|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13964290]Kryzys wieku młodego.
Pasuje mi iść spać, bo nie wiem czy jutro mnie wycieczka całodniowa nie czeka, a tak dobrze mi się siedzi na naszym wątku. Aż się boję jak sobie pomyślę ile jutro mnie czeka do nadrabiania i ile stracę. No nic, lecę dziewczynki! Dobranoc. Dobranooooooooc ![]() ![]() ![]() ![]() *
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=theoneandonly;13964 283]Niby tak, ale nie w przypadku mojego TŻ hehee
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Bo oni sie juz do naszej urody przyzwyczaili...a przypomniejcie sobie jak zareagowali na Wasz widok pierwszego dnia i nastepne...
mam co wspominac, az mi sie buzia cieszy
|
#1864 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe W opisie widzę kryptonim "szpagat" powiedz jak się rozciągasz? To Twoje pierwsze takie kombinacje z ciałem?
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tez sie juz pozegnam. Bede jutro jak wstane, wiec calkiem niedlugo :P do jutra
![]() ![]()
|
|
|
|
#1866 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
![]() Idę oglądać filmik w łózeczku "A własnie, że tak" i od razu wtulam sie spac Dobranoc klejnotki |
||
|
|
|
#1867 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki.
Jak się okazuje dalej siedzę w domu i jestem coraz bardziej wkurzona. Nie wiem co z tym moim dzisiejszym dniem. |
|
|
|
#1868 |
|
BAN stały
|
Oł maj gat ile żeście naskrobały wczoraj wieczorem
![]() Co do Tżtów to mojemu np nie zależy na moim mocnym makijażu, i zawsze mówi ze mam się mocno nie malować ![]() Gada mi gada ,że wyglądam zawsze pięknie i we wszystkim ale wiem,że lubi jak się ubieram dla niego sexi ![]() to chyba norma u facetów![]() Mój Tż ma dzisiaj urodziny a musimy iść do pracy ehh ale wieczorem może coś ten teges![]() ![]() Czarnuleczkaaa - powodzenia na egzaminie i śmigam jak mogę. Myślałam,że Ty na jakiś studniach kosmetycznych a tu widze ekonomia ładnie ładnie, ja w tym roku ostatnia klasa liceum, bo oczywiście raz nie zdałam -przez mojego eksA po Lo wybieram się na jakieś zarządzanie i szkołę policealną kosmetyczną ![]() Widzę, że robisz sobie brwi .też miałam sobie robić w wakacje ale wydałam 2 koła na psa i brak funduszy ![]() ale we wrześniu mam urodziny i myślę ,że sobie w końcu zrobię bo zabieram się do tego od roku jak zrobisz to pochwal się i napisz gdzie robiszLecę do pracy baj girls Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-08-29 o 10:17 |
|
|
|
#1869 |
|
BAN stały
|
uUuuuu witam witam, a co tutaj tak cieniutko! Wstawać szkoda dnia!!
![]() Mnie własnie moj tż obudział... nie wiem po co, zdenerwowałam się tylko ![]() Co do brwi to robilam w Szczecinie W "imperium Urody Lorena". Zapłaciłam 500zł. Muszę się wybrać na poprawkę ale nie mam kiedy ![]() Miłego dnia w pracy ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Dziewczyny a może Wy się na coś skusicie? Muszę zacząć robić porządki generalne w mojej garderobie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362727 |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczenia robię podobne do tych z tej stronki http://www.sfd.pl/Szpagat-t158106.html tam gdzie jest zdjęcie takiego chłopaka A co do gustu Tz... Właśnie on ma za dobry jak dla mnie Mu się naprawdę podobają ładne laski itd.-------- Chciałabym dziś wyglądać ładnie Jak myślicie czarna satynowa mini biała bokserka i jakieś buciki Jest strój AG?
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają botki ale ja nie mam za co się wymienić
Jedyne co mam (czego nie noszę) to taką spódniczkę, ale chcę ją zostawić na jakiś fajny wieczorek z Tz
|
|
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piekne
![]() Mialam jakies okropne sny nad ranem, a teraz musze sie zebrac i kupic cos na obiad.. ![]() Kurcze jak bym chciala dzis isc do tropikalnej w Sopocie, ale kaski nie ma., Nie ma to jak sie odstawic na wieczor... Powiem Wam, ze brakuje mi takiej naprawde fajnej kolezanki, takiej, ze nie byloby faceta, ktory by sie nie spojrzal. Zazwyczaj dziewczyny unikaja kontaktu ze mna- te ladniejsze, bo czuja sie zagrozone. A jak chcialabym, fajnie byloby sie "poznecac" na imprezach nad tymi zazdrosnicami. i ich facetami ( ale zabrzmialo- troche pusto, ale co tam to tylko wieczor i impreza)..A jak jest u Was?Macie takie super kolezanki z wygladu? Nie lubie tak pozno wstawac, zanim sie "ruchne" zanim to i siamto to juz 14 bedzie...
|
#1873 |
|
Konto usunięte
|
Mi się podoba ta torba LV, ale też nie mam za co wymienić.
|
|
|
|
#1874 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki
ja maluje zazwyczaj rzesy+podkład+róz. Zapytałam TŻ czy wolałby naturalna dziewczyne,z takim delikatnym makijazem i wogole czy tez taka laske z powiekszonym biustem,akrylkami i wogole taka zrobiona na maksa a on na to ,,Ze nie chciałby miec za***istej laski bo z taka to duzo problemow,chłopakow trzeba odganiac i pilnowac" wiec czyli ze jaka ja jestem,przecietna? kochana jak by mi tak moj tz powiedzial od razu by dostal w łeb za to ale moze ja jestem za bardzo nerwowa jak mi cos nie pasuje w wypowiedziach mojego tz lub zachowaniu to od razu daje mu to do zrozumienia, ale tak zeby naprawde zrozumial ![]() ale slyszac taka wypowiedz to hmmmmm... poczulabym sie nie za bardzo..p.s. dzien dobry wszystkim
|
|
|
|
#1875 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam się szykować, będę później
|
|
|
|
#1878 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;13954672]Marlenka śliczna dziewczyna z Ciebie.
Ja znam FM. Moja koleżanka ma perfumy nr 80, IDENTYCZNE jak Miss Dior Cherie. Tzn. pachną identycznie do tego stopnia, że dałam koleżance powąchać zakrętke z oryginalnych perfum i pytała czy to też podróbka czy oryginał. Poza tym długo się trzymają. Tylko mam pytanie, jak można je zamówić? Bo koleżanka brała od jakiejś babki co do niej przyjechała. Można tak ze strony int.?[/QUOTE]dziekuje Wam bardzo za miłe komentarze używam Corel Paint shop pro X2 To jest jak z avonem konsultantka ma katalog i próbki perfum. Nie wiem czy mozna przez internet. Cytat:
Cytat:
nic nie widziałam Cytat:
Cytat:
i nogami![]() jestem na 60 stronie wczoraj wyprasowałam 12 fieranek dlatego mnie nie bylo na wizazu a to tylko z salonu i niegdzie nie wyszłam zakończenie wakacji to nie dlamnie za stara jestem TYLKO sobie mysle ze kazda chciałaby piekniej wyladac od drugiej i ogło by nie byc juz tak milo U mnie w miescie tak jest ze wychodzi sie do clubu zeby sie pokazac pieknie sie nam wąteczek rozwija dzieki Dualstar to Ty podtrzymałas wszytko na początku teraz dlaej sprzatanie pranie ale nadrobie ;] nie wiem kiedy PS znow buszowałam w ciuchlandzie znalazłam piekny chabrowy golfik atmosphere ahhh
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka - fajną masz torbę LV i zegarek
![]() Ja swoją LV chcę sprzedać na all ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ale pędzicie dziewczyny, ciężko Was nadrobić
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE
, ale chetnie bym z Wami gdzies wyszła na impreze TYLKO sobie mysle ze kazda chciałaby piekniej wyladac od drugiej i ogło by nie byc juz tak milo U mnie w miescie tak jest ze wychodzi sie do clubu zeby sie pokazac:[/QUOTE] ja wole iść na imprezę ładnie ale wygodnie ubrana nie żadne wielkie odpindrzenie śmieszne jest jak sie odpieprzone laski patrzą na mnie jaka ja mogłam się tak ubrać a ja idę przecież się wytańczyć i wyszaleć a nie na wyścgi która wygląda lepiej
|
|
|
|
#1881 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze dziewczyny mi proponują ale chyba zejdzie mi trochę znaim znajde cos dla siebie, prawda? ide sobie zrobic amciu ![]() jajecznica
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale raz na miesiąc przyjezdza siostra i wtedy szalejemy na maksa
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry moje laleczki
![]() ![]() Ja wstalam jakas chwile temu. Ktos dzwonil do mnie rano, ja odbieram, a tu pi pi pi sie rozlaczyl. Nie wiem Pogoda widze za oknem lipa :/ Nic mi sie nie chce, mam lenia nr 1 A co do kolezanek, to tez bym taka chciala. Mam przyjaciolke, ktora jest otyla i nie dba tak super o siebie. Niby sie stara, maluje, ale to nie jest niestety to Ja zawsze odwalona, nawet jak ide do sklepu osiedlowego, a ona nic nie fajnie...
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
olgus182 mam taka sama bluzeczke jak ty w avku :P i tez ja czesto nosze z szerokim paskiem
|
|
|
|
#1885 |
|
BAN stały
|
o co cho z powielaniem AG
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-08-29 o 12:23 |
|
|
|
#1886 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
oki umalowalam sie i ide chyba do lumpka zobaczyc czy cos upoluje
![]() no i po obiad ![]() zrobimy zlot na jakiejs imprezie AG toz to faceci dostaliby oczoplasu
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulka - a nie lepiej Ci ją opchnąć na allegro? oczywiście nie pisz, że to LV bo allegro Ci tą aukcję i tak zdejmie
A gwarantuje Ci, że na pewno pójdzie za sporą kwotę ![]() Ja też wolę być ubrana ładnie, etc ale wygodnie Po co mam zakładać 10 cm szpile niewygodne i siedzieć jak mimoza Znam z własnego doświadczenia takie sytuacje, dziewczyna mojego kolegi, zawsze kiedy się spotykamy, kręci specjalnie włosy na lokówkę, zakłada bardzo krótkie sukienki, obcasy, a tak naprawdę to i tak czuję się lepiej bo jestem bardziej dopieszczona, i lepiej się bawię i nawet jej Tż mnie podnosi itd. bo jej nie może, bo jej się kosmyk włosów osunie ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie nigdy nie wstydziłam wyjsc ze swoimi kolezankami nawet otyłymi czy cos , nigdy nie przyszło mi do głowy nawet cos takiego , jak wychodze to włansie po to zeby sie pobawic a nie pokazac sie jak juz mowiłam wczesniej czy zrobic na złość innym wypindrzonym laskom
Jedynie dla swojego byłego ot bym mu pokazała co traci gwiazdor wokalista ![]() - ale przez to znalazłam ten watek AG i bardziej dbam o siebie. ( ale to i tak bym sie zastanowiła czy ktoras z was by mi go nie chciała poderwac :P )
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenkarr - o mnie nie masz się co bać, ja mam swojego ukochanego Tż, zresztą wyznaję jedną zasadę, nigdy nie podrywam Tż koleżanek lub byłych Tżtów
To dla mnie niepisana reguła której każda powinna przestrzegać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Aż się boję jak sobie pomyślę ile jutro mnie czeka do nadrabiania i ile stracę.
No nic, lecę dziewczynki! Dobranoc. 

Nie wiem co z tym moim dzisiejszym dniem.

Mu się naprawdę podobają ładne laski itd.

Tzn. pachną identycznie do tego stopnia, że dałam koleżance powąchać zakrętke z oryginalnych perfum i pytała czy to też podróbka czy oryginał. Poza tym długo się trzymają. Tylko mam pytanie, jak można je zamówić? Bo koleżanka brała od jakiejś babki co do niej przyjechała. Można tak ze strony int.?[/QUOTE]
i niegdzie nie wyszłam zakończenie wakacji to nie dlamnie za stara jestem