|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasza lista must have na jesień/zimę
- oxfordy
- botki - czarny kardigan - kobaltowa spódniczka - kilka golfów pod swetry - kilka bluzek z długim rękawem pod swetry - proste granatowe jeansy - z 2-3 szaliczki - jeden koniecznie w kolorze kobaltowym ![]() - grube, kryjące rajstopy - marynarka czarna
|
|
#92 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a więc... na pewno nadal są to
- leginsy - kraaaaaaaatka, duuużo kratki - kozaki do kolan, takie wysoookie (na zdjęciu mój typ primamody już się na nie miałam okazję napatrzyć, ahhh) - kolorowe rajstopy - nadal dżety & ćwieki |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
widzę, że tu oxfordy królują, a co dziwniejsze są dostępne już od roku [o ile nie więcej]..
-ja także kolorowe rajstopy, tj przede wszystkim kobaltowe, bo te, które mam teraz już się powoli kończą. pewnie nawet ze dwie pary, bo zakochałam się w swoich. -prawdopodobnie marynarkę z nowej kolekcji HMu o ile będzie mi w niej dobrze, a jeżeli nie ta, to szukam czegoś na wzór fraku. -szara torebka z misenzy, po wypłacie będzie moja (: -do torebki szukam szarych całusków bez palców, bo mam tylko brązowe, a o ile rok temu było ich zatrzęsienie, o tyle w tym roku nic a nic ): -całą resztą już mam, jedynie jakieś różnego rodzaju bluzki, ale to się dokupuje na bieżąco. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- aaa no i jakiś krótki płaszczyk mi trzeba na zimę, ale wybredna jestem.. no i rękawiczki, jakieś szale i czapka może.. [;
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
http://bucikowo.pl/p/pl/1029/fah+zena01+brown.html Tu znalazłam cos podobnego
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
* jasne jeansy
* szale w kolorze czerwonym, różowym i fioletowym * zamszowe czarne kozaki na płaskim obcasie * legginsy jeansowe, z zamkami * dużą pikowaną torbę na łańcuszku * długie skórzane rękawiczki * kilka zwykłych bawełnianych bluzek z długim rękawem * dwie zipowe spódniczki * balerinki lub peep toe w panterkę * beżowe kozaki * kilka pasków na gumie + ćwieki, będę kombinować ![]() * golf długi różowy sweter * czarną sukienkę, też będę z ćwiekami kombinować ![]() * brązowe botki peep toe * kilka zwykłych bokserek * oxfordy wiązane i z ćwiekami * kolorowe koszule * kilka kardiganów * jakiś płaszczyk w jasnym kolorze i skórę * czarną marynarkę na jeden guzik * kilka par spodni (czarne, ciemny jeans) * lokówkę ceramiczną spiralną * białą marynarkę * torebki (chabrową, szarą, czarną) dużo tego, pewnie zbankrutuję, ale przynajmniej wymienię szafę
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
- szara torba
- szare saszki - brązowa torba - szare tenisówki - szal chabrowy - czarne rurki - koszula w kratę Zara - bluzka z długim rękawem - czarne baleriny - kilka T-shirtów - pasek na talię - sweterkowa kamizelka
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
*oxfordy
*szare botki ewentualnie czarne *botki bez palców *tenisówki atmosphere *długa koszula biała/lub w kratkę *krótki kobaltowy płaszczyk/lub różowy *ramoneska *karmelowa lub szara (Misenza) torba duuuuuża *czarne grube rajstopy *ażurowe grube rajstopy (wiecie gdzie takie dostać?) ![]() *chusta *dłuższa kurtka *mała pikowana torebeczka *beret lub (duża czapa) w kolorze musztardowym
Edytowane przez anusiaa15 Czas edycji: 2009-08-27 o 20:23 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
-kurtka skórzana ramoneska
-rękawiczki skórzane z zamkiem z H&M (jeśli u mnie w mieście będą) A leginsy dżinsowe już kupiłam w kappahl'u |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
-płasczyk
- kozaki na obcasie -kozaki na płaskim - golfiki - czarna torebka |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny, niebieski, szary kardigan przede wszystkim
![]() botki, saszki niebieskie lub czarne niebiesko- żółte sneakersy czarne rurki granatowa kurtka lub płaszczyk jednopalczaste rękawiczki ![]() czarna koszula z krótkim rękawem 3 bluzy zapinane na zamek
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
czerwony kardigan
szara spódniczka rekawiczki skórkowe długie szal -waham sie kolorystycznie kozaczki, moze płaskie i za kolano? 2x torebka (w tym krokodyl mała) nowa biżu - kolczyki, zegarek, wisiory czarne szorty szare szorty zimowy płaszcz starczy bo zbankrutuje
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
az sie boje ile tego bedzie..
- czarne zamszowe (koniecznie) botki, obcas max 6,5 cm, - łańcuch do mojej kopertówki, - duża czarna torba z łańcuchem c&a, -dzinsowe legginsy, - nowe czarne rurki, jakies dobrej jakosci.. - plaszczyk jesienny, kremowy/bezowy/ecru -rekawiczki w jakims ciekawym kolorze, moze chabrowe, ? ew czarne,moze skora, -spodnica, bezowa z kieszeniami -bezowe cygaretki, -marynarka, jakis miekki material a`la zamsz, -paski na talie, ze trzy co najmniej -spodnie dresowe -rajstopy grube, granatowe i czarne -sukienka na wesele, buty na wesele -kilka koszul, takich typowo eleganckich cdn.. |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
oto moja lista: - biala elegancka mocno dopasowana koszula - czarna spodnica olowkowa z plisami przy biodrach (Reserved) - klasyczne ciemnogranatowe jeansowe rurki - czarna duza torba (najlepiej i z 2 uszkami, i z dlugim odpinanym paskiem) - czarne botki, ale takie bardziej na jesien niz zime (CCC) - czarne, grube rajstopy - jakas fajna czapka i szalik - fiolet lub szarosc - fioletowy/sliwkowy lakier do paznokci - bluza sportowa a'la kangur, najlepiej cos w kolorze zoltym plus jak znajde cos godnego uwagi: - skorkowa kurtka (ale nie ta ze sciagaczem - one sa wszedzie) - torebka a'la Chanelka (czarna) - srebrny lancuchowy dlugi wisior
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
1) Oxfordy
2) Białe czeszki 3) Jasne, sprane jeansy 4) T-shirt ze spongebobem 5) Jeansowa kamizelka 6) Szare i granatowe rajstopy
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
1) ciemne rurki
2) marynarka ( styl balmain) 3) duuuże naszyjniki 4) bokserki - biała, szara 5) cwieki 6) spodnica olowkowa 7) perly 8) wayfarery 9)cos w pepitke 10) jak portfel pozwoli to kozaki za kolano na obcasie |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz czesc (botki, marynarke czarna, krociutka, kurteczke w stradivariusie, rurki, bluzke) kupilam, wiec wymienie to, co zostalo:
- sportowa torba, najlepiej biala w jakies kolorowe wzorki - krotka spodniczka, podobala mi sie jedna w new yorkerze, ale 99 zl kosztuje, przesada:/ Moze jakby byla jakas supr, ale jest zwykla. chce ją, bo zdawalo mi sie ze fajnie lezy, ale moze w zarze cos ciekawszego poprzymierzam. - sukienka krotka ( widzialam fajna w zarze), ech ale zanim ja kupie to pewnie juz rozmairu S nie bedzie. - buty sportowe, biale adidasy, ale nie widzialam takich, ktore by mi sie podobaly,, ja chyba powinnam sobie sama projektowac ciuchy i buty:/ - kozaki na obcasie przed kolano, ale to w pozniejszym czasie - no i jakies rurki, ostatnio sobie kupilam czarne w zarze, wiec czarne odpadaja. - ech bym chciala jeszcze bluze z kapturem krótka do pepka, rozpinana, kupilam ja rok temu w river island, byla cudowna, ale podczas imprezy wylał mi na nia ktos sok z czarnej porzeczki:/ i ja wyrzucilam, wiec jesli zobaczylabym w tym roku podobną to od razu kupuje:P ale bylam w river i nic poobnego nie widzialam:/ |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najchętniej wykupiłabym całą galerię, ale nie mogę, więc kupię tylko to czego mi najbardziej potrzeba
![]() - rurki na 100%, ale nie wiem jakie, muszą wpasc mi w oko jakieś, - torba na jesień, najlepiej musztardowa(mam upatrzoną w reserved), - jakieś nowe kozaki, np szare saszki, - rękawiczki - czapka - rajstopy grube, - może nowa spódnica? - coś w kratę, - marzy mi sie też marynarka w męskim stylu. Chyba wszystko...
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Planuję:
- 1 lub dwie koszule z kołnierzykiem, torebka w odcieniu karmelu, rękawiczki. Marzy mi sie jeszcze płaszcz z flauszu, o klasycznym kroju, jednorzędowy w kolorze ciepłego, złotego beżu. Widziałam podobny w Mango w Factory.Niestety był fatalnej jakości, ale kolor i krój miał cudny. |
|
|
|
|
#112 |
|
AGA :)
|
-oxfordy (już kupione, czekam na przesyłkę)
-leggi z zipami (j.w.) -rurki, klasyczne, bez udziwnień -swetry, dużo swetrów! -koszule- biała, czarna, niebieska -bluzki z długim rękawem -2 sukienki, takie 'zimowe'
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Jasny i czarny płaszcz (jasny już do mnie leci, z allegro)
Futerko Może jakaś szara kurteczka, jak znajdę ładną i niedrogą Karmelowe płaskie kozaki (i może jeszcze granatowe) Szare i czarne kozaki na obcasie - jak znajdę jakieś ładne, z chęcią kupię też beżowe Kilka par botków (jedne koniecznie z ćwiekami) Kilka par dżinsów Dwie marynarki Ze dwie czy trzy sukienki Bluzki (ile się da Cekinowa kamizelka Kilka spódnic Kilka koszul (biała, granatowa, czarna) Komplet czapka-szalik-rękawiczki czarny i szary No, ale zobaczymy, co będzie ciekawego w sklepach, bo zazwyczaj nie trzymam się swojej listy zakupów i kupuję to, co mi akurat wpadnie w oko). Najpierw chcę kupić buty i okrycia wierzchnie, a potem będę szukać reszty rzeczy Edytowane przez kasandrrra Czas edycji: 2009-09-06 o 14:12 |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
-dłuuugi, gruby wełniany szal
-duża torba-worek miodowa ![]() -czarny płaszczyk -sweterki- ile tylko się zmieści do szafy -2 bluzki- kimono -kilka koszul |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
kardigan najlepiej szary
botki za kostkę, czarne skórzane spódnica ołówkowa też szara jakaś fajna koszula w paski a w sezonie zimowym nowy płaszczyk, gruby, wełniany, czarny z wysokim kołnierzem, dwurzędowy |
|
|
|
|
#116 |
|
zielony stworek
|
OFICERKI na zimę
albo coś podobnego, jakieś eleganckie kozaczki na obcasie. Mam pecha do zimowych butów.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
![]() 1. czarne skorzane rekawiczki 2. gruby, mieciutki, kremowy szalik ![]() 3. gruby sweterek, rozpinany - taki "goralski" ![]() ![]() aniolek |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiecie gdzie kupię najtaniej wet looki?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
obawiam się, że tylko na allegro. to zależy co dla Ciebie znaczy najtaniej, bo na all nawet coś za 30zł jest.. [o ile nie taniej]
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
W sklepach różnorodne rzeczy, także myślę, że nie będzie problemu z kupieniem czegoś odpowiedniego.
ja planuję coś ciepłego, kurteczka jesienna i płaszczyk zimowy jakieś botki na jesień i kozaki na zimę spodnie jeansowe bluzki koszulowe i spódnica ołówkowa - to do pracy kardigany marynarkę sukienkę typową na mróz ![]() szarą andi ;D, jeszcze może jakąś czarną torebkę chustę która będzie pasować do musztardowego płaszcza (i tu pojawia się problem - co tu pasuje) i czapka w takim stylu jak ma ta dziewczyna na zdjęciu, wiecie gdzie je można znaleźć?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.