Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?]
super . ! 475 61,29%
nie mam na ten temat zdania. 40 5,16%
wolę zapuścić swoje. 160 20,65%
wygląda to nienaturalnie. [!] 100 12,90%
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 17:11   #3601
StokrotkaS
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy

Cześc dziewczyny !!

No ja już od niedzieli jestem PO przedłużeniu włosów i wczoraj miałam właśnie końcowe strzyżenie włosów ......
Zanim wrzucę zdjęcia, chcę się podzielic z Wami moimi wrażeniami z tego, co działo i dzieje się teraz na mojej głowie .... Przypomnę, że włosy miałam przedłużane na stałe metodą MICRORINGS, a rodzaj włosa, jaki wybrałam, to naturalny włos indyjski .... długośc 50 cm - kolor ciemny brąz / czarny... Włoski zakupiłam na allegro u sprzedawcy TREVOR, którego POLECAM !!!!
A więc od początku:
W niedzielę przyjechała do mnie koleżanka - fryzjerka i przywiozła moje pasma, których wcześniej nie widziałam ..... swoje włosy miałam w kolorze ciemny brąz, no i te zakupione przeze mnie niby też były w takim kolorze ale jak przymierzyłyśmy jedne do drugich, to się okazało, że moje naturalne wpadają dodatkowo w jakąś śliwkę, a te pasma z kolei są w kolorze ciemnej czekolady .... ogólnie załamka, więc cóż - szkoda było od razu zakupione włosy farbowac ale nie było wyjścia - ja jednak myślę, że dobrze, że poddałyśmy je takim zabiegom jak: farbowanie, suszenie i prostowanie, bo przynajmniej wiedziałyśmy, czy faktycznie jest to włos NATURALNy i czy po czymś takim nie zrobi się kołtun lub coś w tym stylu, no ale pofarbowałyśmy i moje i pasma na czarno farbą i okazało się, że włosy nadal są bardzo ładne, mięciutkie i sprężyste ... dlatego właśnie polecam wam tego sprzedawcę
No i kiedy już z kolorem koleżanka sobie poradziła, wysuszyła moje włoski, a potem je wyprostowała - ogólnie byłam w szoku, że wreszcie mam DŁUGIE WŁOSY - aż do pasa .... We wtorek mi je obcięła, a raczej podcięła, bo trochę jednak za długie były, no i wszystko by było ok, gdyby nie PIERWSZA NOC po przedłużeniu - Matkoooo myślałam, że na siedząco będę spac !!!! Jak przyłożyłam tylko głowę do poduszki to myślałam, że mi głowa pęknie - tak mnie wszystko bolało - więc ani na boku, ani na plecach zasnąc nie mogłam ale jakoś wytrzymałam... te pasma, które ciągnęły mnie najbardziej, koleżanka mi wczoraj troszkę obniżyła, żebym się tak nie męczyła ale już dziś wszystko jest ok, a ja czuję się tak, jak bym miała swoje włosy, a nie doczepione, a poza tym moje się zdyscyplinowały po tym czasie i przystosowały do tych pozostałych, więc jestem BARDZO ZADOWOLONA z efektu i uważam, że moja koleżanka wykonała Kawał dobrej roboty Same zresztą zobaczcie jak wyglądałam ,, przed " , a jak ,, po "
A tak na marginesie, to nie wierzę w to, że ktoś SAM potrafił by zrobic sobie coś takiego, nawet koleżanka koleżance , jeśli nie ma w tym doświadczenia, bo ja już wiem na czym to mniej więcej polega i wiem też, że jakąś wiedzę trzeba miec, chocby na przykład to, że powyżej tzw. linii kapelusza NIE WOLNo nakładac już ringów, tak samo trzeba wiedziec gdzie założyc ringi, kiedy klientka chce zaczesywac włosy do góry, a gdzie, kiedy chce nosic rozpuszczone .... także jest wiele różnych warunków, jeśli chodzi o prawidłowe wykonanie takiej metody, no chyba, że ktoś chce sobie coś zrobic prowizorycznie, to wtedy nie ma problemu .... ale myślę, że przez coś takiego więcej szkody sobie można narobic, niż pożytku ...
Tak czy inaczej bardzo polecam tą metodę tym, którzy się obawiają i zastanawiają , tylko pamiętajcie, że najważniejszy jest prawidłowy dobór pasma do waszego naturalnego włosa ... jeśli to sknocicie, to napewno będzie widac gdzie się kończy wasz włos, a gdzie zaczyna przedłużony, bo one muszą do siebie pasowac strukturą !!!

Pozdrawiam was serdecznie i napiszcie jak wyglądam po przedłużeniu ???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowy fryz 010.jpg (145,7 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pazurki ;-) 004.jpg (146,8 KB, 160 załadowań)
Stary 2009-08-26, 17:55   #3602
Shakira_19
Raczkowanie

Oni nie mają tam niestety nr
-jest mysi blond
-rozswietlony blond
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:13   #3603
tynkaa21
Przyczajenie

PRZEPRASZAM, CZY MI KTOŚ ODPOWIE NA MOJE PYTANIE!! tEZ ZALEZY MI NA SZYBKIEJ ODPOWIEDZI!!

BLAGAM O POMOC!!!!! ;]
tynkaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 18:20   #3604
sintagma
Wtajemniczenie

Stokrotko włoski ładne, gęste ( pogratulować koleżanki) ale ja bym je troszkę podcieniowała, wygladają na odcięte od linijki.

SHAKIRA zrobiłam specjalnie zdjęcie tych klipów od long hair tych o wadze 70 gr bo je obecnie mam. Przy moich gęstych włosach ich ilość jest akurat, przed pierwszym myciem wydawało mi sie ze jest ich mało jednak po nim ich "przybyło" zmyły sie silikony i stały sie puszyste, nie sprawiają mi kłopotów no i są na tych małych spineczkach które są gęsto doszyte do taśmy co jest dla mnie ważne. Ogolnie są ok i jestem zadowolona zawsze to naturalne a nie syntetyk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (72,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (70,0 KB, 64 załadowań)
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-08-27 o 18:53 Powód: post pod postem
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:08   #3605
JoOshTyYnQqa
Raczkowanie

Może ktos wstawić filmikk, na którym widać całe przedłużanie włosów na mikro ringi? chodzi mi o to,żeby dokładnie wiedzieć, gdzie mam przedłużyć włosy, gdzie i jakie warstwy zrobić. mogą też być zdjęcia, byle było pokazane gdzie tymi mikroringami przedłużyć włoski ;(
znacie jakąś stronkę moze, też sie przyda
JoOshTyYnQqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:59   #3606
sintagma
Wtajemniczenie

wiem ze na 4greathair.pl były takie instruktaże jak to zrobić ale czy dalej są nie wiem...
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 19:59   #3607
EwaD
Przyczajenie

Ultradzwięki - jaka różnica???

Witam serdecznie. Zdecydowałam się na zagęszczenie włosów ok.40/50 pasemek. Wybrałam metode ultradzwieków - podobno najnowasza i najlepsza (??). W moim mieście w salonach przedłużanie/zagęszczanie ta metoda kosztuje ok.19zl za pasemko a znalazłam rownież ogłoszenia Pań, które przedłużają włosy i owa usuge wykonuja w domu, koszt jednego pasemka wynosi ok8zl. Zastanawiam się w czym tkwi różnica cenowa. Czy to w zaleznosci od włosów i tym że w expluzywnym salonie czy różnica jest w maszynie i tych zgrzewach? Czy są mniej profesjonalne? Nie wiem na co się zdecydować a naprawde zalezy mi by jak najbardziej oszczedzić moje włosy. Bardzo prosze jak ktoś się w tym orietuje o pare słów na temat ultradzwików. Dziekuje ślicznie Pozdrawiam
EwaD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 20:09   #3608
Shakira_19
Raczkowanie

Kupiłam te od VICTORII, choć trudno mi będzie pewnie z kolorem, ale zobaczę skoro jesteście zadowolone

dzięki sintagma
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 21:34   #3609
TmargoT
Zakorzenienie

no w końcu zrobiłam fotki swoich włosków.
sorki za fotki z lustra,ale nie miał mi kto zrobić.zresztą ważne sa włosy,nie twarz.
dorobiłam fotkę w chustce.tak chodzę,kiedy wieje wiatr
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc00919gxd mały.jpg (12,4 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc00928zmaly1.jpg (11,0 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc00910mały 2z.jpg (10,8 KB, 152 załadowań)

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-26 o 21:40
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 01:20   #3610
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StokrotkaS Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny !!

