|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Też jestem brunetką i blond w ogóle mnie nie kusi
![]() Ja już przeszłam przez wszystkie kolory naturalny-ciemny blond, jasny blond, wiśniowe, rude, ciemny brąz i ten ostatni najbardziej mi odpowiada. Jestem jakaś dziwna, mam go już 2 lata a nie mogę się z nim rozstać. Czasem myślę o pasemkach ale i tak ich nie mam zamiaru zrobić teraz
|
|
|
|
#1652 |
|
BAN stały
|
ja miałam czarne przez jakiś czas i do tej pory żałuję wyglądąłam okropnie! teraz mam ciemny szatyn i uwielbiam
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wychodzą tobie bardzo ciemne? Moja mama robiła sobie ciemny szatyn garniera i miała prawie czarne
|
|
|
|
#1654 |
|
BAN stały
|
właśnie tą farbą robię, na początku są czarne, potem stopniowo schodzą do ciemnego brązu
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem naturalną brunetką i blond od zawsze mnie kusił !
![]() Miałam nawet taki okres w swoim życiu, że miałam balejaż : platyna + czekoladowy brąz (z przewagą platyny) i uważam, że najgorzej wyglądałam wtedy, a włosy miałam cieńkie i zniszczone Teraz się sobie podobam jako brunetka a Wax'y nie wax'y pomogły moim włosom dojść do pięknego stanu
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Hej
co sadzicie o tej torbie? kupilam ja w Euromodzie za 15 zł
|
|
#1657 |
|
BAN stały
|
dzień dobry
![]() Jedwabiu używam Biosilka i jestem zadowolona często też na przedłużane włosy kłade zwykłą oliwkę dla dzieci i spłukuję po 10 minutach,i działa jak jedwab ![]() Mój LG nie muli w ogóle działa jak należy ale wkurza mnie to że nie mogę zmienić dzwonka smsa - bo sa beznadziejne wlasnie mam zamiar kupic tą obudowę z all za 40 czy 50 zł są świetne A dla mnie blond są najlepsze, pewnie dlatego ,że sama go noszę i żaden inny mi nie pasuje hehe ale każdemu pasuje co innego of course![]() a co do tej torebki to mi się średnio podoba, wiem jak takie wyglądają na zywo bo u mnie w sklepach też są ale wyglądają strasznie sztucznie zwłaszcza te frędzle. Najpiękniejsze torby z tymi frędzlami ma Prada i Gucci ahhh ![]() : D z prawdziwej skóreczki ..![]() socialite- Hej kochana pokazuj zakuporki
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym jako osoba zalezna finansowo musze sie zadowolic tanszymi wersjami
Baby, if I've got you ![]() Edytowane przez smiley Czas edycji: 2009-08-28 o 10:02 |
|
|
|
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
Torebka fajna podoba mi się, wiadomo orginal napewno piekniejszy ale nie wiele osob moze sobie pozwolic choc mysle ze mozna było by trafic w ciuchu napewno nie tak wielkich projektantow ale
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- i urwałam posta no... własnie miałam o tym pisac smiley . Co do perfum szkoda mi kasy na perfumy za 300zl zadowalam sie podrobkami z FM bardzo dłuuugo sie trzymają naprawde i są bardzo mocne! i przy tym nie pachną tanioscia! znacie ten zapach bazarowaty bleeee.. obecnie mam Armaniego (101) wiadomo nie pachna tak cudownie ale i tak sa piekne. Bardzo mi sie tez ostatnio podobaja tylko kurcze nazwy nie pamietam cos z love a butelka to dwa połączone serca moze Wy wiecie o jakie mi chodzi kiedys w prezencie dostałam a butelke wyrzuciłam
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
znamy znamy
babcia mi takie kupuje na prezent potem nie wiem co z tym robic ...zazwyczaj psiukam w lazience zeby ladniej pachniało bo tylko tam pasują
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Ja uzywam Lacoste Touch of pink-uwielbiaam:P
Gwiazdeczka-Co tam u piesia?
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w czarnych włosach to juz grobowo
|
|
|
|
|
#1663 |
|
BAN stały
|
Witam Was
Jka się spało? Ja dopiero wstałam ![]() Ja byłam zawsze czarnulką... hm... bodajże z ponad 4 lata... i nagle pol roku temu odwidziało mi sie i postanowiłam się utlenić (jestem naturalna blondynką) Teraz nie żałuje, wuielbiam moje włosy i nawet to, ze je troche zniszczylam przez ten kogiel nie psuje mojej milosci do blondu Dbam o wloski i jestem dumna z nich ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- A tak w ogóle dziewczyny to zaczynam się odchudzać... bo mi się przytyło przez ostatni miesiac !!! Wczesniej stosowałam meridie i łatwo zrzuciłam potem zaczał się okres a meridi nie było i BUM... ech Teraz sie biore za siebie dzisiaj jest mój pierwszy dzień. Mam nadzieję, że wytrwam
|
|
|
|
#1664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
znalazłam nom i mam prosbe do Was bawiłam sie w obrabianie fotek któro zdj wstawic na nk bo zdecydowac sie nie moge i czy wogole wypada (miało byc naturalnie bez makijazu
|
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
ja zamiast odchudzać sie cwicze od 2 miesiecy- uważam że diety nie mają zbytnio sensu- no chyba że ktoś jest naprawde przy tuszy
tak naprawde w młodym wieku najlepszy jest ruch fizyczny- ciałoko jest wtedy jedrniejszemarlenkarr- ja jestem za ostatnim Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-08-28 o 11:45 |
|
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
czarno-biale jest bardzo ladne..
p.s. podczytuje was ale sie nie udzielam zbytnio pozdrawiam
|
|
|
|
#1667 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehe i tu jest problem... mam za dużo innych spraw na głowie zeby latać na fitt czy siłonie. Kupilam sobie jedynie karnet na vacu well. Moze cos zadziala ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- marlenkarr Ja jestem za czarno białym |
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyyyyy
![]() Co do włosów, to ja z blondu wróciłam do mojego naturalnego brązu i powiem Wam dziewczyny, ze jak miała blond, to wydawało mi się, że mi pasuje. A teraz jak oglądam zdjęcia, to łapie się za głowe. PORAŻKA ![]() ja nie wiem gdzie ja mialam oczy teraz mam manie na ciemne włosy, oczywiście na czarny się nie mogę zdecydować, bo ja mam jasną karnacje i wyglądałabym jak trup ![]() Marlenka, jestem za czarno-białym ![]() Social, pokazuj nowy nabytek
|
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
a ja za sepią
na tej cz-b za bardzo wyeksponowana jest ta czarna bluzeczka(sukienka:Pnie wiem ...)
|
|
#1670 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za pomoc juz poszło czarno-białe czarnuleczka z czego Ty chcesz sie odchudzac? przeciez swietnie wygladasz ide na :zarcie: bo mam dosc sterczacych kosci tzrymajcie sie laski
|
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię jak najbardziej proste torebki
Cytat:
![]() Ale tak patrząc to Kim jest typową brunetką a ma blond włosy Cytat:
I nic nie tyje już od kilku miesięcy
|
||
|
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co to jest ta Merida??
Tabletki jakieś?? Bo muszę schudnąć z 7 kg i to szybko
|
|
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
Ile to kosztuje??
Zastanawiam sie od kilku dni czy nie zafarbowac sie na czarny kolor
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opakowanie kosztowało 70-100zł Chyba, że zrobisz jakiś wałek ale to możesz sobie jedynie zaszkodzić, bo do tego trzeba mieć badania by je dostać Ponieważ mają różne składniki, np. śladowe ilości amfetaminy. Znam osobę, która biorąc je chodziła cały czas jakby "naćpana" i musiała przestać je brać bo wzbudzały w niej agresję itd. Tz był lekko osłabiony. Innych strasznie boli głowa po tym. Ogółem nie są to tabletki, które są "zdrowe" (nie wiem jak to nazwać), ale lepsze wzięcie ich niż być chorym z powodu otyłości
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-08-28 o 13:14 |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() czy można do was dołączyć ?
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pofarbowałam włosy
postanowiłam stopniowo wracać do ciemnego brązu :P Kupilam w Berlinie Brąz Movida Garniera, teraz sobie same schną, ciekawe co z tefo wyjdzie
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Acha to jeśli te tabletki są tak mocne to nie chce.
Będe musiała po ćwiczyć, żeby zgubić, a pop pracy nic mi sie nie chce. |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

wlasnie mam zamiar kupic tą obudowę z all za 40 czy 50 zł są świetne