![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj u Lili :)
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13934156]hmm z tym tuszem co nie ma go w polsce boje sie zaryzykowac
![]() kredka z kholem odpada ![]() ![]() Chyba,że masz jakieś 10-15ml jakichs perfumek słodkich lub słodko-orzeźwiających albo kredeczkę ale bez kholu to sie odzywaj. Jak mam podjąć decyzję do 16 to niestety muszę zrezygnowac. CHyba ze dalabys mi czas do jutra poszlabym do perfumerii i zobaczyla ten tusz i wtedy moglabym się zamienic jak by mi podpasowal za tusz+ z maxfactora bronzer co ma zuzycie 20% bo pamiętam,że nie jest drogi. buziaczki i pozdrowienia ![]() Jesli masz ochote na tusz voluminous + brazer MF to oki ![]() A nie masz ochoty na ten tusz clinique?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic sie nie przejmuj ja to w ogole juz prawie nic nie pamietam, ostatnio zyje w mega kolowrotku ![]() ...a wishki zmalaly bo praktycznie wszystko juz mam, z zapachow potrzebny jeszcze chanelek i basta.. moze chcesz mi dac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=thelila;13932185]Tompolciu droga.. odwiedze Cie jak znajde dluzsza chwilke
![]() Czekam zatem z niecierpliwością na dobre wieści ![]() Daj znać koniecznie, bo mi naprawdę zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Wtajemniczenie
|
Jaki efekt daje roz diora??czy on kolor jest ciemny czy jasny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Tompolciu
![]() To jest jasny z mieniacymi sie drobinkami... kolor przedstawiony w linku ponizej. http://www.cosmeticamerica.com/cd705...html?synertech |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Olu.. ja rozykow praktycznie nie uzywam, mam jeden super z diora i mimo ze jest tak super to i tak po niego nie siegam gdyz na policzki aplikuje sobie brazerki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
lilly ja odpo u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
zalezy mi na diorze nude i na rozu ... ale nie wiem jak bys widziala ta wymiane??czy za blyszczolka i dior glama bys to oddala??ewentualnie moglabm zrezygnowac z ktorejs rzeczy co wczesniej sie umawialysmy....co ty na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Mag zerkne dokladniej i napisze do Ciebie
![]() Cytat:
.. chyba az tak bardzo na glamie mi nie zalezy zeby na nude go wymienic, no chyba ze mozesz oddac cos z poza watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
Nie nie mam nic poza watkiem teraz do oddania ...ale jezeli to mozliwe to wczesniej chcialam tester cieni lancoma ale po przemysleniu zrezygnuje z niego...wiec pozostaje blyszczolek ysl, i teraz musimy sie dogadac co do reszty...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Sory strasznie ale przypomnialam sobie ze czeka na mnie paletka w domu i teraz jeszcze jedna ...wiec to bylaby zbedna rzecz... powiedz mi na czym ci zalezy ??ja bym chciala Ysl, roz i podklad diora...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Hmm... w sumie wciaz chcialabym te produkty na ktore wczesniej sie umowilysmy oraz blyszczolek guerlain..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Wtajemniczenie
|
tonik klinika , kanebo i blyszczyk??czy cos jeszcze ??i co mi oddalabys za to??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
YSL oraz diorshow moge oddac ale nude chyba nie bardzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
taka wymiana nie bedzie mi sie oplacac...ok chce roz i ysl ale ty musisz zrezygnowac z czegos...co powiesz na kanebo + klinik??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
Jeśli nadal aktualny tusz loreal'a i brązerek MF za khol Mac' a to czekam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Niestety nic u Ciebie nie widze
![]()
![]() |
#532 |
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: Biore Pore Perfect shine control clay mask 90ml, maseczka uzyta kilka razy Cutex Cuticle Care, odżywka do skórek i paznokci, nowa Avon Advance Techniques, serum na suche końcówki 30ml, nowe ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13941127]Jeśli nadal aktualny tusz loreal'a i brązerek MF za khol Mac' a to czekam na PW ![]() Niebawem napisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Kochana szukam kremu pod oczka i kosmetykow do mieszanej. Mam sporo odlewke tej maseczki wiec potestuje sobie i dam znac ..dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wiesz, jak to jest pewnie , jak na czymś zależy, prawda? ![]() Pozdrówka serdeczne!! Daj znac! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybacz za opoznienia i prosze o jeszcze chwileczke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
opiszesz mi odcien nuda??bo mam na buzi 030 teraz ale jestem opalona wiec jest oki i zastanawiam sie jaki odcien to bedzie twoj...czy on jest zolty czy rozowy...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.