No ja już od niedzieli jestem PO przedłużeniu włosów i wczoraj miałam właśnie końcowe strzyżenie włosów ......
Zanim wrzucę zdjęcia, chcę się podzielic z Wami moimi wrażeniami z tego, co działo i dzieje się teraz na mojej głowie .... Przypomnę, że włosy miałam przedłużane na stałe metodą MICRORINGS, a rodzaj włosa, jaki wybrałam, to naturalny włos indyjski .... długośc 50 cm - kolor ciemny brąz / czarny... Włoski zakupiłam na allegro u sprzedawcy TREVOR, którego POLECAM !!!!
A więc od początku:
W niedzielę przyjechała do mnie koleżanka - fryzjerka i przywiozła moje pasma, których wcześniej nie widziałam ..... swoje włosy miałam w kolorze ciemny brąz, no i te zakupione przeze mnie niby też były w takim kolorze ale jak przymierzyłyśmy jedne do drugich, to się okazało, że moje naturalne wpadają dodatkowo w jakąś śliwkę, a te pasma z kolei są w kolorze ciemnej czekolady .... ogólnie załamka, więc cóż - szkoda było od razu zakupione włosy farbowac ale nie było wyjścia - ja jednak myślę, że dobrze, że poddałyśmy je takim zabiegom jak: farbowanie, suszenie i prostowanie, bo przynajmniej wiedziałyśmy, czy faktycznie jest to włos NATURALNy i czy po czymś takim nie zrobi się kołtun lub coś w tym stylu, no ale pofarbowałyśmy i moje i pasma na czarno farbą i okazało się, że włosy nadal są bardzo ładne, mięciutkie i sprężyste ... dlatego właśnie polecam wam tego sprzedawcę
No i kiedy już z kolorem koleżanka sobie poradziła, wysuszyła moje włoski, a potem je wyprostowała - ogólnie byłam w szoku, że wreszcie mam DŁUGIE WŁOSY - aż do pasa .... We wtorek mi je obcięła, a raczej podcięła, bo trochę jednak za długie były, no i wszystko by było ok, gdyby nie PIERWSZA NOC po przedłużeniu - Matkoooo myślałam, że na siedząco będę spac !!!! Jak przyłożyłam tylko głowę do poduszki to myślałam, że mi głowa pęknie - tak mnie wszystko bolało - więc ani na boku, ani na plecach zasnąc nie mogłam ale jakoś wytrzymałam... te pasma, które ciągnęły mnie najbardziej, koleżanka mi wczoraj troszkę obniżyła, żebym się tak nie męczyła ale już dziś wszystko jest ok, a ja czuję się tak, jak bym miała swoje włosy, a nie doczepione, a poza tym moje się zdyscyplinowały po tym czasie i przystosowały do tych pozostałych, więc jestem BARDZO ZADOWOLONA z efektu i uważam, że moja koleżanka wykonała Kawał dobrej roboty Same zresztą zobaczcie jak wyglądałam ,, przed " , a jak ,, po "
A tak na marginesie, to nie wierzę w to, że ktoś SAM potrafił by zrobic sobie coś takiego, nawet koleżanka koleżance , jeśli nie ma w tym doświadczenia, bo ja już wiem na czym to mniej więcej polega i wiem też, że jakąś wiedzę trzeba miec, chocby na przykład to, że powyżej tzw. linii kapelusza NIE WOLNo nakładac już ringów, tak samo trzeba wiedziec gdzie założyc ringi, kiedy klientka chce zaczesywac włosy do góry, a gdzie, kiedy chce nosic rozpuszczone .... także jest wiele różnych warunków, jeśli chodzi o prawidłowe wykonanie takiej metody, no chyba, że ktoś chce sobie coś zrobic prowizorycznie, to wtedy nie ma problemu .... ale myślę, że przez coś takiego więcej szkody sobie można narobic, niż pożytku ...
Tak czy inaczej bardzo polecam tą metodę tym, którzy się obawiają i zastanawiają , tylko pamiętajcie, że najważniejszy jest prawidłowy dobór pasma do waszego naturalnego włosa ... jeśli to sknocicie, to napewno będzie widac gdzie się kończy wasz włos, a gdzie zaczyna przedłużony, bo one muszą do siebie pasowac strukturą !!!

