|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Kobietki! Dzień dobry!!!
Roladki z kurczaka ze szpinakiem wyszły pyszne!!!!!!!!!! Mąż był wniebowzięty!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ma nic lepszego niż deser o 21...albo 22....o 23 też może być ![]() Cytat:
trzymaj się cieplutko , popijaj herbatkę malinową z miodkiem i czosnek zajadaj ![]() Cytat:
To w takim razie czekamy na Bazylkę w dwupaku..i na Olivkę w dwupaku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana a jak se starankami u Was ? ![]() Cytat:
Nikus a nio dobrze napisane !!!! ja jakos na szpinak ochoty nie mam ale tak o obiadku myslałam i juz makaronik gotuje .. i wtedy zachciało mi sie chrzanu ! mniam wcinam kanapeczke z duzo ilscia chrzaniu ![]() ![]() Nika co kupilas na zakupach ??? ![]()
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisuję ot tak, jakby lekarzowi kiedyś było potrzebne w razie leczenia, czy cuś... ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-08-27 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Gotowanie to tylko wyobraźnia. A rzeczy z przypadku albo z wymysłu są najlepsze. ![]() Ja sobie wczoraj pomyślałam, że kurczak z pieczarkami i cebulką + majonez trochę mdły i dodałam na kurczaka kawałki marynowanej papryki - trafiony zatopiony. ![]() Jest... deser o 21, o 22 albo o 23, po.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano kupiłam termometr dziecku, dwa opakowania jednorazowych pieluszek ekologicznych , bo choć chcemy pieluszkować naturalnie to wiadomo, że pierwsze dni nie będą łatwe- trzeba się zabezpieczyć , całe szczęście tu jest alternatywa dla pampersa, czyli coś jak pampers ale wykonane z naturalnych składników, np kukurydzy, poza tym kupiłam chusteczki do pupki też ekologiczne bez chloru i perfum itp.., kupiłam poszewki do kołyski na kocyk w razie co i białego pluszowego króliczka bo patrzył na mnie takimi słodkimi oczkami.... ![]() jutro jedziemy odebrać wanienkę, jeszcze musimy dokupić pieluszek i ... już gotowe. Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba masz rację z tym gotowaniem, że to kwestia wyobraźni. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez racja jak sie da to korzystaj kochana ![]() wykresik faktycznie hmmm malodanowy hehehe ![]() Cytat:
super widze ze juz wszystko gotowe i teraz zostało juz tylko czekanko ... ale zobaczysz ze Lenka juz za chwilke ebdzie z wami na swiecie ... ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- cos mi wizaz ciezko chodzi wrrr dobra gdzie reszta dziewczynek ? wakacje juz sie koncza wiec moze pora juz sie odezwac .... pustki u nas .. ![]()
![]() |
#1087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz te pluszaki są takie miłe i miękkie, że jak w sklepie jestem, to zawsze jakiegoś wymęczę. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, mi temp. wskazuje owu, więc wiem że owu mam. A mierzyć mi się nie chce. Zwłaszcza, że i tak najlepsze trafy są przed, a przed to nie widać owu, dopiero po, jak się wykres ułoży. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ostatnio to się robi forum Niki, Konczitki i Kropeczki ![]() DZIEWCZYNY!!!! gdzie jesteście??????????????? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fakt...najlepsze trafy są tuż przed owu...coś o tym wiem...a i jeszcze dobrze jest się ogniście pokłócić tuż przed a potem się godzić i godzić...
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzis znowu na spotkanku byłam z Szymkowego wateczku . było nas 7 bo kolezanka z irlandii przybyła i druga z Kielc.. super było .. lubie takie dzionki
![]() |
#1090 |
Rozeznanie
|
Dziś miałam kolejny monitoring. Nie mam dobrych wieści
![]() ![]() Lekarz powiedział też, że w tym cyklu @ powinna przyjść sama. Spytałam się czy jest pewien i czy nie muszę brać jakichś leków. Lekarz uśmiechnął się i uznał, że nie da sobie głowy uciąć, bo .... I tu opowiedział mi taką historię: Jakiś czas temu była u mnie pacjentka w podobnej sytuacji jak Pani. Miała jajeczka, ale niestety nie pękły. 3 tyg później ta sama pacjentka przyszła, bo okazało się, że jest w ciąży. Jajeczka, które nie pękły zasłoniły inne jajeczka, które pękły. Na pierwszym badaniu widziałem, że będą bliźniaki. Miesiąc później na początku badania okazało się, że to będą trojaczki, by po chwili stało się jasnym, że moja pacjentka będzie mamą czwórki szkrabów ... No ale u mnie na 99% @ ma nadejść i w nowym cyklu będę wspomagać się dwoma CLO. |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek kobietki
Chyba zachowuje się jak zdesperowany psychol.... wczoraj zrobiłam test. Bez sensu !!! Do terminu @ i tak jeszcze z 8-9 dni. Głupia jestem. Oczywiście 1 krecha, a jakby inaczej miało być. Ale tak to mogłam się chociaż połudzić, a teraz już zupełna :dupa: |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Rozeznanie
|
Witajcie....Trochę się zbierałam aby do Was napisac... Głupio mi troche i nie wiem jak zacząc....Rozwód to już wiecie, ale.....trzy dni później spotkałam kogoś i.....wierzycie w przeznaczenie?
#1093 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki witajcie!!
ja już od rana byłam u pana doktora, chyba mój kaszel jest wynikiem zgagi.... ![]() ![]() Cytat:
otóż mi marzył się quinny ( 3w1) ale nowy w sklepie kosztował ponad 800 eu plus za fotelik samochodowy ok 100 .... więc wyszukałam i kupiłam quinny w moim wymarzonym kolorku beżowym, używany za 180 eu ![]() Cytat:
zaciskam kciuki i wierzę, że kolejny cykl będzie owocny!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aniu.... ja wierzę... w przeznaczenie i w niezwykłe koleje losu... jestem najlepszym chodzącym dowodem, że zycie pisze czasem zaskakujące historie i troszkę decyduje za nas... na szczęście ![]() opowiadaj kochana, słuchamy...co się stało, co się podziało, co się dzieje.... no gadaj żesz, bo z ciekawości zejdę!
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Dzis wstałam o 9.30
![]() Wczoraj po 4 godzinnym maratonie po sklepach i tak nie kupiłąm sukienki ale jedna mi wpadła w oko. Za to mamusia kupiła córci super czarne dopasowane spodnie ciązowe i 2 bluzki niby koszule jedna jakl tunika z H&M MaMa.. za***.... podobaja mi sie bede miałą juz na poprawiny. Jutro od rana jedziemy wiec juz musze coś wybrać.. Nika sliczny wózek!! Ale mi ochoty na manne zrobiłyście.. + dodatkowo otworze słoiczek malin... mniammmmmm Ania.... widzisz ja np. wierze w przeznaczenie.. serio... tym bardziej że zobacz tylko oczyściłaś umysł z negatywnych myśli.. juz rozwód opewny i inaczej człowiek do zycia podchodzi.. a tak tylko byś sie kisiła !!!! Ja tam TRZYMAM KCIUKI!!!
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Witajcie me piękne
![]() Ania coś musi w tym być...możliwe, że to przeznaczenie...opowiadaj babo, bo też tu padnę na przypadłość zwaną ciekawością ![]() jak się pozbieram to napiszę więcej, bo jest troszku, ale chwilowo wena mnie opuściła... A jeszcze pytanko ![]() ![]() PS. Nika ja Cię widzę ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-08-28 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Wróciłam ![]() @ oczywiście przylazła w 1 dniu urlopu!!!! No wyobrażacie sobie takie cos? Ale i tak jej sie nie dałam i zaliczyłam kąpiel w Adriatyku ![]() Jeszcze nie przeczytałam co sie u Was działo, ale jak znajdę chwilkę to postaram sie nadrobić. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
wpadam powiedziec ze zyje i odezwe sie pozniej ...
widzialam fotki - nika super ... ale co tam Wy laseczki jarajcie sie wozem małej a ja poczekam na gwaizde - Lenke ![]() ![]() ![]()
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tym miłym akcentem zyczę wszystkim udanego weekendu ! buźka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikus dobrze napisane - laseczki wrzesien sie zbliza wiec zapraszam do tablicy ![]() Cytat:
hmmm no to niefajnie troszke ale ja dalej trzymam kciuki - moze te czworaczki jeszcze zaczekaja troszke i zycze max bliznaków kochana ![]() Cytat:
Kasiu kurcze ... przykro mi ze wszystko nie tak ... posrane to nasze zycie ale jeszcze nie trac wiary bo za wczesnie tesciora szczeliłas ![]() Cytat:
witaj Aniu - ja wierze w przeznaczenie ... wiem ze czasami ono jest brutalne ale mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki - i zdawaj nam tu relacje ![]() ![]() Cytat:
Nikus zdrowka zycze i oby kaszelek juz Was nie dreczył ![]()
![]() |
#1100 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami i tak bywa , oby było dobrze Cytat:
Cytat:
Konczita - dobra fura dla malucha tez ważna ![]() Cytat:
![]() Chciałam dzis wejśc na forum wcześniej ale nie dało rady. ![]()
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
Kochane ja też życzę miłego weekendu
![]() Nie mam za dużo chwil na wizaż...podczytuję, ale jak dochodzę do końca, to już zapominam której kobitce, co chciałam odpisać ![]() ![]() Niemniej: zdrówka-przeziębionej koleżance życzę, udanego rozwiązania-Nikusi, prawdziwej miłości-koleżance, która przechodzi teraz radykalne zmiany w życiu; zaciążenia-WSZYSTKIM kobitkom z forum, które nad tym myślą i pracują ![]() Obiecałam, że się odezwę no to śmigam: Dziś 34 dzień cyklu, zrobiłam drugi test=dwie tłuste krechy! ![]() ![]() ![]() Kochane może i głupie pytanko ze 100 razy zadawane, ale powiedźcie kiedy teraz (w ciąży) najlepiej się udać na pierwszą wizytę do gin. żeby nie było za wcześnie-za późno? ![]() PS. swoją drogą, ale ten czas zapitala!!! ![]() ![]() ![]() Wózek w fajnym kolorze (też lubię beże), choć ja tam zwolenniczka 4 kółek jestem, ale jak tam koleżanka wyżej napisała fakt, że królowa i odpowiedni tron musi mieć to i Lence pasi ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie Cudem Jest !!! ![]() Edytowane przez KBKatarynka Czas edycji: 2009-08-28 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
Wczoraj zafundowałam sobie wizytę u kosmetyczki ... 1,5 godziny relaksującego, odżywczego zabiegu na twarz ... Myślałam, że zasnę ... Było tak cichutko, leciała tylko spokojna muzyka i te wszystkie peelingi, maseczki ... Oj było super.
Ale miało to pewną przyczynę - jak wszystko pójdzie dobrze od 1.09 zaczynam pracę. W poniedziałek się wyjaśni ... Na początek praca na umowę zlecenie (do końca roku), ale potem ma być otwierany nowy etat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje kochana i zycze spokojnych pozostałych 8 miesiecy !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
malami pozazdroscic takiego relaksu !!! super kochana !! chwal nam sie szybciutko co to za pracka ? ![]() ja tez na poczatku na zleceniu bylam a teraz kolejny roczek na umowie ...
![]() |
#1104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dobrze pójdzie (trzymajcie kciuki za poniedziałek) będę pracować w Urzędzie Miasta na stanowisku związanym z pozyskiwaniem funduszy zewnętrznych. W czerwcu skończyłam podyplomówkę w tym kierunku. No ale od początku tego roku szukam pracy i mam nadzieję, że w końcu się uda... A u kosmetyczki relaks suuuuper ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę że możesz iśc koło 4-5 tyg i zacząc robic badanka typy krew , mocz . Choć róznie lekarze do tego podchodza tak naprawdę , inni że koło 7 na pierwszą wizytę . A będziesz chodziła prywatnie czy państwowo ? Bo wiesz jak prywatnie to wiadomo kiedy pójdziesz twoja sparawa
![]() |
#1106 | |
Rozeznanie
|
cześć kobietki,
dziś zaczęłam łykać Femifertil, mam 3 opakowania, więc cóż, trzeba sie przez te trzy miesiące będzie starać ![]() zakupiłam tez na allegro new termometr, taki co pokazuje temperaturę do drugiego miejsca np. 36.36. Konczita, poprosze o zmianę @ 29.08 milego wieczoru ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Niech dzidzia rośnie zdrowo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Czytałam trochę o tych tabletkach Femifertil. Rozważałam zakup ale brałam już tyle witamin, wiesiołków, castangusów, luteine, że muszę spojrzeć prawdzie w oczy i iść na badanie hsg. Jeden z lekarzy powiedział, że możemy stawać na głowie ale i tak nic nie pomoże jak mam niedrożne jajowody.
Ten cykl skończył się dla mnie koszmarem. Spóźnił mi się okres, temp. była ponad 37 stopni już wierzyłam, że udało się - po roku starań, na 3 rocznicę ślubu, że urodzę w wymarzonym maju, że będę miała prezent na urodziny, że udało mi się zdążyć przed planowanym na wrzesień skierowaniem na hsg. No i guzik, mój organizm zrobił mnie w jajo. Cuda może i się zdażają ale nie mi. ![]() Muszę się umówić na wizytę i w końcu iść na badanie drożności.
#1108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzeba wierzyć, będzie dobrze. Ale troche ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez zakupiłam taki terometr ... troche fiskuje a pierwszy sie utopił tzn .. woda wleciała i nie wyleciała ![]() Cytat:
Jota wiem jak trudno godzic sie z kolejnym nieudanym cyklem ... ale pamietaj, że nie wolno Ci tracić wiary że się uda - ja wczoraj uswiadomiłam sobie ze zbliżają sie kolejne świeta gdzie bedzie bardzo trudno ... i wtedy złapałam sie na tym ze przestałam wierzyc że się uda - a to że czekam na II krechy to tylko oszukiwanie siebie - i wiesz co Ci powiem - gdy sobie to uswiadomiłam wszystko straciło sens ... zadzwoniłam odrazu do męża gdyz ostatnio to on widzi wszystko w rozowych barwach i powiedział mi to co słyszałam setki razy ... i kolejny raz odrodziła sie wiara - Jotuś - podswatą jest mieć cel - dązyć do realizacji i załozyc plan do wykonania ... a podczas tej drogi uda się !!! wierze ze po hsg szybciutko zafasolkujesz - szczesciu trzeba pomagac .... ![]() Cytat:
Bardzo dobrze ze dajesz sobie czas - koniecznie mysl w kierunku ze bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.08 Łódź ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 24.07 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki podsyłam porcje swiezych fluidkow łapcie łapcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.