|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Hello!
Cytat:
Przy okazji: ja 160 cm, Moje Kochanie 173 cm ![]() A mi jest obojętnie. Może być po prawej lub lewej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś byłam w Gdańsku na konferencjach metodycznych Tyle gratisów dostałam, że mała bania |
|||
|
|
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
jeżeli chodzi o tusze to tylko volume cos tam express z loreal jakies 50 zł jedyny tusz który podołał moim oczekiwniom
Miłość jest jak spacer podczas bardzo drobnego deszczu ... Idziesz, idziesz i dopiero po pewnym czasie orientujesz się, że przemokłeś do głębi serca. Jesteśmy razem 31.12.2003. Nasze zaręczyny 14.02.2008r. Nasz Ślub 10.04.2010r.
|
|
|
|
#3123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też kiedyś chciałam iść na filologię angielską urwanie głowy, chociaż trenuję swój stopień wytrzymałości psychicznej i cierpliwość dlatego jak nie nauczycielka, to tłumacz przysięgły, więc wybrałam prawo a czy lepiej to zobaczymy 19.09, fajne zdjęcie mam mam nadzieję że moje życie się odmieni |
|
|
|
|
#3124 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 164cm i jakoś chyba się dobrze czułam,nie pamietam zbytnio już jak wyglądałam,ale chyba dobrze skoro ją wybrałam![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i wypożyczyłam.Cytat:
![]()
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrej nocki
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
ej no, Aniołku proszę Cię
tylko mi nie mów, że sugerujesz się takimi rzeczami
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Muszę się Wam pochwalić, że dziś zamówiliśmy kamerzystę i fotografa! Jestem mega happy! To już mamy zamówione wszystko co najważniejsze.
za film- ślub, wesele i poprawiny 1500zł, bez poprawin 1200. Za zdjęcia 40zl/szt w studio, 10zł/szt poza studio/plener/kościół/na sali. Pakiet zdjęć od początku do końca +plener w innym dniu + album 1000zł i chyba na taką opcję się zdecydujemy.Aha, jeszcze fotoksiążka osobno płatna, zalezy ile stron i jaki format, ale ok.700zł taka spora. Można też robić zdjęcie na płótnie 100zł/szt, mają też wielkie portrety. Obejrzeliśmy parę zdjęć i są boskie, szczególnie te jakby postarzane mi się podobały. mają świetny sprzęt, mogę być przy montażu i decydować o wszystkim-muzyka, wejściówki itp. Najpierw byłam przeciwna plenerowi w innym dniu, ale facet powiedział wszystkie za i przeciw i chyba się przekonuję... Tyle, że musiałabym drugi raz fryzurę robić... no ale przynajmniej wszystko byłoby na spokojnie, no i nie spocilibyśmy się, a może być upał, albo np lać deszcz...Co do sukni dla świadkowej, to mi się podobają takie w pastelowych kolorach- lila/wrzos/brudny róż/brzoskwinia/krem, ale też podoba mi się w kolorze takim malinowym ![]() Co do chodzenia razem, to ja zazwyczaj chodzę po prawej stronie TŻta, jakoś tak mi wygodniej. Co do przeszłości mojego TZta to nigdy nie miał poważnej dziewczyny, za to obcałował wiele ![]() Nadrabiam Was dalej, a końca nie widać
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-27 o 23:58 |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, bo padam na cyce
3majcie jutro za mnie kciuki od ok. 12 ![]() Dobranoc! |
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam nigdy Astora. Jakoś sie na tego Inglota napaliłam a co kupie to zalezy w jakim sklepie będę, bo może faktycznie tego Astora spróbuję Z tych drogich miałam Clinique i Estee Lauder, spoko były, ale czy ja wiem czy jest sens dawac tyle za głupi tusz. Chociaz Lancome strasznie nęci tymi reklamami, ale na szczęscie nie mam kasy Z YSL mam korektor rozświetlający Touche Eclat i jest wart swojej ceny![]() Co do wieku to ja 22 tż 26, także teoria 20+ 25+ w naszym przypadku się sprawdza. Nie wyobrażam sobie byc z równiesnikiem i jakos wszystkie moje koleżanki też, poza jedną zaręczoną z rówieśnikiem ![]() do później
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Witam aniołku
ode mnieco do tuszy to ja ostatnio choruje na max factora false lash effect. ma bardzo grubą szczoteczkę. zawsze takich mi trzeba. a swoją drogą do tch tuszy YSL, EL czy innych ja mam do teog typu produktów wielką urazę. kupiła mi ciocia taki droższy tusz (mnie szkoda pieneidzy ale skoro prezent to prezent) i bodaj po dwóch tygodniach utlenił mi się i wysechł na wiór. Byłam rozczarowana.. szczególnie że stosowałam go jak wszystkie inne ... nawet czasem upierdliwie przypominałam sobie by go nie brudzić tak ja kzawsze po bokach bo si nie domknie i wyschnie.. nie pomogło. Max faktory mi starczaja czasem nawet na 3 meisiace.. to sa tusze Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-28 o 07:58 |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bardzo dobry wg mnie, teraz mam Architecta L'oreal iniby nowość Collagene L'oreala-fajne są, ale najpierw spróbuj ten MF ![]() Napisz coś więcej o tym rozświetlaczu YSL Nawet nie wiem o czym skrobałyście bo wizaż mi wczoraj nie działał
|
|
#3132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po krótkich wakacjach nad morzem
![]() Cytat:
![]() Touche Eclat YSL podobno rewelacja, ale jakos na razie mi szkoda kasy. Bardzo dobry i wydajny korektor to All About Eyes Clinique, kosztuje około 70zł i starcza chyba na 3 lata Moge gadać caly dzien o kosmetykach
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
U mnie prądu nie było wczoraj. Wyłączyli o 14 i włączyli o 20. Masakra. Ale jakaś awaria była pewnie przez nocne burze.Ale dużo nie straciłam, bo mało pisałyście I szybko udało mi się nadrobić Pewnie u Was też wizaz nie działał
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Pić!
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tam dzialal ale ogladalismy jak lech daje sie wykopac z pucharow...wiec nie mialam jak :P
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja np. nie widze roznicy in minus w zachowaniu/poziomie odpowiedzialnosci/rozsadku mojego 23-letniego TZa, a 28-letniego narzeczonego kolezanki czy 33-letniego meza mojej siostry ![]() powiem wiecej - moj TZ jest dojrzalszy niz jego 35-letni kolega z pracy, ktory w tym wieku nie umie podjac podstawowych zyciowych decyzji... ja prawde mowiac nigdy nie patrzylam przez pryzmat wieku na facetow, bo to juz kwestia indywidualna - 30-latek moze byc wiekszym dzieciuchem niz 20-latek pewno moglabym byc i z mlodszym... grunt to nadawac na tych samych falach... a wiek... czy to wazne? choc z jakims dziadkiem to juz bym nie chciala byc... brzydzilabym sie bylismy wczoraj z TZem na naukach powiem wam, ze spoko ksiadz wylajtowany (mlody proboszcz ), w sumie nic odkrywczego nie powiedzial, ale jakis glupot tez nam nie nagadal - byl calkiem rozsadny w tym co mowi no i tylko godzinka i jeszcze stwierdzil, ze to juz chyba za dlugo gada i juz pewno mamy dosc wiec liczac, ze takich spotkan jest 4 to wyjda 4 godzinki to w takim razie dobrze, ze nie poszlismy na weekendowe, bo tam tego wychodzi 17,5 godziny ![]() TZowi sie podobalo nawet po tych naukach poczulam jakis nagly przyplyw milosci z jego strony teraz musimy sie zapisac na warsztaty tylko mam dylemat, bo nie wiem kiedy bedzie pogoda w Tatrach w ogole w Tatry pojedziemy tylko na weelend, a nie na 4 dni ehhh... no nic, przezyje jakos...mam sobie jeszcze wymyslic prezent na urodziny telefonu na razie nie zmieniam, bo TZ przedmuchal styki itp. i poki co dziala bez zarzutu znaczy sie - brudny byl i strajkowal z tego powodu Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-28 o 09:24 |
||
|
|
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe no jednak różnie bywa z tym wiekiem ja wybrałam chłopa 6 lat starszego :P Hehe no cóż
![]() My już mamy fotografa i orkiestrę to tylko czekać do nowego roku,a wtedy się zacznie latanie za papierkami ![]() I oczywiście muszę kosmetyki kupić hehe Ale już słyszę te kłótnie przy tych przygotowaniach :P Hehehehehe Ehhh, ale pewnie was tez wasi wybrankowie w.... denerwują i to nie raz,ale cóż i tak ich się kocha ... czyż nie???
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj było pożegnanie koleżanki z pracy, a że my się tak trochę bardziej polubiłyśmy, to jak wszyscy już poszli, to my dalej siedziałyśmy i piłyśmy. Mój kochany TŻcik po nas przyjechał i odstawił do domu
W zasadzie piłyśmy tylko piwo w Spiżu, ale dużo tego poszło. Głowa mnie nie boli, ale pić mi się chce jak nie wiem. Będę teraz w pracy trochę samotna. Mam co prawda dużo fajnych koleżanek, ale tylko z tą jedną miałyśmy takie akcje, że często mówiłyśmy to samo w jednym czasie, o tym samym myślałyśmy, śmieszyło nas to samo i rozumiałyśmy swoje sarkastyczne żarty. I ona też kocha Ahmeda! Zaczęłam Was nadrabiać i mnie wywaliło z neta |
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tylko powod teoretyczny biorac pod uwage, ze srednia dugosc zycia mezczyzn w Polsce to ok 71 lat, a kobiet 80 lat to dodajac wasza roznice 6 lat wychodzi, ze az 15 lat mozesz byc samotna wdowa![]() wiec najlepiej byloby miec o 9 lat mlodszego partnera - wtedy umieramy razem ale tylko teoretycznie ![]() Cytat:
o ten krawat i musznik ![]() ja z TZem mam taka sama wizje slubu i wesela, wiec goretszych dyskusji byc nie powinno
|
||
|
|
|
#3141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj nie piłam i też mnie suszy Od 7 wypiłam już prawie cała butelkę wody. Szok. Zwłaszcza, że ja mało zawsze pije.
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak no pokazuję coś Tż, a jemu się średnio podoba to muwi mi dlaczego tak uważa i już. Czemu mielibyśmy się kłucić i o co? Okolor kwiatów? Moje, czy jego buty? Nie wiem
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do ubrania to w sukni ślubnej zobaczy mnie w dniu ślubu więc na jej zakup nie bedzie miał zadnego wpływu Ale ja jadę z nim garnitur wybierać, bo jak znam życie to mu wcisną coś, co mu pasować nie będzie.
|
|
#3144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
Za to moj TŻ zawsze wybierał młodszemnie TŻ żadko wkurza, zazwyczaj mamy to samo zdanie, o dziwo nawet na temat sukni ślubnej tzn jest jedna różnica, on chciał białą, ale po obejrzeniu mojego katalogu gdzie większość jest ecru to stwierdził że też możze być. Żadko się kłócimy, czasami po prostu są między nami nieporozumienia, ale bywa że i przez pół roku mamy sielankę Z tuszy MF mogę polecić lash perfection ![]() a miałyście może bourjours volume clubbing?? nęci mnie ta wielka szczotka |
||
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chill o co się kłócić.. a chociażby: ona: chcę balony na bramie, figurke na torcie on: a po co CI takie pierdoły.. albo: ona: chcę abyśmy wypuszczali gołębie po wyjściu z kościoła, wszyscy tak robią on: ale my to nie wszyscy.. nie bedziemy wydawac pieniedzy na *******y albo: ona: chce do kosciola przyjechac dorożką on: a co limuzyna CI sie nie podoba albo: ona: chce miec bukiet taki a taki on: a kwiatki z ogródka CI nie wystarczą Sytuacje są różne U nas o dziwo (mamy czasem poważne różnice zdań na różne tematy) nie ma jakichś spięć. Jedyne spięcie jak do tej pory było w chwili gdy zamawialiśmy salę.. Bo zadzwoniłam do taty powiedzieć że zdecydowaliśmy się na salę bez wyraźnej zgody TZ i się chłopina wnerwił, że jak to on nie ma nic do powiedzenia (DObrze, że byłam w dobrym nastroju bo Bridezilla by mi się aktywowała i brat by się z niego śmiał |
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
co do wieku ja mam 22 TZ 25 i mogę Wam powiedzieć, że ja bym mogła miec jeszcze starszego bo ten mój takie dałniak ![]() co do Tuszu ja mam eeste lauder i jest super jedyna szminka jakiej używam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-28 o 10:07 |
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
cześc dziewuchy
Co do faceotów to chyba im starsi tym bardziej dziecinnieja hehe U nas kłótnie sa, czy jakby to powiedziec ostrzejsza wymiana zdan srednio 2 razy na tydzien...no ale na szczescie z rególy po 10 min. z powrotem sie do siebie odzywamyA ja sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam decydujac sie na tego fotografa i kamerzyste co mam. Kurde z jednej strony 2300 zł za full serwis to wg mnie nie jest duzo, ale z drugiej nie wiem czy on zrobi takie zdjecia jak ja oczekuje....ohhhh i lipa.... |
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO Ty chcesz za zdjęcia, ze teraz takie wątpliwości?? |
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

urwanie głowy, chociaż trenuję swój stopień wytrzymałości psychicznej i cierpliwość 

I bierze nadgodziny na piatek i sobote bo mamy troche wydadtkow a za te 2 dni zwsze kilka stowek wpadnie

Od 7 wypiłam już prawie cała butelkę wody. Szok. Zwłaszcza, że ja mało zawsze pije.
tzn jest jedna różnica, on chciał białą, ale po obejrzeniu mojego katalogu gdzie większość jest ecru to stwierdził że też możze być. Żadko się kłócimy, czasami po prostu są między nami nieporozumienia, ale bywa że i przez pół roku mamy sielankę