Pozdrawiam was serdecznie i napiszcie jak wyglądam po przedłużeniu ???
Wszystko ok, ale jak juz ktos nizej wspomnial- pocieniuj wlosy, bo masz je obciete na rowno jak u 9-letniej dziewczynki

Piszesz,ze grunt to to, aby wlosy przedluzone nie odznaczaly sie od naturalnych..u Ciebie jest to widoczne przy gorze glowy..musisz te wlosy bardziej wyprostowac, gdyz widac lekkie krecenia a potem dalej prooosto.

Ogolem reszta spoko
Stary 2009-08-27, 09:49   #3611
lejla601
Przyczajenie

stokrotko ile masz zalozonych pasemek i jakiej grubosci sa one
lejla601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 10:29   #3612
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

TmargoT to tasmy ktore kupilas ostatnio , doszywalas cos do nich czy tak wygladaja ? na glowie wygladaja dosc gesto .. ale na foto nr3 widac na glowie efekt : czepka: albo po prostu nie wyprostowalas wlosow w badmace fajnie wygladasz , ale masz straaasznie wycieniowane wloski
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 11:00   #3613
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

TmargoT ogólnie bardzo ładne włoski, ale Ooodeta ma racje-jest widoczny efekt czepka.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 11:18   #3614
StokrotkaS
Raczkowanie

Cześc dziewczyny )

Dzięki za wszystkie komentarze ....

Wiem, że z tymi końcówkami powinnam jeszcze coś zrobic - tylko jak waszym zdaniem je wycieniowac ? na całej długości, czy tylko same końce ? a co do dopasowania pasm do moich naturalnych włosów, to wiem, że u góry się trochę kręcą ale to dlatego, że na tym zdjęciu nie są wogóle wyprostowane....
Mam na głowie 100 pasemek , naturalnych , indyjskich o grubości 0,05g. < jeśli się nie mylę >

Pozdrawiam was i czekam na dalsze komentarze ;-)))
Stary 2009-08-27, 15:28   #3615
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
TmargoT to tasmy ktore kupilas ostatnio , doszywalas cos do nich czy tak wygladaja ? na glowie wygladaja dosc gesto .. ale na foto nr3 widac na glowie efekt : czepka: albo po prostu nie wyprostowalas wlosow w badmace fajnie wygladasz , ale masz straaasznie wycieniowane wloski
FAKT z tyłu jest efekt czepka,ale tak wygląda ta fryzura z tyłu.moje włosy są też tak długie (do połowy pleców) i odznaczają się tak drastycznie
nie da się inaczej.można tylko bardziej przeprostowac włosy ,ale nie będą tak uniesione z przodu.
coś za coś.
tak doszywałam dwie swoje stare taśmy i doszłam do wniosku,że do tej fryzury sa za gęste.
jesli zdecyduję się na całkiem proste ubiorę wszystkie,ale do fryzury EMO musi byc tylko połowa.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-27 o 15:29
Stary 2009-08-27, 16:48   #3616
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Witam dziewczęta szybciutko zjem obiadek i tez wstawie coś od siebie ( widze, że sie rozbujałyscie troszke) hehe )
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 17:35   #3617
tynkaa21
Przyczajenie

Dziekuje wam bardzo!!!!! Widac forum nie odpowiada na wszytskie pytania. Przeciez chyba mozecie odpowiedziec na inne pytania jak o clip in, prawda???

