![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
jestem dla Ciebie , ale nie ma Cię dla mnie .
chodź tu suko , trzęś dupą , masz moc na ruchanie - będzie grubo , jarasz się jego furą to dobrze , bo On jara się Twoja dziurą . właśnie wtedy zabrakło mi słów . przyciągasz moją uwagę . jestem wdzięczna Ci , że uświadamiasz mnie co to znaczy śnić .
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
tak mało mi trzeba bym dotknęła nieba.'
dlaczego mówisz do mnie 'słońce'? czy tak bardzo rażę Cię w oczy jak na mnie patrzysz?' a żeby nie było tak ponuro to każdy paznokieć pokoloruję innym kolorem.' a mały aniołek buja się na huśtawce, obserwuje co robimy i tylko łapie się za główkę.'
#633 |
Zadomowienie
|
Może czas, żebyś wkońcu usłyszał słowo 'nie'?
Ty dumny chodzisz jakbyś rozum ch.uj wie kogo zszamał. Skarbie przestań, powracać do tych starych chwil miłość tylko w marzeniach Dotknij mnie, dla ich urzeczywistnienia Działać schematami, myśleć stereotypami. Kochasz mnie? To mocny zwrot. Pewnego dnia panienka idzie na całość, następnego nie pamięta co się stało. Otwórz oczy, czasu nie cofniesz, właśnie wstaje słońce Tyle razem chwil, pytam - co było nie tak? onomatopeiczne, paranormalne paranoje we dwoje Jak brzmi Twój głos, kiedy mówisz o czymś, co ma dla Ciebie ogromne znaczenie?
#634 |
Raczkowanie
|
Wsiąkasz w dywan gdy pytam o miłość
- Trudno porównywać mnie do wygranej w totka. - masz rację. Jesteś czymś o niebo lepszym. Lubię, kiedy pachniesz ' Różowym Szczęściem ' .. |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
będę próbował odnaleźć swoje miejsce w pamiętniku Jane.
wielu to wie o mnie więcej niż ja sama. powiedz mi jak powinno być. jesteś kimś więcej, chłopcze, jesteś kimś więcej. najlepszy dzień jaki kiedykolwiek miałam był wtedy, kiedy nauczyłam się płakać na zawołanie. trzymanie cię w ramionach to najlepszy narkotyk na świecie. Cytat:
no nie wierzę, dziękuuuuję Słońce ogromnie, do tej listy dopisałabym jeszcze Ciebie ![]() Edytowane przez niewieotymnikt Czas edycji: 2009-08-28 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Być potężnym - to tak samo jak być damą. Jeśli musisz zapewniać, że nią jesteś - to nie jesteś.
![]() |
#637 | ||
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Parna noc. Zwykły blok. Skandynawskie sny w pościeli z Ikei.
Całe miasto śpi. Oddycha równo i powoli. Płucami osiedli. Dobra noc, spokojny sen. Dla grzecznych, pokornych, uległych. No a dla tych co za dnia pod prąd bezsenna noc. Nocna myśli gonitwa..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-08-28 o 14:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Wtajemniczenie
|
znów ja. aż bedziecie mnie miały dość
![]() ---------------------------- bo wierzyć w miłość, często znaczy ryzykować. ale znaczy też żyć, zawsze. ostatnio budzę się coraz wcześniej, mam śmiejące się oczy i dłonie pełne oczekiwania.. tęsknym wzrokiem obserwowałam zza szyby oddalające się budynki , czułam szczęście ale też żal, że to już - już koniec .. czułam przynależność do tego magicznego miejsca i mogę tylko ufać swoim marzeniom i robić wszystko, by się spełniły. jestem dziś pełna wyrzutów kierowanych ku światu. uśmiecham się, na przekór brzydkim myślom i zlepionym w fałsz słowom. mam ograniczoną liczbę miejsc w swoich myślach. niemalże jak w kinie. delikatnie dotykam opuszkami palców szczęście, które przygarnęłam przed rokiem. - nie ucieka. to wystarczający powód do uśmiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
Stwierdził, że było to najlepsze lato. Najlepsze bo bez niej.
A ona czeka. Dzwonek do drzwi i serce zaczyna bić dwa razy szybciej i mocniej. Umysł pracuje z każdym dniem wolniej, niedługo zapomnę Twój numer telefonu, adres.. potem nie będę nawet pamiętać jak miałeś na imię, zapomnę że byłeś. Chcesz czy musisz chcieć?
#640 |
Raczkowanie
|
<3 BananowaBrazilijka&damgar uffka&JednaNaMilion <3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __ tracę oddech gdy dotykasz mnie. Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi. a niebo znów na głowę spada mi. pielęgnuje twój obraz w moim sercu. mam łeb do interesów i ciało do grzechu a może nieświadomie odpychamy naszą połówkę? Dobre są tylko takie czasy, w których słowa coś znaczą. Najgorzej, jeśli ktoś poci się od wewnątrz. Ma ze złota usta jak na wierzchu biust ma Znasz ten stan,zbliza sie, fajnie w głowie kreci sie Ty łapiesz chwilę, tyle byle było mocniej a nie milej zewsząd otoczona ironią i łgarstwem. próbuję coś dostrzec przez mgłę pieprzonej rzeczywistości. kiedy mnie najdzie ochota na niedorzeczną rozmowę - zadzwonię. huśtawka nastrojów mną targa. masz wbity wzrok trochę zmęczony i opuszczony zakochany sam w sobie księżyc w obce ramiona jestem wtulona stara taśma mi tu cicho gra lato osiemdziesiąt dwa paranoja była goła pokaż mi wódkę która płynie jak łzy w bezmiarze życia mówił, że urok mój spłowiał i spłynął i powoli mnie usypia twój głos Przez okno zagląda mrok dotyka moich rąk papieros jeszcze się tli i ty zamykasz za sobą drzwi Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-28 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
jOlsko - ja nie mam Ci tego za złe, że okradłaś.
![]() jej oczy już nie błyszczą, włosy spięte, usta milczą.. bo dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy. mam dziwne przyzwyczajenia, lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada. jestem dziwnie spokojna, chociaż w mojej głowie wojna. wiem, że nie może stać się nic złego. wystarczy mi, że wypowiem Twoje imię, kiedy wszystko się wali, brakuje mi sił. wystarczy, że jesteś. Edytowane przez ensename Czas edycji: 2009-08-28 o 14:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam wrażenie , że stoję na krawędzi rzeczywistości. nie chcę z niej spaść gdybyś był w stanie dać mi chociaż złudne poczucie bezpieczeństwa ... i w biały dzień sprzedają na ulicy heroinę , jak lody na patyku. I pomyśleć , że poszukiwania własnego szczęścia mogą zakończyć się tak wielką k a t a s t r o f ą . lubię to tak jak ty, więc co o tym myślisz? czuję cię w mojej krwi, powiedz, co o tym myślisz? za rękę z bezczelnością . będzie ciężko przetrwać to . wiesz ? Pewnie mówisz to każdej,a ja nie jestem każdą.! A jeśli zwariuję, czy wtedy też mnie pocałujesz ?
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
* Kocham te stada motyli kiedy mnie całujesz.
* Usiadłam nad brzegiem ogromnej rzeki, modliłam się o cud i wtedy Ty usiadłeś obok mnie i już zostałeś. * Zapach Twej skóry mnie oszołomił. * Oddaję Ci swe serce, strzeż go bo jest kryształowe. * Po tylu pomyłkach i latach czekania czuję szczęście ![]() * Jestem tylko zwykłą dziewczyną taka jak wiele innych, lecz Ty temu zaprzeczasz, mówisz, że jestem cudem.
#644 |
Przyczajenie
|
Parę cytatów z tekstów Edyty Bartosiewicz. Takie które mi się spodobały, myślę, że Wam również przypadną do gustu
![]() 1. "Ten chłopiec od dawna był chory na miłość" 2. "Bądź zawsze przy mnie, kochaj mnie." 3. "Kontrowersyjne dziewczę może zbyt młode jeszcze wciąż." 4. "I tak jak dawniej nie będzie nigdy już" 5. "Dziś mogę mówić o tym spokojnie" 6. "Resztkami chleba karmił łabędzie" 7. "Odkąd sięgam pamięcią zawsze było coś nie tak" 8. "Przepraszam, że nie chciałam patrzeć... na Twą zmęczoną twarz." 9. "Sama tracę resztki sił i nie stoi przy mnie nikt." 10. "Skłamałam ot tak całkiem niewinnie Byś chwilę był mój byś tylko był przy mnie" Wszystkie jesteście świetne!. <3 ![]()
#645 |
Raczkowanie
|
czas nauczyć się żyć.
różane policzki wypełnione tęsknotą. jestem po prostu Twoja, bez żadnego 'ale' i niezaprzeczalnie. mam wszystko czego chcesz i jeszcze trochę, kur.wa! zobacz, jak toniesz w moich tęczówkach. <3
![]() |
#646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_____ jedna wielka katastrofa. wręcz na miarę trzeciej wojny światowej. - czasu nie cofniesz... - ... ale zawsze możesz przestawić zegarki. zinterpretuj mi tęsknotę, a powiem Ci czy tęsknię. jestem beznadziejna w byciu tą jedyną. - czym różni się rap od hip-hopu .? - tym co wyznanie miłosne od miłości.. rap to tylko słowa. i pewnie gdybyś napisał, że mnie kochasz padłby mi telefon i zabrakło prądu. jej oczy widziały wiele zła. nie chciały widzieć więcej. - zabiorę Cie gdzie chcesz, wybieraj. - ok, weź mnie do siebie. to był tylko jeden impuls. jak ten z karty telefonicznej.
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
nienawidzę mocnych trunków. dla ciebie wypiję kamikadze na zmianę z gorzką żołądkową.
piosenka kojarząca mi się z Tobą, leci już piąty raz w tym dniu na Vivie. czy to kur.wa jakiś znak? zazwyczaj, gdy zaczyna jej się śnić dzwoni budzik. jeśli nie pasujemy do siebie, to chyba Bóg jest ślepy. w miłości i na wojnie, wszystkie chwyty dozwolone.
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jesteśmy kwita, bo ja Ci zabieram te ![]() - Kochasz mnie? - Kocham - Naprawdę? - Tak! - ![]() - Wierzysz?? - Wierzę! ale ja tak nie potrafię! nie potrafię się na Ciebie wkurzyć kiedy powiesz coś nie tak, bo Ty od razu przytulasz mnie i nie chcesz puścić. trzymasz tak długo aż się uśmiechnę! Łobuz! Teraz mówię, że jest dobrze. Ale nie wiem długo jeszcze tak mogę dzielić się Tobą z nią. Kochanie ej! Gdzie jesteś? Strasznie zimno mi bez Ciebie.. Mam wrażenie, że spotykamy się już pod byle pretekstem. Za mamusię, za tatusia.. Powiedz mi tylko czy to legalne, tak dobrze czuć się w Twoich ramionach! Nikomu nie pozwolę tego zepsuć! Rozumiesz?! Nikomu! A już na pewno nie jej!! - Boję się, że zachowujesz się tak z każdą! - Jak? - Sprawiasz wrażenie, że jestem dla Ciebie najważniejsza. Ale nie wiem czy jestem... - Śmieszna jesteś, wiesz? - Czemu? - Bo jak tak mówisz, to wiem, ze jesteś <3 Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-08-28 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
kradnę bezczelnie
![]() coś ode mnie: save me/ocal mnie zyłem kłamstwem..tam w środku nic nie ma Dalej, zbaw mnie Odchodzę od zmysłów Przyjdź i wybaw mnie Od siebie samej biologia, angielski, polski, matma... gdzieś tam w oddali czai się historia, za rogiem fizyka... wszystko czatuje na mnie... aaaa! ratujcie ja nie chcę ;( ![]() widziała już tylko smutną przyszłość. Nie zdała egzaminu poprawkowego, czeka ją wyjazd. Wylatuje do mamy do Ameryki. Niby fajnie, skoro nie widziała się z mamą już 2 lata. Popatrzyła smutno za okno samolotu. Myślami powracała do swoich przyjaciół. Obiecała że będą mieli kontakt ze sobą. Kłamała. A on? Z nim się nie pożegnała. Nawet nie powiedziała mu że miała zdawać angielski, nie powiedziała że nie udało jej się tym razem. Widzieli się wczoraj, powiedziała że zobaczą się w niedzielę. tylko że dzisiaj jest sobota. A ona wylatuje. Nie chciała z nim zrywać. Nie chciała żeby ją powstrzymywał od wyjazdu. Nie chciała tego przeżywać. Będzie pewnie na nią wściekły. Zostawiła mu list... w pamięci przypomniała sobie jego treść... 'Kochany.. wyjechałam na zawsze...' Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-08-28 o 15:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O ja Cie! Cudeńka ;** _________________ bez off'a : i nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu. i odszedł. Tak bez żadnego wyjaśnienia. bez żadnego żegnaj. bez żadnego spie^rdalaj. tchórz, odszedł jakbyśmy się nigdy nie znali..
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
grzejesz mój oddech i dłonie, a skóra pachnie ci jeszcze wczorajszym ogniem.
polubiłam czarnego kota, który w piątek trzynastego siedzi mi na kolanach. kawa o siódmej rano smakuje złudzeniem. powiedziałeś na zawsze. od tego zaczniemy i na tym skończymy. |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Uratuj moja duszę.
Idiotyzm, Kretynizm, Debilizm rzeczą ludzką. ![]() każdy dzień daje znak że zatrzymał się czas ![]() Wiem bóg dał mi talent, dał mi nadzieje wiem że ciągle idę dalej. Powiedział mi któregoś dnia zobaczysz światło i zrób co kochasz - uwierz naprawdę warto. Nic, nie musisz mówić nic... Mam to uczucie, które niekiedy dymi przez słowa, wtedy słyszę swój głos. Myśli są zbyt ciche. Czym jest ten głos? To szept z mojej duszy, ona mówi mi: "nie to skąd pochodzimy, lecz dokąd zmierzamy, jest miarą naszej wielkości" TiScatteroUnaFoto - cieszę się kochanie ;** moja zdolniacha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
loveISshit - bogini opisów?
![]() ![]() lilyblack - dziękuję kochana za uznanie ![]() ______ ma oczy, które zauważa się przez długość pokoju i wyróżniają się na zbiorowej fotografii uśmiech naprawdę może być seksowny i jaki jest sens bycia grzeczną dziewczynką? gdyby wszystko ułożyło się inaczej, należałaby do niego obsesja na punkcie tego, na co nie mogę sobie pozwolić jesteśmy jak statki mijające się w nocy... Przyjazne, ale dalekie kawa poprawia sposób myślenia. nadaje mu inny tor Nerwy rwą się spod kontroli. Zawsze muszę coś spier.dolić wiem, że słucham częściej serca niż rozumu chcę żyć jak najmocniej Wiem, że wspaniale jest być człowiekiem pod błękitnym niebem
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-08-28 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
jestem najgorszą osobą na świecie, bo rozwaliłam najpiękniejszy związek nastolatków. hola, hola! nic nie miałam zamiaru rozwalać! on nic nie powiedział mi o swojej dziewczynie, więc widać jak bardzo mu na niej zależało. sama dowiedziałam się o tym, ale on wtedy powiedział, że ona się o niczym nie dowie. w nerwach wypelał, że ją kocha i że nie chce jej stracić. a według mnie ona jest jego kołem awaryjnym, wiesz? bo z kim będzie całował się przez te 10 kolejnych miesięcy?
czuję że mi przeszło. ale zaczynam wątpić, gdy tylko Cię widzę. zauroczenie minęło. czar prysł. księżniczka opuściła bal. rozumiem. nie chcesz mnie znać. okej. więc przestań w kółko patrzeć na mnie. to krępujące. albo nie. nie przestawaj. i chciej mnie znać. proszę. but if the world would stop to night. would you know this? // a jeśli świat zatrzymałby się dziś. zauważyłbyś to?
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
Kochane ostatnia dawka opisów, wracam po weekendzie, chyba jak go przeżyję
![]() ![]() Mężczyzna kieruję się w życiu zasadami, Kobieta uczuciem jakie w danej chwili ją ogarnia. `..kiedyś ktoś mnie zapytał : Co dla ciebie w życiu jest najtrudniejsze? Odpowiedziałam , że nie wiem.Że chyba nie ma takiej rzeczy. Teraz już umiem odpowiedzieć na to pytanie. Gdy dziś mnie zapytacie Co jest dla mnie najtrudniejsze, odpowiem : -Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochać bez wzajemności...` ![]() "Atmosfera była gęsta od myśli i rzeczy do powiedzenia. Ale w takich momentach mówi się tylko Male Rzeczy. Duże Rzeczy są schowane w środku, niewypowiedziane." "wołaniem jesteś moich oczuprzedłużających się bezmiernie w cień - który jest tysiącem cieni tysiąca nie nazwanych dni..." "Słowami można zastąpić zapach i dotyk. Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi. Zapach można tak opisać, że nabierze smaku i kolorów" Łapie oddech, idę wypuścić swoje ADHD.
#656 |
Zadomowienie
|
od środka wpierdala mnie jakiś rak -,- Czasami nawet sama sobie kłaniam się.
#657 |
Raczkowanie
|
Odeszli już Ci co nie chcieli widzieć łez.. W kraju smutnych serc.. Ostatni którzy kochali się …z blaskiem Swym… Niech to będzie twoja baśń.. Pędzące serca dwa… Którżby mógł zatrzymac ich czar..? Jeśli nadal kochają się…. W zapadłych murach wielka miłość , wielkie łzy.. Zimne serca pragnące pokochać kogoś na zawsze .. nie zapomnianie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * *
Masz wpływ jedynie na mój odruch wymiotny. Wybacz chłopcze, że się tak uśmiecham. Uśmiechnął się w taki sposób, że gwałt na nim każdy sąd uznałby za usprawiedliwiony. Ja znajdę kogoś o kim będę mówiła, że 'tylko on sprowadza uśmiech na moją twarz w tych czasach', bo człowiek szuka tego przez całe swoje życie; ja znajdę i Ty też znajdziesz, będę z nas dumna. * * * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
nic na pokaz. wszystko w sercu
człowiek wie, że to miłość, kiedy chce przebywać z druga osobą i czuje, że ta druga osoba chce tego samego zwykło się mówić, że miłość jest ślepa. w gruncie rzeczy nic na tej ziemi nie jest tak jasno widzące jak miłość. jeśli zaś coś jest ślepe, to nie miłość, tylko przywiązanie kochać nie jest dość, trzeba umieć kochać i trzeba umieć nauczyć miłości czymże jest 'posiadanie' w miłości ? może posiada się bardziej wtedy, gdy się nie posiada los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą
#660 |
Raczkowanie
|
-i gdy noc nadchodzi trudniej śnić na jawie, łatwiej żyć we śnie. -trochę mało Ciebie mam. -poślubiłam smutek. -moje serce, Jego serce. poznajcie się. -też coś. miłości mi się zachciało! -jestem sobą nadzwyczaj zaniepokojona. -zostaw ! nie dotykaj ! (..) POCAŁUJ MNIE DO CHOLERY ! -tak ma być . -nie chcę ciastka z kremem . chcę ciebie . -bezszelestny dotyk Twoich ust... -na skórze skóra. na szyi usta. na plecach ciarki. -wycałuj mnie. teraz. -najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne - dlatego zamykamy swoje oczy kiedy całujemy, płaczemy i marzymy. -z samą sobą nie mam nic wspólnego. -chciałabym chociaz 5 sec. z tamtych chwill.. -mów mi tak aż ci nie powiem, że masz przestać . mozee komuśś.. coooś .
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.