|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
może najpierw nie wybieraj kruczej czerni itp a czarne ja mam czarne włosy prawie od 6 lat tylko mój błąd że farbowałam ostatnio na zwykły czarny a nie na konkretny czarny usłyszałam wiele opinii ze czarny jest sztuczny itp ale zamotałam
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to jest FM? nigdy nie słyszałam Jeśli ktoś oszczędza na perfumach to polecam Super-Pharm-nigdzie indziej nie ma takich okazji jak tam. A co do torebek właśnie wczoraj sobie kupiłam i jestem mega zadowolona A jak Wam się podoba? Osobiście uwielbiam takie lakierowane z prasowankami. Zawsze bardziej oryginalne od zwykłej torebki |
|
|
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
Teraz mam czekolade z Loreal Casting'a i teraz chcialam cos z czerni moze doradzicie???
|
|
|
|
#1684 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny !!!!!! Mam nadzieje ze przyjmniecie mnie do siebie
od dawna czytam wasze posty ale dopiero dzisiaj odwazyłam sie ujawnić!
|
|
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
Fakt, taletki są intensywnie działające... i znacznie różnią się od Linei lub Slim figury Ja teraz prubuje Topamax... ale biorę tylko połowe 50'tki. dziennie ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do czarnego- ja też radze sie poważnie zastanowić ja tez raz przez pół roku farbowałam sie na czarno i wiem ze póżniej gdy ci się kolor znudzi jak bardzo ciężko jest sie go pozbyć/ miałam odciągany kolor potem i gdzieniegdzie resztki czerni zostały musiałam długo sie meczyć az wkońcu ścieła sporo włosy by te konce czarne mi zeszły . dziewczyny które farbują się na brązy i wogóle ciemne kolory czy wy tez tak macie farba chyta wam mocniej na końcówkach włosów??? bo ja tak mam i obojętnie na jaki kolor się pofarbuje to na poczatku kolor jest wmiare jednolity a póżniej końce sa ciemniejsze już gdzieś tak po tygodniu Olgus182 witaj |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmija ja nie mam. Tzn jest wtedy gdy mam farbowany po raz kolejny dół a odrosty pierwszy raz
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-08-28 o 14:39 |
|
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
neheszta ale ja farbuję włosy w ten sposób, że najpierw odrosty a dopiero póżniej reszte, wydaje mi się że tak jest prawidło i nie wiem czemu tak chyta
może to od tego że ja prostuje kosmyki tylko przy twarzy i te końcówki moga być bardziej przesuszone,bo wsumie tylko tam mam ciemniejsze????
|
|
|
|
#1689 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje! Tak to ja
Co do moich wlosów to nie jestem zadowolona długość maja idealną ale sie nie układają no i są o zmoro PODNISZCZONE :/
|
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam blondzik na włosach i go uwielbiam
![]() Tu fotka, ale zamazałam twarz ![]() I na fotce mam kolczyki które sobie ostatnio kupiłam ![]() Miałam na weekend pojechać z moim TŻ motorem nad morze, ale cos pogoda sie psuję. ![]() A tak to sie nie przedstawiłam nawet ![]() Iza lat 23 : ![]() Edytowane przez megi_t Czas edycji: 2009-08-28 o 14:58 |
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2009-08-28 o 15:05 |
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
megi_t-witaj
![]() Marlenka- ale Ty sliczna! Ja tez mam zamiar pofarbowac,bo teraz mam rudo brazowo sraczkowe;D Nigdy jednak nie moge ich równo pofarbowac wiec wybiore sie do fryzjerki
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
Marlenka śliczna dziewczyna z Ciebie.
Ja znam FM. Moja koleżanka ma perfumy nr 80, IDENTYCZNE jak Miss Dior Cherie. Tzn. pachną identycznie do tego stopnia, że dałam koleżance powąchać zakrętke z oryginalnych perfum i pytała czy to też podróbka czy oryginał. Poza tym długo się trzymają. Tylko mam pytanie, jak można je zamówić? Bo koleżanka brała od jakiejś babki co do niej przyjechała. Można tak ze strony int.?Co do koloru włosów, ja jakoś wolę ciemne. Sama mam brązowe naturalne i czasami mnie tylko kusi żeby sobie zrobić parę pasemek w odcieniu takim karmelkowym, ale chyba jeszcze nie czas na nie (cały czas się waham). ![]() I bym zapomniała. Co do Super Pharm, właśnie ostatnio tam na promocji kupiłam moje od dawna wymarzone DKNY Fresh Blosoom. 50 ml za 147zł ,a normalnie tylko 30 ml kosztuje. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-08-28 o 15:22 |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale sie nowych pojawilo. Witam wszystkie
***Kupiłam sobie buty przed chwila Co o nich sadzicie? ![]() A co do włosów, to mi sie też ciągle farba wypłukuje, już mam tego powoli dosyć, bo ileż można Trzeba sie zaczaić na jakąś dobra farbe, tylko chyba taką ciemniejszą niż mam, bo na prawde mnie cos do tych ciemnych ciągnie.
|
|
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny podobnie jak Olgus182 obserwuje was jakiś czas ;D Mam nadzieje że nie macie nic przeciwko żebym się udzielała
theoneandonly śliczną tą torbe kupiłaś ;D Widziałam podobną za jakieś 150 zł ![]() Ja też planuję pofarbować włosy na czarno , z natury mam ciemny brąz ale no cóż mam ograniczony wybór kolorów Nigdy nie farbowałam jeszcze włosów jedynie szamponetkami po których i tak nic nigdy nie było widać ale włosy były fajnie nawilżone ;DMiss dior cherie jest śliczny sama go nawet mam ;D podobają mi się takie zapachy jest jeszcze taki jeden diesla w którym jestem zakochana ale nie wiem jak się dokładnie nazywa jest w przezroczystym flakoniku a na nim jest biała koronka nie wiem czy kojarzycie ;D
|
#1696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Kurcze niedługo nie bede mogła za nikim nadażyć hihihi
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
aagusiaa88 świetne buty ;D Ja planuje kupić coś w tym stylu tylko lekko za kolanko no ale dopiero jak sie zrobi troszkę zimniej ;D
Kilka zdjęć ;
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam je na www.stylowebutki.pl . Tyle, ze to przedsprzedaz i wysylac je beda dopiero po 30.09.
troche sie naczekam na nie, ale mam nadzieje, ze bedzie warto. Jak je zobaczylam, to sie zakochalam, tak samo jak w tych slynnych sandalkach Balmaina To tez byla milosc od pierwszego wejrzenia
|
|
|
|
#1699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agusia śliczne te buty.
Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-08-28 o 15:52 |
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenka zgadzam sie z poprzedniczkami, jesteś śliczna!
Jeśli chodzi o moje włoski to też mam ciemny brąz, a dokładniej niby złoty brąz, w którym mi najlepiej(był juz blond, czarny, jednak teraz najwygodniej). ale nosze też clipy i jestem z nich bardzo zadowolona ...u mnie sie coś chmurzy, oby nie padalo bo mam zamiar założyć białe spodenki na dzisiejsza impreze, a wy sie gdzieś wybieracie?? co do moich aktualnych zapachów to są to: Naomi Campbell Sunset, Avon Pur Blanca Blush, Lancome Hypnose<3
|
#1701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko allegro i wizaż. Nawet sie dzisiaj nie ogarnełam.. może pojdziemy razem gdzies? hehe |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wybieram, ale dopiero jutro. Ide kogos zlowic :P:P tylko ja juz od paru dni mam problem w co sie ubrac
![]()
|
|
|
|
#1703 |
|
BAN stały
|
Te botki są rewelacyjne aaaaaa mokro mi!
|
|
|
|
#1704 |
|
Przyczajenie
|
Dobra dziewczyny napewno mnie rozszarpiecie ale cóż takie zycie
. Także kupiłam buty jeszcze nie przyszły nie wiem co mnie poniosło troche wysokie ale kocham takie!!!!!!!!!!! Jak myslicie moga być czy wystawić na allegro? |
|
|
|
#1705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja lubie buty z bajerami
|
|
|
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. szkoda ze nie mieszkamy bliżej..Cytat:
..Cytat:
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio bylam na weselu w butach 11cm i byłam wyższa od wszystkich. jedyny kto "podołał" to mój tato, który był 2cm wyższy :P
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie było mnie kilka dni i juz widze nowe dziewczynki w naszym watku super
|
#1709 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za opinie
. Specjalnie wybrałam ten kolor mam gorset w identycznym kolorze i uwazam ze na imprezy bedzie fajnie wygladac |
|
|
|
#1710 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 170cm i na ślubie wujka miałam 10-11 cm też byłam wysoka no ale cóż nie zrezygnuje z wysokich butów ;D---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

ale zamotałam

co do czarnego- ja też radze sie poważnie zastanowić ja tez raz przez pół roku farbowałam sie na czarno i wiem ze póżniej gdy ci się kolor znudzi jak bardzo ciężko jest sie go pozbyć/ miałam odciągany kolor potem i gdzieniegdzie resztki czerni zostały
musiałam długo sie meczyć az wkońcu ścieła sporo włosy by te konce czarne mi zeszły
. 

może to od tego że ja prostuje kosmyki tylko przy twarzy i te końcówki moga być bardziej przesuszone,bo wsumie tylko tam mam ciemniejsze????

Agusia śliczne te buty. 
. Specjalnie wybrałam ten kolor