|
|
#631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
toś kawał baby (jakby to moja mama powiedziała )w takim razie orzechy możesz garściami wcinać ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję ze sprawa się wyjaśni...Po wczorajszej wycieczce (polecam, jak ktoś jest ze Śląska a jeszcze nie był zwiedzanie tyskiego browaru - fajna sprawa ) jestem padnięta jakbym jakąś górę zdobyła ![]() edit: Pin up - ta druga sukienka piękna jak z Dirty Dancing
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-27 o 13:17 |
|||
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaalooo, gdzie są wszyscy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Właśnie wróciłam z pracy i spałaszowałam mamine krokiety z barszczykiem + sałatka z pomidorów mniam Dziewczyny, co to za afera z tymi Demeterami?
|
#635 |
|
BAN stały
|
Piję 2 kawkę.
I robię sałatkę z brokułami, serem feta i słonecznikiem
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się napalam na ten czarny zestaw, ach...
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - sprawa z Demeterkami ... chyba najlepiej będzie jak poczytasz ze 2-3 strony wstecz tamtego wątku. Ogólnie chodzi o to, że Iga pozbierała kasę po czym nie złożyła żadnego zamówienia chyba (Demeterki i Quality) - nie odbierała maili, smsów 9 do pewnego czasu), telefonów. Ogólnie - sytuacja niefajna, Gothic - cokolwiek z nią się dzieje, zachowała się nieodpowiedzialnie. Powoli tam się wyjaśnia, ale naprawdę dziewczyn mi żal
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-27 o 18:05 |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
poproszę przepis
uwielbiam słonecznik (najlepiej prażony) w sałatkach.jaki zestaw? ![]() Cytat:
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
I mi jest ich szkoda, ciężko mi zrozumieć zachowanie Goth...
Buuuuuuuuu.... ktoś mi go zwinął!!! ;( Ten: http://cgi.ebay.pl/VINTAGE-80S-BLACK...d=p3286.c0.m14 Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-27 o 18:07 |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też. Jest mi i smutno i jak ś tak przykro, ale jest też i niesmak i rozumiem jak najbardziej wściekłość dziewczyn.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wydaje się, że bieg wydarzeń nabrał szybszego tempa i sprawy niebawem się wyjaśnią...
Zna ktoś zapach Artemisia Penhaligon's...? Muszę czymś pomścić to wdzianko i znaleźć nowy obiekt westchnień
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się wetnę między aferalne Demeterki, ale mam problem.
Nie wiecie przypadkiem gdzie się kupuje części zamienne do lodówek? A konkretnie to szufladę do zamrażalnika? Dzisiaj wykazałam się talentem próbując otworzyć szufladę, nad którą zebrało się już trochę lodu. W efekcie wylądowałam na tyłku, na podłodze, dzierżąc w ręce front od szuflady, podczas gdy reszta szuflady wraz z zawartością została tam gdzie była, czyli wewnątrz zamrażalnika. I teraz wypadało by kupić nową szufladę. Tylko gdzie?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-27 o 18:19 |
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedno pytanie - ile kosztuje wysyłka w Quality? Bo jestem tak ślepa, że nie mogę znaleźć na ich stronie... :/
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Senkju ![]() Tak łatwo nie odpuszczę i jeszcze go zdobędę
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam na podanej przez Ciebie stronie coś, co chyba pasuje Jutro skombinuję miarkę, pomierzę rozmiary moich zniszczeń i zobaczymy czy uda się zrehabilitować W ramach polepszania sobie nastroju zrobiłam tartę z pomidorami, fetą i jajkiem. I popijam winkiem. Pysznie jest Mój obolały co nieco po upadku zadek jest pewnie innego zdania
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Bardzo mi żal dziewczyn od zakupów z Gothic. Tego co przeszły dziewczyny przez ten miesiąc, to nie życzę największemu wrogowi. Najbardziej mi szkoda, że te zakupy cieszyły się pełnym zaufaniem a pewnie kilka dziewczyn zwątpi w ludzką solidność. I to jest chyba najsmutniejsze. Pin up Girl fajna ta kiecka. Szkoda, że nie udało Ci się jej ustrzelić. Rzekłabym, że taka w stylu Czarnej Dalii. Mam wielką słabość do takiego image i przyznaję się bez bicia pomykam z kwiatem we włosach od czasu do czasu stylizując się na kobiecość lat 40-tych .
