![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Louis Vuitton, Guerlain Meteorites, Estee Lauder, Stila, srebro...
nieaktualne.
nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post14284068 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-09-17 o 08:29 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LV, Guerlain Meteorites, Estee Lauder...
Coś u mnie za:
5. Rimmel, Vinyl Stars, błyszczący błyszczyk w odcieniu brzoskwini/beżu ( 2 razy użyty/6 ml) 6. Estee Lauder - Maximum Cover, korektor do twarzy kolor zielony (zostało około 10ml)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za torebkę ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-08-31 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
* Versace - Wet Lipgloss kolor: V2010-B (tester pomadki- od początku używana za pomocą pędzelka) ** Bourjois - Decteur Glamour kolor: 10 Beige fievreux (zużycie widać na zdjęciu) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Cienie Nouba to perła, ale nie opłaca mi się i tak za nie wymieniać. Twoja pomadka Versace, na truskawie jest po 58zl, a Ty masz tester, który z reguły jest połowe tańszy, no i pomadka Bourjois nie nalezy do najdroższych...
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Aha, kamuflaż jest dosyć ciemny, idealny na opaloną skórę, jeśli taką masz i jesteś zainteresowana to się przejdę do Douglasa po dokładny numerek, bo one na opakowaniu nie mają... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Pudełeczka p meteorytach nie mam, ponieważ Mythic miałam odsypkę, a Pink Fresh używam i końca nie widać.
Paski+zalotka- nie opłaca mi się w dalszym ciągu za używane pomadki. Zalotka była użyta kilka razy i jest w idealnym stanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
A może chcesz błyszczyk l'oreal, jest chyba w takim kolorze, jak lubisz (zdjęcie poniżej) ale to zamiast pasków na przykład.
A do tego zestawu (paski+cień) to np -linery brokatowe Sephora, zielony ubytek ok 40%, stalowo-srebrny ubytek 60%, opis i kolory tutaj: (mam nr3 i 5 od lewej) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23676,mascara-liner.html -cienie Avon, kolor Fresh cut Greens, tylko testy, prak aplikatora -cienie Avon Precission shimmer , kolory Sunshine (złoty) i Bronze (jasny, ciepły braz) zuzycie po ok 60% -cienie Sephora colorful duo nr04, beż ze złotymi drobinkami + pastelowy róż, zużycie minimalme -cień Sephora nr 07 strass, czarny brokatowy, zostałoa ok. połowa, jest trochę popękany i sproszkowany, ale nadal działa --cienie l'oreal Color Appeal Trio, kolor ultra Violet, zużycie b. małe, jedynie rozświetlacz bardziej -cienie l'oreal Color Appeal Trio, nie znam nazwy koloru, jest to zestaw cieni do makijażu w koloże zgniłej zieleni,zużycie b. małe, jedynie rozświetlacz bardziej -magnetyczny cień artdeco, kolor 360, jasny, połyskująćy srebrny, małe zużycie, -potrójny cień Inglot, nr M3, odcienie turkusu, zużycie minimalne -kredka do oczu l'oreal- nr 402 Brun Fonce, z gumką do rozcierania kreski, zużycie b. małe -liner H&M, czarny ze srebrnym brokatem, tylko testy ITP P.S. Byłoby łatwiej Ci odpisywać, gdybyś wkleiła link do wymianki w podpisie... Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-08 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.