|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
A wiesz, że mam ta sukienkę zapisaną jako ładna sukienka, ale niestety nie dla mnie Ale sukienka jest piekna i będziesz w niej slicznie wyglądać ![]() ehh właśnie patrze gdzie można je dostać i widzę, że w Lesznie są. Jak mówisz że super jakość to warto tam się wybrać
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-08-28 o 20:21 |
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Tancia a widziałaś Carrerę
|
#3334 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aj dałaś mi do myślenia! Piękna i gratuluję, ze już masz z głowy. Tylko napisz w jakim salonie można ja spotkać.Z jakiego jest roku model? Nie ma na nią żadnych wyprzedaży?A te koronki na niej to są jakies ciemniejsze, czy w białym kolorze? Bo ja bym chciała całą białą... Sorki, że tyle pytań ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Aha, juz widzę, że z 2009 O znalazlam zdj na żywo: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam%3Bsu...nie,32812.html ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Jest i tu: http://www.allegro.pl/item717947668_...idal_2009.html
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-28 o 20:47 |
|||||||
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
znowu schudłam
nieźle: spaghetti, pieczywo, pierogi a ja chudnę najelpsze jest to, że ważyłam się teraz z brzuchem pełnym ciasta i pierogów, zważę sie rano jeszcze tak jak zawsze
|
#3336 | |||||
|
BAN stały
|
Czesc, zawsze wieczorem mam tyle do nadrabiania
![]() Piekny Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1251458963 - ta mi sie w ogole nie podoba Cytat:
Cytat:
, lub bardzo podobny![]() Cytat:
Cytat:
A co do imienia Pola to mi sie bardzo podoba, Amelia juz mniej bo zbyt popularne sie zrobilo i mi sie "przejadlo". Kaska gratulacje mieszkania
|
|||||
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Samoa, zapomniałam napisać o włosach. Na moje oko jasny brąz będzie Ci pasował
|
|
|
|
#3338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to w Demi mają Annais Bridal? Chyba będzie to pierwsze miejsce gdzie sie wybiorę a powiedz umawiałaś się na jakieś mierzenie wcześniej czy tak z ulicy poszłaś, tzn wiem że miałaś plan przyjechać do LBN< ale czy dzwoniłaś wcześniej i bukowałaś wizytę?>AgaMili ten kościół jest w Lublinie, to jedyny kościół w LBN który odwiedził kiedyś Nasz Papież Dzięki dziewczynki za wasze opinie odnośnie koloru włosków TŻ wyszedł przed chwilą, jemu też się podobają, a ten róż widać tylko pod słońce, i tak jak mówicie wyglądają bardzo naturalnie ![]() Dzisiaj niestety muszę nadrobić trochę z nauką bo jutro jedziemy szukać prezentu dla Cioci syna i na 15 jedziemy na grila także wpadnę się przywitać a potem to dopiero wieczorkiem. Dobrej nocy |
||
|
|
|
#3339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyneczki hellou again
właśnie odbyło sie u mnie w domu komisyjne oglądanie zdjęć z przymiarki. Komisja to mama i tata. Stwierdzili, żę suknia im siępodoba i, że nie ma co się bawićw czekanie do listopada ![]() a potem to chyba padnę na zawał .. DObra to ja uciekam.. Na pewno wrócę jak cos już zmajstruję.. rany rany rany jak się cieszę
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam fajnie juz suknie zamawiacie
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Co masz w readerze ??
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny chyba jednak nasze problemy mieszkaniowe sie nie skończyły
Naświetlam sytuację: Mieszkania szukamy w 6 osób: ja z TZ, moja przyjaciółka z koleżanką i na doczepkę jest jeszcze jedna para....i to o nich chodzi Mieszkanie, które mamy klepnięte ma 3 pokoje: 12,5m 10m i najmniejszy 7,5m i ja jak już oglądneliśmy mieszkanie wybrałam średni z racji, że ja go znalazłam i ja nas umawiałam (największy dla dziewczym, które nie są parą), a im przypadłby najmniejszy...Ja, TZ i moja przyjaciółka i jej kol. uważamy, że jest sprawiedliwie bo:a) są na doczepkę b) ja znalazłam więc mam prawo wyboru c) dziwne by dziewczyny odstąpiły parze duży pokój a same poszły do małego ![]() i wiecie co oni wymądrzyli?! i wg moich obliczeń (oni swoją droga nie potrafili tego obliczyć ) wychodzi, że(to jest w zaokrągleniu bez kwot typu 0,50zł)-największy pokój 12,5m będzie płacił 1062zł -średni 10m będzie płacił 850zł -mały 595zł nie słyszałam o czyms takim i szczerze durne to jest bo niby co? inaczej korzystaja z łazienki, kuchni i mieszkania? tyle ile znam osób nigdy się z czymś takim nie spotkałam doradzcie coś bo nie wiem co mam robić na prawdę juz mam dość tych mieszkań i tego szukania![]() znalazłam teraz mieszkanie za 1500+opłaty na grunwaldzie, ale wiecie takie dojeżdżanie też kosztuje
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-28 o 23:01 |
|
|
|
#3345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jakbym miała jej fotkę to bym ci pokazała ale nie dość że jej w necie nie ma to i w salonie już jej nie zobaczę.. a w dupie mam taką suknię
niech spada!wodziałam piękna- ale nie dla mnie moja jest KateCytat:
w ogole to wszyscy mi mówią że m w każdej sukni ładnie byleby się mieniła ![]() ![]() więc same koronkowe kiece odpadają![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pokazywałam i ja Kate tacie i tztowi i wszyscy są w niej już zakochani ![]() ![]() ![]() Kasia a jak to jest z tą nową kolekcją w Annais bo mi babka powiedziala dzis ze nowa kolekcja wejdzie dopiero gdzies w grudniu a starą kolekcję można zamawiać jakoś tak do konca roku... hmmm... a jak mi się nic z nowej kolekcji nie spodoba a ze starej juz nie bedzie mozna zamawiac????????? czemu tobie powiedzieli ze we wrzesniu wchodzi nowa kolekcja?? zachodnia czesc polski jest jakas bardziej rozwinięta chyba
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, Kaśka, ale wyjechali z tymi opłatami! trochę to jest bez sensu, że dziewczyny mają płacić 2 razy więcej za największy pokój, skoro tak jak piszesz tak samo korzystają z kuchni i łazienki. Może po roku się zmienicie? Albo niech oni płacą ze 100zl mniej od innych, a nie połowę mniej
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dopiero 2x więcej
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Kasia zerknij na tego mojego dłuższego posta powyzej tam ci zadałam pytanie odnośnie Annais Bridal
|
|
#3349 |
|
BAN stały
|
Kasia a nie mozecie poprostu im powiedziec " to w takim razie dziekujemy wam i do widzenia" ? Niech spadaja skoro same problemy z nimi. Bez sensu dzielic tak koszty
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tancia nie wiem jak to z tym Annais ale we wro jest główna siedziba może dlatego
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-28 o 23:18 |
||
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide spać
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia zanim zacznę doradzać mam małe pytanie. dlaczego Ci ten kolega od razu na dzien dobry zaczął wyjeżdżać z jakimiś warunkami finansowymi. Ile w całości kosztuje to mieszkanie??
Poza tym z jakiej okazji on się już rządzi w tym mieszkaniu .. jezcze dobrze tam nei mieszka i już stroszy piórka.. o phi bym mu powiedziała.. wracaj na drzewo koczkodanie... Czy właściciel tego mieszkania podał Wam cenę za wynajem jakaś??? |
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro nawet jego dziewczyna mówi, że on jest problemowy to chyba coś w tym jest....taki kozaczek
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz moja własna sprawa. znalazłam u mojej pani sprzedawczyni tą suknię w 2 wersjach cenowych więc dopytałam panią dokładnie why tu jest rabat 5 % potem tak na stronce jest tabelka z milionem kolorów.. oczywiście zamiast nazw mają numerki skąd ja mam wiedzieć, który kolor to kolor czerwonego wina... bo wiadomo, co monitor to inny widok na kolor. więc to no i trzecie pytanie czy maja może przypadkowo jakiś welon pasujacy do sukienki. Takze tak oto niniejszym pisząc drugiego maila do pani wykonałam 2 dość duży kroczek do mojej sukienusi. zanim mi babka odpisze muszę się dokładnie przyjrzeć jakie suknie inni zamawiają i jakie opinie wystawiaja.. babka ma 669 opinii i 99,4 %positive wiec chyba jest ok. Ma kategorię super sprzedawca.. Więc chyba w miarę pewne źródło. Na stronce z aukcją jest dokłądne zbliżenie haftów mojej sukni więc mam prawo przypuszczać że mają pojęcie jak ma wyglądać ta suknia.. nawet jeśli jest to tylko moje błędne pojęcie o pochodzeniu tego zdjęcia to na jego podstawie jak coś będę dochodzić swoich praw
![]() W sumei to mama nawet dobrze mówi. Bo tu jest napisane, że okres oczekiwania 4 - 6 tygodni.No to powiedzmy, że jutro jej przeleje te pieniądze i może od przyszłego tygodnia policze ten miesiąc, półtora. W najgorszym wypadku do 1 listopada dotrze, więc jakby co mam szansę jeszcze zamówić oryginał ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Czyli po Kasia mówisz 450 zł i że będzie Was 6 osób.. mój kalkulator mówi, że 6 * 450 zł to 2700 ?? czy ja czegoś nie doczytałam ?? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-28 o 23:44 |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa, a pokażesz do niej link?
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
bo jest 200zł opłat jeszcze
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.com/U-wedding-dress-...d=p3911.c0.m14 to jest ta z rabatem
http://cgi.ebay.com/wedding-dress-Br...d=p3911.c0.m14 a to bez... a tu jeszcze o 0,99 funta droższa http://cgi.ebay.com/Bing-evening-Wed...d=p3911.c0.m14 ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Kasia co do Twojego mieszkanai to uważam, że zaproponowany przez Was podział jest rozsądny bo ok ja rozumiem, ze każdy sobie zaklepał metę i tak dalej ale w sumei to będzie Wasze wspólne mieszkanie i nei sądzę, że każdy z Was przyjdzie z pracy czy z e szkoły zamknie sięw pokoju i koniec. Wiadomo, że będziecie wzajemnie przebywaćw swoich pokojach.. wąchać wzajemnie smrody kiblowe, zmywaćw tej samej kuchni garnki i tak dalej.. nei rozumiem chłopaka .. jakiśgoguś czy zakompleksiały dałn?? Czy wywalać go bo jest problemowy, raczej próbować gadać z tąjego partnerką do pokoju. Baba ma zawsze duży wpływ na faceta a on najwyrażniej chojraczy, żeby jej poakzaćjak dba o ich wspólne dobro w nowym gniazdku (dureń) Spróbuj się z niąskontaktować i opowiedz co masz do powiedzenia powidz swoje argumenty i zapytaj czy jej to odpowiada, Jelsi ona przyzna CI racje to niech jej zadaniem bedzie postawic jej TZ do pionu a jesli jej nie pasi to bye bye my love szuakmy nowego lokatora |
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
ona mu liże
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
eee bez sensu. Choc z drugiej strony zrozumiale.. w koncu para to para. Nie wiem Kasia co CI doradzić w zasadzie. Może tak nieśmiało szukajcie kogoś innego albo powiedzcie mu chłopaku albo przyjmujesz nasze warunki no albo sorry Podział jest sprawiedliwy i zapytaj z jakej okazji Wy macie byc karani za to macie wieksze pokoje.. No chyba ze on chce Was wyc..jać specjalnei, żeby pąłcić mniej. Matko nie znoszę takich kombinujących snerusów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

w dodatku od nowego roku będzie ona szyta z organzy a ten model który ja pokochałam jest z tafty i mogę go zamówic tylko do październikaa!! jak ja mam kurdę się zdecydowac w miesiąc na suknię którą raz dla zabawy mierzyłam w maju?????? wpdałam w taką depresję ze aż Kaśce napisałam smsa żeby się wyzalić niech mi juz szuka wszystkich adresów w polsce gdzie sprzedają suknie Herm's!!! pomierzyłam kilka sukien jeszcze ale zadna mi się nie podobała więc w ogóle wpadłam w głęboką depresję i myślałam ze nadchodzi już mój koniec na tym świecie... kiedy to mama zaciągnęła mnie wręcz na siłę do salonu z sukniami Annais Bridal więc tak chodzę i oglądam sukienki zła i nie chciałam nic mierzyć ale babka w sklepie była jakaś nie za fajna więc stwierdziłam ze zrobię jej na złość i przymierze jakąś suknię
no i patrzę KATE stoi sobie na manekinie i wisi jak flak więc stwierdziłam że założę tą okropną suknię no i wkładam ją na siebie a tu mama siostra i ja jednocześnie wydałyśmy z siebie takie wielkie WOW!!!!!
i tak emma się nie za bardzo podobała mojej mamie i siostrze a ta normalnie bosssska... jest tylko jeden problem.. otóż Kate kosztuje 3000zł
ale mama powiedziała że panna młoda ma być w dniu ślubu szczęśliwa i mi ją kupi jak mi się podoba
A wiesz, że mam ta sukienkę zapisaną jako ładna sukienka, ale niestety nie dla mnie

najelpsze jest to, że ważyłam się teraz z brzuchem pełnym ciasta i pierogów, zważę sie rano jeszcze tak jak zawsze
, lub bardzo podobny

) wychodzi, że(to jest w zaokrągleniu bez kwot typu 0,50zł)