Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 10:04   #3391
AgaMili
BAN stały

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Dzien dobry.
Kaska ja sie zgadzam z lain, poszukajcie jakiejs 1 osoby do tego malego pokoju bo dla pary to strasznie maly i w sumie rozumiem tamtych, jednak jak sa wkurzajacy to lepiej znalezc kogos innego.

A ja dzis u rodzicow jestem, zostaje do poniedzialku bo tz pracuje caly weekend a mi sie po nocach juz nie chce samej siedziec. Zaraz dzwonie do Venus i jak wszystko bedzie dobrze to sie na niach zdecydujemy. Pod Skala ma zle opinie i pokoje dosc drogie, jak na nasz budzet (140zl a w Venus 85zl).
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:09   #3392
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jako, ze tylko weekend to przelecz Krzyzne zostawie na przyszly rok, a teraz pojdziemy na Kozi Wierch a w niedziele jak dopisze pogoda moze sie skusimy na Rusinowa Polane i Gesia Szyje. co prawda juz tam bylismy, ale tam jest pieknie
moje podrasowane nie beda, bo nawet nie umiem ale jakby co sprobuje tak zrobic zeby ich podrasowywac nie trzeba bylo
my nawet naszego futeralu na aparat nie nosimy w gory mam go na takim pasku ktory sobie przerzucam przez ramie, tak ze aparat niose na plecach bardzo wygodnie futeral to juz by bylo za duzo noszenia jak dla mnie

Oby była ładna pogodaJAk my bylismy to było zimno, a pogoda to widzialas jaka, ale i tak się ciesze
ale to jest futerał taki specjalnie do noszenia, żeby nie przeszkadzał, powiedziałam wczoraj o nim tż i powiedział, że musi to zobaczyć. Teraz mamy specjalną torbę na aparat i obiektyw, tylko, że na razie mamy jeden, więc kieszonka na obiektyw jest pusta
Stary 2009-08-29, 10:09   #3393
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Mam kacorka małego
a ja nie w moim przypadku wystarczy sie chyba trzymac jednego alkoholu, a przed snem wypic duzo plynow wczoraj wierna bylam piwu z sokiem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:10   #3394
certina4
Wtajemniczenie

Cześć Wam

Kubusewa super cena za nową suknie
Kasia a miało być tak pięknie, też radzę szukać mniejszego mieszkania, mniej osób= mniej problemów
Jazz bardzo mi się podobał the reader, super film

A wiecie co, dzisiaj dzwoni mama no i się pyta jak moje włosy, a
ja że opalizujący blond na różowa, a
mama " o matko to może zmień fryzjera" a ja" ale mi się podoba"
mama:" no to niedługo trzeba się będzie zapisywać do fryzjera na próbne czesanie",
ja:" no tak, ale to po egzaminie jakoś, wiesz ja chcę takie po części rozpuszczone włosy, zaczesane na bok i lekko pokręcone, a reszta jakieś ładne upięcie"
Mama: no co Ty włoski to musisz mieć do góry, tak ładnie jak miałaś na studniówce
Ja: mamo na studniówce to mi się w ogole fryzura nie podobała, poza tym na ślub się robi znacznie niżej fryzurkę
mama: nie no wyżej trzeba żeby welon przyczepić
ja: ale ja nie wiem czy chcę welon
mama: jak to nie chcesz welonu, przecież to zwyczaj, wszyscy noszą welon
ja: ale ja nie wiem czy będzie pasował do sukienki i do mnie, ja chcę kwiatka
mama: jakiego kwiatka, przecież to beznadziejnie wygląda, musisz mieć welon
ja: ale S. nie miała welonu i w ogóle czasy się pozmieniały, tak jak z godzinami na ślub, teraz Panna Młoda nie zawsze ma welon
mama: ale co Ty mówisz, welon musi byc ....pip pip .... pip...

wyłączyła się

czekam aż znowu zadzwoni... 10 min nie dzwoni to ide robić śniadanie i dostaje sms...
nie mam zasięgu, nie wyobrażam sobie Ciebie bez welonu! Nawet te dziewczyny co są w ciąży i nie powinny go mieć zakładają go, to tradycja. Przemyśl to.

No ja chyba zwariuję, to ja już nawet nie moge decydować sama jak będę wyglądała w dniu swojego ślubunie wiem czy chcę welon, wszystko zalezy czy bedzie mi pasował, jak się w nim będę czuła, czy będzie pasował do sukni, ale wiecie co chyba zaczynam zbierać na suknię ślubną, fryzjera i makijaż bo coś czuję że mama mi nie da pieniędzy na to co ja chcę

Mam dosyć, żeby nie móc wypowiedzieć swojego zdania i wyglądać tak jak mi się to marzy, bo tradycja, bo to bo siamto, a jeszcze nie wiem jak zareaguje na to że suknia najpradopodobniej nie będzie bała tylko ecru, to chyba zemdleje jak to usłyszy bo przecież Panna Młoda musi mieć białą suknię!

Wiecie co z każdym dniem odechciewa mi się tego całego ślubu i przyjęcia, chyba skorzystam z oferty taty i pojadę wziąć ślub w Vegas

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:11   #3395
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Madziulka nie mam więcej ruchutylko siedzę przed kompem
dobra mam 5 mieszkań teraz szukam dalej, jeszcze TZ ma gazetę a tych 2pokojowych było zdecydowanie więcej

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:11   #3396
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie w moim przypadku wystarczy sie chyba trzymac jednego alkoholu, a przed snem wypic duzo plynow wczoraj wierna bylam piwu z sokiem
no to ja zaczęłam od piwka, póxniej caipiroska a później jakiś drin z absolutem pears Ale spoko, muszę sie nawodnić
Stary 2009-08-29, 10:14   #3397
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Oby była ładna pogodaJAk my bylismy to było zimno, a pogoda to widzialas jaka, ale i tak się ciesze
ale to jest futerał taki specjalnie do noszenia, żeby nie przeszkadzał, powiedziałam wczoraj o nim tż i powiedział, że musi to zobaczyć. Teraz mamy specjalną torbę na aparat i obiektyw, tylko, że na razie mamy jeden, więc kieszonka na obiektyw jest pusta
jak beda fatalne prognozy to najwyzej przeniesiemy nasz wyjazd na 18-20 wrzesnia ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby
my tez mamy taki do noszenia, z takim mieciutki na ramie itp itd. ale ja i tak co chwile cykam foty i nie chcialoby mi sie aparatu non stop wyciagac z futeralu jak wyskoczy swistak to nie ma czasu na grzebanie w futerale
ale ja to jestem fotograficzny len: zdjecia na trybie auto ewentualnie sceneria, futeralu niet, bo za duzo noszenia
Stary 2009-08-29, 10:17   #3398
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Kasia a miało być tak pięknie, też radzę szukać mniejszego mieszkania, mniej osób= mniej problemów

mama:" no to niedługo trzeba się będzie zapisywać do fryzjera na próbne czesanie",
ja:" no tak, ale to po egzaminie jakoś, wiesz ja chcę takie po części rozpuszczone włosy, zaczesane na bok i lekko pokręcone, a reszta jakieś ładne upięcie"
Mama: no co Ty włoski to musisz mieć do góry, tak ładnie jak miałaś na studniówce
Ja: mamo na studniówce to mi się w ogole fryzura nie podobała, poza tym na ślub się robi znacznie niżej fryzurkę
ja: ale S. nie miała welonu i w ogóle czasy się pozmieniały, tak jak z godzinami na ślub, teraz Panna Młoda nie zawsze ma welon

wyłączyła się

czekam aż znowu zadzwoni... 10 min nie dzwoni to ide robić śniadanie i dostaje sms...
nie mam zasięgu, nie wyobrażam sobie Ciebie bez welonu! Nawet te dziewczyny co są w ciąży i nie powinny go mieć zakładają go, to tradycja. Przemyśl to.

No ja chyba zwariuję, to ja już nawet nie moge decydować sama jak będę wyglądała w dniu swojego ślubunie wiem czy chcę welon, wszystko zalezy czy bedzie mi pasował, jak się w nim będę czuła, czy będzie pasował do sukni, ale wiecie co chyba zaczynam zbierać na suknię ślubną, fryzjera i makijaż bo coś czuję że mama mi nie da pieniędzy na to co ja chcę

Mam dosyć, żeby nie móc wypowiedzieć swojego zdania i wyglądać tak jak mi się to marzy, bo tradycja, bo to bo siamto, a jeszcze nie wiem jak zareaguje na to że suknia najpradopodobniej nie będzie bała tylko ecru, to chyba zemdleje jak to usłyszy bo przecież Panna Młoda musi mieć białą suknię!

Wiecie co z każdym dniem odechciewa mi się tego całego ślubu i przyjęcia, chyba skorzystam z oferty taty i pojadę wziąć ślub w Vegas

współczuję.
Moi rodzice w nic sie nie wpieprzają, wszystkie decyzje podejmujemy sami z tż i uważają, że to nasza sprawa, bo nasz ślub. I tez nam na początku proponowali wyjazd zamiast wesela
Stary 2009-08-29, 10:17   #3399
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja zaczęłam od piwka, póxniej caipiroska a później jakiś drin z absolutem pears Ale spoko, muszę sie nawodnić
ee to nieduzo wypilas ja to musze mocno popic i wymieszac zeby byl kacor
aczkowiek ostatnio pilam tylko i wylacznie zoladkowa gorzka z Tigerem (wiem, niezdrowo...) i rano tak mi w glowie na!@#$%& ze dramat no ale z mieszkanki wodki i napoju energetycznego nic lepszego wyjsc nie moglo
Stary 2009-08-29, 10:23   #3400
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jak beda fatalne prognozy to najwyzej przeniesiemy nasz wyjazd na 18-20 wrzesnia ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby
my tez mamy taki do noszenia, z takim mieciutki na ramie itp itd. ale ja i tak co chwile cykam foty i nie chcialoby mi sie aparatu non stop wyciagac z futeralu jak wyskoczy swistak to nie ma czasu na grzebanie w futerale
ale ja to jestem fotograficzny len: zdjecia na trybie auto ewentualnie sceneria, futeralu niet, bo za duzo noszenia
ciekawe czy we wrześniu tez będzie tyle ludu w górach.
No na kompakcie to nie poszalejesz z ustawieniami to lepiej jechac na auto
Stary 2009-08-29, 10:28   #3401
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy we wrześniu tez będzie tyle ludu w górach.
No na kompakcie to nie poszalejesz z ustawieniami to lepiej jechac na auto
no wlasnie nasz aparat (a wlasciwie tescia, bo teraz jego aparat bierzemy na wycieczki - bo nowszy model), ma mnostwo ustawien... ale ja nawet nie wiem co do czego, a instrukacje jest dosc opasla i mi sie jej nie chce czytac
umiem sobie tylko przerzucac tryby (tego jest mnostwo), ustawiac pomocnicze krateczki (zeby horyzont byl rowno ) i ustawiac samowyzwalacz aczkolwiek nie odczuwam potrzeby posiadania glebszej wiedzy. zdjecia ktore robia mi sie podobaja, wiec starczy

w weekendy we wrzesniu jeszcze jest dosc tloczno ale przynajmniej juz nie ma kolonii, obozow i rodzin z dziecmi

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-29 o 10:30
Stary 2009-08-29, 10:31   #3402
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
Madziulka nie mam więcej ruchutylko siedzę przed kompem
dobra mam 5 mieszkań teraz szukam dalej, jeszcze TZ ma gazetę a tych 2pokojowych było zdecydowanie więcej
Kozak jesteś
"mi też mowią że schudłam i to sporo"więc chyba dobrze
Fajnie tak nic nie robić i chudnąć, chociaż w moim przypadku jest ruch-dużoooo jeżdżę na rowerze

Piszecie o tych górach też bym pojechała
Tak myślałam o Sylwku w górach, ale nie w jakimś mega obleganym miejscu
Jeśli takie istnieje

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:33   #3403
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ee to nieduzo wypilas ja to musze mocno popic i wymieszac zeby byl kacor
aczkowiek ostatnio pilam tylko i wylacznie zoladkowa gorzka z Tigerem (wiem, niezdrowo...) i rano tak mi w glowie na!@#$%& ze dramat no ale z mieszkanki wodki i napoju energetycznego nic lepszego wyjsc nie moglo
no nie dużo, ale nie jadlam i malo pilam to wtedy jakoś bardziej sieka. Zawsze sie tak czuje jak teraz jak pije malo wody a w ciągu dnia strasznie malo wypiłam.
Nie znosze energy drinków, ble. Już sam ich zapach mnie odrzuca.
Chyba dziś pójdziemy na basen o ile będzie nam sie chcialo wyjśc z domu, ale cos czuję, że skończy sie na oglądaniu filmów
Idę zrobic sniadanko, bo na razie tylko na jabłku jadę

