Czarna lista - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 08:45   #4231
sanndras
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
GG do sanndras
Dot.: Czarna lista

Niestety i ja tu w końcu trafiłam
Mam problem z użytkowniczką 17zakrecona
Moją paczkę wysłałam 17.08, mam nadal dowód nadania, a Wizażanka do dziś mi nic nie przysłała, do tego w ogóle mi nie odpisuje, a widzę, że się loguje i nawet wchodziła na mój profil, w tej chwili jedyne czego chce to odzyskać swoje rzeczy! Sądziłam, że jeśli ktoś ma 30 przekupek to jest godny zaufania.. niestety się pomyliłam, proszę o interwencję w tej sprawie!
Wystawiłam jej już negatywa.

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:20   #4232
Gdor3
Zakorzenienie

Przekupka: 60 pkt / 97% pozyt.

Cytat:
Napisane przez pegi995 Pokaż wiadomość
A co ja mam zrobić?
Umawiałam się ponad 2 miesiące temu na wymiankę z
wizażanką Gdor3. Miałam wysłać jej spodnie i bokserkę za jej czarne spodnie. Miałyśmy wysłać równocześnie jak dobrze pamiętam. Nie dość, że nie wysłała mi w umówionym terminie to napisała do mnie(gdy moja paczka do niej dotarła), że spodnie są dużo za duże, że nie mają w pasie 36 a 38cm i że jestem oszustką Tylko jakim cudem mogłam ją oszukać jak nie znałam przecież jej wymiarów! Stwierdziła też, że bokserka ma plamy, tutaj się nie chciałam już kłócić, bo muszę się przyznać, że nie zwróciłam dużej uwagi na bluzkę, ale tylko dlatego, że przeleżała długo w szafie i byłam święcie przekonana, że jest w idealnym stanie. Nie chciałam się odmieniać, ale też nie mogłam niczego zrobić bo dziewczyna miała i moje rzeczy i te czarne spodnie. Doszłyśmy do porozumienia.. miałam dosłać kolczyki. Długo nie dostawałam paczki więc napisałam do niej wiadomość a ona z pretensjami, że znowu oszukuje bo miałam wysłać pierwsza..ale z jakiej racji!! Nie mogłam znów wysłać w ciemno paczki!! Nie miałam ochoty tego dłużej ciągnąć więc zdecydowałam, że albo przyśle mi te czarne spodnie albo odeśle moje rzeczy i zwróci za paczkę, bo nie będę się w taki sposób bawić. Zgodziła się. No i czekałam na paczkę.. Pisała do niej i pisałam. Po jakimś czasie odpisała, że była na wakacjach i wyśle "jutro". Paczki nie ma do dziś. I co teraz? Ostatnio logowała się 4 sierpnia. Wiem co kombinuje. Nie odwiedza teraz wizażu i myśli, że ujdzie jej to?

Laudzie przecież tak nie można robić
kochana pegi995,
nic nie kombinuje, nie siedze non stop na wizażu tak jak Ty, są wakacje, mam swoje prywatne zycie, paczki nie mogłam wczesniej wyslac, nie mialam dostepu do wizazu nawet zeby wziac adres, ale nie bede sie tlumaczyć. ja na paczkę od Ciebie też czekałam długo i tez mnie oszukiwałaś, nie pamietasz juz? mam wszystko w PW wiec nie rob z siebie ofiary losu. paczkę do Ciebie wysłałam priorytetem więc lada moment powinnaś ją dostać.

pozdrawiam
Stary 2009-08-27, 14:17   #4233
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
Niestety i ja tu w końcu trafiłam
Mam problem z użytkowniczką 17zakrecona
Moją paczkę wysłałam 17.08, mam nadal dowód nadania, a Wizażanka do dziś mi nic nie przysłała, do tego w ogóle mi nie odpisuje, a widzę, że się loguje i nawet wchodziła na mój profil, w tej chwili jedyne czego chce to odzyskać swoje rzeczy! Sądziłam, że jeśli ktoś ma 30 przekupek to jest godny zaufania.. niestety się pomyliłam, proszę o interwencję w tej sprawie!
Wystawiłam jej już negatywa.
Probowalam wysłac jej PW, ma zapchaną skrzynke i nie dochodzą, wysłałam jej wiadomosc na gg.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 14:34   #4234
zabusia
Zadomowienie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.

Witajcie,jestem tu od niedawna i szczerze mówiąc gdy zapisywałam się na to forum do głowy mi nigdy nie przyszło,żeby kogoś oszukać...Chciałam po prostu wymienić się zbędnymi rzeczami - tak jak większość osób na tym forum.
Umówiłam się na wysyłkę z wizażanką codzienna1 - miała ona sporą liczbę przekupek,więc stwierdziłam,że to godna polecenia dziewczyna. Miałam jej wysłać 2 nowe żele dove i błyszczyk Rimmela za bolereczko dziergane i pas na talię. Nasze negocjacje trwały długo,bo na początku chciałam coś innego,a ona a to tego nie miała,a to coś zostawiła sobie itd.W końcu dogadałyśmy się. Przed wysłaniem dziecko dorwało się do półki z kosmetykami i wylało mi trochę jednego żelu,ale uprzedziłam wizażankę o tej sytuacji,ona jednak się zgodziła na wysyłkę.Wspomniałam też,że na błyszczyku jest trochę niewidoczny napis,ale nie było sprzeciwu.Zapytała czy wyślę pierwsza-zgodziłam się,bo nie miałam przekupek.Swoje kosmetyki umyłam,poodklejałam ceny,żeby estetycznie wyglądały i zawinęłam dodatkowo w torebkę jednorazową i włożyłam do koperty z bąbelkami,wysyłając poleconym priorytetem. Napisałam do niej maila,że wysłałam i czekam na swoją i że moge przesłać jej dowód nadania-nie chciała,co mnie zdziwiło.Potem na drugi dzień dostałam dłuuugaśny komentarz,że niby co ja jej wysłałam-że oblepione,wylane,zużyte kosmetyki,że błyszczyk to jakiś z gazety,że ona mi nie wyśle za te rzeczy paska i bolerka.
Napisałam jej,że to niemożliwe,bo wszystko umyłam i starannie zapakowałam,ale ona porobiła jakieś zdjęcia że to niby dowód mojej nieuczciwości.
Nie chciałam wdawać się z nią w żadną kłótnię i napisałam jej,że ja dotrzymałam umowy,a jeżeli jej coś nie odpowiada,to niech odeśle mi moje rzeczy i będzie po sprawie.Nie zrobiła tego do dziś.

Dziś się zalogowała,więc napisałam do niej czy wysłała przesyłkę,odpowiedziała mi że nie,bo żele sobie przeleje w czystą buteleczkę i za nie mam sobie wybrać jedną rzecz z jej wątku (ale w żadnym wypadku z tych co się umawiałyśmy) a błyszczyk mi odeśle. Ja się nie zgodziłam,bo po prostu jej pozostałe rzeczy są na mnie za małe i nie w moim guście.
Nagle teraz żele będzie używać,a paczki jak nie ma , tak nie ma...Aha priorytet był wysłany 24.08.09.
Nie wiem co z tym wszystkim zrobić,bo ona posądziła mnie o oszustwo,ale to ja jestem oszukana,bo straciłam na przesyłkę i wysłałam jej swoje rzeczy, a w zamian nie mam nic-tylko jakieś oskarżenia w wątku...

P.S.Wymieniłam się już z dwoma innymi wizażankami i jakoś wszystko przebiegło bez zarzutów...

Edytowane przez zabusia
Czas edycji: 2009-08-28 o 14:35
zabusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 15:03   #4235
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez zabusia Pokaż wiadomość
Witajcie,jestem tu od niedawna i szczerze mówiąc gdy zapisywałam się na to forum do głowy mi nigdy nie przyszło,żeby kogoś oszukać...Chciałam po prostu wymienić się zbędnymi rzeczami - tak jak większość osób na tym forum.
Umówiłam się na wysyłkę z wizażanką codzienna1 - miała ona sporą liczbę przekupek,więc stwierdziłam,że to godna polecenia dziewczyna. Miałam jej wysłać 2 nowe żele dove i błyszczyk Rimmela za bolereczko dziergane i pas na talię. Nasze negocjacje trwały długo,bo na początku chciałam coś innego,a ona a to tego nie miała,a to coś zostawiła sobie itd.W końcu dogadałyśmy się. Przed wysłaniem dziecko dorwało się do półki z kosmetykami i wylało mi trochę jednego żelu,ale uprzedziłam wizażankę o tej sytuacji,ona jednak się zgodziła na wysyłkę.Wspomniałam też,że na błyszczyku jest trochę niewidoczny napis,ale nie było sprzeciwu.Zapytała czy wyślę pierwsza-zgodziłam się,bo nie miałam przekupek.Swoje kosmetyki umyłam,poodklejałam ceny,żeby estetycznie wyglądały i zawinęłam dodatkowo w torebkę jednorazową i włożyłam do koperty z bąbelkami,wysyłając poleconym priorytetem. Napisałam do niej maila,że wysłałam i czekam na swoją i że moge przesłać jej dowód nadania-nie chciała,co mnie zdziwiło.Potem na drugi dzień dostałam dłuuugaśny komentarz,że niby co ja jej wysłałam-że oblepione,wylane,zużyte kosmetyki,że błyszczyk to jakiś z gazety,że ona mi nie wyśle za te rzeczy paska i bolerka.
Napisałam jej,że to niemożliwe,bo wszystko umyłam i starannie zapakowałam,ale ona porobiła jakieś zdjęcia że to niby dowód mojej nieuczciwości.
Nie chciałam wdawać się z nią w żadną kłótnię i napisałam jej,że ja dotrzymałam umowy,a jeżeli jej coś nie odpowiada,to niech odeśle mi moje rzeczy i będzie po sprawie.Nie zrobiła tego do dziś.

Dziś się zalogowała,więc napisałam do niej czy wysłała przesyłkę,odpowiedziała mi że nie,bo żele sobie przeleje w czystą buteleczkę i za nie mam sobie wybrać jedną rzecz z jej wątku (ale w żadnym wypadku z tych co się umawiałyśmy) a błyszczyk mi odeśle. Ja się nie zgodziłam,bo po prostu jej pozostałe rzeczy są na mnie za małe i nie w moim guście.
Nagle teraz żele będzie używać,a paczki jak nie ma , tak nie ma...Aha priorytet był wysłany 24.08.09.
Nie wiem co z tym wszystkim zrobić,bo ona posądziła mnie o oszustwo,ale to ja jestem oszukana,bo straciłam na przesyłkę i wysłałam jej swoje rzeczy, a w zamian nie mam nic-tylko jakieś oskarżenia w wątku...

P.S.Wymieniłam się już z dwoma innymi wizażankami i jakoś wszystko przebiegło bez zarzutów...

Wysłałam wizazance PW
Stary 2009-08-28, 15:08   #4236
slonce00
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

Ja się zastanawiam co mam zrobić z kamikayla czy czekać czy wystawić negatywa i co dalej...tak mi zależało na tej wymianie...

slonce00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 15:20   #4237
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez slonce00 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam co mam zrobić z kamikayla czy czekać czy wystawić negatywa i co dalej...tak mi zależało na tej wymianie...

Wizazankia sie nie loguje wiec nie ma sensu ją bombardowac PW, sproboj jeszcze na NK, a moze ktoś bedzie miał do niej gg.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 15:24   #4238
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Ja też wciąż czekam. Dwa razy się z nią wymieniałam, za pierwszym razem było z jej strony opóźnienie, teraz też, a sukienka bez kokardki doszła. Jeszcze poczekam, ale nie ukrywam, że ogólnie jestem lekko rozczarowana.

Mam nadzieję, że szybko się pojawi i wyjaśni sprawę. Bo w sumie nie wiemy co się dzieje. Jeśli to jakiś wypadek losowy, to mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zjawi się na wizażu.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Wizazankia sie nie loguje wiec nie ma sensu ją bombardowac PW, sproboj jeszcze na NK, a moze ktoś bedzie miał do niej gg.
Ja mam gdzieś jej adres e-mail. Ale na gg chyba się ją prędzej złapie.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 15:25   #4239
marynka42
Zakorzenienie

Przekupka: 90 pkt / 100% pozyt.

wpisuję na listę butterfly008

umówiłyśmy się na wymiankę, miała wysłać pierwsza, czekałam od 13.08 na paczkę, niestety nic nie przyszło, trzy razy wysyłałam wiadomość z pytaniem, czy wysłała swoje rzeczy i dziś się dowiedziałam, że jednak rezygnuje, bo nie ma kasy na wysłanie i poza tym rurki mogą być jej nie dobre.

Rurki podobały się wielu osobom i musiałam ich propozycję odrzucić, bo wybrałam wymiankę z butterfly008;/

w każdym razie - nie polecam, lepiej oszczedzic swój czas, nerwy i pieniądze ;/
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 15:29   #4240
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość

umówiłyśmy się na wymiankę, miała wysłać pierwsza, czekałam od 13.08 na paczkę, niestety nic nie przyszło, trzy razy wysyłałam wiadomość z pytaniem, czy wysłała swoje rzeczy i dziś się dowiedziałam, że jednak rezygnuje, bo nie ma kasy na wysłanie i poza tym rurki mogą być jej nie dobre.

Rurki podobały się wielu osobom i musiałam ich propozycję odrzucić, bo wybrałam wymiankę z butterfly008;/

Wystaw stoswoną przekupkę Tak najlepiej ostrzeżesz dziewczyny chcące się z nią wymieniać.

Swoją drogą, bardzo niedojrzałe podejście. Po wymianie adresów, transakcja zostaje zawarta, nie ma odwrotu. Inaczej negwty.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 15:29   #4241
virtual_reality

Cytat:

Negatyw
Stary 2009-08-28, 15:36   #4242
butterfly008
BAN stały

Przekupka: 10 pkt / 81% pozyt.

no dobrze zrezygnowalam... wina lezy wyłącznie po mojej stronie. byłam przygotowana na negatyw

ale
przekupka przekupce nierówna
bez sensu...
negatyw dostaje osoba, ktora rezygnuje z wymianki (w tym przypadku ja)
i taki sam negatyw dostaje osoba, ktora np. oszukała kogos, nie wyslala swoich rzeczy i tez dostaje negatywa! absurd jak dla mnie...
to jest niesprawiedliwe!
butterfly008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 16:15   #4243
virtual_reality

Złamałaś regulamin forum, zerwałaś umowe zawartą z wizazanką bez powodu, ignorowałaś ją 2 tygodnie.

To że odezwałaś się teraz nic nie znaczy, widzłam negatywy wystawione za mniejszą ilością "nieodciągnięć"

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly008 Pokaż wiadomość
no dobrze zrezygnowalam... wina lezy wyłącznie po mojej stronie. byłam przygotowana na negatyw

ale
przekupka przekupce nierówna
bez sensu...
negatyw dostaje osoba, ktora rezygnuje z wymianki (w tym przypadku ja)
i taki sam negatyw dostaje osoba, ktora np. oszukała kogos, nie wyslala swoich rzeczy i tez dostaje negatywa! absurd jak dla mnie...
to jest niesprawiedliwe!
Gratuluje decyzji o odwecie
Stary 2009-08-28, 16:28   #4244
butterfly008
BAN stały

Przekupka: 10 pkt / 81% pozyt.

1) odzywałam się do wizazanki, gdy ta wysyłała do mnie PW z zapytaniem czy wysłałam paczuszke
2)

"widzłam negatywy wystawione za mniejszą ilością "nieodciągnięć"

taak?
to może pójdzmy dalej... moglabym wystawić negatywa za to, że np.
-bluzka śmierdziała albo
-ze byla w porzadku, ale nie miala metek, a powinna być z metkami..
etc...
czy twoim zdaniem to jest okej?

3) nie będzie mi prawić morałów moderator, ktory sam ma negatywna przekupkę brzmiącą "OSZUSTWO"
hipokrytów nie zniose!
butterfly008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 16:31   #4245
caat
Zakorzenienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

hmn.
mam podobna sytuacje,
umawiałyśmy się z wizazanką, długo konwersowałyśmy co która wybiera z propozycji, aż w końcu stanęło na wymianie - wizazanka podała mi swój adres - poprosila mnie o podanie mojego (podalam), ale nastepnego dnia zrezygnowala z wymiany, bo była na poczcie i napisala, ze przesylka torby skorzanej wyniesie ja 23zl (?) : O ! i nie oplaca sie jej to.

co mam w takiej sprawie zrobic ?
czy to nie jest zlamanie regulamiu ?
caat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 16:37   #4246
marynka42
Zakorzenienie

Przekupka: 90 pkt / 100% pozyt.

może zaproponuj jej, żeby wysłała nie jako paczkę, ale w kopercie babelkowej dużej ?

zawsze jest konkurencyjny dla Poczty Polskiej InPost - tam powinno wyjść taniej
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 16:38   #4247
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez butterfly008 Pokaż wiadomość
1) odzywałam się do wizazanki, gdy ta wysyłała do mnie PW z zapytaniem czy wysłałam paczuszke
2)

"widzłam negatywy wystawione za mniejszą ilością "nieodciągnięć"

taak?
to może pójdzmy dalej... moglabym wystawić negatywa za to, że np.
-bluzka śmierdziała albo
-ze byla w porzadku, ale nie miala metek, a powinna być z metkami..
etc...
czy twoim zdaniem to jest okej?

3) nie będzie mi prawić morałów moderator, ktory sam ma negatywna przekupkę brzmiącą "OSZUSTWO"
hipokrytów nie zniose!
Będę Cie pouczac dopóki ja jestem moderatorem a ty kombinatorką
Powodzenia w następnych wymianach. EOT

caat jest złamanie, pisze w regulaminie "jak byk" ze po wymianie adresow i ustaleniu daty wysyłki wymiana jest "przyklepana". To jest zerwanie umowy.
Co do przesyłki to nie rozumiem, skad taka kwota? Ta przesyłka z Albani ma isc ? Strasznie drogo.

butterfly008

otrzymuje bana stałego jak klon trolla
magdalencja1
żegnamy

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2009-08-28 o 16:47
Stary 2009-08-28, 16:46   #4248
caat
Zakorzenienie

Cytat:
może zaproponuj jej, żeby wysłała nie jako paczkę, ale w kopercie babelkowej dużej ?

zawsze jest konkurencyjny dla Poczty Polskiej InPost - tam powinno wyjść taniej
caat jest złamanie, pisze w regulaminie "jak byk" ze po wymianie adresow i ustaleniu daty wysyłki wymiana jest "przyklepana". To jest zerwanie umowy.
Co do przesyłki to nie rozumiem, skad taka kwota? Ta przesyłka z Albani ma isc ? Strasznie drogo.[/QUOTE]

dzięki piękne za pomoc.

już interweniowałam - zobaczymy efekty : )
Stary 2009-08-28, 16:57   #4249
pegi995
BAN stały

Przekupka: 26 pkt / 86% pozyt.

Niech wysle listem, ja zawsze wysylam i maksymalnie place 8 zł

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

I mam taki mały problem.. Gdor3 odesłała mi ubrania ale mimo wszystko zastanawiam się nad negatywem, bo umawiałyśmy się inaczej.. a ona odesłała.(cudem) i wszystko trwało ponad 2 miesiące.
pegi995 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 17:00   #4250
caat
Zakorzenienie

pegi995 - wysłałaś już do mnie paczuszkę ? : )
tak jak się umawiałyśmy ?
Stary 2009-08-28, 17:10   #4251
virtual_reality

Caat Mozesz tez zaproponowac dodanie do wymianki jakiegos drobiazgu ze wzgledu na koszty przesyłki, ale tak jak dziewczyny radziły bąbelkiem bedzie najtaniej

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2009-08-28 o 17:11
Stary 2009-08-28, 17:19   #4252
caat
Zakorzenienie

oto co odpisała mi wizazanka o nicku: Bulineczk90

"Dziewczynko, nasza wymiana nie doszła do skutku, ponieważ uważam, że nie opłaca mi się, nie będę robiła z siebie drugi raz kretynki na poczcie, nawet nie będę szukać tańszego sposobu przekazania torby. Wydaje mi się, że jasno napisałam: nasza wymiana nie dojdzie do finału, chyba bardzo Ci się w domku nudzi skoro zajmujesz się takimi sprawami.... Wystawiaj sobie negatywa jak chcesz, jak przyniesie Ci to ulgę... Nawet jak bym jechała do Krakowa i miało by mnie to nic nie kosztować po Twoim zachowaniu nie oddała bym Ci torby nawet jak byś mi do tego interesu dopłacała.... WSTYD! żeby szantażem wymuszać wymiankę... WSTYD! "

i co Wy na to ? : |
Stary 2009-08-28, 17:22   #4253
virtual_reality

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
oto co odpisała mi wizazanka o nicku: Bulineczk90

"Dziewczynko, nasza wymiana nie doszła do skutku, ponieważ uważam, że nie opłaca mi się, nie będę robiła z siebie drugi raz kretynki na poczcie, nawet nie będę szukać tańszego sposobu przekazania torby. Wydaje mi się, że jasno napisałam: nasza wymiana nie dojdzie do finału, chyba bardzo Ci się w domku nudzi skoro zajmujesz się takimi sprawami.... Wystawiaj sobie negatywa jak chcesz, jak przyniesie Ci to ulgę... Nawet jak bym jechała do Krakowa i miało by mnie to nic nie kosztować po Twoim zachowaniu nie oddała bym Ci torby nawet jak byś mi do tego interesu dopłacała.... WSTYD! żeby szantażem wymuszać wymiankę... WSTYD! "

i co Wy na to ? : |
OMG Ty sie dziewczyno pytasz jeszcze co masz wystawić?
Stary 2009-08-28, 17:23   #4254
caat
Zakorzenienie

ale ja nie zamierzam dostac negatywa od niej : /
Stary 2009-08-28, 17:24   #4255
Bulineczka90
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 67% pozyt.

witaj caat! jak miło, to jeszcze napisz jak napisałaś mi trzy wiadomości dzisiaj z szantażem, że wystawisz mi nagatywa jak się z Tobą nie wymienię.... może i rzeczywiście powinnam Ci wysłać tą torbę, ale nie będę do tego interesu dopłacać tyle... teraz to już napewno się nigdy nie wymienimy NICZYM....

Studentka architektury krajobrazu

moja szaffa:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...czka+bulinki90
Bulineczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 17:29   #4256
caat
Zakorzenienie

nie napisałam, ze wystawie Ci negatywa jak sie ze mna nie wymienisz, wiec proszę Cie nie rzucaj moich słow na wiatr to raz, a dwa nie chcę Twojej łaski - w ten sposób niczego nie załatwimy, więc przestań sie obnosić, bo nie prezentujesz nic innego jak brak kultury i szczyt bezczelnosci.
Stary 2009-08-28, 17:34   #4257
Bulineczka90
Raczkowanie

proszę bardzo, udowodnię Ci to

wiadomość 1.
wiesz co
wyczytałam w regulaminie, ze mogę Ci wystawić negatywa : >

wiadomość 2.
wiesz co,
nadal jestem zainteresowana ta torba skorzana,
ale zdziwiłam sie, ze 23zl za przesyłkę.

może proponuje Ci, żebyś wysłała nie jako paczkę,
ale w kopercie bąbelkowej dużej hmn ?

nie powinno wtedy kosztować to 23zł.
próbowałaś tak ?

Jak dla mnie to jest ewidentny szantaż... napisałaś jak byk, albo wymiana albo negatyw, ja to tak odebrałam
może Ty to rozumiesz inaczej...

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

a o kulturze i bezczelności bym nic nie pisała...

moja szaffa:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 17:35   #4258
caat
Zakorzenienie

zanim to do Ciebie napisalam,
to poradzilam sie tu na Czarnej Liscie - co mam Ci odpisać,
więc myślę, że żadnego szantażu tu nie było : )

zresztą
niech stwierdzi moderator,
kto w tej sprawie zawinił i złamał regulamin.
Stary 2009-08-28, 17:39   #4259
Bulineczka90
Raczkowanie

hmmm. ja wiem, że wina leży po mojej stronie, bo to ja zerwałam umowę, ale napisałam dlaczego...

a Twoje wiadomości dla mnie są ewidentnym szantażykiem..

moja szaffa:
Stary 2009-08-28, 17:42   #4260
caat
Zakorzenienie

może jeszcze je podkreśl czcionką, skoro już pogrubiłaś ?
są wystarczająco widoczne ?

A 'dziewczynkę' to Ty sobie poszukaj wśród koleżanek.

nie zamierzam z Tobą konwersować w taki sposób,
bo to do niczego nie prowadzi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości