|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Poczekaj jak sie rozkreca to nie bedzie mozna nadazyc
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jeszcze z małym żelem, a żel bardzo lubię. Coś czuje że sporo kasy tam dzisiaj zostawię ![]() Pobierać się, żeby mieszkać razem albo mieć wymówkę to lekka przesada, ale może warto pomyśleć o zaręczynach - to uświadomi waszym rodzicom, że traktujecie się poważnie i naprawdę chcecie być razem. A może wystarczy szczera rozmowa, uświadomienie im że lepij mieszkać razem niż jeździć do siebie, nocować na waleta itp. Tak czy siak mocno kciuki trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]()
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja to jakas lewa jestem... nie umiem korzystac z tej wyszukiwarki
Szukam i na KWC i na forum opini itd na temat elektrycznych szczotek do czyszczenia twarzy, najlepiej takich ladowalnych i...
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a na forum też znaleźć nic nie mogę
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
A to czyli nie jestem taka oferma
DZIEKUJE CI BARDZO
|
#1806 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej tak raz w tygodniu już nawet kaca nie miewam ![]() Cytat:
może i ja się tym zajmę? Cytat:
kusisz jak opętana! ![]() Cytat:
uwierz mi, że to nie tylko miłe spędzanie czasu razem, ale też masa obowiązków.. ja na 2gim roku studiów mieszkałam z moim Tż i to była szkoła życia. dodam, że w tym czasie rąbałam w klubie jako barmanka i studiowałam dziennie. doszły do tego codzienne obiady, sprzątanie, zakupy.. teraz nie mieszkamy razem, bo Tż był 8 miesięcy za granicą i ja wróciłam do rodziców nie ma to jak u mamy ponowne zamieszkanie razem planujemy na przyszły rok.. ale mi się wcale nie śpieszy ![]() Cytat:
no i ciuchy są moją zdecydowaną słabością ostatnio trafiłam na ekstra wyprzedaże w Monaga i Solange i się obkupiłam jak szalona.. ![]() Cytat:
już nie śpię, ale że jako jestem u Tż-a to musiałam trochę odczekać zanim wbiłam na wizaż, bo by było, że wizaż najważniejszy... ![]() Cytat:
![]() ale na Twoim miejscu poszukałabym w google jak się taka szczota może nazywać i wtedy w wyszukiwarkę na KWC wrzucisz już odpowiednią nazwę ![]() matko z córką... się nabazgrałam
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jednak mimo wszystko nie żałuje ze mieszkamy razem - wciąz sie poznajemy
|
|
#1809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, że marzę o pierścionku, jak każda dziewczyna pewnie TŻ powiedział, że póki co, zamiast pierścionka będzie mi kupował kolczyki, bo je uwielbiam ![]() Cytat:
![]() a kuzynka...ile ma lat?
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opcjonalnie sztuczny biust![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedną Dodzię już mamy, to może zostanę przy swoim A... tak dla kontrastu ale swoją drogą to naprawdę straszne, że w szoł biznesie wystarczy tylko wyglądać jako tako i już z górki śpiewać nie trza umieć.. komputerowo podrasują
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milutko
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo jak miło, że jest taki wątek
Strasznie szybko rosną Wam te włoski, ja póki co próbowałam tylko na olejek rycynowy przyspieszyć, ale włosy stały się tylko tłuste :/ I używam go teraz tylko do brwi (które ładnie się świecą po nim). Jak tylko znajde miarke jakąś to Wam się pochwalę długością
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tej pory nie oglądam takich rzeczy![]() A najlepsze jest to, że te gwiazdeczki obrabiają prawdziwi muzycy ![]() Cytat:
![]() Pochwal się długością a najlepiej zrób zdjęcie włosów |
||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
witam,jak zwykl pare nowych stron a nie bylo mnie ood wczorakjszego popoludnia,juz przeczytałam.wczoraj tak sie zle czulam na zmiane pogody bo wczoraj upal a dzis pada i pochmurno
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie chce mi się, strata czasu na oglądanie lansery takiego feela np ![]() Cytat:
jest jakieś 17 stopni, ale to akurat miła odmiana od ciągłych upałów ![]() dziewczyny, rozmawiałyśmy tutaj kiedyś nt pocenia się (nadmiernego). macie może jakiś super antyperspirant, który to w pewnym stopniu eliminuje? ja używam Etaixilu na noc (niestety niesystematycznie), ale i tak się pocę jak opętana. we wtorek startuję do pracy i nie chciałabym mieć wielkich plam pod pachami dajcie znać ![]() dobra, teraz zmykam farbować mój big odrost bo wstyd..
|
|
#1817 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Ech, właśnie sobie przeglądam ofertę Yves Rocher i się wściekam. Bo dostałam masę tych kuponów promocyjnych i jeszcze mam 35% zniżkę na dowolny produkt z racji wyrobienia sobie u nich karty stalego klienta, ale wszystko ważne do 31 sierpnia ;/
A jak już coś mi się spodobało to z serii "stała cena" czyli i tak bonów nie wykorzystam- tj, dostanę tylko dodatkową pieczątkę na kartę. I się zastanawiam co mam zrobić. Bo wiem, że te bony to trochę chwyt marketingowy, a z drugiej strony zniżka momentami jest dość spora jak dla mnie. Cytat:
Cytat:
Z drogeryjnych lubię zielony dezodorant firmy Forte Sweden, ale od jakiegoś czasu go nigdzie nie widzę. Fajny też jest antyperspirant w kulce Yves Rocher. Polecam też picie szałwii ^^
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2009-08-29 o 12:05 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak zdecydowanie wolę taką pogodę od upału i prażącego słońca.
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj się tragicznie czułam, tak mnie głowa bolała i niedobrze mi było, dzisiaj już lepiej chociaż pogoda podobna do wczorajszej też gorąco
Przyszedł mi wczoraj podkład z allegro, szybko bardzo |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkich łebki bolały ![]() ja też jadę dziś na grilla, właśnie Tż mnie uświadomił
|
|
#1821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie mam jak zjem coś słonego przed snemCytat:
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piję odpowiednią ilość widocznie ![]() który masz Iwostin? bo jest kilka rodzajów ![]() ja chcę kupić ten: http://www.iwostin.pl/products.php?id=115
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-08-29 o 13:24 |
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czytam Wasze posty już od jakiegoś czasu i mam do Was pytanie. Chciałabym zamówić Vatikę, oto link: http://allegro.pl/item726908581_vati..._wliczona.html Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Po lewej stronie, tam gdzie jest "Transport i płatność" jest napisane: "Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę". Czy to oznacza, że nie mogę złożyć zamówienia, ponieważ nie przyślą mi tego do Polski?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Legally gratuluję takiego porostu!
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tam taka opcja i po prostu on Ci odpowie rzetelnie co i jak... tak to możemy sobie gdybać
|
|
#1826 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Wiadomo, nic nie wyeliminuje całkowicie pocenia się. I nadal się po nim pocę, czuję to. Ale za to jest zero śladów na ubrania. A same spocone pachy jak powieje wiatr to fajne są Taki chłodek ![]() Jak działa na zapachy potu to nie wiem, bo ja po prostu "moknę" pod pachami, ale woni żadnej nie ma mój pot. Cytat:
![]() Ale nazwa xD
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się nad tym w kremie dla ludzi o nadmiernej potliwości ![]() moim problemem są właśnie "mega zacieki" pod pachami.. czasami potrafię się tak spocić, że aż jestem mokra do cycków
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie bardzo dobry jest niebieski Iwostin
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmykam się szykować, bo idę na koncert ![]() Miłego dnia
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
czyli który?
na stronie Iwostinu prawie wszystkie są niebieskie
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Taka jest mentalność Polaków. Jak się spotykacie raz na tydzień to nie ma jak się seksic
) jeszcze z małym żelem, a żel bardzo lubię. Coś czuje że sporo kasy tam dzisiaj zostawię 

no i ciuchy są moją zdecydowaną słabością 

21.06.2014r.