|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dzisiaj patrzy na nas .... i jedyne co byl w stanie powiedziec to... wiesniary. My obie oczywiscie w smiech rewelacja. Jedyne co, to sie ucieszylam, bo tzn. ze nie wygladam az tak staro i sie nie bal odezwac :P
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętam, że też tak miałam.... mając 12 lat i widząc pomalowane oczy albo mini u dziewczyny 16 letniej hmmm ![]() Kurczaki, mam ochotę sobie kupić coś na allegro ale nie mam pojęcia co ![]() Tak szperam i szperam ale bez skutku żadnego ![]() jak myślicie chyba za wcześnie na jakas kurteczke jesienną albo buty? |
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię zazdrośnic, czasem mnie tak denerwują. Często muszą pocisnąć komuś że np. ma okropne nogi. A z dziewczyny to szczupła długonoga gazela
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie to sie patrza zazwyczaj tak jakby chciały mi oczy wydrapac odrazu bożeee jakie te laski są głupiutkie i to najlepsze ze nawet takie szczeniary 16 ( nie obrazajac tu nikogo bo nie wiem ile lat macie) potrafia Cie zmierzyc od stóp do głów. Generalnie chodzi mi o to że takie duzo młodsze ooo.
|
|
#1836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki
ja maluje zazwyczaj rzesy+podkład+róz. Zapytałam TŻ czy wolałby naturalna dziewczyne,z takim delikatnym makijazem i wogole czy tez taka laske z powiekszonym biustem,akrylkami i wogole taka zrobiona na maksa a on na to ,,Ze nie chciałby miec za***istej laski bo z taka to duzo problemow,chłopakow trzeba odganiac i pilnowac" wiec czyli ze jaka ja jestem,przecietna? Oczywiscie bez obrazy dla takich dziewczyn bo sama mam zamiar stac sie AG,tylko chciałam znac jego zdanie i wyszło ze teraz sie martwic przynajmniej nie musi ((Rozłaczyłam Skypa i sie nie odzywał ale ciagle pisze zebym weszła to on mi wyjasni,ech..
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bierz tego tak do siebie
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie czuje sie ani brzydsza ani zakompleksiona czy cos.Chyba że widze przecietną laske zachowujaca sie jak mis polonia 2011 to wtedy sie pojawia usmieszek na mojej twarzy ![]() albo tez jak widze przerysowaną laseczke no to tez tak dziwnie troche ![]() A czemu Ci sie zdraza palnąć cos do laski ponad przecietną ?
|
|
#1840 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz, zadna z nas tutaj nie ejst Pamela Anderson wiec nie masz się co martwić lepiej porozmawiać na spokojnie ze swoim bo pozniej bedzie jeszcze niemila sytuacja i co Wam po tym? A tak na marginesie to ostatnio gdzies na wp czy onecie czytalam na jednym z artykułów, że dłużej żyją faceci, ktorzy maja o mniej niz "przecietnej" uodzie żone czy partnerkę. Wynika to z tego, że nie muszą się zamartwiać ani obawiać o ciągłą możliwą konkurencję dla ich ukochanych. A tym samym mniej szkoldliwych hormownow, ktore odpowiadaja za stres i starzenie takze, moze czasem warto pobrzydulowac i zrobic "week no make up" ze swoim tżtem
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja buty letnie kupuję w środku zimy wtedy są takie fajne przeceny
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Konto usunięte
|
Dwojkowo albo jak jest ich więcej.
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo przeciez nie bede biegla za malolatem.Cytat:
ale wiesz zamowisz i bedziesz czekac z niecierpliwoscia na zimne dni, bo beda lezec..
|
|
#1844 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tzn. z reguły takie extremalne sytuacje maja miejsce np na balach z moich tż. ogolnie to mamy bardzo luźną atmosfere w związku i bardzo czesto mowimy sobie o płci przeciwnej. Ale czasami gdy mam zły humor a moj ukochany tż z czyms mnie wkurzy to wtedy coś palnę odnosnie jakiejś laski ażeby się nie zgodzic z jego tezą. I na odwrót |
|
|
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
* Juz sobie wytłumaczylismy wszystko,jest ciezko bo on jest w USA a tam jest pełno prawdziwych AG,a ze zazdrosnica ze mnie;P Ech,ale jeszcze mu pokaze,jak przejde metamorfoze;P Narazie to chce schudnac do 30 pazdziernika,czyli dnia kiedy do niego polece
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz też tego nienawidzi i nie raz słyszę tekst "mogłabyś się ubrać wreszcie w jakiś worek". Dziś mnie poprosił abym nie nosiła moich bucików do spódniczek i szortów bo naprawdę to przyciąga uwagę innych i mojemu się nie podoba jak inni zwracają na mnie uwagę (sam jest facetem i wie co oni myślą na ten temat, a mogą mieć naprawdę brudne myśli). Także nie chodziło mu o to by Cię urazić, tylko jakby uchronić przed czymś nie miłym. Z drugiej strony faceci uwielbiają pokazywać się z zajefajną laską u boku. Wiesz jak mu się ego podnosi jak koledzy jego powiedzą "ale masz zaje**** laske" albo oczka im się świecą na Twój widok ![]() Co nie koniecznie musi być na codzień, tylko od czasu do czasu, także się nie przejmuj serio |
|
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13964115]Dwojkowo albo jak jest ich więcej.
loool
|
#1848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnuleczka nie mam Cie w znajomych a wysyłałaś zaproszenie do mnie, nie wiem co sie stało. Wyślij raz jeszcze albo ja Ci wysle, obojetnie.
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
A propos zakupów. Mam chrapkę na te buty
http://www.esklep.primastrada.com.pl...27042841c32741oraz te http://www.esklep.primastrada.co m.pl/spot-p-5039.html?osCsid=e0e69a0b e10dd2ff2827042841c32741 tylko że je widziałam na takiej złotej platformie, są prześliczne! Wciąż o nich myślę
|
|
|
|
#1851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13964187]Oj takie coś to też mam, ale to tylko dlatego, że chcę pokazać, że mam "inne" zdanie choć w rzeczywistości dobrze wie, że się z nim zgadzam. On tak samo. Tak poza tym to sama często mówię Tż jak mi się "spodoba" jakaś dziewczyna: "patrz jaka ładna, jak fajnie się ubrała, też chcę takie buty".
[/QUOTE]Tak tak Tylko moj tż czasami ma tak beznadziejny gust, że nie jedna z Was na cycochy by padła!I się w dodatku dziwi, że prawie za każdym razem gdy wychodzimy na wspolne zakupy to ja płaczę w przymierzalni Moj tż patrzy w spodniach tylko na tyłek (czy dobrze wygląda). To nic że spodnie siegają za pępek ani, że mają rozszerzane nogawki jak u starych hipisów! To dopiero katorgia On najchetniej chciałby, żebym chodziła w tiszercikach z wystajacym pępuszkiem, białymi czy tam mega jasnymi dżinsikami i adidaskami różowymi pumeczki egrrhjrhjrjjjjjjddddddddd d.......... moje zdanie się nie liczy! Kurcze, aż sobie cisnienie podniosłam ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Czarnuleczkaaa;1396 4231]Tak tak
Tylko moj tż czasami ma tak beznadziejny gust, że nie jedna z Was na cycochy by padła!I się w dodatku dziwi, że prawie za każdym razem gdy wychodzimy na wspolne zakupy to ja płaczę w przymierzalni Moj tż patrzy w spodniach tylko na tyłek (czy dobrze wygląda). To nic że spodnie siegają za pępek ani, że mają rozszerzane nogawki jak u starych hipisów! To dopiero katorgia On najchetniej chciałby, żebym chodziła w tiszercikach z wystajacym pępuszkiem, białymi czy tam mega jasnymi dżinsikami i adidaskami różowymi pumeczki egrrhjrhjrjjjjjjddddddddd d.......... moje zdanie się nie liczy! Kurcze, aż sobie cisnienie podniosłam ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Skąd ja to znam. Mój nie lubi rurek, a co ja mu na to poradzę, że się tak do nich przyzwyczaiłam, że w innych praktycznie nie potrafię chodzić. Albo pokazuje mi też właśnie jasne jeansy. Ja lubię ciemne. |
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13964115]Dwojkowo albo jak jest ich więcej.
O tak... to kocham. A zwlaszcza, jak facet sie patrzy, potem ona sie patrzy. Ja oczywiscie korzystam z okazji, wylapuje jego wzrok, patrze. A potem jak juz przejda obok, to ona sie odwraca. jeeeeeeee ![]() ![]()
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Toz to jakis kryzys wieku przed trzydziecha
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-08-29 o 01:06 |
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to co opisałaś ten strój, sama się często podobnie ubieram (tzn nie tak słodko jak opisałaś, bo ja to zamieniam na bardziej sportowo) Lubię pokazywać mój brzuch, nie po to tyle ćwiczę by go ukrywać
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-08-29 o 01:07 |
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13964257]
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Konto usunięte
|
Kryzys wieku młodego.
Pasuje mi iść spać, bo nie wiem czy jutro mnie wycieczka całodniowa nie czeka, a tak dobrze mi się siedzi na naszym wątku. Aż się boję jak sobie pomyślę ile jutro mnie czeka do nadrabiania i ile stracę. No nic, lecę dziewczynki! Dobranoc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

ciszaaa, spojrzenie na siebie, ty przechodzisz a one w smiech...

albo tez jak widze przerysowaną laseczke no to tez tak dziwnie troche 

* Juz sobie wytłumaczylismy wszystko,jest ciezko bo on jest w USA a tam jest pełno prawdziwych AG,a ze zazdrosnica ze mnie;P Ech,ale jeszcze mu pokaze,jak przejde metamorfoze;P Narazie to chce schudnac do 30 pazdziernika,czyli dnia kiedy do niego polece