![]() |
#691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
myślałeś, że będę tam wieki czekać na Ciebie? przecież to było jasne, że kiedyś wyjadę.
ty masz ją. ja mam jego. a obydwoje chcielibyśmy mieć siebie. nadal będziesz tak na mnie patrzył, kiedy ona będzie trzymała cię pod stolikiem za rękę? uwielbiam leżeć na plaży i chowając się za okularami wpatrywać się w ciebie. nie umiem nazwać uczucia, które sprawia, że bardzo często myślę o tobie, że śnie o tobie i w kółko czytam tego smsa od ciebie. nie, to nie jest miłość. nie kocham cię. po prostu cholernie mi się podobasz.
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Nikt nie chce kochać
Wszyscy kochać boją się A każdy chce być kochany
#693 |
Zadomowienie
|
<33
xinnaodciebiex- moja mała chyba dzisiaj nie wymyślę nic sensownego, przepraszam złotko :*
Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: wolę, abyś był moim przyjacielem. Dzisiaj protestuję, bo mnie nikt tu nie szanuje!
#694 |
Przyczajenie
|
Dot.: <33
Możesz mnie dotknąć.
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
cześć
po przeczytaniu na 15 str. wiadomosci loveISshit jestem! ![]() ``Wypuściłam szczęście ... bywa. pobiegniemy na łąkę pełną maków. Chce żeby cały czas coś pchało mnie do przodu, aby to co w trudnych chwilach przywracało mnie do pionu.. `Jestem człowiekiem mam prawo błądzic. Je~bac Policje! Tylko Bóg może nas sądzic!` I tak marzę by przez przypadek Cię spotkać. okradłam niebo z kilku waniliowych chmur teraz jest niebieskoniebieskie. ej, wiesz lubie jak mnie gryziesz ^^. Czy gó~wno w sreberku jest wiele warte nie masz farta w kartach a to rozbierany poker !
#696 |
Zadomowienie
|
#697 |
Zadomowienie
|
![]()
Od dawna czytam wasze cudowne opisy i wszystkie jesteście rewelacyjne
![]() Nie jestem tak dobra jak wy,ale czasami postaram się dodać coś od siebie ![]() Chciałam również zauważyć,że w tym wątku jest mniej próśb i kłotni i atomsferka jest miła a dziewczyn przybywa ![]() Oby tak dalej ![]() ____ Ode mnie: ^ Gdybyś zapomniał to powiem ci,że już tęsknię za tobą.. ^ Zrozumiesz, jeśli do końca mnie stracisz.. ^ Scałuj strach z mych ust <3 ^ Bo czasami mam tak, że chcę przejść przez ulicę w najszerszym miejscu.. i wtedy nagle pojawiasz się Ty ... ^ - Boję się,że gdybyś odszedł moje serce przestałoby bić, nie miałabym dla kogo żyć bo żyje dla ciebie. Więc gdy odejdziesz nie będzie nas, będziesz ty i ja.. ![]() - Więc nie odejdę ![]() Brak weny ![]() Wybaczcie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Przyczajenie
|
ty masz ją. ja mam jego. a obydwoje chcielibyśmy mieć siebie.
Hej potrzebuje opisow w tym stylu ze ja mam kogos on tez ale nadal wole jego sadze ze jego tez do mnie ciagnie tylko bardziej tajemnicze bede megaaa wdzieczna ![]() Jak MPO zbierasz po mnie smieci... Zostan z nia jej noce sa obce steskniony kazdy oddech.. I nie pytaj mnie czy ten układ ma jakis sens... Dum Spiro Spero.. Femme Fatale.. Jak masochistka niszcze sama siebie ciągłą myślą o Tobie .. Daremny film bez szczesliwego zakonczenia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
lilyblack - Ohh, również mocno kocham i zawsze pamiętam!
![]() dontlookdown - nie kuś tak opisami, bo muszę podkradać ciągle! ![]() bananowalska - cholerka, jasne, że tęsknił! ![]() Kochanaa - oj, ze wzajemnością i to jaką! dobrze, że wróciłaś Bejbe! <3 xinnaodciebiex - przepraszam, ale nie dam rady pomóc... ;* To nie jest to o czym od zawsze marzyłam.. to nie ten sen. Zabierzcie mnie stąd! Co mogę zrobić? Czy ktoś mógłby dać mi jakąś podpowiedź albo po prostu rozwiązać każdy problem…? Pod wpływem emocji nabytych dzięki Tobie, wybucham płaczem i ze stresu mdleję Nie, nic nie jest dobrze! Do cholery! Przejrzyj na oczy! Czy to właśnie teraz powinnam spojrzeć Ci w oczy? Czy to właśnie ten moment? Zapomnij o tej głupiej obietnicy, że nigdy nie zobaczysz moich łez… Serce, daj mi w końcu odpocząć! Więc pytam Boga czy nie mógłby się ze mną zamienić miejscami Twój uśmiech codziennie dodawał mi pewności siebie, a teraz pytasz jak sobie radę? .
![]() |
#700 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a kradnij złodzieju ![]() ![]() no co ty ? żartujesz?! przecież ja to wiem ![]() ![]() czaderski podpis ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
co prawda wracam po 10 stronach.. ale, ale... po pracy i to od razu! więc wiedz , że mi zależy i jak tylko mogę to tu jestem ![]() no w końcu! bo kilka razy pisałam ci tu jak bardzo jesteś dla mnie wyjątkowa z swoją twórczością, ale było bez odezwu i myślałam, że mnie nie lubisz. ale widzę , że ciutek jednak tak ![]() Cytat:
jak z premedytacją to możesz ![]() Cytat:
uciecha , uciecha i jeszcze raz radocha ![]() a ja muszę Ci powiedzieć tak po cichutku na uszko ![]() ![]() Cytat:
![]() ___________________ i podobno słychać było, jak pękło jej serce . On nie miał zamiaru cię oszukać, uwierz mi . [he didn't mean to deceive u, believe me .] a ja jestem zbyt w****iona . [and I'm too fucked up .] zdemaskuję się we właściwym czasie . [show up right on time .] w tym miejscu zanika cała pasja . [this place is void of all passion .] moją głowę zaprzątają wspomnienia, większość z nich to niepotrzebne złudzenia . [my head is made up of memories, most of them useless delusions .] źle umieściłeś swoje wartości . [misplaced your values .] gdy mówisz o dniu jutrzejszym, ja nie jestem jeszcze pewien dnia dzisiejszego . [when u talk `bout tomorrow I'm not sure `bout today .] czasem po prostu nie czuję tego samego co ty . [sometimes I don't feel the same way as u feel .] słowa takie jak „na zawsze” cholernie mnie przerażają . [words like 'forever' they scare the shi tout of me .] myślę, że będzie następny . [ I guess it`s just another.] odchodząc musisz mieć swoje powody, sezon się zmienia i twoje zdjęcia spadają . [that u're leavin`, u must have your reasons, the season is callin` your pictures are fallin` down .]
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-29 o 00:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Willie: To są puzzle.
Alf: Są połamane. Willie: I o to chodzi. Masz je poskładać. Alf: Dlaczego? To nie ja je połamałem. Alf: Kate, czy kiedykolwiek cię okłamałem? Kate: Tak. Parę razy. ALF: Miałem na myśli dzisiaj! Willie: Masz poznać mojego brata, to nie Papież! Alf: Wolałbym spotkać Papieża, uwielbiam jego czapki.
#702 |
Raczkowanie
|
- Jesteś urocza.
- Skoro jestem tak urocza, to dlaczego nie mogę zaakceptować samej siebie? Chcę czuć, że jestem dla Ciebie najważniejsza, najpiękniejsza, najlepsza, że mnie kochasz jak nikogo innego, że jak trzeba pójdziesz dla mnie na wojnę. Że mnie doceniasz i że jestem tą jedyną, dla której zrobiłbyś wszystko.
#703 |
Wtajemniczenie
|
Czasem stroję się przed lustrem i wyobrażam sobie że mówisz mi jak pięknie dziś wyglądam.
a w jej sercu ciągle pada. Nawet na moment się nie przejaśnia. przeglądam się w kałuży po deszczowej nocy, nie widać w niej jednak mojej twarzy. Jedynie kontur. gdyby ludzie mieli klucze do swych serc, twój byłby pewnie najmniejszy i najbardziej skomplikowany ze wszystkich. Łatwy do zgubienia i niemożliwy do podrobienia.
#704 |
Raczkowanie
|
dontlookdown, Primadonna, bananowalaska, Little Ballerina, KaMa2704, talkshit, KissMeOnceAgainx3, I live in Hollywood, amozefrytkidotego, One for all, ensename, Guziki xD, Drift, nastychick, suve, nydee. to się nakradłam ![]() ![]() witaj po radosnej stronie życia. nie wiem, czy Cie kocham. nie potrafię Cię znienawidzić. nie mogę. nie bój się. wszystko Ci dam, nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał. jutro już minie każdy zły sen. jestem tu. czy tego chcesz, czy nie. tęczowy burdel.
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
łał kocie wahasz się jak wahadełko ♀ + ♂ = ♥ Kochać , żeby zawsze i wszędzie być razem... koksujemy z chłopakami z wenezueli i mamy takie suty że odbiera nam radio z afganistanu <3 Masz 12 groszy, tylko nie płacz proszę
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Rozeznanie
|
mrrr
![]() Cytat:
![]() __________________ miłość to nie pralka. jej się naprawić nie da. przepraszam, że Ci nie wierzę, że mnie nie zdradziłeś. i szkoda, że mówiąc to nadal trzymasz ją za rękę. a Ty dla mnie jesteś za trudny samej siebie nie uszanowałam, z n o w u . za dużo emocji w Twoich oczach. nie pojmuję Cie.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-08-29 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
` Bywają w życiu człowieka chwile, gdy nogi uginają się nagle, jakby były z waty i jedyne, czego się naprawdę pragnie, to uciec nie oglądając się za siebie...` Dotyk, co zmieni Twoje sny. Teraz tylko ja i Ty. Lubię mieć Cię tu, a potem przytulić Cię czule. Lubię non stop dotykać Cię, niech gra muzyka. Ciągle widzę jak słodko oddychasz. Dla mnie to jest jak kosmos i wokół cisza. Dotknij mnie rękami, ustami w usta... /najciemniej jest tuż przed wschodem słońca./ Na palcach cicho wyjdziemy ponad świat. Do nieba miłość wniesiemy lekko tak. Za ręce weźmy się, porwie nas sen ! Ucieknijmy stąd w rytmie ciepłych słońc i usiądźmy sobie na ławce chmur. Nie puścisz mnie, nigdzie sama stąd nie pójdę. Zostanę tu, Ty będziesz czekał aż usnę. Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko, o ! <3 Wiatjacie mam wielką proźbę.. mogłybyście mi kochane przetłumaczyć na francuzki i angielski; 'tutaj codziennie ucze się, że nie ma uczuć' .?? Bardzo bym prosiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
BAN stały
|
inspiration91 :
Od dziś mówcie mi ciociu ;] Starsza o rok, bogatsza w doświadczenie. I pora zrobić kolejny krok, wejść w świat dorosłości. Ech. Wybacz. ![]() * * *
...kiedyś usiądziemy owinięci kocem w dłoni z ciepłą czekoladą i słowami naszkicuję Ci obraz tego, jak to całe moje życie wyglądało. Są momenty radosne i takie kiedy chce się płakać, są takie, których z pamięci nie mogę wyłapać, teraz marze o tym, by mieć je znów przed oczami, chce wspominać... bo to obraz, który dojrzewał latami. Uwikłana bardzo mocno. w pajęczynie codzienności. |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Rozeznanie
|
![]() Każdy wytycza swoje granice. Galaretka z promyków słońca, posypana gwiazdkami z nieba ![]() … odnajdziesz mnie w muzyce przepełnionej tańcem życia. I hope you always find a reason to smile. Bo wszystko to, czego usta nie potrafią wypowiedzieć oczy spojrzeniem wyrażą. If you can’t understand my silence you will not understand my words. Są dolegliwości, na które pomaga tylko nowa fryzura. ... a pomarańczowy żel pod prysznic zmywa wszystkie zmartwienia. Musisz odnaleźć nadzieję i nie ważne, że nazwą Ciebie głupcem ... Kwintesencja szczęścia. Potrzeba stała się przewodnikiem, a pożądanie mapą. To chyba śni ci się życie.
#711 |
Raczkowanie
|
Burczy mi w serduchu .
sram na jakiegoś lovelasa z bazaru -Kocham Cię! -Grozisz mi?! Gapię się tępym wzrokiem w monitor i czekam, aż zrobisz się dostępny Myślę o Tobie 86400 sekund dziennie. Bo więcej już nie można. Do frajerstwa wiele nie trzeba. Wystarczy być TOBĄ ! jesteś głupi czy bezczelnie na coś liczysz? Juz Cię nie pragnę - czasuu mi BRAK ; ] ![]() .
#712 |
Raczkowanie
|
Xadei - kradnij, kradnij, kiedy tylko zechcesz.
![]() ___________ a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką jesteś zbyt prosty. zbyt głupi żeby zdobyć się na szczerość. obłudny mały chłopiec lubiący mieć 'coś' w zapasie. owacje na stojąco dla Pana ,który zawrócił mi w głowie. z czego składa się miłość? z 2 sylab 6 liter. Poza tym: z miliona emocji, tysiąca sprzeczności, setek niepewności, a to wszystko tylko pomiędzy bagatela.! dwojgiem ludzi. słowem nie ogarniesz. ale.. przecież niewinny róż pasuje do oliwkowego szyku. |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_ – Okropne, nie? – Co? – Krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach wiążemy z uczuciem swobody? – Nie wiem. Dobre pytanie. – Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można siedzieć cicho i podzielić się ciszą. – To jeszcze nie ten etap, ale dopiero się poznaliśmy. – Coś ci powiem. Pójdę przypudrować nosek. A ty myśl, co mi powiedzieć. – Załatwione.
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aż miło się Mi zrobiło ; d ;*** haa ! ;*** ` dla niej wszystkie dni były jednakowe. A wszystkie dni są takie same wtedy, kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko, czym obdarowuje ich los, podczas gdy słońce wędruje po niebie. boję się wielkich słów... Pomyśl o Nas, na prawdę ciężko będzie nam sie nie rozłączyć. Gdy patrze w Twoje oczy, wiem, że nie chce już niczego szukać Bo mam do Niego sentyment, mimo wszystko..Wiesz.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Miłość trwa wiecznie , to tylko ludzie się zmieniają.
Bo twoja miłośc jest dla mnie ratunkiem i przywraca mi wszystkie marzenia. Dziś troche mało , przepraszam ale nie miałam netu 2 dni a teraz szykuje się na wesele . pozdrawiam.
#716 |
Gość
|
dziękuję bardzo, ale to bardzo za pochwały ... <3
![]() Chciałabym jeszcze raz tak jak kiedyś usiąść z Tobą na ławce i myśleć gdzie tu można pojechać na imprezę. Choć czas już nas oddzielił od siebie, każdy wybrał inną drogę.. Może jeszcze kiedyś przypadkowo spotkamy się na ulicy może wskoczę Ci w ramiona a może przejdę obojętnie.. </3 Wiesz.. jeżeli mam być szczera to ostatnio Cię zdradziłam, ale wiem że Ty mi to wybaczyłeś nie raz było pomiędzy nami źle, nie raz kilometry dzieliły nas od siebie, ale wtedy chociaż próbowaliśmy ... Kosiarka brzęczy za oknem, a ja wciąż myślę że to Ty jak kiedyś kosisz u mnie trawe.. |
![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
powtarzają : .
![]() |
#718 |
Przyczajenie
|
Nawet się nie przedstawiłeś, a już rozbierasz mnie wzrokiem. Nie od razu Ziomuś, nie od razu stopisz mego serca mego lód. Nie ufaj mi gdy, głos mi drży Nie ufaj mi gdy, rozum śpi. I wtedy miałeś mnie pocałować, tak delikatnie, tak jak tylko Ty potrafisz, lecz przerwał mi dźwięk budzika. Zapomnę o Tobie. Koniec i kropka . Ten kto nie wie czego chce, niech nie szuka mnie. Kochasz mnie, lubisz je.. helloł? Tak wiem potrzebujesz mnie.. widze jak ona załamuje ręce widząc Ciebie w kuchni..
Nie pragnę, nie zazdroszczę, Po prostu trwam. Edytowane przez Cholera Jasna Czas edycji: 2009-08-29 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Konto usunięte
|
' w cesarskich cięciach rodzę każde z własnych słów'
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
Spoglądam z piekła na niebo
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.