|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
![]() Ewo - ten Kupicha to szczęściarz. Nie dosyć, że wysoko śpiewa to jeszcze i fistaszka ma.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-28 o 00:32 |
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo, bo już się przestraszyłam
myślę że to byłby dobry pomysł na reality show |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, z pewnoscia ma fascynujace zycie, szczegolnie to wewnetrzne...dochodze do wniosku po analizie gleboko poetyckich tekstow piosenek
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziku nowy avek taki jakby całkiem ... erotyczny
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo - erotyczne to ja mam zachomikowane w folderze na kompie
Ten to jest pikuś - z cyklu " rączki na kołderce" Dałam w google "naked Christian Bale" a tam on ale w ubraniu. Google się popsuło
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-28 o 00:57 |
|
|
|
#700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo to zle gugle jest ![]() --- Napisalem posta, zapodalem linki do piosenek mojej mlodosci, a tu nagle... wylogowal mnie szwabski kompjuta ![]() Ale, ale... kocham te piosenke |
|
|
|
|
#701 |
|
To ja :)
|
Pierwsza!!
Z panów śpiewających wysokim głosem, to ja uwielbiam Artura Rojka. Zwłaszcza w tych mniej komercyjnych projektach, jak Lenny Valentino np. Choć Myslovitz też uwielbiam Ale Feela niecierpię po prostu, wszędzie ich pchają...
|
#702 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
mojego małża tez kupicha kręci - zwłaszcza jego tony- jak z głębi klopa, oraz sławne- ajajajajajaaaaaaaa.jak małż go parodiuje to umieram po prostu Cytat:
w kwesti poetyskich tekstów nikt nie jest w stanie przebić Szymona Wydry
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama trochę gorsecików i innych gadżetów po szafach chowam ![]() Co do kastratów - nie jest to tak, że faceta powinno się kastrować do określonego wieku? Ok. 28-30 roku życia wystepuje coś takiego jak druga mutacja, kiedy to głos ostatecznie się stabilizuje i potem kastracja mało co może dać... A Feel? ![]() Gryksiu - następnym razem musisz bardziej rzucić się im w oczy, na pewno nie odpuszczą okazji
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-08-28 o 09:29 |
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy te upały się skończą?
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
PS. Wysoki głos to ma np. Mercury, a nie on.... Ech, nie mogę zrozumieć ich fenomenu...
|
|
|
|
#706 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() escritora trochę chorowicie się w Barze porobiło ![]() życzę bolejacym rychłego ozdrowienia a nam wszystkim duuużo zdrowia Cytat:
i ucałuję tak to właśnie czuję ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- co do wysokich męskich głosów to polecam Micro Cuts Muse: http://www.youtube.com/watch?v=DlAPkNpS-O8 nie jeden kastrat wkurzyłby się na Bellamiego, że ten może tak wysoko śpiewać zachowawszy swoje atrybuty
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chcecie posłuchać rekordzistki guinness'a? g7, wyżej niż organy. Wprawdzie na video porusza się w obszarze oktawy 4kreślnej, ale warto się zapoznać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=P6wSyIdwCFM |
|
|
|
|
#708 |
|
BAN stały
|
Witam...czuję się fatalnie
głowa mnie strasznie boli.wczoraj oglądałam Ostatni dom po lewej, jak dla mnie mocny i drastyczny, miałam koszmary potem w nocy. |
|
|
|
#709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
podobno jutro Cytat:
|
||||
|
|
|
#710 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ma rację, całkowitą racje...
Ja w ogóle nie oglądam takich filmów - ostatni jaki obejrzałam, śnił mi sie przez miesiąc.... PS. Jeszcze mam fajny wystep Betty Wright. Znacie? http://www.youtube.com/watch?v=QOJBxGHI1xQ |
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
to chociaż ja skorzystam z Twojego ostrzeżenia i nie będę tego oglądać
![]() Cytat:
Moje "oglądanie" polega na tym że oglądam z TŻ-em albo z siostrą. Jak z TŻ-em to siedzę schowana za jego plecami i co jakiś czasy wystawiam jedno oko, a jak z siostrą to zasłaniam się poduszką i każę siostrze opowiadać co się dzieje na ekranie |
|
|
|
|
#713 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja właśnie lubię takie drastyczne horrory, na razie nie znalazłam takiego, co by mnie mocno wystraszył
Zatem pociągnę z sieci "Ostatni dom po lewej" skoro ma takie przednie "rekomendacje"
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2009-08-28 o 13:46 |
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robie dokladnie to samo wygladam tak jak na avku po Halloweenie Roba Zombiego juz wiecej nie pojde do kina na horror ale mnie wygrzalo... ![]()
|
|
#715 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na mnie zrobił wrażenie, ostatnio nic mnie tak w napięciu nie trzymało... |
|
|
|
|
#716 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Bardzo ciekawa jestem, czy na mnie tez tak podziała, jak na Ciebie ![]() A oglądałaś "Antychrysta"Triera? Ten podobno był makabryczny miejscami.
|
|
#717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To czekam na relację
|
#719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Moim ostatnim horrorem były Egzorcyzmy Emily Rose, a działo się to 3 lata temu na wycieczce klasowej... A potem, po powrocie na moją prowincję, musiałam o 23:30 wracać pieszo do domu z dworca, 1,5 km, po takim horrorze... i jak już wspomniałam, przez miesiąc co noc miałam replay. Nigdy więcej!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

) rowniez lubi Muse
i ucałuję