|
|
|
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#651 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jeśli to prawda ze miała operację to sie nie dziwię ze straciła głowe do zakupów. Nie wiem co miała operowane, ale wyobraziłam sobie ze np dowiaduję sie ze mam raka i za 2 dni operacja a potem np. chemia...przypuszczam ze wiele czasu by upłyneło zanim bym sobie przypomniała o zakupach na wizazu. Wiem- jej wina ze nie wyjaśniła sytuacji, ale uważam ze sugerowanie ze specjalnie wyłudziła kase i miala zamiar sie z nią ulotnić to przesada. jest darmowa
|
|
|
#652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-08-28 o 10:32 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Polly - mam odczucia podobne do twoich, w kwestii Gothic. Jestem daleka od wydawania jednoznacznych opinii. Nikt z nas nie wie tak na 100% co tak naprawdę się stało. Z tym, że tak jak piszę - nie fair jest totalny brak JAKIEJKOLWIEK informacji z jej strony. A potem rodzą się scenariusze, domysły itd.
Głowa mi napier.... ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Danaida trafnie ujęła to, co mi chodzi po głowie
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Witam po dłuuugiej przerwie
Brałam udział w tych feralnych zakupach - skok na Q. Ostatnio prawie wątku nie śledziłam, potem było szpitalne odcięcie od netu... dziś wracam, odpalam wizaż, coby się zrelaksować po traumie szpitalnej, a tu takie rzeczy kurcze, wierzyć mi się nie chce Przecież do tej pory Gothic zawsze była solidna. Ale nie oskarżam jej, musiało się coś stać, przeraziła się, nie podołała... nie znam całej prawdy. A przecież nie kopie się leżącego.
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Escritoro - witaj
![]() Danaido - a wiesz, że mam Reddsa w lodówce? Po kąpieli uśpię receptory
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-27 o 21:59 |
|
|
|
#657 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
tak, to wszystko prawda, chodzi mi o to, że uważam ,że w tej sytuacji niektóre dziewczyny zachowały się gorzej niż Gothic. Ona zachowała się nie fair, a one poniżej krytyki. kilka razy chciałam zabrac głos w słynnym wątku i kilka razy mazałam odpowiedź, bo jedyne co tam można osiągnąć to wzbudzić kolejną falę agresji. ale może dajmy juz spokój tym przeklętym ( i to naprawdę) Demeterom
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-08-28 o 10:20 |
||
|
|
|
#658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak się czujesz? Tak szpital to trauma,zawsze jak ustoję na nogach to się wypisuję na własne życzenie. Mąż krzyczy, szefowa też, ale Ty mnie rozumiesz zapewne. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
.A teraz idziemy na jednego... Nie mogę pozbyć się z głowy tej przyśpiewki. Ostatnio byłam na kilku weselach .
|
||
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - kto tam dał czadu, dobrze wiemy
Napisałam tylko słowa wsparcia, bo naprawdę trzymałam kciuki za dziewczyny ogólnie i za całą przykrą sprawę![]() Jestem też pod wrażeniem opanowania m.in. Nat i Daffodilki, Aggie, które starały się być opanowane i jakoś ogarnąć ten bałagan. Danaido - " A teraz idziemy wódkę (Reddsa) pić"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-27 o 22:04 |
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale lekarze nie wiedzą, co mi jest To chyba mimo wszystko lepsze od diagnozy, którą usłyszałam na dzień dobry Też byłam bliska wypisaniu się na własne życzenie, ale na szczęście robili sporo badań, które poza szpitalem zrobiłabym może najwcześniej za pół roku jednak oddział, na którym byłam dodatkowo dobijał ![]() Teraz jednak cieszę się z powrotu do normalności, do domu i własnego łóżka. No i nie powiem, męża tez mi brakowało ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

, a dietetyką się nie interesuję przy moich czterdziestu kilogramach (
). Czasem mam nadzieję, ze orzeszki pomogą nabrać trochę kochanego ciałka
(jakby to moja mama powiedziała 

jak z Dirty Dancing 

.