![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Tak z czystej ciekawości:
na którym centylu siedzą wasze dzieci? |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Cze baby!
na wstepie dla Majuni najlepsze zyczenia! rosnij zdrowo, piekna i lam serducha wszystkim facetom! ![]() Kristi a ktora to rocznica slubu? Sosnowa ja nie mam pojecia ile mierzy mlody, dawno go nie mierzylam, na pewno wiecej niz 82 cm, bo ostatnio tyle mial, a ladnie go ostatnio wystrzelilo. Mam armagedon w domu, mlody zle znowu spi, nie chce jesc, pluje, szczypie mnie gdzie popadnie, normlanie zaraz mnie nerwy poniosa...wrrr.... A to co mowi, to niczego zrozumiec nie mozna, cos pomiedzy wloskim i polskim..ale nauczyl sie wolac moja siore Asia, mama super mu wychodzi, nie moge sie ruszyc nawet do lazienki, bo juz wielki krzyk (mami synek rosnie mi cholerka) i takie tam belkotliwe brucia, czyli parzy |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
Oli jezcze niedawno byl powyzej 95-tego..... teraz spadl i jest w okolicach 75-go ale lekarka kazala nam zwiekszyc ilosc podawanych kalorii i w listopadzie bedzie kolejne wazenie
![]()
#1144 |
Zakorzenienie
|
ja musialabym sprawdzic
![]()
#1145 |
Zakorzenienie
|
właśnie sprawdziłam te centyle z ciekawości: wzrost jak zwykle poza siatką w ogóle (w książeczce zdrowia kończy się wykres na 97
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
hejka wieczorem
chyba uspiłam mlekopija Sosna mój to leci wagowo 95 , a wzrostem 95-97 w zależności kto jak przyłoży miarkę, czy jak nogi bedzie miał rozprostowane, bo teraz od roku to miara wysokości na stojaka ![]() ale jakoś nigdy żadna lekarka mnie nie uczulała , na wahania centylowe, zdziwiłam sie jak Leleth opisywała ostatnie Oliviera potyczki centylowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
gdzieś tam kiedyś wylukałam w necie, że problem może być, jeśli spadek jest większy niż 2 centyle (ale nie pamiętam w jakim okresie - chyba pół roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
sprawdziłam Igę. waga centyl 75 bo jak Zosia nie waży 11kg. wzrost 90-97 centyl bo ma ok. 80cm.
śpi już, a mnie czeka prasowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Skonana jestem. Dopiero coś zjadłam... coś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie wiem na którym centylu jest Ola muszę obadać ![]()
#1150 |
Zakorzenienie
|
ha! poprasowałam bobaśne ciuchy już :d ponad godzinę mi to zajęło, więc musiałam iść po winiacza
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- w ten łikend byłam w karfurze i obczaiłam, że mają bebilon za 35, a nie jak w almie za 46 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co.. u mnie z tymi centylami jest tak, ze ostatnio mierzyly go dwie laseczki, ktore bardziej sie podniecaly tym, ze on je podrywa niz skupialy sie na miarce.... i mu odjely prawie cal na wysokosc bo akurat kucnal i uncje czy dwie na wage bo sie strasznie krecil... wiec ja sie tymi wynikami do konca nie przejmuje... bo byly troche zanizone.... wczoraj zrobilismy badanie krwi i sie upewnimy czy na pewno wszystko w porzadku.....
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
i juz wsio wiem, bo miałam pytać werstę czy ma panią do prasowania, czy sama prasuje Sofijkowe kiecuszki
![]() ![]() ![]() ps. w carfurze promocja na pampki koło 49 zł, albo Kasiulko obczaj na necie jak juz pisałam Huggiesy ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-28 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
jak chcesz, to możesz wpaść i za mnie to zrobić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Kurcze a ja muszę moje uzwłoczenie wykopyrtnąć do wanny. Która pomoże? ![]()
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
o nie wersta, ja nie nadaję sie na pomoc domową, prasuję z zaciśniętymi zębami bo tego nie cierpię robić, podobnie jak przecierać mebli ze zwałów kurzowych
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
bo w carrefurze tyle kosztuje, tylko w rossmanie i schleckerze jest w regularnej cenie po 34.99 a jak zrobia promocje to da sie wyrwac za niecale 32zl
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Dobra babeczki ukochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Raczkowanie
|
witam z rana
dzis sobota mozna dłużej pospać....... tylko moje dziecię wstało 5.55 i po spaniu ![]() Ogólnie mam doła bo od 4 dni nie było wykończeniowca, elektryka to juz od bardzo dawna i ciągle na górze nie ma prądu. A pomyslec że myślałam że dziś będzie mozna sie przenosic. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze z miesiąc zetrwa zamin wreszcie bedziemy u siebie. Początki sa trudne ale końce wcale nie lepsze. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- no dobra napisze cos jeszcze, teraz to jak monolog ![]() Mam 4 wesela, ale bedziemy na trzech bo dwa są jednego dnia. I wiecie co - na jednym będziemy starszymi. To wesele jest 3 października a 2 paźdz. mija 5 lat naszego małżeństwa. Wszystko super tylko: 1. ja nie bubie być w centrum, a starszej nie da się nie zauwazyć, 2. w związku z 1 musze jakoś wyglądac i to najlepiej dobrze ![]() (po wyschnięciu). Ale mam pietra, bo fryzjerzy jakoś kiepsko sobie radzą z tym co mam na głowie. Dziewczyny a czy może któraś z Was ma krecone włosy lub pomysł na fryzurę z kręconych? Dodam ze oprócz kręcenia, sa cienkie i nie mam ich za duzo. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Jeszcze odpowiem na pytanie centylowe. No więc Grześ jest na 3 centylu wagowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
domyślam się, że starszy tzn. świadek, tak ?
![]() a ile dokładnie ile waży Grześ ? Iga przy 80cm jakieś 10.8 i nogi ma niczego sobie. w ogóle jej te fałdy z ud nie zeszły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale tu ruch ![]() U nas pogoda paskudna, pada, ciemno tak, że aż wszędzie światło trzeba zapalać ![]() Także cały dzień będziemy się kisić w domu a ja już mam ochotę uciekać gdzie pieprz rośnie. Tymek od rana jęczy dosłownie o wszystko ![]() ![]() Zapowiada się całoweekendowe siedzenie w domu z wyjcem wyjącym u nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja jak zwykle zakupy zrobiłam i poleciałam do carfura bo ostatnio tam promołszyn na pampki była i faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaak!!!!!! Przecena za wielkie pudło 130 sztuk była na 75 zł, tylko of course wsio wyczesane. Takiego mam wk... ze dziś idę po dady do stonki, kupię only paczkę na próbę. U nas upał i słońce. Zrobiłam Oli wentylację w saturnie i chrapie póki co ![]() Machnęłam sobie też zamówienie z Avonu, bo potem w tygodniu to mi źle z Olcią, a jak śpi i małż jeszcze w chacie to pełen luzik ![]()
#1164 |
Zakorzenienie
|
hejka
u nas żar dosłownie czuję sie jak w tropikach, ubrałam sie w top bo pod stanikiem cyce mi potniały ![]() Kasiulko ja to nie wiem jak to z tymi karfurkowymi promocjami, nigdy nic nie ma , mimo że w gazetce czlowiek widzi ceny akuratne, ale myślę że to oczywiście trik marketingowy, jakby nie patrzył zawsze jest napis do wyczerpania zapasów ![]() ![]() mrówk@ ja nie pomogę, żadna ze mnie wizażystka, nie znam sie na fryzach, sama mam ścinane włosy niezbyt pracochłonnie odrośnięty bob to jest moje bezpieczeństwo ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
heloł,
bobo spi juz 3h... wszak dopiero ja zaczal.. ale grunt ze spi ![]() a ja czekam z zupa, z odkurzaczem i z umyciem podlog w dwoch pomieszczeniach, bo nie chcemy halasowac, bo to jest jego jedyna drzemka.. u nas leje, a rano byla parówka na dworze.. zdazylismy przed deszczem z zakupami ![]() wcinam winogron, a z racji pogody popoludnie spedzimy na ogladaniu TV
#1166 |
Zakorzenienie
|
Do nas pewnie też coś przylezie bo słonko się chowa i wiatr powiewa, ale póki co jest git. Olcia dziś czesała 1,5 h
![]() ![]()
#1167 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() no musialam wpasc zobaczyc co u was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salatki mam porobione, troche walczylam z miechem - mam 32 kotlety ![]() ![]() dopiero skonczylam pucowac szkla i porcelany, ale sztucce to juz jak Maja sie obudzi - nie chce mi sie ![]() ciekawam, jaki tort machnela mi taboretowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Wy tu o centylach a ja o centymetrach nawijam
![]() ![]() widze, ze pieknie sprzatacie, Wersta nawet prasowanko, a ja.. nic... ech jak mi sie niczego nie chce, moze wieczorem na jakis spacerek wyskoczymy. Strasznie goraco, pozegnalam dzis siostre i juz mi za nia teksno..a bylo tak wesolo.. No i teraz bede liczyc dni do przyjazdu do Polski ![]() A, mam biala noc za soba..mlody nie spal, a o 4.30 obudzil sie i nawet mu sie nie snilo zasnac. Chyba teraz odsypia, ale na drugie dziecko nikt mnie juz nie namowi. Pytanko: czy Wasze dzieci tez tak za wami chodza krok w krok? czy to moja wina, ze z mlodym dalej jestem w domu i nawet na chwile nie spuszcza mnie z oka tylko "mama! mama!" |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Co za dzień baby! Wybrałam się z małżem do stonki po te dady... no i of course musiało zacząć padać! Fak! więc pojechaliśmy samochodem. W stonce pieluch brak, został najmniejszy rozmiar 3-6 kg i te fitti ceratowe badziewiaste. Skończyliśmy suma sumarum w auchan i wzięłam dwie paczki pampersów w promocyjnej cenie 49,99. Co najlepsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.