W ogóle to się strasznie cieszę, że juz mniej niz 10 miesięcy do ślubu zostałoI na 99% weźmiemy te obrączki z Aparta albo jakies z przewagą bialego złota, bo jednak ślicznie wygladająAle coś żółtego musi być. Chyba
Stary 2009-08-29, 10:35   #3404
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tez nie znosze i nigdy ich nie pije ale z zoladkowa gorzka, lodem i cytrynka to co innego pychotka TZ ze szkolenia w Wawce przywiozl idee takiego drinka

na podobnej zasadzie nie znosze rumu, ale drineczki z rumem to juz inna sprawa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-29 o 10:37
Stary 2009-08-29, 10:37   #3405
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nasz aparat (a wlasciwie tescia, bo teraz jego aparat bierzemy na wycieczki - bo nowszy model), ma mnostwo ustawien... ale ja nawet nie wiem co do czego, a instrukacje jest dosc opasla i mi sie jej nie chce czytac
umiem sobie tylko przerzucac tryby (tego jest mnostwo), ustawiac pomocnicze krateczki (zeby horyzont byl rowno ) i ustawiac samowyzwalacz aczkolwiek nie odczuwam potrzeby posiadania glebszej wiedzy. zdjecia ktore robia mi sie podobaja, wiec starczy

w weekendy we wrzesniu jeszcze jest dosc tloczno ale przynajmniej juz nie ma kolonii, obozow i rodzin z dziecmi
a to nie macie takiego aparatu dla blondynek Moj tata tez ma taki z trybami wlasnie i innymi przyciskami i nawet wysuwany obiektyw
No dokladnie, nie ma co na siłe kupowac lustrzanki po to, żeby się nadźwigac i na auto jechać.
A czy we wrześneiu sa jeszcze adidasmeni?
Decyzja zapadła, zjem jajecznicę
Stary 2009-08-29, 10:38   #3406
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no nie dużo, ale nie jadlam i malo pilam to wtedy jakoś bardziej sieka. Zawsze sie tak czuje jak teraz jak pije malo wody a w ciągu dnia strasznie malo wypiłam.
Chyba dziś pójdziemy na basen o ile będzie nam sie chcialo wyjśc z domu, ale cos czuję, że skończy sie na oglądaniu filmów
Idę zrobic sniadanko, bo na razie tylko na jabłku jadę

W ogóle to się strasznie cieszę, że juz mniej niz 10 miesięcy do ślubu zostałoI na 99% weźmiemy te obrączki z Aparta albo jakies z przewagą bialego złota, bo jednak ślicznie wygladająAle coś żółtego musi być. Chyba
Ja też się cieszę że już mniej niż 10 miechów
Pokaż które obrączki chcecie?
Ja nie wiem jak My zrobimy z tymi obraczkami
Bo TŻ ma obrączki które dostał od rodziców-są one nowe, nikt ich nie nosił po prostu zostały kupione leżą i czekają.
TŻ chce z nich zrobić obraczki dla Nas(tzn. złotnik to zrobi).
A Ja myślę aby je sprzedać i dołożyć do tych co Nam się spodobają.
I nie wiem jaka opcja jest lepsza

A czemu to nie będzie Wam się chciało wyjść z domu dzisiaj?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:40   #3407
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewuszki,
ale sie za wami steskiniłam
mase naskrobałyscie nie jestem w stanie tego nadrobic, przeczytam moze ostatnie strony,

miłego dnia
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:44   #3408
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie macie takiego aparatu dla blondynek Moj tata tez ma taki z trybami wlasnie i innymi przyciskami i nawet wysuwany obiektyw
No dokladnie, nie ma co na siłe kupowac lustrzanki po to, żeby się nadźwigac i na auto jechać.
A czy we wrześneiu sa jeszcze adidasmeni?
Decyzja zapadła, zjem jajecznicę
wysuwany obiektyw to nawet nasz staruszek ma ale ten tesciowy ma duzo wiecej trybow - np. 2 tryby do fotografowania dzieci, do zdjec zywnosci, do zachodow slonca, roznych sportow, na plazy, na sniegu, do architektury itp.
ja bym nie miala cierpliwosci do lustrzanki jakbym miala tyle ustawiac to juz by mi sie chyba odechcialo robienia zdjecia
znacznie jest mniej adidasmenow, aczkolwiek i na takich mozna trafic choc ze wzgledu na nizsza temperature juz raczej nie ma pan w japonkach
Stary 2009-08-29, 10:47   #3409
kaska87
Zakorzenienie

Samoa ja sobie też jajecznicę zrobię bo mi smaka narobiłaś

Stary 2009-08-29, 10:53   #3410
tancerka212
Zakorzenienie

jhej dziewczyny!
wczoraj z wrażenia aż okresu dostałam 2 dni za wcześnie- jak u Kubusewy hehehe
wczoraj zasnąć nie mogłam i gdybym wiedziala że na wizazu jest towarzystwo to bym została z wami
źle się dziś czułam rano dlatego rodzina pojechała na działkę a ja mam chatę wolną więc i wizaż będzie hehehe

tż pojechał kupić drzwi do naszego mieszkania... matko mam nadzieję że ma dobry gust.. szkoda tylko że pomyśleli że powinni mnie też zabrać ze sobą dopiero jak już byli w sklepie ale w dupie mam drzwi... niech będą jakiekolwiek...

Kasia bardzo dobrze ze szukacie mieszkania 2 pokojowego- ja też wolę mieszkać z mniejszą ilością osób bo mnie wkurza jak ja np chcę spac a ktoś za scianą się tłucze, słucha głosno muzyki no i kolejek do łazienki nie znoszę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:53   #3411
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
szyjesz przez ebaya? ile i wychodzi kiecka z przesyłką?

Sama kiecka to koszt koło 450 zł, jak się te nasze polaczkowe celniki zbiorą to moze bęzie max 600 zł No i muszę jeszcze dopytać paniąile chce za welon dobrany do sukni i musze spytac jaki ona ten welon chce dopasować
Cytat:
Hejo
no i sie nie dowiedzialam wczoraj na jakism etapie przygotowan slubnych sa znajomi, bo bylo tyle opowiadania o wakacjach, ze na tematy slubne zabraklo czasu
coz, musimy sie spotkac jeszcze raz

czemu pada a mial byc dzis grill na wsi i spacerek z tygrysami po ogrodzie

siostra z mezem przyjechala... znow tloczno sie w domu zrobilo

jako, ze tylko weekend to przelecz Krzyzne zostawie na przyszly rok, a teraz pojdziemy na Kozi Wierch a w niedziele jak dopisze pogoda moze sie skusimy na Rusinowa Polane i Gesia Szyje. co prawda juz tam bylismy, ale tam jest pieknie
moje podrasowane nie beda, bo nawet nie umiem ale jakby co sprobuje tak zrobic zeby ich podrasowywac nie trzeba bylo
my nawet naszego futeralu na aparat nie nosimy w gory mam go na takim pasku ktory sobie przerzucam przez ramie, tak ze aparat niose na plecach bardzo wygodnie futeral to juz by bylo za duzo noszenia jak dla mnie

ja bym wziela kogos innego na tamten pokoj. i niekoniecznie pare... moze jedna osobe... bo 7,5 metra to strasznie malo... w takim pokoju z TZem chyba dostalabym klaustrofobii
zrobcie casting na wspollokatora albo szukajcie mieszkania 2-pokojowego choc teraz zbliza sie rok akademicki i moze nie byc latwo.

Kubusewa strasznie jestem ciekawa jak sie zakonczy sprawa z suknia a masz juz jakas krawcowa, ktora ci ta suknie lepiej dopasuje?
JA teżjestem bardzo ciekawa choć ja chyba bardziej pozytywnie jestem do tego nastawiona niż wy Ale zobaczymy tragedii nie ma domawiam szczegóły takzę do poniedziałku powinnam jużmiećwszyściutko załątwione i tylko czekaćna paczke, alebo list z urzędu celnego
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Cześć Wam

wyłączyła się

Trzeba to rozegraćdupowlazłczo z lekka bo widzę, że mamusia uparta ja trzeba Zabrać mamusię do sklepu pokazać suknię ubrać i kazać sobie podawać jakieś welony jak mama zobaczy ze nie pasuje to sama odpusci a jak nie przekonasz to jej powiedz, że hola hola ale to moje wesele, mój welon i moja sprawa.. i niech mam sięz tym pogodzi.. a poza tym ja nie jestem wszyscy (skoro tak wszyscy mają welony) i no cóż chyba tyle
O jaaa jak się masakrycznie najadłam
Stary 2009-08-29, 10:55   #3412
kaska87
Zakorzenienie

Tancia tak się tą suknią podnieciłaś?

jak ja mam im napisać, że szukamy 2 pokojowego nie umiem tak

Stary 2009-08-29, 10:58   #3413
tancerka212
Zakorzenienie

a poza tym dziewczyny to muszę się wam wygadac bo nie mam komu... otóż czuję się jakby mnie facet rzucił.. czuję się jakaś taka oszukana przez moją miłość... oczywiście nie mówię tu o moim tżcie tylko o sukience otóż myślałam że zakochać się w sukni ślubnej można tylko raz i że ona będzie mi wierna i w ogóle będzie piękna miłość aż do ślubu a tu jedna wielka moja suknia w której kochałam się od maja mnie zostawiła i oszukała!!!!! co więcej zakochałam się po raz drugi a myślałam że można się tylko raz zakochac... i czuję się trochę rozczarowana.. zastanawiam ile jeszcze razy można się zakochać marzyłam o tej jednej jedynej mojej miłości a tu proszę- mam już drugą, a do slubu jeszcze rok.. co więcej o tej pierwszej miłości już prawie zapomniałam- pozostał tylko niesmak jej niespełnienia... więc czy to była miłość??? i czy ta Kate którą kocham to też miłość??? nic już nie wiem
Stary 2009-08-29, 11:00   #3414
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

To powiedz Tadziowi niech to zrobi za Ciebie .. w koncu jest od tego mezczyzna
Stary 2009-08-29, 11:01   #3415
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a poza tym dziewczyny to muszę się wam wygadac bo nie mam komu... otóż czuję się jakby mnie facet rzucił.. czuję się jakaś taka oszukana przez moją miłość... oczywiście nie mówię tu o moim tżcie tylko o sukience otóż myślałam że zakochać się w sukni ślubnej można tylko raz i że ona będzie mi wierna i w ogóle będzie piękna miłość aż do ślubu a tu jedna wielka moja suknia w której kochałam się od maja mnie zostawiła i oszukała!!!!! co więcej zakochałam się po raz drugi a myślałam że można się tylko raz zakochac... i czuję się trochę rozczarowana.. zastanawiam ile jeszcze razy można się zakochać marzyłam o tej jednej jedynej mojej miłości a tu proszę- mam już drugą, a do slubu jeszcze rok.. co więcej o tej pierwszej miłości już prawie zapomniałam- pozostał tylko niesmak jej niespełnienia... więc czy to była miłość??? i czy ta Kate którą kocham to też miłość??? nic już nie wiem
Tancia teraz jak już nie chcesz emmy to napiszę Ci, że ona jest taka starodawna troszkę Kate jest piękna

Stary 2009-08-29, 11:03   #3416
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka co Ty za dużo się naoglądałaś rozmów w toku czy jak ?? Zakochać to się można nawet i milion razy tyle, że jest tylko jedna ta prawdziwa i najprawdziwsza miłość. Poza tym trzeba było iść do sklepu i wyznać miłość tej sukience.. skoro mierzyłaś ją dla zabawy to ona poczułą sięjak zabawka i oddała siękomu innemu . Wrzućna luz i przestań mysleć o takich perdołąch.. zajmij się czymś pożytecznym
Stary 2009-08-29, 11:08   #3417
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja też się cieszę że już mniej niż 10 miechów
Pokaż które obrączki chcecie?
Ja nie wiem jak My zrobimy z tymi obraczkami
Bo TŻ ma obrączki które dostał od rodziców-są one nowe, nikt ich nie nosił po prostu zostały kupione leżą i czekają.
TŻ chce z nich zrobić obraczki dla Nas(tzn. złotnik to zrobi).
A Ja myślę aby je sprzedać i dołożyć do tych co Nam się spodobają.
I nie wiem jaka opcja jest lepsza

A czemu to nie będzie Wam się chciało wyjść z domu dzisiaj?
te chcemy http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,837
na żywo nie sa az tak pomarańczowe FAjnie wyglądają i sie ładnie błyszcząJa bym na Waszym miejscu sprzedala i kupiła gotowe.
NIe będzie nam sie chciało wyjśc, bo pada i jest brzydko. Naszła mnie ochota na chrupki jakieśJuż pare miesięcy nie jadłam, poprosze tż, żeby kupił prażynki jak będzie do mnie jechał

Cytat:
wysuwany obiektyw to nawet nasz staruszek ma ale ten tesciowy ma duzo wiecej trybow - np. 2 tryby do fotografowania dzieci, do zdjec zywnosci, do zachodow slonca, roznych sportow, na plazy, na sniegu, do architektury itp.
ja bym nie miala cierpliwosci do lustrzanki jakbym miala tyle ustawiac to juz by mi sie chyba odechcialo robienia zdjecia
znacznie jest mniej adidasmenow, aczkolwiek i na takich mozna trafic choc ze wzgledu na nizsza temperature juz raczej nie ma pan w japonkach
no to to sa te standardowe tryby w tych bardziej rozwiniętych kompaktachJa sie czaje na tego wodoszczelnego Olympusa co Ci kiedys pokazywałam
Ja własnie nie widziałam nigdy nikogo w japonkach. Mi było glupio jak w wąwizie homole miałam na sobie sandalkiAle tam luz, bo to spacerowa ścieżka z metalowymi schodami, ale i tak mi było dziwnie a trekingow nie wzięlismy wtedy.
Aaaaa w Metro było zdjęcie jaka byla kolejka na Giewont 15 sierpniaSłyszalam, ze byla kolejka ale nie potrafiłam jej sobie wyobrazić a jak zobaczylam to zdjęcie to miazga

Cytat:
Samoa ja sobie też jajecznicę zrobię bo mi smaka narobiłaś
ja do tego zjadłam chocapic z mlekiemJakis taki smak mam dziś

Cytat:

normalnie, że widzisz, ze sa problemowi i jeśli na tym etapie zaczynają się schody to Ty nie chcesz psuć sobie nerwów w przyszłości i lepiej dla was wszystkich będzie jak będziecie osobno miezkać. Poza tym Kasia co, jeśli oni za miesiąc-dwa stwierdzą, że jednak im strasznie ciasno i znajda sobie cos innego?Lepiej 2 pokoje.
Stary 2009-08-29, 11:11   #3418
kaska87
Zakorzenienie

Samoa, ale drogie te obrączki Ty lanserze
kurde ona mi pisze, że od poniedziałku szukamy od nowa, a ja nie chcę juz z nimi

Stary 2009-08-29, 11:12   #3419
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Tancia wg mnie Kate lepsza. A takich podobnych do Emmy raczej jest sporo, więc zawsze możesz poszukać. Mnie się bardziej widzisz w Kate, do Emmy byłam przekonana tylko dlatego, że Ci sie podobała i mówiłas, ze super

Cytat:
Tancia teraz jak już nie chcesz emmy to napiszę Ci, że ona jest taka starodawna troszkę Kate jest piękna
Stary 2009-08-29, 11:12   #3420
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
teraz jak jej już nie kocham to wszyscy mi mówią ze im sie nie podobała nie można było tak od razu??!!! ale tak szczerze to teraz już możecie sobie po Emmie jechać bo ja też się z tym zgadzam.. zwykła suknia ślubna, wygląda bardzo przeciętnie, a do tego na weselu jak się już rozwali ułożenie jej fałd to wygląda jak syf.. i ma beznadziejnie upinany tren.. i w ogóle jest beznadziejna.. aby górę ma fajną i nic poza tym
tylko proszę teraz wyrazić się szczerze o Kate bo jak się potem dowiem ze wam się w ogóle nie podobała i gadałyście o niej dobrze tylko dlatego zebym sie lepiej czuła to pozabijam
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Tancerka co Ty za dużo się naoglądałaś rozmów w toku czy jak ?? Zakochać to się można nawet i milion razy tyle, że jest tylko jedna ta prawdziwa i najprawdziwsza miłość. Poza tym trzeba było iść do sklepu i wyznać miłość tej sukience.. skoro mierzyłaś ją dla zabawy to ona poczułą sięjak zabawka i oddała siękomu innemu . Wrzućna luz i przestań mysleć o takich perdołąch.. zajmij się czymś pożytecznym
dobre!!! rozbawiłaś mnie- masz plusa brzuch mnie boli przez ten głupi @ więc nic pożytecznego dziś nie zrobię chyba ze tż wróci do domu z zakupów drzwiowych to do niego pojadę i mu zrobię coś pożytecznego w łóżku:hah aha: mam głupawkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości