|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
i po twoim przykładzie widać ze musi być to przemyślana decyzja bo później jest płacz i lament że żaden fryzjer nie chce się podjąć odbarwiania albo że trzeba cierpliwie schodzić z koloru pasemkami a wiadomo włosy mogą dużo dodać w wizerunku jak i oszpecić osobę jeżeli jej fryzura czy kolor nie pasuje
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-28 o 19:21 |
|
|
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile podglądających
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem, moze faktycznie sie nad tym zastanowie. W sumie, czemu mialaym sie nie ulepszyc? :P Juz sobie wyobrazam to cale gadanie rodziny. Oł maj
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci szczeze,ze teraz bym wybrala Kubasika w Poznaniu ![]() Dualstar- wtedy to ja bylam myszka
|
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1746 |
|
BAN stały
|
Własnie skonczylam ogladac film "Gran Torino" z Clinten Eastwoodem... jest cudowny, rewelacyjny! Polecam zatwardziale wszystkim! Wzruszajacy do ostatnich kropel łez!
Na marginesie szkoda, ze i ja sie na fotki nie załapałam ale na pewno są oszałamiające! Ja również planuję operację powiekszenia piersi. ale to z racji tej, że faktycznie mam małe 75B. Usta mam pełne to dziękuję Bogu i nosek mały Jak na razie troszkę mi za młodo i mój stan konto musi jeszcze trochę nabrać oprocentowania
|
|
|
|
#1747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do ściągania koloru polecam preparat elgon ( w zasadzie nie niszczy włosów i pomaga wyjść z takich czerni) |
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz juz nie podchodze do tego tak jak wtedy- ze wszystko na tu i teraz Staram sie jakos o siebie dbac-tez bez zbednej przesady no i jakos sie kreci
|
|
|
#1749 |
|
Konto usunięte
|
Jejku nie nadążam z czytaniem Was.
Musiałabym cały czas siedzieć przy kompie. Ja bym chciała się dowiedzieć jak to jest z tymi zapachami FM, jak je zamówić? Moje obecne zapachy (bo widzę, że wymieniacie czasem) to DKNY, o którym już pisałam, Escada Sunset Heat, Magnetism i YSL Baby Doll. ![]() Czarnuleczka masz 75B? Ja mam 70B, a mam wrażenie, że moje nie wyglądają na tak duże jak Twoje. Jakie Ty staniki nosisz? Pytam, bo chętnie sobie jakiś kupię. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-08-28 o 19:43 |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam, bawcie sie tu dobrze hehe
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxy nie było mnie przez dłuższy czas na wizażu i po tej aferze z banami znikł nasz wątek...
Napisz jeszcze dlaczego tym razem lekarz z poznania? bo tak powili się przymierzam, a jestem z Poznania. Jak będzie kasa to bym zrobiła. No ale wcześniej raczej w oczy rzucał mi się ten Wrocławski lekarz |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio farbowałam na czarno teraz kupiłam sobie czarny bez i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Cruel- strasznie mi sie podobaja Kubasikowe piersi bo robi one je bardzo blisko siebie
![]() Milo Cie 'widziec' leceee..
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13958799]Jejku nie nadążam z czytaniem Was. Musiałabym cały czas siedzieć przy kompie. Ja bym chciała się dowiedzieć jak to jest z tymi zapachami FM, jak je zamówić? Moje obecne zapachy (bo widzę, że wymieniacie czasem) to DKNY, o którym już pisałam, Escada Sunset Heat, Magnetism i YSL Baby Doll. [/QUOTE]Ja używam speyu do ciała z Avonu - czereśnia i gałka muszkatołowa- mmm piękny zapach i jakieś dwa perfumki - pierwszy - podróbka paris hilton słodki zapaszek i drugi też o słodkawej woni ale nie pamiętam kogo też podróbka jakiegoś projektanta -> bo na prawdziwe nie stać mnie na razie ![]() nie , foxy wracaj odwiedzaj nas często |
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szkoda ze dziewczyny pouciekały z american girl bo mogło to się dalej kręcić
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja uciekam na razie. Bede pozniej, bo lece do sklepu jeszcze. Planuje kupic sobie jakies fajne cienie
albo cos innego :d buzkiiiiiiiiii ![]() ![]()
|
|
|
|
#1758 |
|
BAN stały
|
kurczę dziewczęta trzeba powklejać jakieś foteczki bo tu jak na razie tylko nasza DUALSTAR sie reprodukuje :P zaraz sie sprężę to poszukam cudeniek w internecie
|
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
Dualstar mnie też za bardzo nie stać.
Wszystkie perfumki dostałam oprócz tych DKNY, na które sobie zarobiłam i na promocji udało mi się kupić. Ja czasem po prostu kupię coś droższego, bo czasem udaje mi się uskładać pieniądze. |
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
fot zestawów
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-28 o 20:02 |
|
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
a ja podziwiam, że niektore z Was jak i Foxy mają odwage sie operowac.
Ja to ogolnie wszystko co krew i bol to z dala, a jak juz widze w Tv jak tna te nosy jak kurczaka, to ciary mi przechodza..no i jakos nie no..nie dalabym sie przemoc..Mimo, ze robią to pod narkoza itd. Rok temu wyladowalam w szpitalu i chcieli mnie operowac, bo podejrzewali otrzewna..i wiecie ja tak spanikowalam, ze sie rozplakalam, ze od razu do lekarza"a gdzie bedzie blizna????? Nie zgodzilam sie na operacje, bo nie dalam rady i moglam nawet na wlasne zyczenie pojsc na tamten swiat. Na szczescie na podejrzeniach sie skonczylo i nie zostalam nadaremno operowana, bez wstepnych badan.
|
#1762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja rozmyslam o operacji od 15 roku życia i nie dam za wygraną losowi hihi Ale tak zeby wymieniac kazda czesc w swoim ciele to niezbyt... bo przecież są fanatyczki op. plastycznych
|
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13959126]Dualstar mnie też za bardzo nie stać. Wszystkie perfumki dostałam oprócz tych DKNY, na które sobie zarobiłam i na promocji udało mi się kupić. Ja czasem po prostu kupię coś droższego, bo czasem udaje mi się uskładać pieniądze. no właśnie ja jak na razie jeszcze nie pracuję, poświęcam się studiom, ale w następnym roku na praktyki heheh ale też za darmo mogli by to zmienić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niektore biusciaste znow chcialyby miec male biusty i na odwrot.. a ja to podobno nie mam na co narzekac, a nieraz lapie takie jazdy, ze siedzi to w mojej glowie.. kiedys np nosilam non stop okulary przeciwsloneczne w lato, bo myslalam, ze musze smiesznie wygladac jak marszcze czolo i zrobia mi sie zmarszczyki, jak np widzialam gdzies w odbiciu ![]() oczywiscie znajomi musieli mi to wybic z glowy ![]() Cytat:
|
|
#1767 |
|
BAN stały
|
Uch... wiatr się niesforny zerwał i pada okropnie.. a tak uroczo było... hmm
ide ogladać Dr. House'a
|
|
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na AG był inny klimat.. Kilka razy dotknęły mnie głupie teksty na tamtym wątku wiec się nie udzielałam. Na barbiowym było jakoś luźniej i przyjaźniej:P nagie fotki itd |
|
|
|
|
#1769 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki czy któraś z was była we Włoszech, jakie miejsca polecacie ? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() wiadomo na każdym wątku będzie inny klimat, bo inne osoby |
||||
|
|
|
#1770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klimat klimatem.. Mnie uderzyły mimo właściwie bardzo podobnej tematyki teksty o tendetności wątku barbię. Ogólnie tandetnym, tanim i bazarowym stylu.... Mi bardzo daleko do Barbie( bardziej mroczne klimaty-piercing, tattoo-avatar to ja) ale nie miałam nic przeciwko nawet jeśli dla mnie niektóre propozycje były przerysowane. Krytyka tak "rozebranego stylu" przez osoby które same napalają się na inny "rozebrany styl" który tak samo spotyka się z dezaprobatą społęczeństwa to hipokryzja.. Po prostu na barbiowym raczej nie "słychać" było osób z głowa ponad innymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

co do czarnego- ja też radze sie poważnie zastanowić ja tez raz przez pół roku farbowałam sie na czarno i wiem ze póżniej gdy ci się kolor znudzi jak bardzo ciężko jest sie go pozbyć/ miałam odciągany kolor potem i gdzieniegdzie resztki czerni zostały
musiałam długo sie meczyć az wkońcu ścieła sporo włosy by te konce czarne mi zeszły
.
i po twoim przykładzie widać ze musi być to przemyślana decyzja bo później jest płacz i lament że żaden fryzjer nie chce się podjąć odbarwiania albo że trzeba cierpliwie schodzić z koloru pasemkami a wiadomo włosy mogą dużo dodać w wizerunku jak i oszpecić osobę jeżeli jej fryzura czy kolor nie pasuje