KB, 9 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-08-27 o 13:41
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 14:22   #3299
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

A propo slubow to ja tez bede miala sama w ten dzien, bo para przed nami odwolala z powodu choroby narzeczonego. Sprawdzalam pogode dlugoterminowa na 12 wrzesnia i w calej Polsce ma byc pochmurno z przejasnieniami i 21 stoopni, ale bez opadow. Hmm jak dla mnie idealnie. Nie zimno i nie goraco. Zobaczymy czy sie sprawdzi

Makijaż mi się podoba, bardzo ładny!

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
25 lipca 2009
Chyba tak powinno się pisać .
Na pewno 25 lipca

Cytat:
ojoj biedactwo... cos w tym chyba jest ze przed slubem kazdy musi na cos sie rozchorowac zeby zbyt milo nie bylo mojej mamie dla odmiany zimno sie zrobilo na wardze

ja juz troche lepiej sie czuje... gardlo mniej boli, ale dalej slaba jestem i nic nie robie...

Ale sie przed chwila wkurzylam, przyszedl koles, ze w przyszlym tygodniu od pon do czwartku wymieniaja w calym pionie rury w kuchni i ubikacji bo komus rura pekla i sytuacja alarmowa... ja normalnie patrze na goscia i mu mowie ze chyba se zartuje, moja mamcia ze absolutnie sie nie zgadza, ze mamy wesele w przyszla sobote i jak on se to wyobraza... ze 7 wrzesnia moga se przyjsc... ale oni ze nie ma takiej opcji, ze w przyszlym tygodniu... normalnie porazka... tu tyle roboty, stresow a ci nam jeszcze pol chalpy rozwala... jak nie urok to sraczka...

Daisy to kuruj sie bo kurde zapalenie pecherza to nic przyjemnego ;/
uuu, to nie zazdroszczę! Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążą i że nie będą Ci się tydzień przed ślubem myszkować po domu!

Cytat:
ech... jakos wcale nie jest lepiej... ciagle sie kłocimy... jest koszmarnie, byla nawet taka chwila, ze powiedzialam, ze zaluje tego slubu....
ale nie mam juz sil nawet o tym myslec, strasznie ciezko przechodze teraz choróbsko i nie mam juz sil totalnie na nic
uuu... to nie dobrze! Mam nadzieję, że jakoś szybko dojdziecie do porozumienia, a Ty się skup teraz na swoim zdrowiu, bo ono jest najważniejsze, a wszystko się ułoży!

Co do pogody 12 września, to już się boje. Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać i że nie będzie zimno... Nie mam nic na ramiona i nawet nie zamierzałam kupować...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 14:30   #3300
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mi przykro , teraz odpoczywaj (jakaś grypka?!) niech choróbsko szybko minie - potem do dzieła - ratowanie związku - skoro oboje tego chcieliście to nie był to błąd, tylko niestety może nie każdy (szczególnie facet) zdjae sobie sprawe z tego, że obrączka na palcu nie gwaratuje że będzie dobrze i że nie musi się dalej starać. ludzie sobie odpuszczają - a wtedy robi sie problem.
trzymam kciuki. zdrowiej!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

!.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości