Grecja - praktyczne porady - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 18:12   #931
Bett18
Raczkowanie

Dot.: wakacje->-grecja->>paralia:)

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość
Jak myślicie opłaci się brać ze sobą jakieś żarełko? Typu gorący kubek czy kociołki z łowicza.. chociaż żeby troche zaoszczędzić przez pierwsze dni na posiłkach, bo okazało się, że musze się zmieścić w 230e (wyżywienie na 11 dni na miejscu+imprezy+ fakultety)Wiadomo, chce spróbować kulinarnych specjałów z tego regionu, nocnego życia oraz zaczerpnąć troche starożytnej kultury i boje się, że może mi nie wystarczyć.

Bett jak u Ciebie wyglądała sprawa z kasą? Wiem, że to sprawa indywidualna, ale tak w celu rozeznania pytam.

Ja na twoim miejscu wzięłabym coś typu gorący kubek. Wystarczy tylko wrzątek i już masz coś do zjedzenia. Ja sobie wzięłam je na podróż do autokaru. Co do kasy to miałam 130 euro, tyle że posiłki miałam wykupione, ale między śniadaniem a obiadokolacją było dość wiele godzin, więc zawsze coś się kupowało na mieście, najczęściej był to gyros..mniam

Aha i jeszcze jedno. Moi znajomi, którzy byli w innym hotelu, bez wyżywienia mieli 200 euro i spokojnie im starczyło, nawet powiedziałabym że zostało, a że nie mieli co zrobić z kasą to po prostu wykupili dodatkową wycieczkę.

Edytowane przez Bett18
Czas edycji: 2009-08-18 o 18:14
Bett18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 18:40   #932
aliccia
Raczkowanie

Dzięki laski za szybkie odp:-* To jestem spokojniejsza i w takim razie przed wyjazdem zaopatrze się w gotowe dania i ok 200e do ogólnej dyspozycji
Stary 2009-08-18, 22:11   #933
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

Cytat:
Jak myślicie opłaci się brać ze sobą jakieś żarełko? Typu gorący kubek czy kociołki z łowicza.. chociaż żeby troche zaoszczędzić przez pierwsze dni na posiłkach, bo okazało się, że musze się zmieścić w 230e (wyżywienie na 11 dni na miejscu+imprezy+ fakultety)Wiadomo, chce spróbować kulinarnych specjałów z tego regionu, nocnego życia oraz zaczerpnąć troche starożytnej kultury i boje się, że może mi nie wystarczyć.

Bett jak u Ciebie wyglądała sprawa z kasą? Wiem, że to sprawa indywidualna, ale tak w celu rozeznania pytam.

Wystarczy Ci spokojnie. Ja miałam tylko śniadania i 220 E . Byłam na baletach, jadłam co chciałam i przywiozłam torebkę al'a Louis Vuitton za 25 E

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 21:09   #934
Bett18
Raczkowanie

.

Edytowane przez Bett18
Czas edycji: 2010-09-14 o 00:39
Stary 2009-08-19, 21:47   #935
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bett18 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie do dziewczyn które były w Paralii w tym roku. Byłyście może w cafe barze przy plaży - "Menta"? Może któraś z was poznała tam fajnego kelnera Teo? Tak z ciekawości pytam.
czyżby coś było na rzeczy? jak to się mówi potocznie
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 23:18   #936
Bett18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
czyżby coś było na rzeczy? jak to się mówi potocznie
.

Edytowane przez Bett18
Czas edycji: 2010-09-14 o 00:40
Stary 2009-08-20, 09:20   #937
Oluskka
Raczkowanie

wróciłam z paralii ! było super. nastawiałam się na większe upały... ale cóż. Super dyskoteki to wg mnie Cocus i Omilos ^^. W ogole to w olimpic beach (jakies 45 minut piechotą) można zrobic super zakupy i plaża też jest tam super. i bardzo polecam wycieczkę na skiathos !!
kiedyś tam wrócę .!
Oluskka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 10:34   #938
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oluskka Pokaż wiadomość
wróciłam z paralii ! było super. nastawiałam się na większe upały... ale cóż. Super dyskoteki to wg mnie Cocus i Omilos ^^. W ogole to w olimpic beach (jakies 45 minut piechotą) można zrobic super zakupy i plaża też jest tam super. i bardzo polecam wycieczkę na skiathos !!
kiedyś tam wrócę .!
Może był upał, ale nad morzem nie jest tak bardzo wyczuwalny taki klimat..
..albo przynajmniej chciałabym żeby tak było bo ja dopiero we wrześniu jade a nastawiłam się na świetną pogodę z niekoniecznie wyczuwalnymi upałami ( co prawda nie takimi gdzie nie można 5minut na pełnym słońcu wytrzymać)

Edytowane przez aliccia
Czas edycji: 2009-08-21 o 15:45
aliccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 10:20   #939
rafal1435
Przyczajenie

Cytat:
Może był upał, ale nad morzem nie jest tak bardzo wyczuwalny taki klimat..
..albo przynajmniej chciałabym żeby tak było bo ja dopiero we wrześniu jade a nastawiłam się na świetną pogodę z niekoniecznie wyczuwalnymi upałami gdzie nie można 5minut na pełnym słońcu wytrzymać
chyba piszesz o Polskim morzu i upale 25*C

Edytowane przez rafal1435
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:23
rafal1435 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 12:58   #940
moniquesnails
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do moniquesnails GG do moniquesnails

Wróciłam dwa dni temu i mam depresję powakacyjną:p ja chcę tam wrócić :p Mieszkałam w Apartahotelu Anthi... Pokoje super, widok na góry około 200metrów od domku miałam plażę obok MENTY :p hehe dla zaciekawionych tytułem piosenki jaką można było usłyszeć wiecznie w mencie jak i w całej grecji podaję : AKCENT: That's my name :p hehe Już zawsze mi się będzie kojarzyć z tymi wakacjami Plaża czysta, meduz mało, mnustwo ludzi DFyskoteki wyglądały jakby były conajmniej z Las Vegas mwi o Ge i Da Luxe bo tam zdądzam być: D w Goldzie obsługa nawet do kibelka nas odprowadzała co prawda faceci płacili 10e za wejscie:p (Lejdis miały tegho dnia gratis) ale sie opłacało :p orientacyjnie : mały heineken w goldzie 7euro taniutko co <lol2> Muzyka super, wystrój bajeczny, rozsuwany dach a Da Luxe ... Muzyka do dupki, wystrój fajny sczególnie wejście ale troche Gej party... 98% faceci i to tacy bawiący sie z facetami haha Wszelkie pytania mile widziane
moniquesnails jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 20:15   #941
anusiak89
Przyczajenie

Jaka mialas pogode?? Mam nadzieje, ze wieczory nie byly chlodne
anusiak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 20:40   #942
Bett18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniquesnails Pokaż wiadomość
Wróciłam dwa dni temu i mam depresję powakacyjną:p ja chcę tam wrócić :p Mieszkałam w Apartahotelu Anthi... Pokoje super, widok na góry około 200metrów od domku miałam plażę obok MENTY :p hehe dla zaciekawionych tytułem piosenki jaką można było usłyszeć wiecznie w mencie jak i w całej grecji podaję : AKCENT: That's my name :p hehe Już zawsze mi się będzie kojarzyć z tymi wakacjami Plaża czysta, meduz mało, mnustwo ludzi DFyskoteki wyglądały jakby były conajmniej z Las Vegas mwi o Ge i Da Luxe bo tam zdądzam być: D w Goldzie obsługa nawet do kibelka nas odprowadzała co prawda faceci płacili 10e za wejscie:p (Lejdis miały tegho dnia gratis) ale sie opłacało :p orientacyjnie : mały heineken w goldzie 7euro taniutko co <lol2> Muzyka super, wystrój bajeczny, rozsuwany dach a Da Luxe ... Muzyka do dupki, wystrój fajny sczególnie wejście ale troche Gej party... 98% faceci i to tacy bawiący sie z facetami haha Wszelkie pytania mile widziane

oj tak, akcent był wszedzie dlatego jak go slucham to mi sie smutno robi tak bardzo trudno bylo mi opuszczac Paralie. Co do Da Luxe, to tak szybko jak tam weszłam, tak szybko stamtąd wyszłam Najlepiej bawiło mi się w Hoola Hoop.
Stary 2009-08-24, 17:53   #943
kokkinotrantafillo
Przyczajenie

Hehe ja w tym roku pracowałam w Hoola Hoopie :P
kokkinotrantafillo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 15:13   #944
laza
Zakorzenienie

ja wróciłam..;( czułam się jakby powrót zajął mi 30 minut i w każdej chwili mogłąm się wrócić z powrotem do Grecji..i teraz się też tak czuję że o 23 pójdę do Omilosa i będę się świetnie bawić..;/ w Hula byłam ze 3 razy ;P raz w Exodosie i raz w Habanie xd najczęściej bywałam w Omilosie, poznałam chłopaka Greka..ja chcę tam wrócić ;( ja byłam w Olimpic Beach i codziennie do Paralii chodziłam zajmowało mi to 30 min

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

znacie może tytuł piosenki w której wielokrotnie były słowa sexy love my sexy love itd. ;p ? leciała często w Omilosie xd zna może ktoś z was grecki ? potrzebuję przetłumaczyć kilka słów..ale potrafie je tylko napisać tak mniej więcej jak sie je wymawia..nie wiem co znaczą ;(
– wszystko może Cię uszczęśliwić.

Edytowane przez laza
Czas edycji: 2009-08-25 o 15:15
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 15:28   #945
Bett18
Raczkowanie

.

Edytowane przez Bett18
Czas edycji: 2010-09-14 o 12:38
Stary 2009-08-25, 15:30   #946
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
ja wróciłam..;( czułam się jakby powrót zajął mi 30 minut i w każdej chwili mogłąm się wrócić z powrotem do Grecji..i teraz się też tak czuję że o 23 pójdę do Omilosa i będę się świetnie bawić..;/ w Hula byłam ze 3 razy ;P raz w Exodosie i raz w Habanie xd najczęściej bywałam w Omilosie, poznałam chłopaka Greka..ja chcę tam wrócić ;( ja byłam w Olimpic Beach i codziennie do Paralii chodziłam zajmowało mi to 30 min

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

znacie może tytuł piosenki w której wielokrotnie były słowa sexy love my sexy love itd. ;p ? leciała często w Omilosie xd zna może ktoś z was grecki ? potrzebuję przetłumaczyć kilka słów..ale potrafie je tylko napisać tak mniej więcej jak sie je wymawia..nie wiem co znaczą ;(
najważniejsze s'agapo
w necie są stronki, gdzie możesz napisać jakieś zdanie i ludzie tłumaczą. Sprawdź na cucumis.
Stary 2009-08-25, 16:33   #947
laza
Zakorzenienie

ja nadal mam na zegarku i telefonie godzinę grecką.. ;( s'agapo aii uwielbiam to słowo..odgarniał moje włosy za ucho i tak mi szeptał..dzięki poszukam jeszcze co znaczą takie inne..za bardzo po angielksu nie mówił..więc nie rozmawialiśmy jakoś..ale słowo są zbędne <3 ale ponoć grecy są tacy, że szeptają miłe słówka, mówią, że kochaja itd. a tak naprawdę kręca..i robią tak z wieloma dziewczynami ? ja za rok bd miała 16,5 lat i raczej sama z koleżanką która prawie 17 bd mieć nie moge jechać tka na wczasy nie ? bo wychowawczynie nas trochę pilnowaly bylam na obozie wracalam tam o 2 czy 4 nad ranem raz mnie przylapaly ;P i wgl wczasy są tansze..;/i chcialabym jechac na 2 czy 3 tygodnie..a to jaskies 2 obozy ;/ i 3 tys zl. a ja chcialabym dlugo i tanio gora 2 tys zl. ;/
Stary 2009-08-25, 21:28   #948
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja nadal mam na zegarku i telefonie godzinę grecką.. ;( s'agapo aii uwielbiam to słowo..odgarniał moje włosy za ucho i tak mi szeptał..dzięki poszukam jeszcze co znaczą takie inne..za bardzo po angielksu nie mówił..więc nie rozmawialiśmy jakoś..ale słowo są zbędne <3 ale ponoć grecy są tacy, że szeptają miłe słówka, mówią, że kochaja itd. a tak naprawdę kręca..i robią tak z wieloma dziewczynami ? ja za rok bd miała 16,5 lat i raczej sama z koleżanką która prawie 17 bd mieć nie moge jechać tka na wczasy nie ? bo wychowawczynie nas trochę pilnowaly bylam na obozie wracalam tam o 2 czy 4 nad ranem raz mnie przylapaly ;P i wgl wczasy są tansze..;/i chcialabym jechac na 2 czy 3 tygodnie..a to jaskies 2 obozy ;/ i 3 tys zl. a ja chcialabym dlugo i tanio gora 2 tys zl. ;/
żeby jechać na wczasy teoretycznie trzeba mieć 18 lat. Poniżej 18 powinnaś mieć opiekuna (czyli rodziców lub wychowawce na obozie).
Co do Greków, to nie chcę Cię rozczarować, ale.. nie wierzy im się w żadne słowo.. i jeśli myślisz, że mówił tak tylko Tobie to To jest inny naród, inna mentalność.. Poza tym wiedzą jakie są turystki (zwłaszcza w takim wieku) i że co powiedzą to one uwierzą. Też nie chcę uogólniać, ale po prostu nie licz na coś więcej, bo szkoda czasu, nerwów i złamanego serducha
Stary 2009-08-25, 22:05   #949
laza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
żeby jechać na wczasy teoretycznie trzeba mieć 18 lat. Poniżej 18 powinnaś mieć opiekuna (czyli rodziców lub wychowawce na obozie).
Co do Greków, to nie chcę Cię rozczarować, ale.. nie wierzy im się w żadne słowo.. i jeśli myślisz, że mówił tak tylko Tobie to To jest inny naród, inna mentalność.. Poza tym wiedzą jakie są turystki (zwłaszcza w takim wieku) i że co powiedzą to one uwierzą. Też nie chcę uogólniać, ale po prostu nie licz na coś więcej, bo szkoda czasu, nerwów i złamanego serducha
a np. z jakimś znajomym czy kimś kto ma 18 lat mogę jechać..chyba pojadę na 2 obozy last minute ;D wyjdzie trochę więcej niż z ajeden zaplanowany dużo wcześniej ;P jak się uda..z tym last minute mam nadzieję...sama już nie wiem co z tymi Grekami..ale oni mają zamiar zawsze tacy być..a podobno ważna jest dla nich rodzina..to skoro kręcą tak z każdą ;P sama nie wiem..w sumie wiedziałam, że jadę za kilka dni i to nie ma sensu i Grecy tacy są..i zaraz już będzie miał inną..ale było miło i za rok chętnie to powtórzę ;D na razie jakoś bd utrzymywac kontakt telefoniczny i przez internet..ale w sumie to dobre sobie wybrali miejsce ;p Paralia prawie sami turyści i turystki a on i jego koledzy tam mieszkają.. ;D trochę mnie to dziwiło na początku...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-25, 22:13   #950
Bett18
Raczkowanie

Cytat:
a np. z jakimś znajomym czy kimś kto ma 18 lat mogę jechać..chyba pojadę na 2 obozy last minute ;D wyjdzie trochę więcej niż z ajeden zaplanowany dużo wcześniej ;P jak się uda..z tym last minute mam nadzieję...sama już nie wiem co z tymi Grekami..ale oni mają zamiar zawsze tacy być..a podobno ważna jest dla nich rodzina..to skoro kręcą tak z każdą ;P sama nie wiem..w sumie wiedziałam, że jadę za kilka dni i to nie ma sensu i Grecy tacy są..i zaraz już będzie miał inną..ale było miło i za rok chętnie to powtórzę ;D na razie jakoś bd utrzymywac kontakt telefoniczny i przez internet..ale w sumie to dobre sobie wybrali miejsce ;p Paralia prawie sami turyści i turystki a on i jego koledzy tam mieszkają.. ;D trochę mnie to dziwiło na początku...

Tak, bedziesz mogla jechac na wczasy z osoba ktora bedzie pelnoletnia, ale musisz miec napisane na kartce zgode rodzica i kartke od tej osoby pelnoletniej ze bedzie twoim opiekunem. Co do grekow to racja. Oni juz tacy sa, podrywaja kazda turystke sama tego doswiadczylam. Milo bylo, ale nie powinno sie wierzyc w kazde ich slowo
Stary 2009-08-25, 22:19   #951
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
jak pojedziesz na 2 obozy (2 turnusy pod rząd) powinnaś mieć zniżkę.
Oni chcieli mieć rodziny, ale to już było.. Obecnie model greckiej rodziny się diametralnie zmienił. Poza tym nie zapominaj, że młodzi Grecy, tak samo jak młodzi Polacy - chcą się też zabawić. A jeszcze dodać do tego temperament itd. to na prawdę im chodzi tylko o jedno kolokwialnie mówiąc. Także, wiadomo, zrobisz co zechcesz, ale generalnie litości, odpuść sobie.. Sama zobaczysz, że za 2 lata to już na pewno będziesz się z tego śmiała. Grecy i nie tylko Grecy na wakacjach powiedzą Ci wszystko, co tylko chciałabyś usłyszeć i wiadomo, że w to uwierzysz, dlatego po co to..? nie szkoda czasu..? I po jakiemu będziecie rozmawiać przez tel.? Skoro pisałaś, że on po ang. prawie nic, tak jak ty po grecku..?
Stary 2009-08-25, 22:24   #952
laza
Zakorzenienie

ok ok..na razie to dla mnie jeszcze piękny sen..nie chcę się budzić..a teraz nie potrafię tak po prostu z tym skończyć..na razie marzę..ale dopuszczma do siebie myśl że nic z tego nie będzie..jeszcze kilka dni i zacznie się nowa szkoła..nowi ludzie..chciałabym wierzyć że będzie fajnie z nim ale sama już nie wiem..każdy mi to mówi..że nie warto..ale wiadomo jak to jest jak się zauroczy ;D może poznam kogoś przez ten ok skzolny..ale za rok i tak chcę do Grecji..bo kocham samą Grecję ;D chciałabym jechać już w czwercu na te 2 turnusy od razu..mam nadzieję, że trafię na te last minute..
Stary 2009-08-25, 23:08   #953
MrowczaneK
Raczkowanie

hej
pare dni temu wróciłam z Paralii było świetnie...same miasteczko jak najbardziej OK... dużo wszystkiego, ładne morze plaża też w miare w porównaniu do Leptokarii w której byłam rok temu Paralia bardziej mi się spodobała...co do hotelu toronto city czysciutko, zadbane ładne pokoje.. widok z balkonu na morze bliziutko do plaży ok 300 m ( nie jak koleżanka z wizażu pisała, że jest 1 km )..Jedynie jestem zawiedziona z organizacji biura OK services..np. rejs na skiathos na którym byłam także rok temu był całkiem inny poprostu dno płyneliśmy jakimś statkiem który nazwałabym raczej kutrem rybackim zero tańców zabawy na statku, wojny na balony z przeciwnym statkiem..porażka...nastę pnie wyczekiwanie na wszystkie po 25 godzinach jazdy musieliśmy czekać na łaskawą rezydentke ok 1 godziny... zresztą na wszystko zawsze długo się czekało zero organizacji...ale i tak wspominam bardzo dobrze te wakacje zaliczam do najlepszych.. choć Grecja już mi się znudziła.. w nastepne chyba już nie odwiedze...myśle o Hiszpani chyba, że o jakiejś Greckiej wyspie
MrowczaneK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-26, 11:32   #954
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MrowczaneK Pokaż wiadomość
hej
pare dni temu wróciłam z Paralii było świetnie...same miasteczko jak najbardziej OK... dużo wszystkiego, ładne morze plaża też w miare w porównaniu do Leptokarii w której byłam rok temu Paralia bardziej mi się spodobała...co do hotelu toronto city czysciutko, zadbane ładne pokoje.. widok z balkonu na morze bliziutko do plaży ok 300 m ( nie jak koleżanka z wizażu pisała, że jest 1 km )..Jedynie jestem zawiedziona z organizacji biura OK services..np. rejs na skiathos na którym byłam także rok temu był całkiem inny poprostu dno płyneliśmy jakimś statkiem który nazwałabym raczej kutrem rybackim zero tańców zabawy na statku, wojny na balony z przeciwnym statkiem..porażka...nastę pnie wyczekiwanie na wszystkie po 25 godzinach jazdy musieliśmy czekać na łaskawą rezydentke ok 1 godziny... zresztą na wszystko zawsze długo się czekało zero organizacji...ale i tak wspominam bardzo dobrze te wakacje zaliczam do najlepszych.. choć Grecja już mi się znudziła.. w nastepne chyba już nie odwiedze...myśle o Hiszpani chyba, że o jakiejś Greckiej wyspie
A byłaś może jeszcze na jakiejś innej wycieczce niż na skathos np. w salonikach/atenach? Jade dokładnie w to samo miejsce i za równe 2 tygodnie już powinnam byc na miejscu Dobrze, że ostrzegłaś przed tym rejsem-w takim razie poszukam go w miejscowych biurach. Chyba, że ktoś był zadowolony rejsem organizowanym przez biuro w tym roku..
Stary 2009-08-26, 12:11   #955
Bett18
Raczkowanie

Cytat:
A byłaś może jeszcze na jakiejś innej wycieczce niż na skathos np. w salonikach/atenach? Jade dokładnie w to samo miejsce i za równe 2 tygodnie już powinnam byc na miejscu Dobrze, że ostrzegłaś przed tym rejsem-w takim razie poszukam go w miejscowych biurach. Chyba, że ktoś był zadowolony rejsem organizowanym przez biuro w tym roku..

Ja byłam na skiathos. Rejs byl organizowany z miejscowego biura Tramp Travel - obok hotelu Akti Musson. Ja bylam zadowolona. Była bitwa na baloniki z wodą ze statkiem obok, wszystko było zorganizowane, na prawde niesamowite przezycia. Polecam
Stary 2009-08-26, 12:14   #956
MrowczaneK
Raczkowanie

Cytat:
Napewno nie jedz z OK service ludzie co byli w moim hotelu to wybrali się z jakiegoś innego biura bo też im odradzalii... więc poszukaj czegoś na miejscu jakiegoś innego biura... bo różnica jest ogromna... byłam dwa razy więc mogę porównać w tym roku byłam tylko na skiathosie i wieczorze greckim w yakintosie był OK podobał mi się chyba bardziej niż w tamtym roku... no i meteory ale to w tamtym roku więc niewiem jak robią w OK services...
MrowczaneK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 19:15   #957
Oluskka
Raczkowanie

ja bylam na dyskotece w Cocusie i caly czas puszczali Pittbula "I know you want me" i Black Eyed Peac "Boom Boom Pow" ;D aa raz nawet puscili Jasmala Policeman. ! haha.
za rok Hiszpania ;DD
Oluskka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 14:08   #958
Bett18
Raczkowanie

ja byłam raz w Cocusie i nie podobało mi się zbytnio. Tak jak ktoś tu wczesniej napisal jest to dyskoteka dla koloni, obozow. Najwiecej tam albanczykow, ktorzy czekaja tylko zeby poderwac jakas malolate i udaje im sie to niestety.
Stary 2009-08-28, 14:47   #959
ZaczO
Przyczajenie

Cocus to kicha.
Omilos wymiata
ZaczO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 15:34   #960
elficzeq
Zadomowienie

GG do elficzeq Send a message via Skype™ to elficzeq

Zgadzam się z Zaczo, w Cocusie to żenada a nie impreza

elficzeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości