|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar X
hahaha Madziczko
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Miałam nadzieję, że Madziczka upiecze więcej świeżych ciastek, bo mam ochotę na słodkości, a tu tylko jedno ![]() No nic to, przyłączam się do alkoholizowania
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę do kąpieli a potem czas na piwko
![]() Escritoro - dużo zdrowia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamten watek sledze od jakiegos czasu i przyznam, ze od wczoraj zaczal przypominac jakis ksiazkowy kryminal ale Polly nie zgodze sie z Toba, ze ktos sugerowal, ze wziela kase i sie ulotnila celowo; na poczatku wszystkie wspolczulysmy jednak z codzienna regularnoscia przybywalo nowych interesujacych faktow i po prostu lekko sie wkurzylysmy...Goth nie zaplacila za Demeter a juz jakis czas temu pisala, ze do nas leca. Zakupy na inne rzeczy byly oplacone duzo przed Demeterami i ze strony Gothic tez byla cisza. Dopiero po interwencji ktorejs z dziewczyn (telefonie do domu- Goth byla na spacerze) odezwala sie jednym postem. Nie odbierala tel, do nikogo tez nie oddzwonila. Mnie osobiscie trafilo po poscie Aggie, kiedy dzwoniac do Goth wlaczyl sie operator hiszpanski a pozniej wloski... W koncu po naszych smsach odezwala sie do Aggi i do mnie twierdzac, ze Demetery wyslali jeszcze raz a paczka z Q jest u niej w domu. Nat dzwonila do Demeter - paczka nie oplacona czeka na wysylke, Aggie do Q - takiego zamowienia nie bylo. W takim przypadku reakcje moga byc rozne. I wiele dziewczyn pisalo, ze nie chodzi o kase, tylko o odpowiedzialne podejscie do ludzi. Moze wystarczylo zwyczajnie zadzwonic i nie klamac? Probowalam postawic sie w sytuacji Goth jako chorej po operacji i powiem wam, ze nie wyobrazam sobie nie zadzwonic albo np. nie powiedziec mamie zeby w moim imieniu napisala cos na wizazu lub zadzwonila do ktorejs z dziewczyn. Jaka jest prawda? tego sie pewnie nie dowiemy ale fakt jest taki ze Goth nas oklamala, zeby przeciagnac sprawe. Rozne rzeczy sie w zyciu zdarzaja ale wystarczylo tylko podejsc do telefonu, zadzwonic i przedstawic jasno sprawe - nie zamowilam bo.... Dziewczyny moze i by byly niespokojne ale na pewno taki syfek z tego by sie nie zrobil. ![]() Przykre to wszystko. Cytat:
na pewno wszystko bedzie ok
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-08-27 o 22:25 |
||
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Dziękuję Teraz to już z górki
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Madziczko szybko z tą kąpielą, bo czekamy z Escritorą z pełnymi kefelkami*
![]() *To co mam to jakaś wersja mini. LouLou |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Escritoro, Danaido - mam nadzieję, że szybko uda wam się rozwiązać problemy zdrowotne, trzymam kciuki
Mnie również jeszcze czekają "przyjemne badania" - prawdopodobnie kolonoskopia, ale nie rusza mnie to, nie zamierzam panikować, wszystko przejdę, żeby się do końca wyleczyć.Danaido - wiesz, ja tak bardzo często pomykam przez miasto ![]() Polly - dziękuję za informację
|
|
|
|
#668 |
|
grozi wypollizowaniem
|
LouLou- sprawę z demeterkami znam dobrze bo uczestniczę w tych zakupach
i pomimo tego co zrobiła Gothic uważam ze padło tam wiele słów które nie powinny paść, a ze Iga zawaliła to tez fakt, ale powiem Ci ze przeczytałam tam wiele okrutnych i bezlitosnych słów, które mną naprawdę wstrząsneły
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Pin up Girl siostro
>Domniemuję, że styl Dity jest Ci bliski .
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza sie ale to sa wlasnie uroki internetu, brak osobistego kontaktu z druga osoba rodzi najrozniejsze domysly, zrobil sie syf, kazdy sie wk...wil, sprawa przycichnie a kac pozostanie
|
|
#671 |
|
Guerlain Lover
|
Współczuję wam dziewczyny, które uczestniczyły w tych nieszczęscnych zakupach. Obserwowałam zawsze wątek wspólnozakupowy, zawsze mnie zastanawiało ile Gothic też może za jednym razem zamawiać i na dodatek prawie codziennie. JA nie brałam udziału w tych zakupach. Zawsze staram się brać ok. jednej odlewki na miesiąc i jest ok, nie zarabiam, mam tylko kieszonowe, więc oszczędzam. Wczoraj chciałam zamawiać jakieś Demeterki i weszłam na wspólnozakupowe to mnie zamroziło, a dzisiaj wieczorem zaczęłam czytać cały wątek i do tej pory siedzę i czytam... Co to się porobiło...
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Danaido, Escritoro - jestem, z piwkiem w dłoni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, ze nie ma co
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: No i chyba zabiłam wątek
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-08-27 o 23:37 |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Nie - jestem, jestem. Tylko szukam czegoś nowego do avatara.
|
|
|
#680 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Szkoda... teraz bylabys moze Porzeczki Fürstin von Birnenbaum-Silberberg ![]() Cytat:
Cytat:
) ma byc jeszcze gorzej, tzn. placa wiecej i wiecej wymagaja (jesli chodzi o jedzenie przykladowo - czytaj: ''burdel w kuchni'') ![]() Bez zadnych zaklocen ![]() Cytat:
) rowniez lubi Muse ) na Viva 2 i nie moglem pohamowac Czegos podobnego nie slyszalem nigdy wczesniej - ich muzyka poruszyla jakies nieznane mi dotad obszary mojej duszy (ze sie tak egzaltowanie wyraze) ![]() Cytat:
U nas gornej szuflady nie ma od lat i nic nie wypada ![]() --- Popijam sobie gruszkowego sznapsa, bo jutro wolne Niemki spia (chyba)
|
|||||
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, będzie to samo co teraz, tylko szukam czegoś ekstra
![]() Gryksiu - menżu, żona za tobą bardzo tęskni ![]()
|
|
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() smacznego Skoro już wątek okołoalkoholowy się zrobił to i mnie na myśl przyszło, ze wyjątkowo piwny tydzień mam bo po wczorajszej wycieczce do browaru już jutro planuję odwiedzić BeerFest |
||
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chyba jednak wezmę te zatyczki, jak tak teraz myślę
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Nie każdy tak potrafi
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Kazdy kraj ma takiego Lou Reed'a na jakiego sobie zasluzyl
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
ano nie każdy
chociaż kiedyś to proste było.. wystarczyło pewną część ciała pod gilotynkę, umieścić w słoiku i już "panowie" jechali sopranem nie żebym coś sugerowała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

ale lekarze nie wiedzą, co mi jest
To chyba mimo wszystko lepsze od diagnozy, którą usłyszałam na dzień dobry
jednak oddział, na którym byłam dodatkowo dobijał 

na pewno wszystko bedzie ok
Teraz to już z górki 

i pomimo tego co zrobiła Gothic uważam ze padło tam wiele słów które nie powinny paść, a ze Iga zawaliła to tez fakt, ale powiem Ci ze przeczytałam tam wiele okrutnych i bezlitosnych słów, które mną naprawdę wstrząsneły

) rowniez lubi Muse 
U nas gornej szuflady nie ma od lat i nic nie wypada
bo po wczorajszej wycieczce do browaru już jutro planuję odwiedzić BeerFest