|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wtedy milknie
|
|
#423 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawsze można powiedzieć, że się połowa sprawdziła ![]() Nie piłam, muszę zapolować Jestem maniaczką herbat wszelakich, szczególnie zielonej i czerwonej Cytat:
powodzenia Wtedy to by chyba nie był koszmar ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że chociaż nie były zbyt drogie ![]() Ja też miałam kiedyś tak bardzo realistyczny sen, że w niego uwierzyłam, ale to było bardzo nieprzyjemne. Śniło mi się, że chodzę sobie po lesie przy takiej leśnej drodze i nagle jedzie z tyłu samochód z dużą prędkością, zatrzymuje się obok mnie, otwiera się szyba i strzela do mnie facet Normalnie poczułam jak dostałam kulkę. W tym momencie się obudziłam, ale nie wiedziałam co się dzieje, w pokoju było tak ciemno, że nic nie było widać i przez kilka minut zastanawiałam się, czy żyję, czy umarłam... To było straszne Niestety często tak mam, że śnią mi się takie rzeczy, strzały, jakieś wypadki itp. i zawsze to mnie się coś dzieje. Ostatnio trochę się uspokoiło i nie miałam od jakiegoś czasu takich snów, oby tak zostało jak najdłużej ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się i nie przejmuj
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja jestem na wizazu to akurat Wy nie piszecie:P
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Uuu Witam was!!
Wiem, że może przerywam jaką dyskusję, ale mam pytanko. (Ok. ok zawsze przerywam, ale co z tym zrobić Co zdaje sie na maturze jak chcę iść na farmacje na UJ? Przekopałam neta, ale mój mały móżdżek nic nie zarejestrował
|
#426 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to nie był koszmar ale ciiiiiii też miałam tak, ale mnie gonili z siekiera i wstrzykiwali mi truciznę mówiłam już, że mam głupie sny prawdą ![]() Cytat:
przynajmniej tak mi się wydaje
|
||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie racja ;P
Cytat:
a co chcesz tam iść ;> robisz mi konkurencję ;> aha xD tak na przyszłość >>> PERSPEKTYWY
|
|
#428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurde, to ja już chyba wszystko wiem To widzę, że nie tylko ja mam takie pokręcone sny mówiłaś, mówiłaś
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobra i jak ładnie pachnie
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od niej się zaczęła moja słabość do zielonej herbaty. A pachnie rzeczywiście cudownie
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo jak śpię na ręce i mi ona drętwieje to później mi się śni, że mam obciętą. |
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam o takich kursach przygotowawczych z poszczególnych przedmiotów do matury.
Po 600 czy 800 zł. Wpadłam tylko się przebrać a już wizaż, uzależnienie. Idę ;** |
|
|
|
#434 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
paluszki Cytat:
![]() ---- hej ![]() nie wszystko mi sie zacytowalo;/ wrocilam z zakupow , kupilam sobie torbe,piornik,bluzke i tam jakies *******y ![]() pozniej kumpela przyjechala i tak jakos caly dzien zminal ![]() kurde wole byc z Wami na biezaco a nie nadrabiac potem 5 stron ![]()
|
||||||
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
ja slyszalam ze takie kursy przygotowawcze sa bez sensu, bo wiedze powtarzja po łebkach a testy maturalne mozna samemu robic.
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Probna matura z matmy na przelomie pazdziernika i listopada. 2 miesiace na powtorki:/
|
#436 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Piszą tak na perspektywy.pl
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
co do kursow to ja sie wlasnie zastanawiam...chcialam wziąć matme biol i niemiecki a wosu i polskiego naucze sie sama...ale to jest 10 godzin w tyg...wiec troche duzo...w ogole ktos wie jak wyglada nauka na takim kursie?
|
#439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po kursach Medicusa moj kolega, ktory byl na mat-fizie zdal chemie rozszerzona na 80%... |
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja slyszalam od paru osob, ze jak nie mozesz samemu sie nauczyc to wez indywidualne korki... Bo na takich kursach przewaznie sa jakies tam wyklady, prowadzacy rozwiazuje orzykladowe zadania jesli kurs jest z fizyki lub chemii, potem dostaje sie arkusze ktore sa potem sprawdzane... Ale to trzeba sie oddzielnie dowiadywac o kazdym kursie bo roznie to jest.
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- No i wiedza jest tak ogólnikowo przedstawiana.
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie tego sie boje, ze wysiedze te 6h i tak naprawde niewiele mi to da :/ Co do indywidualnych korepetycji, to w moim przypadku odpada, bo nie ma w moim miescie ani jednego kompetentnego nauczyciela chemii tak naprawde... Uroki malego miasteczka, ah
Korki z biologii to wg mnie bezsens, samemu sie jakos przyswaja
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13941954]skad wiesz
?[/QUOTE]Ogólnie próbne matury są w listopadzie. Nie tylko z matmy ![]() Cytat:
|
|
|
#443 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to działami mi się podoba, chociaż pewnie i tak bym się nie stosowała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spróbuję zrobić krewetki wg tego, co napisałaś ale to jak sobie kupię w Łodzi, bo u mnie to oczywiście nie ma ![]() Cytat:
Bo moja to były takie gluty i mama ją wywaliła. A nie mam pojęcia, gdzie kupić nowa ![]() Ja bym wolała dodatkowe napisać... Obowiązkowych się nie boję Cytat:
ja tam takie mam do matmy, fizyki, polskiego i angola ![]() Kasia ![]() Martyna, przykro mi z powodu P. ![]() Posiedziałam trzy godziny na ostatnim wykładzie najlepszy był film o pierwszej pomocy: duży fiat uderzył w małego, a świadek jechał trabantem nie wiem, sprzed ilu lat tn facet ma te filmy ![]() I zrobiłam sobie zdjęcie, Tż stwierdził, że wyglądam jak murzyn, a mama, że staro ![]() I.. kupiłam sobie rolki i już prawie umiem jeździć
|
|||||
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
BeaS
Wiesz, dylemat jest - zainwestowac w autko czy w 'poglebianie wiedzy' ekhm xd |
|
|
|
#445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ocenimy ![]() nie dlugo bedziesz po poreczach zjezdzala na rolkach upadki jakies zaliczone ?
|
|
|
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
róż ![]() Pokaż ![]() Jakie kupiłaś rolki? Bo też bym zainwestowała Fajne są? Pierwszy raz na rolkach jeździłaś? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() Moim zdaniem takie kursy nie zdadzą się na wiele, bo pewnie będą na nim raczej medyczne treści, a maturę zdajesz z biologii , a nie z medycyny. Aczkolwiek na studiach się przyda, będzie łatwiej. Dla chcącego nic trudnego. Można się w domu przygotować do matury Takie jest moje zdanie.A jaki samochód chcesz kupić?
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za wiedzę wzięłabym się wtedy sama, bez korepetycji czy kursów ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13943299]poka zdjecie ocenimy ![]() nie dlugo bedziesz po poreczach zjezdzala na rolkach upadki jakies zaliczone ? [/QUOTE]Rodzice zobaczyli, że wyszłam w nich na drogę, to wybiegli i złapali mnie każde z jednej strony ![]() Cytat:
![]() Wstydzę się zaraz wrzucę ![]() Na firmowe, dobre, mnie chwilowo nie stać, więc stwierdziłam, że tak, żeby się nauczyć i zobaczyć, czy mi spodoba jakieś firmy Meteor za 150 zł. Ale musiałam mniejszy rozmiar niż noszę, to dobrze, stabilnie trzymają nogę. Ze 3 lata temu rodzice mi kupili chyba w prezencie jakieś 39, które się okazały ~40 i noga mi w nich latała, więc za bardzo nie jeździłam (i nie miałam asfaltu ). Jak byłam mała, śmigałam na wrotkach
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-08-27 o 22:19 |
||
|
|
|
#448 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
dawno juz nie jezdziłam na rolkach ![]() a chcialam isc juz spac, poczekam az wstawisz zdjecie ![]() edit: Justyna wrzucasz ?
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-08-27 o 22:28 |
||
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13943573] poczatki sa zawsze trudne , ja pamietam jak uczylam sie jezdzic i niestety upadlam tak na
dawno juz nie jezdziłam na rolkach ![]() a chcialam isc juz spac, poczekam az wstawisz zdjecie ![]() edit: Justyna wrzucasz ? [/QUOTE]Nauczę się ![]() Kamila, Beata, wyślę Wam za minutę na pw ![]() Zamoczyłam sobie opaskę na rękę od aparatu w herbacie
|
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

)
.
tak, wiem, strasznie to brzmi...wydrukowałam sobie kalendarz maturzysty ze strony Operonu. I teraz planuje zawiesić go na biurkiem.
Co zdaje sie na maturze jak chcę iść na farmacje na UJ? Przekopałam neta, ale mój mały móżdżek nic nie zarejestrował

. 

?

nie dlugo bedziesz po poreczach zjezdzala na rolkach