Myslalam ze tu mi ktos pomoze, ale wszystkie mnie ignorujecie!!
tynkaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 17:47   #3618
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkaa21 Pokaż wiadomość
Hej
Jestem tu nowa. Zalezy mi na czasie, wiec prosze o odpowiedz na moje drobne pytanko
W jaki sposób ściąga się sztuczne pasemka robione na mikroringach??
TO się jakoś ten mikroring wygina??
Jesteście doświadczone, więc proszę o radyy
do tego sa potrzebne specjalne szczypce
http://www.allegro.pl/item725748064_...esjonalne.html
Stary 2009-08-27, 17:54   #3619
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Kilka fotek włosów na mojej głowie oraz kilka kompletu na "sucho". Dodam, że naturalne włosy mam na boba, a te kikutki na czubku mojej głowy to skutek dzisiejszej kłótni z prostownicą. Co do włosów to są dwa komplety o długości 55cm oraz 45 cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0001.jpg (27,3 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0002.jpg (25,3 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0003.jpg (24,4 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0018.jpg (46,3 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0020.jpg (36,4 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0019.jpg (44,6 KB, 59 załadowań)
Stary 2009-08-27, 17:56   #3620
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
do tego sa potrzebne specjalne szczypce
http://www.allegro.pl/item725748064_...esjonalne.html
hmm nie koniecznie, ja kieeeeeedyś ściagałam włosy kombinerkami
Stary 2009-08-27, 18:37   #3621
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
hmm nie koniecznie, ja kieeeeeedyś ściagałam włosy kombinerkami
ja też.
choć nie polecam,bo trochę włosów straciłąm
Stary 2009-08-27, 19:27   #3622
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

aaaaaa !! Czarnuleczka wszystkie te tasmy sobie zapinasz na glowe ?? o M.A.S.A.K.R.A !! jest ich strasznie duzo , nie czujesz sie dziwnie albo zaklajstrowana ?? a na dole konce sa dosc rzadkie , przy takiej ilosci tasm ..
Stary 2009-08-27, 19:31   #3623
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
aaaaaa !! Czarnuleczka wszystkie te tasmy sobie zapinasz na glowe ?? o M.A.S.A.K.R.A !! jest ich strasznie duzo , nie czujesz sie dziwnie albo zaklajstrowana ?? a na dole konce sa dosc rzadkie , przy takiej ilosci tasm ..
Nie włosy są rzadkie więc przy jednym komplecie czułam się nieswojo i włosy zamiast dumnie rozpuścić na plecach nosłam związane w kucyk albo przepasane na jeden bok Z tyłu często robiły się prześwity które nie wyglądały estetycznie Teraz jak widać włosy pokrywają kazdy prześwit i jest GIT
Stary 2009-08-27, 19:32   #3624
blondi1041
Rozeznanie

Czarnuleczka niestety za bardzo widac u gory roznice miedzy twoimi wlosami a tymi doczepionymi.. prawdopodobnie masz za bardzo gore wycieniowana..? w avku wydawaly sie lepsze..
kolorek za to ladny
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 19:59   #3625
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
Czarnuleczka niestety za bardzo widac u gory roznice miedzy twoimi wlosami a tymi doczepionymi.. prawdopodobnie masz za bardzo gore wycieniowana..? w avku wydawaly sie lepsze..
kolorek za to ladny
Hmm tak, mam boba z mocnym cieniem ale niestety nie myłam dzisiaj włosów i w dodatku nie prostowałam więc fryz nie jest dopracowany a fotka z av jest wczorajsza.. gdzie umylam kłaki i odpicowałam się :P

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

buuu no i odrost muszę zrobić! ach... nienawidzę tego
Stary 2009-08-27, 20:49   #3626
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

Czarnulka tzn ze nie wszystkie tasmy dopinasz czy jak bo nie zrozumialam .. jeden zestaw to i tak 8 tasm jak dla mnie to duzo , ja teraz moge zapinac juz tylko dwie , co i tak mnie drazni ale to koniecznosc aby zagescic .. aby clipy sie zgraly musisz prostowac wlosy ?? o matko przy tak jasnym blo nie wroze ci kariery
Stary 2009-08-27, 20:56   #3627
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Czarnulka tzn ze nie wszystkie tasmy dopinasz czy jak bo nie zrozumialam .. jeden zestaw to i tak 8 tasm jak dla mnie to duzo , ja teraz moge zapinac juz tylko dwie , co i tak mnie drazni ale to koniecznosc aby zagescic .. aby clipy sie zgraly musisz prostowac wlosy ?? o matko przy tak jasnym blo nie wroze ci kariery
Dlaczego sadzisz, ze przy tak jasnym blondzie nie wrozysz mi kariery? Nie zrozumiałam tego.
Co do wlosow nie zawsze przypinam wszystkie tasmy. A kupilam zestaw ktory miał 6 tasm w komplecie czyli z tego wzystkiego tylko dwie tasmy 18 i 15 cm przykrywaly tyl bo reszta idzie na boki Takze musialam dokupic jeszcze jeden komplet aby nie byly widoczne przeswity moicch krotkich wlosow. Jesli chce miec loki to wtedy przedluzam wszystkimi tasmami bo wyglada to naprawde rewelacyjnie. Jesli chodzi o wlosy spiete w kucyk to wystarcza mi 2-3 tasmy Jeesli chodzi o prostowanie to naturalne mam falowane/loki wiec suma sumarum prostuje wlosy. A po spaniu tym bardziej wlosy nabieraja "dziwnych" kształtów Przynajmniej moje linie wlosów sie tak niesfornie ukladaja.

Tak jak mowie dwa komplety to 12 tasm z czego dwie sa po okolo 20cm dwie po 15cm reszta to 5-6cm i 3cm. Jeden komplet wazy okolo 50gr. A do przedluzenia i zageszczenia calej glowy potrzebne jest okolo 100 gram w zaleznosci od indywidualnych potrzeb

Ty masz takie wloski, ze wystarczaja Ci 2 tasmy i dziekuje Bogu za to bo jak widzisz niektorym takim jak np. mi potrzebne jest wiecej
Stary 2009-08-27, 22:37   #3628
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

czarnulka chodzilo mi ze przy rozjasnianiu (chyba dosc dlugo siedzisz z rozjasniaczem na glowie zeby uzyskac taki jasny blo ) plus prostowanie .. to zabojstwo dla wloskow ale oczywiscie to tylko taka moja sugestia nie chcialam sie wtracac .. mi nie tyle chodzi o przedluzenie co o zageszczenie bo poprzednie przedluzania zostawily zniste na mojej glowie (jestem w trakcie regeneracji )

ok teraz ja wrzucam fotki moich wlosow . juz od paru dni sie zabieralam za pykniecie czegos .. objechalam wszystkich teraz mozecie po mnie pojechac :P nie no zartuje , nadal jestem w posiadaniu tragicznego sperzetu, stad marny efekt zdjec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00041.jpg (44,1 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00038.jpg (41,0 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00036_2.jpg (35,5 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00039.jpg (40,6 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00037.jpg (34,8 KB, 72 załadowań)
Stary 2009-08-27, 22:50   #3629
Czarnuleczkaaa
BAN stały

fajnie tylko moglabys dodac takie od tylu tez zazdroszcze ze masz takie długie włosy ach..

Co do moich fakt dusze je mocno, ale ja rozjasniacza nie nakladam na cala glowe hehehe bo wtedy bym lysa chodzila jakos co ponad miesiac na sam odrost nakładam ponadto jestem ubezpieczona w maski, serum, i odzywki wszelkiego gatunku
Stary 2009-08-28, 10:33   #3630
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Ooodeta bardzo ładne te Twoje klipy, w ogole ich nie widac-nie moge rozroznic ktore Twoje, a ktore doczepione.Czy to są te syntetyki?, ktore tak chwalilas.A w ogole to jestes ladna dziewczyna.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

A i bym zapomniala - clipy Twoje skrecone sa jak naturalne. One same tak sie kreca czy Ty je krecilas?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Czarnuleczkaaa Twoje clipy wyglądają naturalnie, jednak widac tą linie gdzie sa doczepione. Na abvatarku jest ok. Z Ciebie tez bardzo ladna dziewczyna. Nie wiedzialam ze tu na wizazu tyle ladnych wizazanek jest, a moze to buzia lepiej wyglada w długich włosach?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

I jeszcze jedno, za duzo czarnuleczkaaa tasm, pewnie naturalne masz jak moje i dlatego. Jesli miala bym wybierac to wybrala bym ooodety i tez tak zrobie nastepnym razem.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości